Rețeta de friptură de porc la cuptor, preparată cu sos delicios, este ideală pentru această perioadă. Este preparatul care nu lipsește de pe nicio masă de Crăciun. Este simplu de preparat, dar gustul său este de neînlocuit. Poți pune alături o mulțime de garnituri de la piure de cartofi la salate de crudități, la murături sau legume la cuptor. Orice ai alege va fi perfect pentru cina de sărbătoare.
Friptură de porc la cuptor. Rețeta cu sos deliciosMarinarea cărnii de pui este o etapă importantă dacă vrei să ai un grătar suculent, fraged și, mai ales, gustos. Sunt zeci de rețete și modalități prin care poți face acest lucru, însă nu toate dau rezultate foarte bune. Află și tu care este cea mai bună metodă pentru marinarea cărnii de pui. Descoperă câteva sfaturi utile pentru un grătar suculent și aromat
Care este cea mai bună metodă pentru marinarea cărnii de pui. Sfaturi utile pentru un grătar suculent și aromatCum marinezi carnea pentru friptură este secretul unei mese desăvârșite. Ca să faci o friptură fragedă și gustoasă trebuie să marinezi carnea pentru friptură cu o seară înainte de a o băga la cuptor. Fie că ai în plan un grătar, vrei să faci o friptură în tigaie sau la cuptor, cel mai bine este să ai o carne fragedă. Pentru asta bucătarii folosesc un amestec de mirodenii, ulei și apă, sau pe scurt: marinadă.
Cum marinezi carnea pentru friptură