supă

Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume
Supe / Ciorbe | 26 octombrie 2024

Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume

Vichyssoise este o supă rece, cremoasă, cu o poveste interesantă, fiind adesea asociată cu gastronomia franceză. Deși ingredientele de bază – cartofii, prazul și smântâna – sugerează o origine franceză, istoria acestui fel de mâncare include influențe americane și o dezbatere interesantă privind paternitatea sa.

Vichyssoise, supa franțuzească rece și cremoasă. Rețeta preparată din doar 3 legume
Cele mai bune supe din lume. Rețete simple și gustoase
Supe / Ciorbe | 2 iulie 2023

Cele mai bune supe din lume. Rețete simple și gustoase

Supa este un preparat pe care îl regăsim în fiecare cultură, fiind unul dintre cele mai vechi feluri de mâncare. Conceptul este simplu: într-un vas se pune apă, se fierb ierburi, legume, fructe, carne, chiar și carapace de țestoasă sau bețe de bambus. Te invităm să descoperi cele ma bune supe din lume. Vezi care sunt rețetele simple și gustoase.

Cele mai bune supe din lume. Rețete simple și gustoase
Supă rece de dovlecei. Rețeta de care ai nevoie vara aceasta
Supe / Ciorbe | 29 mai 2023

Supă rece de dovlecei. Rețeta de care ai nevoie vara aceasta

Prepară o supă rece de dovlecei cu castravete. Rețeta este ideală pentru zilele calde vară. Nu doar că este răcoroasă, dar îți aduce o mulțime de vitamine și minerale.

Supă rece de dovlecei. Rețeta de care ai nevoie vara aceasta
Bisque, supa specială a francezilor pe care trebuie să o încerci și tu
Supe / Ciorbe | 16 februarie 2023

Bisque, supa specială a francezilor pe care trebuie să o încerci și tu

Bisque este o supă franțuzească foarte fină și catifelată preparată din crustacee, homar, crab, creveți și raci. Din cojile se face supa, iar carnea este încorporată la final. Unele rețete conțin și vin sau smântână pentru un plus de aromă.

Bisque, supa specială a francezilor pe care trebuie să o încerci și tu
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
lipie libaneză pusă într-un coș de lemn
06:52
Rețeta de lipie libaneză. Cum să faci acasă pâinea emblematică a Orientului Rețeta de lipie libaneză. Cum să faci acasă pâinea emblematică a Orientului
Pasta pomodoro servite pe o farfurie albă
06:00
Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii
ghebe murate puse în două borcane diferite
05:45
Rețeta simplă de ghebe murate. Trucuri și pași simpli pentru un preparat savuros Rețeta simplă de ghebe murate. Trucuri și pași simpli pentru un preparat savuros
desert de toamnă servit pe o farfurie neagră
18 noiembrie, 06:49
Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece
Paste cremoase de post făcute cu drojdie nutritivă
18 noiembrie, 06:17
Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase
Un bol plin cu fasole neagră pregătită din conservă
18 noiembrie, 05:09
5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece 5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece
garnituri cu cartofi puse într-un colaj cu mai multe fotografii
17 noiembrie, 06:04
Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare
zabaione servit într-un pahar transparent
17 noiembrie, 05:26
Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
Vezi cele mai noi articole
închide