desert cu brânză

Ștrudel împletit cu brânză și caise. Desert simplu și delicios
Desert | 26 iulie 2025

Ștrudel împletit cu brânză și caise. Desert simplu și delicios

Un ștrudel împletit cu brânză și caise poate fi desertul perfect de vară. Este fin, aromat, cu un joc elegant între cremozitatea brânzei dulci și parfumul fructelor coapte.

Ștrudel împletit cu brânză și caise. Desert simplu și delicios
Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
Galerie foto
Desert | 20 februarie 2025

Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil

Acest cheesecake cu sos de afine este un desert rafinat, cu un echilibru perfect între dulceața fină a cremei de brânză și aroma ușor acrișoară a afinelor. Fiecare strat contribuie la un contrast delicios. Baza crocantă din biscuiți se combină armonios cu crema fină și aerată de brânză și toppingul de afine care adaugă prospețime și culoare.

Cheesecake cu sos de afine. Desert cremos, parfumat și irezistibil
Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață
Galerie foto
Desert | 4 mai 2023

Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață

Dacă adori deserturile cu brânzeturi, îți recomandăm să încerci și rețeta de brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață. Combinația de mierea cu nuci și brânza Brie topită este foarte interesantă. Iar dacă mai adaugi și dulceață de cireșe amare, deliciul este garantat.

Brie cu miere și nuci în aluat foietaj, servită cu dulceață
Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert
Galerie foto
Desert | 18 aprilie 2023

Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert

Dacă adori rețetele de cheesecake și cauți una mai simplă și mai ușoară, rețeta de cheesecake japonez poate întruni toate condițiile. Este rețeta celui mai pufos și delicat desert, cu textură fină și gust delicios.

Cheesecake japonez. Rețeta celui mai pufos și delicat desert
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
turtă dulce în coșuleț
07:47
Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește
cele 5 sosuri mamă
07:40
Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci secționat, alături de un ceainic și o ceașcă
05:19
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
câte zile se ține orezul în frigider
15 decembrie, 06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
15 decembrie, 06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie
15 decembrie, 05:48
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Manakish cu za'atar
14 decembrie, 06:55
Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină
Carne de curcan
14 decembrie, 05:57
Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă
Vezi cele mai noi articole
închide