sarmale

Care e cea mai bună carne pentru sarmale. Sfaturi ca să iasă perfecte
Sfaturi culinare | 24 decembrie 2024

Care e cea mai bună carne pentru sarmale. Sfaturi ca să iasă perfecte

Sarmalele sunt un preparat tradițional emblematic, îndrăgit pentru combinația armonioasă de arome și texturi. Realizate din carne tocată, de obicei de porc sau un amestec cu vită, amestecată cu orez și ceapă, sarmalele sunt învelite în foi delicate de varză murată sau frunze de viță. Descoperă care e cea mai bună carne pentru sarmale. Iată câteva sfaturi ca să iasă perfecte.

Care e cea mai bună carne pentru sarmale. Sfaturi ca să iasă perfecte
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Sfaturi culinare | 25 mai 2024

Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești

Sarmalele sunt unele dintre preparatele care se păstrează cel mai bine la congelator. Fie că ți-au rămas câteva de la masa se sărbători sau le pregătești special pentru a le congela, vor fi excelente pentru o masă rapidă. Iată cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Descoperă și tu termenul pe care e indicat să nu-l depășești.

Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
De ce se desfac sarmalele. Trucuri pentru împăturire
Sfaturi culinare | 21 decembrie 2023

De ce se desfac sarmalele. Trucuri pentru împăturire

Sarmalele reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate feluri de mâncare din bucătăria internațională. Sunt sinonime cu gustul tradițional și cu momentele de sărbătoare. Această specialitate culinară, împachetată cu grijă în foi de varză sau în frunze de viță-de-vie, este un amestec savuros de arome și texturi care a traversat generații și granițe. Află de ce se desfac sarmalele. Descoperă de la specialiști câteva trucuri pentru împăturire.

De ce se desfac sarmalele. Trucuri pentru împăturire
Sarmale de post. Cea mai bună rețetă
Mâncăruri de post | 2 martie 2023

Sarmale de post. Cea mai bună rețetă

Sarmale de post poți să mănânci în orice moment al anului. Sunt foarte hrănitoare, versatile și au un gust foarte bun. Se pot consuma calde, dar sunt foarte bune și reci.

Sarmale de post. Cea mai bună rețetă
De ce ies sarmalele tari. Explicații și trucuri pentru a preveni aceasta problemă
Sfaturi culinare | 10 decembrie 2022

De ce ies sarmalele tari. Explicații și trucuri pentru a preveni aceasta problemă

Sarmalele sunt vedetele mesei de Crăciun fără doar și poate. Mai mari sau mai mici, cu afumătură sau fără, cu smântână alături sau doar cu un ardei iute nu lipsesc de pe masa de sărbători. De ce ies sarmalele tari este una dintre dilemele multor gospodine.

De ce ies sarmalele tari. Explicații și trucuri pentru a preveni aceasta problemă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Un ou spart care are puncte de sânge de pe gălbenuș, așezat într-un polonic, alături de un ou întreg
06:37
Ce sunt punctele de sânge de pe gălbenuș? Iată ce trebuie să faci cu ouăle care le au Ce sunt punctele de sânge de pe gălbenuș? Iată ce trebuie să faci cu ouăle care le au
Șnițel de soia de post, tăiat în secțiune, pe o farfurie alături de piure de cartofi
16 mai, 05:55
Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post Șnițel de soia de post. Care sunt pașii de urmat pentru o rețetă delicioasă de post
Risotto cu spanac în bol alb cu furculiță și un ștergar
16 mai, 05:36
Risotto cu spanac. O rețetă simplă, cu gust aromat Risotto cu spanac. O rețetă simplă, cu gust aromat
Cartofi noi cu usturoi și cimbrișor într-o farfurie cu furculiță
15 mai, 05:22
Cartofi noi cu usturoi și cimbrișor. O garnitură simplă și rapidă Cartofi noi cu usturoi și cimbrișor. O garnitură simplă și rapidă
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni porționat
14 mai, 05:45
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți pe un platou negru cu linguriță, căpșuni, banane și fulgi de migdale
13 mai, 06:08
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, în bol alb și o crenguță de rozmarin
13 mai, 05:02
Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor Cartofi noi cu rozmarin și usturoi, preparați la cuptor
Chec din albușuri cu zmeură și vanilie porționat pe un tocător de lemn, alături de un cuțit
12 mai, 07:56
Chec din albușuri cu zmeură și vanilie. Un contrast de arome și culori Chec din albușuri cu zmeură și vanilie. Un contrast de arome și culori
Vezi cele mai noi articole
închide