Această supă finlandeză de somon este unul dintre cele mai elegante feluri simple pe care le poate oferi bucătăria nordică. La prima vedere pare o supă obișnuită, dar gustul ei este surprinzător de echilibrat. Este blând, curat, proaspăt și în același timp bogat. Ingredientele sunt puține, de aceea se simte clar personalitatea fiecăruia.
Supă finlandeză de somon, cremoasă, gustoasă și hrănitoare
Aceste frigărui de somon cu legume arată spectaculos, sunt pline de culoare, au o aromă luminoasă, curată și proaspătă, dar în același timp se pregătesc extrem de ușor. Sunt ideale atunci când îți dorești o masă sănătoasă, rapidă, dar și suficient de frumoasă încât să pară demnă de o terasă de pe malul mării.
Frigărui de somon cu legume. Prospețime mediteraneeană pe o frigăruie
Dacă te-ai hotărât să gătești un preparat pe bază de somon, dar nu știi cu ce să-l asortezi, îți recomandăm rețeta de somon cu sparanghel la tigaie. Este o rețetă rapidă, echilibrată și extrem de gustoasă.
Somon cu sparanghel la tigaie. Rețetă rapidă și extrem de gustoasă
Somonul este un pește extrem de popular și versatil, apreciat pentru gustul său distinct, textura delicată și beneficiile nutriționale. Carnea lui ți se topește în gură atunci când este gătit perfect. Totuși, este o limită foarte fină între o bucată de de somon uscată și fadă și una moale și gustoasă. Secretul stă în respectarea temperaturii corecte. Cum să gătești somonul fără să îl arzi.
Cum să gătești somonul fără să îl arzi. Care e temperatura perfectă