desert cu pere

Chec cu vanilie și pere întregi. O prăjitură delicată și elegantă
Galerie foto
Desert | 24 octombrie 2025

Chec cu vanilie și pere întregi. O prăjitură delicată și elegantă

Acest chec cu vanilie și pere întregi este unul dintre acele deserturi care par desprinse dintr-o poveste de toamnă. Este aromat, elegant, dar cu o simplitate care cucerește din prima felie.

Chec cu vanilie și pere întregi. O prăjitură delicată și elegantă
Tartă rustică cu pere și nuci caramelizate. O poveste parfumată de toamnă
Galerie foto
Desert | 8 octombrie 2025

Tartă rustică cu pere și nuci caramelizate. O poveste parfumată de toamnă

Această tartă rustică cu pere și nuci caramelizate este un desert de suflet, simplu dar elegant. Rețeta reunește dulceața discretă a perelor coapte cu aroma intensă a nucilor caramelizate și aluatul fraged, ușor crocant, ce se topește în gură.

Tartă rustică cu pere și nuci caramelizate. O poveste parfumată de toamnă
Pere în vin roșu, glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată
Galerie foto
Desert | 6 octombrie 2025

Pere în vin roșu, glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată

Dacă îți plac perele poșate în vin aromat și ești în căutare de rețete savuroase, poți încerca rețeta de pere în vin roșu glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată.

Pere în vin roșu, glazurate cu ciocolată și servite cu înghețată
Tartă rustică cu pere și cremă de migdale. Un desert simplu și elegant
Desert | 16 septembrie 2025

Tartă rustică cu pere și cremă de migdale. Un desert simplu și elegant

O tartă rustică cu pere și cremă de migdale este un desert elegant prin simplitatea lui, dar cu un gust cuceritor. Prepară și tu rețeta acestui desert, pe care ți-o oferim mai jos.

Tartă rustică cu pere și cremă de migdale. Un desert simplu și elegant
Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Desert | 13 septembrie 2025

Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor

Clafoutis cu pere evantai și migdale este un desert elegant, cu origini franțuzești, reinterpretat într-o variantă de toamnă. În locul tradiționalelor cireșe, folosești pere fragede.

Clafoutis cu pere evantai și migdale. Un desert simplu și cuceritor
Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Galerie foto
Desert | 12 septembrie 2025

Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant

Acest cheesecake cu pere caramelizate este genul de desert care cucerește prin eleganță și subtilitatea aromelor. Nu este doar o prăjitură cu brânză, ci o combinație armonioasă de gusturi și texturi.

Cheesecake cu pere caramelizate. Un desert fin și elegant
Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Galerie foto
Desert | 11 septembrie 2025

Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure

Acest pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure este genul de prăjitură care îți aduce un strop de rafinament chiar și într-o zi obișnuită.

Pandișpan cu pere și ciocolată, îmbogățit cu alune de pădure
Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos
Galerie foto
Desert | 5 octombrie 2024

Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos

Dacă adori perele și dorești să le incluzi în deserturi delicioase, începe cu rețeta de Galette cu pere și migdale. Este o rețetă de tartă simplă și delicioasă, cu aspect rustic, cuceritor.

Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos
Pere umplute cu nuci în aluat, servite cu sos delicios de ciocolată
Galerie foto
Desert | 14 ianuarie 2023

Pere umplute cu nuci în aluat, servite cu sos delicios de ciocolată

Dacă îți plac deserturile cu pere, rețeta de pere umplute cu nuci în aluat, servite cu sos delicios de ciocolată, te va cuceri negreșit.

Pere umplute cu nuci în aluat, servite cu sos delicios de ciocolată
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
turtă dulce în coșuleț
07:47
Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește Rețeta de turtă dulce de la Martha Stewart. Ce ingrediente folosește
cele 5 sosuri mamă
07:40
Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești Cele cinci sosuri-mamă pe care trebuie să le cunoști. Ele stau la baza bucătăriei franțuzești
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci secționat, alături de un ceainic și o ceașcă
05:19
Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor Cozonac cu umplutură de ciocolată și nuci. Desertul sărbătorilor cu miros cuceritor
câte zile se ține orezul în frigider
15 decembrie, 06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
15 decembrie, 06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie
15 decembrie, 05:48
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Manakish cu za'atar
14 decembrie, 06:55
Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină
Carne de curcan
14 decembrie, 05:57
Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă
Vezi cele mai noi articole
închide