Printre prăjiturile vedetă ale verii, un loc fruntaș îl ocupă rețeta de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Îți oferim mai jos rețeta pentru a o prepara și tu și a-i cuceri pe cei dragi cu un contrast deosebit de arome, texturi și culori.
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Desertul vedetă al veriiPrăjitura turnată cu brânză și caise este un desert delicios, foarte aromat, perfect pentru sezonul caiselor. O poți prepara și mai târziu, în sezonul rece, cu caise din compot.
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilăPrăjitura Valurile Dunării cu caise din compot este o adaptare delicioasă a rețetei de prăjitură cu aceeași denumire, dar preparată cu vișine. Rețeta aparține bucătăriei austrieci și se compune dintr-un blat marmorat cu cacao și vișine, o cremă cu aromă de vanilie și o glazură de ciocolată amăruie.
Prăjitura Valurile Dunării cu caise din compotDacă ți-ai propus să testezi gustul și aroma caiselor în cât mai multe deserturi, trece pe listă și rețeta de prăjitură cu caise și cacao. Este simplă și rapid de preparat, este delicioasă și aspectuoasă.
Prăjitură cu caise și cacao, simplă și rapid de preparatDacă nu mai ai idei ce deserturi să prepari cu caise, poți încerca rețeta noastră de prăjitură cu caise și brânză de vaci. Este simplă și ușoară, iar ingredientele sunt comune oricărei rețete de prăjitură.
Prăjitură cu caise și brânză de vaci. Desert simplu și savuros, de vară