Dacă îți plac prăjiturile cu foi fragede, coapte pe dosul tăvii, îți oferim și o rețetă de prăjitură cu foi și mere caramelizate. Este delicioasă, aromată și are un aspect cuceritor.
Prăjitură cu foi și mere caramelizate. Rețetă de foi fragedeDacă îți plac prăjiturile în multe straturi, cu foi fragede, îți oferim o rețetă de foi cu miere coapte pe dosul tăvii. Foile sunt delicioase, sunt aromate, dar și frumos colorate. Mierea adăugată în compoziție împreună cu alte ingrediente, oferă o culoare deosebită foilor de prăjituri.
Foi cu miere coapte pe dosul tăvii. Rețeta rapidă pentru prăjituriUna dintre prăjiturile cu foi coapte pe dosul tăvii, care cucerește prin gust și aspect deosebit, este prăjitura Kati. Este o prăjitură cu foaie sfărâmată și adăugată în cremă și decorată cu bezea de albușuri.
Prăjitura Kati. Prăjitură cu foaie sfărâmată și spumă de albușuriDacă adori prăjiturile cu foi coapte pe dosul tăvii, prăjitura Carpați poate deveni una dintre favoritele tale. Este una dintre cele mai îndrăgite prăjituri din bucătăria românească, nelipsită din caietele îngălbenite de vreme ale mamelor sau bunicilor noastre.
Prăjitura Carpați. Una dintre cele mai îndrăgite prăjituri cu foiDacă adori prăjiturile cu foi coapte pe dosul tăvii, încearcă și rețeta de prăjitură cu foi de cacao și cremă de vanilie. Te vei bucura de o prăjitură cu gust delicios și aspect spectaculos.
Prăjitură cu foi de cacao și cremă de vanilie, glazurată cu ciocolatăDacă ai preparat bulionul de roșii pentru iarnă, testează-i gustul în prăjitura cu bulion, mult adorată de iubitorii gustului dulce. Este o prăjitură cu foi coapte pe dosul tăvii ce se prepară cu bulion în aluat.
Prăjitura cu bulion. Prăjitură cu foi coapte pe dosul tăvii