Mai întâi asigură-te că ai adunat pe masa de lucru toate ingredientele menționate în listă. Apoi pregătește verdețurile pe care le cureți, le clătești bine și le lași la scurs
Pașii necesari pentru drob de pui cu ouă de prepeliță
Curăță toate organele de pui, secționează-le în jumătăți și pune-le într-un vas cu apă rece. Lasă-le în apa rece pentru aproximativ 10-15 minute să elimine eventualele cheaguri de sânge. Apoi scurge-le și taie-le în bucăți mai mici. Călește-le ușor în ulei încins, amestecându-le să nu se ardă. Presară sare și piper peste ele, apoi lasă-le la răcit.
Curăță ceapa și usturoiul verde și toacă-le rondele. Toacă mărarul verde și pătrunjelul verde cât mai mărunt, după ce s-au scurs bine de apă.
Fierbe cele 8 ouă de prepeliță astfel încât să fie tari, apoi curăță-le.
Îți oferim și un articol despre cum și în cât timp se gătesc corect ouăle fierte moi sau tari.
Amestecă trei ouă crude cu un praf de sare și unul de piper. Toacă mai mărunt organele de pui și amestecă-le cu verdețurile tocate. Adaugă ouăle amestecate cu sare și piper și omogenizează bine compoziția.