desert cu brânză

Ștrudel împletit cu brânză și caise. Desert simplu și delicios
Desert | 26 iulie 2025

Ștrudel împletit cu brânză și caise. Desert simplu și delicios

Un ștrudel împletit cu brânză și caise poate fi desertul perfect de vară. Este fin, aromat, cu un joc elegant între cremozitatea brânzei dulci și parfumul fructelor coapte.

Ștrudel împletit cu brânză și caise. Desert simplu și delicios
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
Galerie foto
Desert | 20 februarie 2025

Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil

Acest cheesecake cu sos de afine este un desert rafinat, cu un echilibru perfect între dulceața fină a cremei de brânză și aroma ușor acrișoară a afinelor. Fiecare strat contribuie la un contrast delicios. Baza crocantă din biscuiți se combină armonios cu crema fină și aerată de brânză și toppingul de afine care adaugă prospețime și culoare.

Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață
Galerie foto
Desert | 4 mai 2023

Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață

Dacă adori deserturile cu brânzeturi, îți recomandăm să încerci și rețeta de brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață. Combinația de mierea cu nuci și brânza Brie topită este foarte interesantă. Iar dacă mai adaugi și dulceață de cireșe amare, deliciul este garantat.

Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață
Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert
Galerie foto
Desert | 18 aprilie 2023

Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert

Dacă adori rețetele de cheesecake și cauți una mai simplă și mai ușoară, rețeta de cheesecake japonez poate întruni toate condițiile. Este rețeta celui mai pufos și delicat desert, cu textură fină și gust delicios.

Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
cozonac de casă
06:51
Trucuri pentru cei mai buni cozonaci de casă. Ingredientele care îi fac să fie un adevărat deliciu Trucuri pentru cei mai buni cozonaci de casă. Ingredientele care îi fac să fie un adevărat deliciu
Cât se ţine carnea de vită la cuptor
05:26
Cât se ţine carnea de vită la cuptor. Trucuri ca să iasă fragedă şi gustoasă Cât se ţine carnea de vită la cuptor. Trucuri ca să iasă fragedă şi gustoasă
piept de rață cu portocală
05:22
Rețeta de piept de rață cu portocale. Cum se prepara acasă Rețeta de piept de rață cu portocale. Cum se prepara acasă
Cârnați de casă moldovenești
21 decembrie, 11:14
Cârnați de casă moldovenești, după rețeta tradițională. Ingrediente și pașii de urmat pentru un gust desăvârșit Cârnați de casă moldovenești, după rețeta tradițională. Ingrediente și pașii de urmat pentru un gust desăvârșit
Cu ce se poate înlocui praful de copt
21 decembrie, 11:11
Cu ce se poate înlocui praful de copt în prăjituri. Idei și alternative care te scot din încurcătură Cu ce se poate înlocui praful de copt în prăjituri. Idei și alternative care te scot din încurcătură
mămăligă moldovenească
21 decembrie, 09:55
Cum faci mămăligă moldovenească. Rețeta veche Cum faci mămăligă moldovenească. Rețeta veche
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, porționată pe platou și o porție pe farfurie
20 decembrie, 07:32
Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor Prăjitură răsturnată cu ananas și cireșe confiate, delicioasă și cu aspect cuceritor
Porție de cremșnit duo cu vanilie și frișcă
20 decembrie, 06:58
Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată Cremșnit duo cu vanilie și frișcă. Rețeta clasică, stratificată
Vezi cele mai noi articole
închide