Dacă nu știi ce să pregătești pentru a fi în ton cu vremea, încearcă o oală de iahnie de fasole cu ciolan este întotdeauna o idee bună.
Iahnie de fasole cu ciolan. Rețeta tradiționalăRețeta de iahnie de fasole cu afumătură are rădăcini adânci în bucătăria românească și în alte bucătării din zona balcanică și mediteraneană. Acest preparat simplu a fost parte a dietei zilnice pentru mulți oameni datorită accesibilității și valorii nutritive ridicate a fasolei. Rețeta sa a fost transmisă din generație în generație, adaptându-se de-a lungul timpului preferințelor și regiunilor.
Iahnie de fasole cu afumătură. Rețeta tradiționalăDacă ești în căutarea unei rețete de mâncare românească, simplă, dar foarte gustoasă, poți prepara iahnie de fasole în varianta de post. Este una dintre cele mai îndrăgite mâncăruri tradiționale.
Iahnie de fasole în varianta de post. Rețetă din bucătăria românească