sarmale

Care e cea mai bună carne pentru sarmale. Sfaturi ca să iasă perfecte
Sfaturi culinare | 24 decembrie 2024

Care e cea mai bună carne pentru sarmale. Sfaturi ca să iasă perfecte

Sarmalele sunt un preparat tradițional emblematic, îndrăgit pentru combinația armonioasă de arome și texturi. Realizate din carne tocată, de obicei de porc sau un amestec cu vită, amestecată cu orez și ceapă, sarmalele sunt învelite în foi delicate de varză murată sau frunze de viță. Descoperă care e cea mai bună carne pentru sarmale. Iată câteva sfaturi ca să iasă perfecte.

Care e cea mai bună carne pentru sarmale. Sfaturi ca să iasă perfecte
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
Sfaturi culinare | 25 mai 2024

Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești

Sarmalele sunt unele dintre preparatele care se păstrează cel mai bine la congelator. Fie că ți-au rămas câteva de la masa se sărbători sau le pregătești special pentru a le congela, vor fi excelente pentru o masă rapidă. Iată cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Descoperă și tu termenul pe care e indicat să nu-l depășești.

Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești
De ce se desfac sarmalele. Trucuri pentru împăturire
Sfaturi culinare | 21 decembrie 2023

De ce se desfac sarmalele. Trucuri pentru împăturire

Sarmalele reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate feluri de mâncare din bucătăria internațională. Sunt sinonime cu gustul tradițional și cu momentele de sărbătoare. Această specialitate culinară, împachetată cu grijă în foi de varză sau în frunze de viță-de-vie, este un amestec savuros de arome și texturi care a traversat generații și granițe. Află de ce se desfac sarmalele. Descoperă de la specialiști câteva trucuri pentru împăturire.

De ce se desfac sarmalele. Trucuri pentru împăturire
Sarmale de post. Cea mai bună rețetă
Mâncăruri de post | 2 martie 2023

Sarmale de post. Cea mai bună rețetă

Sarmale de post poți să mănânci în orice moment al anului. Sunt foarte hrănitoare, versatile și au un gust foarte bun. Se pot consuma calde, dar sunt foarte bune și reci.

Sarmale de post. Cea mai bună rețetă
De ce ies sarmalele tari. Explicații și trucuri pentru a preveni aceasta problemă
Sfaturi culinare | 10 decembrie 2022

De ce ies sarmalele tari. Explicații și trucuri pentru a preveni aceasta problemă

Sarmalele sunt vedetele mesei de Crăciun fără doar și poate. Mai mari sau mai mici, cu afumătură sau fără, cu smântână alături sau doar cu un ardei iute nu lipsesc de pe masa de sărbători. De ce ies sarmalele tari este una dintre dilemele multor gospodine.

De ce ies sarmalele tari. Explicații și trucuri pentru a preveni aceasta problemă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două pahare pline cu kombucha
17:13
(P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății (P) Ingredientele care fac din kombucha un aliat al sănătății
Porții de tartă cu ciocolată albă și zmeură, una într-o mână
05:24
Tartă cu ciocolată albă și zmeură, elegantă și ușor de preparat Tartă cu ciocolată albă și zmeură, elegantă și ușor de preparat
Pui întreg la cuptor cu unt si ierburi aromate, alături de legume în tavă
05:20
Pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate, pentru un prânz savuros Pui întreg la cuptor cu unt și ierburi aromate, pentru un prânz savuros
Două cornete cu înghețată cu lavandă și flori de lavandă
9 iulie, 05:22
Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence
Porții de cartofi dulci cu guacamole și năut crocant
9 iulie, 05:19
Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi
Focaccia cu cartofi și rozmarin secționată
8 iulie, 05:36
Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă
Două cupe de înghețată de afine cu mascarpone, alături de afine proaspete și frunze de mentă
8 iulie, 05:21
Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant
Panna cotta cu jeleu de zmeură. pe o farfurie albă, decorată cu zmeură și frunze de mentă
7 iulie, 05:20
Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
Vezi cele mai noi articole
închide