saramură

Saramură de pește moldovenească. Pașii pentru un preparat gustos
Pește | 8 iunie 2025

Saramură de pește moldovenească. Pașii pentru un preparat gustos

Saramura de pește este una dintre cele mai savuroase rețete tradiționale românești, apreciată pentru aroma sa intensă și echilibrul perfect între gustul afumat al peștelui fript și zeama bogat condimentată. Originară din regiunile riverane Dunării și Mării Negre, această mâncare simplă, dar plină de savoare, reușește să transforme un pește proaspăt într-un festin memorabil. O saramură de pește moldovenească poate fi la fel de gustoasă ca cea preparată în Delta Dunării.

Saramură de pește moldovenească. Pașii pentru un preparat gustos
Conopidă cu sfeclă roșie pentru iarnă, murată în saramură
Galerie foto
Conserve | 21 octombrie 2022

Conopidă cu sfeclă roșie pentru iarnă, murată în saramură

Ce poate fi mai gustos în sezonul rece decât o friptură sau o garnitură alături de murăturile preferate? Și pentru că piața abundă de conopidă și de sfeclă roșie, îți oferim o rețetă de conopidă cu sfeclă roșie pentru iarnă, murată în saramură.

Conopidă cu sfeclă roșie pentru iarnă, murată în saramură
Gogonele murate în saramură. Rețetă simplă și sănătoasă
Galerie foto
Conserve | 11 octombrie 2022

Gogonele murate în saramură. Rețetă simplă și sănătoasă

Printre borcanele cu murături din cămară își vor face loc cu succes și câteva borcane cu gogonele murate în saramură. Nu rata sezonul acestora fără a le prepara! Te vei bucura mai târziu de un plus de sănătate la borcan.

Gogonele murate în saramură. Rețetă simplă și sănătoasă
Castraveți murați pentru iarnă. Rețetă simplă și rapidă
Galerie foto
Conserve | 7 august 2022

Castraveți murați pentru iarnă. Rețetă simplă și rapidă

Castraveții murați sunt nelipsiți din cămările noastre pentru că fac parte din lista cu cele mai simple, dar și cele mai gustoase murături. Dacă nu ai o rețetă proprie, îți oferim mai jos cea mai simplă și rapidă rețetă de castraveți murați pentru iarnă.

Castraveți murați pentru iarnă. Rețetă simplă și rapidă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chutney de pere în două borcane, ardei iuți roșii, pere și pătrunjel verde
11 octombrie, 06:43
Chutney de pere. Un deliciu de toamnă elegant și versatil Chutney de pere. Un deliciu de toamnă elegant și versatil
poutine
11 octombrie, 05:58
Rețetă de poutine. Modul delicios în care canadienii servesc cartofii prăjiți Rețetă de poutine. Modul delicios în care canadienii servesc cartofii prăjiți
Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola în două farfurii
11 octombrie, 05:49
Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. O combinație de texturi și arome echilibrate Gnocchi cu dovleac, cremă de brânză și rucola. O combinație de texturi și arome echilibrate
Gem de pere cu ghimbir proaspăt în borcan, două pere și o bucată de ghimbir
10 octombrie, 06:26
Gem de pere cu ghimbir proaspăt, aromat și cu o notă ușor picantă Gem de pere cu ghimbir proaspăt, aromat și cu o notă ușor picantă
Cum să păstrezi lămâile zemoase
10 octombrie, 06:20
Cum să păstrezi lămâile zemoase mai mult timp. Vor rezista și o săptămână Cum să păstrezi lămâile zemoase mai mult timp. Vor rezista și o săptămână
Chec cu morcovi și nuci porționat
10 octombrie, 05:51
Chec cu morcovi și nuci. Un desert rustic, parfumat și reconfortant Chec cu morcovi și nuci. Un desert rustic, parfumat și reconfortant
plăcinte la tigaie cu iaurt
9 octombrie, 09:24
Rețetă de plăcinte la tigaie cu iaurt. Ce să mai adaugi pentru un gust extraordinar Rețetă de plăcinte la tigaie cu iaurt. Ce să mai adaugi pentru un gust extraordinar
Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă porționată, alături de un dovleac secționat, o bucată de brânză și un dovleac turcesc
9 octombrie, 06:55
Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă Tartă cu dovleac, brânză și măsline verzi, în aluat foietaj de casă
Vezi cele mai noi articole
închide