aperitiv

Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Galerie foto
Salate | 3 iunie 2024

Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat

Salatele aperitiv reprezintă o categorie diversificată de preparate culinare, servite în mod tradițional înainte de felul principal pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative. De-a lungul istoriei, aceste salate au evoluat și s-au diversificat, devenind un element esențial în multe bucătării din întreaga lume. Încearcă și tu aceste rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat.

Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă
Rețete de mâncare | 22 mai 2023

Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă

Finger foods sunt preparate care vin în porții suficient de mici încât să poată fi mâncate cu mâna. De obicei, sunt servite la petreceri sau la alte evenimente mai sofisticate ca apetivire. Au fost inventate de francezi, însă astăzi se pot redimensiona orice alimente pentru a fi transformate în finger foods.

Ce sunt și cum se prepară finger foods. 15 rețete pe care să le încerci chiar la tine acasă
Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile
Aperitive | 29 aprilie 2023

Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile

Atunci când ai musafiri cauți să pregătești aperitive ușoare, care se prepară rapid, dar care arată foarte bine și sunt gustoase. Variante sunt multe și cu puțină imaginație poți să impresionezi și cei mai mofturoși oaspeți.

Aperitive ușoare. 6 rețete pentru toate gusturile
Pate de năut cu ciuperci. Un aperitiv de post, savuros
Galerie foto
Aperitive | 3 decembrie 2022

Pate de năut cu ciuperci. Un aperitiv de post, savuros

Pentru micul dejun din zilele de post, sau pentru platoul cu aperitive, merită preparată rețeta de pate de năut cu ciuperci. Este gustoasă, este sățioasă, dar și foarte sănătoasă și hrănitoare.

Pate de năut cu ciuperci. Un aperitiv de post, savuros
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Clafoutis cu pere evantai și migdale pe o farfurie, alături de furculițe
06:15
Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan în două farfurii
05:25
Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină Paste cremoase cu ciuperci, nuci și parmezan, pentru prânz sau cină
Porție de cheesecake cu pere caramelizate pe o spatulă de tort
12 septembrie, 07:03
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu în bol rustic
12 septembrie, 05:03
Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent Tocană de vită cu dovleac și vin roșu. Rețetă gătită lent
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure, porționat pe un platou, alături de pere proaspete
11 septembrie, 09:47
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară porționată, alături de un ceainic alb și prune
11 septembrie, 05:01
Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă Prăjitură fragedă cu prune și scorțișoară. Un desert simplu, de toamnă
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin
10 septembrie, 08:48
Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă Brioșe sărate cu dovleac, brânză și rozmarin. O gustare delicioasă, de toamnă
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb, decorată cu verdeață
10 septembrie, 08:24
Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb Tocană de pui cu ceapă caramelizată și vin alb
Vezi cele mai noi articole
închide