Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat

Salatele aperitiv reprezintă o categorie diversificată de preparate culinare, servite în mod tradițional înainte de felul principal pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative. De-a lungul istoriei, aceste salate au evoluat și s-au diversificat, devenind un element esențial în multe bucătării din întreaga lume. Încearcă și tu aceste rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat.

salate aperitiv rapide puse într-un colaj
Galerie foto

Galerie foto

Salatele aperitiv trebuie să fie ușoare, cu un conținut ridicat de legume/ Shutterstock

Istoria salatelor aperitiv datează din antichitate. Grecii și romanii antici consumau salate simple din legume crude, ierburi și uleiuri pentru a începe mesele lor opulente. Denumirea „salată" provine de la cuvântul latin „sal", care înseamnă sare, un ingredient esențial în aceste preparate timpurii.

În Evul Mediu și Renaștere, salatele au început să includă o varietate mai largă de ingrediente, cum ar fi legume gătite, fructe și nuci, adesea condimentate cu diverse sosuri. În secolele ulterioare, salatele aperitiv au devenit tot mai elaborate, reflectând bogăția și sofisticarea bucătăriilor europene.

În secolul al XX-lea, influențele internaționale și globalizarea au adus noi arome și tehnici de preparare, rezultând într-o varietate largă de salate aperitiv disponibile astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Citește și

Ce salate aperitiv poți pregăti ușor și repede

Salatele aperitiv sunt servite la începutul mesei, de obicei înainte de felul principal. Ele pot fi prezentate în diverse moduri, în funcție de ocazie și de preferințele culinare.

Salată de paste cu pui

Salata de paste cu pui este o combinație echilibrată de arome, proteine și carbohidrați.

Salată de pui cu paste într-un bol alb
Salata de pui cu paste se păstrează la frigider / Shutterstock

Ingrediente

  • 70 ml ulei de măsline
  • 70 g maioneză
  • sucul de la 1 lămâie
  • pătrunjel proaspăt tocat mărunt
  • 1 lingură de mărar uscat
  • 2 căței de usturoi tocați
  • sare 
  • piper negru după gust
  • 70 g boabe porumb dulce din conservă
  • 450 g paste mici
  • 12 felii de bacon tocate
  • 350 g roșii cherry tăiate pe jumătate
  • 220 g brânză cheddar tăiată în cuburi
  • 1 castravete tăiat cuburi
  • 4 fire de ceapă verde tocată
  • 400 g carne de pui gătită mărunțită

Mod de preparare

Într-un castron mic se amestecă uleiul de măsline, maioneza, zeama de lămâie, pătrunjelul, mărarul, usturoiul și se asezonează cu sare și piper după gust. Se dă la frigider până este gata de utilizare.

Se pune la fiert o oală mare cu apă și sare. Când apa fierbe se pun pastele și se fierb potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj. Se păstrează 1/2 cană din apa în care au fiert pastele. Se transferă pastele scurse într-o tavă de copt unsă și se lasă să se răcească 10-20 de minute.

Se scurge de apă porumbul din convservă. Într-un castron foarte mare se adaugă pastele răcite, porumbul, baconul, roșiile, brânza cheddar, castraveții, ceapa verde și carnea de pui.

Se toarnă dressingul împreună cu 1/4 cană din apa în care au fiert pastele, apoi se amestecă pentru a se acoperi uniform. Se mai pune apă de la paste. Pe măsură ce se odihnește, salata se va îngroșa.

Salată grecească cu orzo

Salata grecească cu orzo este ușor de preparat și poate fi gata în 25 de minute sau mai puțin. Este hrănitoare și delicioasă.

O salată grecească cu orzo într-un bol gri
Orzo sunt paste mici, în formă de orez, care se folosesc mai ales în salate / Shutterstock

Ingrediente

Pentru dressing

  • 50 ml ulei de măsline
  • 3 linguri de suc proaspăt de lămâie
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat

Pentru salată

  • 200 g paste orzo
  • 150 g brânză feta mărunțită
  • 1 castravete mediu, tăiat cubulețe
  • 300 g roșii cherry, tăiate pe jumătate
  • 100 g măsline kalamata feliate 
  • 1 ceapă roșie tocată
  • busuioc proaspăt tocat
  • pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare

Într-un castron mediu, se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul și se asezonează cu sare și piper după gust. Se lasă deoparte.

Se gătesc pastele orzo conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurg bine.

Se adaugă toate ingredientele pentru salată, inclusiv orzo fiert, într-un castron mare și se amestecă. Se toarnă dressingul deasupra și se amestecă pentru a se acoperi uniform. Se poate păstra la frigider până la două zile.

Salată de cuscus

Salata de cuscus este plin de legume crocante, ierburi proaspete, feta acidulată și sos vibrant de lămâie. Este perfectă cu fructe de mare sau pui.

Salata de cuscus servită într-un bol mare, alb
Salata de cuscus este specifică bucătăriei mediteraneene / Shutterstock

Ingrediente

  • 250 g cușcuș
  • 250 ml apă caldă
  • sare 
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 50 ml + 1 linguriță de ulei de măsline, împărțit
  • 2 linguri de suc proaspăt de lămâie
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 150 g roșii cherry, tăiate pe jumătate
  • 1 castravete tăiat cubulețe
  • 1 ceapă roșie tăiată cubulețe
  • 70 g brânză feta mărunțită fin
  • 70 g migdale prăjite tocate 
  • pătrunjel proaspăt tocat mărunt
  • mentă proaspătă tocată mărunt

Mod de preparare

Se pune apă la fiert. Când începe să clocotească, se ia de pe foc și se amestecă imediat cușcușul și sarea și se acoperă. Se lasă să se odihnească 5 minute.

Apoi se pune 1 linguriță ulei de măsline și se amestecă cu o furculiță pentru a deveni pufos. După aceea, se lasă să se răcească aproximativ 10 minute. Într-un castron mic se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie și usturoiul.

După ce s-a răcit, cușcușul se transferă în castronul de salată. Peste el se adaugă roșiile, castravetele, ceapa roșie, brânza feta, migdalele, pătrunjelul și menta. Se toarnă dressingul și se amestecă pentru a se acoperi uniform. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Rețete rapide de salate aperitiv

Aceste salate aperitiv sunt rapide și ușor de preparat, perfecte pentru a începe orice masă cu o notă proaspătă și sănătoasă. Sunt ideale pentru întâlniri informale sau cine elegante, oferind o varietate de arome și texturi care vor încânta orice iubitor de mâncare.

Salată Caprese

Originară din insula Capri, această salată îmbină arome proaspete și ingrediente de înaltă calitate, fiind o adevărată delicatesă apreciată în întreaga lume.

Salata Caprese puse într-o farfurie albă
Salata Caprese reflectă steagul Italiei: roșu (roșii), alb (mozzarella) și verde (busuioc) / Shutterstock

Ingrediente

  • roșii cherry sau roșii feliate
  • mozzarella proaspătă feliată
  • frunze de busuioc proaspăt
  • ulei de măsline extravirgin
  • oțet balsamic
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare

Se aranjează roșiile și mozzarella pe un platou. Se adaugă frunzele de busuioc între roșii și mozzarella. Se stropesc cu ulei de măsline și oțet balsamic. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Salată de quinoa cu legume

Quinoa este adesea considerată un superaliment datorită profilului său nutrițional impresionant.

Salată de quinoa cu legume servită într-un bol mare și alb
Fibrele din quinoa ajută la reglarea tranzitului intestinal și la prevenirea constipației / Shutterstock

Ingrediente

  • 250 g quinoa, fiartă și răcită
  • 1 ardei gras roșu, tăiat cubulețe
  • 1 castravete, tăiat cubulețe
  • 1 morcov, dat pe răzătoare
  • 1 ceapă roșie mică, tocată fin
  • pătrunjel proaspăt, tocat
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sucul de la o lămâie
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare

Se amestecă quinoa cu legumele tocate într-un bol mare. Se adaugă uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper după gust. Se presară pătrunjel proaspăt deasupra.

Salată de năut cu roșii și castraveți

Salata de năut cu roșii și castraveți este ideală pentru prânzuri rapide, picnicuri sau mese ușoare de seară. Năutul este o sursă excelentă de proteine vegetale și fibre, iar legumele proaspete adaugă vitamine și minerale esențiale.

Un bol plin cu salată de năut
Dacă ai timp, poți folosi năut uscat în loc de cel din conservă / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 conservă de năut, scurs și clătit
  • 1 castravete, tăiat cubulețe
  • 2 roșii mari, tăiate cubulețe
  • 1 ceapă roșie mică, tocată fin
  • 1 ardei gras galben, tăiat cubulețe
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sucul de la o lămâie
  • pătrunjel proaspăt, tocat
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare

Într-un bol mare, se amestecă năutul cu legumele tocate. Se adaugă uleiul de măsline și sucul de lămâie. se condimentează cu sare și piper după gust. Se presară pătrunjel proaspăt deasupra.

Salată de avocado și creveți

Salata de avocado și creveți este cel mai bine servită imediat, pentru a preveni oxidarea ingredientelor, precum avocado. Dacă pregătești salata în avans, adaugă avocado și dressingul chiar înainte de servire.

Salată de avocado pusă într-un bol alb
Salata de avocado și creveți este o opțiune rafinată și sănătoasă, perfectă pentru orice ocazie / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 avocado, tăiați cubulețe
  • 200 g de creveți fierți și curățați
  • 1 castravete, tăiat cubulețe
  • 1 ceapă roșie mică, tocată fin
  • sucul de la o lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • coriandru proaspăt, tocat
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare

Într-un bol mare, se amestecă avocado, creveții și castravetele. Se adaugă ceapa roșie. Se pun uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper după gust. Se presară coriandru proaspăt deasupra.

Salate aperitiv cu piept de pui

Pieptul de pui este un ingredient versatil și sănătos, ideal pentru salate aperitiv. Aceste salate sunt ușor de preparat, nutritive și perfecte pentru orice ocazie. Iată câteva rețete de salate aperitiv cu piept de pui care se pot pregăti rapid și ușor:

Salată Caesar cu piept de pui

Salata Caesar cu piept de pui este un preparat clasic, ce îmbină arome bogate și texturi crocante într-o combinație perfectă.

Salata Caesar pusă într-un bol negru
Salata Caesar cu piept de pui este una dintre cele mai populare salate din lume / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 piept de pui, fiert sau la grătar și tăiat felii
  • 1 salată romaine, ruptă în bucăți
  • 50 g parmezan ras
  • crutoane
  • sos Caesar (sau un amestec de maioneză, muștar, suc de lămâie, usturoi și anșoa)
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare

Într-un bol mare, se combină salata romaine cu pieptul de pui feliat. Se adaugă parmezanul ras și crutoanele. Se pune sosul Caesar și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Salată de pui cu avocado

Combinația de pui suculent, avocado cremos și legume proaspete face din această salată o opțiune excelentă pentru cei care doresc o mâncare ușoară, dar nutritivă.

Salată de pui cu avocado pusă într-un bol negru
Alege avocado bine copt pentru o textură cremoasă și un gust delicios / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 piept de pui, fiert sau la grătar și tăiat cubulețe
  • 1 avocado, tăiat cubulețe
  • 1 castravete, tăiat cubulețe
  • 1 roșie mare, tăiată cubulețe
  • 1 ceapă roșie mică, tocată fin
  • sucul de la o lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper după gust
  • coriandru proaspăt, tocat

Mod de preparare

Într-un bol mare, se combină pieptul de pui, avocado, castravetele, roșia și ceapa roșie. Apoi se pun uleiul de măsline și sucul de lămâie și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper după gust. La final se presară coriandru proaspăt deasupra.

Salată de pui cu mango și castraveți

Salata de pui cu mango și castraveți poate fi servită imediat, fiind perfectă pentru un prânz răcoritor sau o cină ușoară.

Salată de pui cu mango servită într-un bol alb
Salata de pui cu mango este ideală și ca aperitiv la mesele festive sau picnicuri / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 piept de pui, fiert sau la grătar și tăiat felii
  • 1 mango, tăiat cubulețe
  • 1 castravete, tăiat felii subțiri
  • 1 ardei gras roșu, tăiat fâșii
  • 1 ceapă verde, tocată
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sucul de la o limetă
  • sare
  • piper după gust
  • frunze de mentă proaspătă, tocate

Mod de preparare

Într-un bol mare, se combină pieptul de pui, mango, castravetele, ardeiul gras și ceapa verde.

După aceea, se adaugă uleiul de măsline și sucul de la limetă. Se amestecă bine. La final se condimentează cu sare și piper după gust și se presată menta tocată deasupra.

Salată de pui cu fasole și porumb

Combinația de pui fraged, fasole bogată în proteine și porumb dulce și crocant face din această salată un preparat ideal pentru prânzuri sau cine rapide.

Salată de pui cu fasole pusă într-un bol negru
Salata de pui cu fasole este o bună sursă de proteine / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 piept de pui, fiert sau la grătar și tăiat cubulețe
  • 1 conservă de fasole roșie, scursă și clătită
  • 1 conservă de porumb, scursă
  • 1 roșie mare, tăiată cubulețe
  • 1 ceapă roșie mică, tocată fin
  • 1 ardei gras verde, tăiat fâșii
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sucul de la o lămâie
  • sare
  • piper după gust
  • pătrunjel proaspăt, tocat

Mod de preparare

Într-un bol mare, se combină pieptul de pui, fasolea roșie, porumbul, roșia, ceapa roșie și ardeiul gras. După aceea, se pun uleiul de măsline și sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper după gust. Se presară pătrunjelul tocat deasupra și se servește.

Idei de salate reci care merg la orice masă

Salatele reci sunt potrivite pentru orice cină. Ingredientele proaspete te vor ajuta să ai la final un preparat delicios.

Salata fermierului

Salata fermierului este o rețetă populară, bogată în legume proaspete și ingrediente sănătoase, care aduce un aport nutritiv important și o explozie de arome în farfurie.

Salată de legume proaspete pusă într-un bol negru
Legumele proaspete sunt bogate în fibre, care contribuie la sănătatea digestivă / Shutterstock

Ingrediente

  • 700 g roșii coapte feliate
  • 2 castraveți tăiați cubulețe
  • 1 ceapă galbenă mică tăiată cubulețe
  • 1 ardei iute verde proaspăt, fără semințe, tocat fin
  • 1/2 lămâie
  • frunze de mentă proaspătă tocate mărunt
  • 40 ml ulei de măsline extravirgin
  • 40 ml suc de lămâie proaspăt stors
  • sare

Mod de preparare

Într-un castron mare, se combină roșiile, castraveții, ceapa, ardeiul și pulpa de lămâie tocată mărunt. Apoi se adaugă menta, uleiul de măsline și sucul de lămâie până se combină bine. Se condimentează cu sare și se servește imediat.

Salată Niçoise

Salata Niçoise este un preparat iconic al bucătăriei franceze, originară din regiunea Nice. Este o salată tradițională, bogată în ingrediente sățioase și plină de arome mediteraneene.

Salată Niçoise servită pe o farfurie mare și albă
Pentru ouă fierte perfect, fierbe-le timp de 10-12 minute pentru ouă tari / Shutterstock

Ingrediente

  • Pentru vinagretă
  • 1șalotă mică, tocată
  • 1 cățel mic de usturoi, tocat
  • 2 lingurițe de muștar de Dijon
  • 4 fileuri de anșoa tocate
  • 3 linguri de oțet de vin alb
  • 1 lingură de apa
  • 50 ml ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • Pentru salată
  • 2 cartofi galbeni sau albi
  • 1/2 ceapă medie
  • 2 crenguțe de cimbru proaspăt
  • 4 căței de usturoi
  • sare
  • 500 g fasole verde teci tăiate
  • 4 ouă mari
  • 250 g roșii cherry coapte, tăiate în jumătate
  • 5 fileuri de anșoa, tăiate pe lungime
  • 100 g ton în ulei din conservă, sucurs
  • 50 g măsline negre mici fără sâmburi (Niçoise sau Taggiasca)
  • 2 linguri de capere scurse de saramură
  • frunze de busuioc proaspăt
  • salată verde
  • piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare

Pentru vinegretă se combină șalota, usturoiul, muștarul, hamsia, oțetul și apa într-un castron mare și amestecați pentru a se combina. Se toarnă ușor uleiul de măsline amestecând încontinuu, până este încorporat tot. Se asezonează după gust cu sare și piper.

Într-o cratiță mare, se pun cartofii la fiert cu ceapă, cimbru și usturoi. Se pune sarea și se amestecă până se dizolvă. Se lasă să fiarbă până când cartofii pot fi străpunși ușor de o furculiță, aproximativ 40 de minute. După aceea, se iau de pe foc și se lasă în apă până se răcesc ușor. Apoi se scurg și se sfarâmă. Se lasă deoparte.

Între timp, se umple o cratiță mare cu apă. Se pune o lingură generoasă cu sare. Se lasă apa să clocotească și apoi se pune fasolea verde în loturi mici. Se lasă să aproximativ 3 minute, apoi se scot într-un castron cu apă cu gheață. Apoi se scurg și se taie în bucăți potrivite. Ouăle se fierb tari, apoi se curăță de coajă și se taie în 4.

Într-un castron mare, se pun cartofii, fasolea verde, roșiile, fileurile de anșoa, tonul, măslinele, caperele, busuiocul și salata verde. Deasupra lor se toarnă vinegreta și se amestecă bine. Se condimentează cu sare și piper. Apoi se transferă salata în boluri de servire și se ornează cu ouă.

Salată grecească

Salata grecească este un preparat iconic al bucătăriei mediteraneene, renumit pentru simplitatea sa și aromele bogate.

O salată grecească servită pe o farfurie albă
Pentru o aromă autentică, folosește brânza feta din lapte de oaie sau capră / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 ceapă roșie feliată subțire
  • 60 ml  oțet de vin roșu
  • 350 g roșii coapte tăiate în felii
  • 2 castraveți mici, curățați și tăiați în felii subțiri
  • 40 g măsline Kalamata fără sâmburi 
  • 120 ml ulei de măsline extravirgin , plus mai mult pentru stropire
  • sare
  • oregano 
  • 100 g brânză feta tăiată felii

Mod de preparare

Într-un castron mic, se combină ceapa cu oțetul și se lasă să se înmoaie în timp ce se pregătesc celelalte ingrediente, aproximativ 15 minute. Se scurge ceapa, rezervând oțetul.

Într-un bol de salată sau într-un castron mare se combină roșiile, castraveții, măslinele, ceapa, uleiul de măsline și oțetul rămas de la ceapa murată rapid.

Se asezonează cu sare și un praf mare de oregano. Se amestecă ușor pentru a se combina. Se așează deasupra bucățile de brânză feta, se presară cu oregano și se servește.

Citește și
CELE MAI CITITE
Patru porții de negresă cu ciocolată și jeleu de caise
Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine porționat, alături de o ceașcă și un ștergar
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Ouă umplute cu salată de cartofi
Ouă umplute cu salată de cartofi. Un aperitiv rustic cu aer elegant
Ouă umplute cu salată de cartofi. Un aperitiv rustic cu aer elegant
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii într-o tigaie
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Porție de tartă cu caise și cremă de vanilie
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
preparate rapide pentru vară puse pe o masă
5 idei de preparate rapide pentru vară. Rețetele sunt gata în 15 minute
5 idei de preparate rapide pentru vară. Rețetele sunt gata în 15 minute
Salată de crudități cu maioneză și pui servită într-un bol
Salată de crudități cu maioneză și pui. Se prepară rapid și este extrem de gustoasă
Salată de crudități cu maioneză și pui. Se prepară rapid și este extrem de gustoasă
Deserturi rapide de Paște puse pe o masă albă
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Sparanghel înfășurat în bacon
06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
29 iunie, 06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
1
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Printre rețetele de deserturi cu căpșuni pe care ți-ai propus să le testezi, mai adaugă și rețeta de rulada cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă. Este un desert delicat,...
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
2
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert delicat, răcoritor și foarte elegant, ideal pentru sezonul căpșunilor, îți recomandăm rețeta de șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Se prepară fără coacere și...
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
3
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave Kosi este un preparat tradițional din bucătăria albaneză, fiind un fel de mâncare popular în Balcani. Este o combinație savuroasă de carne, orez și iaurt, toate gătite într-o tavă la...
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
4
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
Dacă ai o conservă de ton în cămară deja ai un punct de plecare pentru o masă copioasă. Este un produs versatil și bogat în nutrienți, cu multiple beneficii pentru sănătate...
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
5
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Rețeta de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel este genul de rețetă cu puține ingrediente, dar bine echilibrate. Gustul peștelui este evidențiat și înnobilat de aciditatea proaspătă a lămâii și...
Parteneri
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Ce să nu faci niciodată la o clasă de yoga. Ce spun instructorii în acest sens
Filmul morţii celor doi tineri din Vâlcea, urmăriţi de poliţie. Drumul spre sfârşit a durat 23 de secunde
Filmul morţii celor doi tineri din Vâlcea, urmăriţi de poliţie. Drumul spre sfârşit a durat 23 de secunde
Filmul morţii celor doi tineri din Vâlcea, urmăriţi de poliţie. Drumul spre sfârşit a durat 23 de secunde
Ce cadou de nuntă a putut primi Kira Hagi de la Ion Ţiriac
Ce cadou de nuntă a putut primi Kira Hagi de la Ion Ţiriac
Ce cadou de nuntă a putut primi Kira Hagi de la Ion Ţiriac
Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit religios! Primele imagini cu rochia de mireasă care a eclipsat totul în jur
Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit religios! Primele imagini cu rochia de mireasă care a eclipsat totul în jur
Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit religios! Primele imagini cu rochia de mireasă care a eclipsat totul în jur
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Prăjitură cu mousse de ciocolată și de fructe de pădure
Prăjitură cu mousse de ciocolată și de fructe de pădure
Prăjitură cu mousse de ciocolată și de fructe de pădure
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Jessie J a publicat imagini emoționante din timpul unei intervenții chirurgicale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer mamar
Jessie J a publicat imagini emoționante din timpul unei intervenții chirurgicale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer mamar
Jessie J a publicat imagini emoționante din timpul unei intervenții chirurgicale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer mamar
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
fresh
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor

Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor

Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor

Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză

Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză

Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian

Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian

Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă

Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
închide