aperitiv

Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Galerie foto
Salate | 3 iunie 2024

Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat

Salatele aperitiv reprezintă o categorie diversificată de preparate culinare, servite în mod tradițional înainte de felul principal pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative. De-a lungul istoriei, aceste salate au evoluat și s-au diversificat, devenind un element esențial în multe bucătării din întreaga lume. Încearcă și tu aceste rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat.

Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă
Rețete de mâncare | 22 mai 2023

Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă

Finger foods sunt preparate care vin în porții suficient de mici încât să poată fi mâncate cu mâna. De obicei, sunt servite la petreceri sau la alte evenimente mai sofisticate ca apetivire. Au fost inventate de francezi, însă astăzi se pot redimensiona orice alimente pentru a fi transformate în finger foods.

Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă
Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile
Aperitive | 29 aprilie 2023

Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile

Atunci când ai musafiri cauți să pregătești aperitive ușoare, care se prepară rapid, dar care arată foarte bine și sunt gustoase. Variante sunt multe și cu puțină imaginație poți să impresionezi și cei mai mofturoși oaspeți.

Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile
Pate de năut cu ciuperci. Un aperitiv de post, savuros
Galerie foto
Aperitive | 3 decembrie 2022

Pate de năut cu ciuperci. Un aperitiv de post, savuros

Pentru micul dejun din zilele de post, sau pentru platoul cu aperitive, merită preparată rețeta de pate de năut cu ciuperci. Este gustoasă, este sățioasă, dar și foarte sănătoasă și hrănitoare.

Pate de năut cu ciuperci. Un aperitiv de post, savuros
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Omletă cu sparanghel și cartofi porționată pe un tocător de lemn
06:55
Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă
Prăjitura Kardinalschnitte porționată pe un platou, cu o spatulă de tort
05:59
Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă
Biscuiți cu mentă în coș cu ștergar, decorați cu frunze de mentă
3 iulie, 07:41
Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor
ouă expirate
3 iulie, 06:02
Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii
Porții de ștrudel cu cartofi și cașcaval pe o farfurie cu furculiță și cuțit
2 iulie, 05:43
Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez
Cobbler cu caise și lavandă în bol cu linguriță, alături de un buchet de lavandă
2 iulie, 05:21
Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat
Krapfen sau gogoși austriece pufoase, umplute cu gem și decorate cu zahăr
1 iulie, 06:38
Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem
Porție de Ciulama de pui cu ciuperci și smântână în bol cu furculiță, doi căței de usturoi și felii de pâine
1 iulie, 05:57
Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc
Vezi cele mai noi articole
închide