mămăliga

Rețetă de mămăligă cu brânză ca în serialele turcești. Muhlama sau kuymak
Rețete de mâncare | 4 noiembrie 2023

Rețetă de mămăligă cu brânză ca în serialele turcești. Muhlama sau kuymak

Muhlama, kuymak sau mămăligă turcească este un fel de mâncare tradițional de-a lungul coastei de nord a Turciei și în regiunile adiacente din Bulgaria, Georgia și Rusia. Descoperă și tu ingredientele pentru o rețetă de mămăligă cu brânză ca în serialele turcești. Vezi cum poți să prepari Muhlama sau kuymak.

Rețetă de mămăligă cu brânză ca în serialele turcești. Muhlama sau kuymak
Cât mălai se pune la 1 litru de apă. Metoda folosită pentru a obține mămăliga perfectă
Sfaturi culinare | 23 septembrie 2023

Cât mălai se pune la 1 litru de apă. Metoda folosită pentru a obține mămăliga perfectă

Mămăliga este, în aparență, foarte simplu de preparat. Apă, sare, mălai și atât. Totuși, proporția între aceste ingrediente, timpul de fierbere și momentul în care adaugi mălaiul sunt foarte importante. Iată cât mălai se pune la 1 litru de apă și cât trebuie fiartă mămăliga pentru a avea consistența perfectă.

Cât mălai se pune la 1 litru de apă. Metoda folosită pentru a obține mămăliga perfectă
Ciulama de ciuperci cu usturoi. Rețetă de post
Galerie foto
Garnituri | 6 decembrie 2022

Ciulama de ciuperci cu usturoi. Rețetă de post

Dintre cele mai delicioase rețete de post pe care le poți prepara pentru masa de prânz sau cină, rețeta de ciulama de ciuperci cu usturoi ocupă un loc fruntaș.

Ciulama de ciuperci cu usturoi. Rețetă de post
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
marry me chicken
10:01
Rețeta care a făcut milioane de oameni să se îndrăgostească: Marry Me Chicken Rețeta care a făcut milioane de oameni să se îndrăgostească: Marry Me Chicken
persoana care încălzește mâncare la microunde
09:53
10 mâncăruri pe care nu ar trebui să le încălzești niciodată la cuptorul cu microunde 10 mâncăruri pe care nu ar trebui să le încălzești niciodată la cuptorul cu microunde
Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda, prăjiți
06:52
Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda Cârnați de casă țărănești, din carne tocată cu barda
sos de roșii
27 noiembrie, 10:13
De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi
Bol cu varză călită, ceapă verde, ceapă galbenă, varză tocată pe tocător cu cuțit
27 noiembrie, 06:17
Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Plăcinte preparate la tigaie cu cartofi și mărar, una secționată și decorate cu mărar proaspăt
27 noiembrie, 06:05
Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post
Cornulețe de post cu ciocolată și nuci
26 noiembrie, 07:18
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
far breton cu prune
26 noiembrie, 05:52
Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune
Vezi cele mai noi articole
închide