prăjitură răsturnată

Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate. Desert cu arome de toamnă
Galerie foto
Desert | 20 septembrie 2025

Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate. Desert cu arome de toamnă

Această prăjitură răsturnată cu mere caramelizate este un desert clasic, de toamnă, plin de căldură și parfum. Rețeta îmbină dulceața merelor cu gustul intens de caramel și textura pufoasă a blatului.

Prăjitură răsturnată cu mere caramelizate. Desert cu arome de toamnă
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Desertul vedetă al verii
Galerie foto
Desert | 14 august 2024

Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Desertul vedetă al verii

Printre prăjiturile vedetă ale verii, un loc fruntaș îl ocupă rețeta de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Îți oferim mai jos rețeta pentru a o prepara și tu și a-i cuceri pe cei dragi cu un contrast deosebit de arome, texturi și culori.

Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Desertul vedetă al verii
Prăjitură răsturnată cu pere, nuci și dropsuri de ciocolată
Galerie foto
Desert | 7 octombrie 2023

Prăjitură răsturnată cu pere, nuci și dropsuri de ciocolată

Una dintre prăjiturile cu care te poți răsfăța toamna poate fi o delicioasă prăjitură răsturnată cu pere, nuci și dropsuri de ciocolată. Rețeta se prepară destul de ușor, cu ingrediente simple și la îndemâna tuturor.

Prăjitură răsturnată cu pere, nuci și dropsuri de ciocolată
Prăjitură răsturnată cu pere caramelizate și blat cu bere neagră
Galerie foto
Desert | 16 septembrie 2023

Prăjitură răsturnată cu pere caramelizate și blat cu bere neagră

Dacă îți plac perele și vrei să le incluzi și în deserturi, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu pere caramelizate și blat cu bere neagră. Este foarte interesantă combinația de ingrediente, dar nici aspectul prăjiturii nu este mai prejos.

Prăjitură răsturnată cu pere caramelizate și blat cu bere neagră
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
sos de roșii
27 noiembrie, 10:13
De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi De ce ar trebui să adaugi mereu unt în sosul pentru paste. Secretul pe care bucătarii nu vor să îl știi
Bol cu varză călită, ceapă verde, ceapă galbenă, varză tocată pe tocător cu cuțit
27 noiembrie, 06:17
Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post Varză călită cu morcovi și ceapă. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Plăcinte preparate la tigaie cu cartofi și mărar, una secționată și decorate cu mărar proaspăt
27 noiembrie, 06:05
Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post Plăcinte cu cartofi și mărar la tigaie. Rețetă de post
Cornulețe de post cu ciocolată și nuci
26 noiembrie, 07:18
Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post Cornulețe cu ciocolată și nuci. Desert fraged și delicios, de post
far breton cu prune
26 noiembrie, 05:52
Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune Prăjitură cu prune și crema de vanilie sau Far Breton cu prune
Mâncare de ardei copți cu roșii în bol și pe felie de pâine
26 noiembrie, 05:02
Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post Mâncare de ardei copți cu roșii. Rețetă simplă și ușoară, de post
maioneză de post de la mănăstire
25 noiembrie, 06:31
Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra Rețetă de maioneză de post de la mănăstirea Chiroiu. Cum o prepară măicuța Alexandra
Prăjitură de post cu mere cuburi, porționată pe un platou
25 noiembrie, 05:52
Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate Prăjitură de post cu mere cuburi, aromată și plină de bucăți fructate
Vezi cele mai noi articole
închide