migdale

Cum se prăjesc migdalele acasă. 3 variante ușor de preparat
Sfaturi culinare | 25 februarie 2025

Cum se prăjesc migdalele acasă. 3 variante ușor de preparat

Migdalele sunt o gustare sănătoasă, fie că le consumi crude sau prăjite. Conțin grăsimi sănătoase, dar și o mulțime de vitamine și minerale. Fie că le folosești pentru a îmbogăți o salată, a adăuga un gust intens într-un desert sau, pur și simplu, pentru a le consuma ca gustare, migdalele sunt o alegere perfectă. Dacă îți place să fie mai crocante, iată cum se prăjesc migdalele acasă.

Cum se prăjesc migdalele acasă. 3 variante ușor de preparat
Ce este untul de migdale și ce beneficii are asupra organismului
Lifestyle | 5 septembrie 2023

Ce este untul de migdale și ce beneficii are asupra organismului

Untul de migdale nu este un ingredient foarte des întâlnit în magazinele din România, însă câștigă din cel în ce mai mult teren în ultimul timp. Migdalele au fost asociate cu îmbunătățirea memoriei și a metabolismului. De asemenea, sunt bogate în proteine ​​și fibre care sunt necesare pentru funcționarea corectă a intestinului. De aceea, poți înlocui cu succes untul clasic cu unt de migdale.

Ce este untul de migdale și ce beneficii are asupra organismului
Rețeta de lapte de migdale pe care o poți face rapid la tine acasă
Băuturi | 4 septembrie 2023

Rețeta de lapte de migdale pe care o poți face rapid la tine acasă

Rețeta de lapte de migdale se face în casă de foarte mulți ani. Procesul implică înmuierea migdalelor în apă peste noapte sau timp două zile. Cu cât migdalele stau mai mult în apă, cu atât laptele va fi mai cremos. Apoi, se scurg, se clătesc și se macină cu apă proaspătă. Lichidul rezultat este laptele de migdale.

Rețeta de lapte de migdale pe care o poți face rapid la tine acasă
Gem de caise cu migdale, mai gustos și mai aromat
Galerie foto
Conserve | 20 iulie 2023

Gem de caise cu migdale, mai gustos și mai aromat

Gemul de caise este în topul preferințelor celor care adoră gustul dulce, mai ales la micul dejun. Dacă te numeri și tu printre ei, pe lângă gemul clasic mai poți prepara și gem de caise cu migdale, mai gustos și mai aromat.

Gem de caise cu migdale, mai gustos și mai aromat
Cum să prepari la tine acasă crema frangipane, cea mai delicioasă umplutură pentru tarte
Desert | 23 februarie 2023

Cum să prepari la tine acasă crema frangipane, cea mai delicioasă umplutură pentru tarte

Frangipane este o cremă de migdale fără gluten folosită pentru a face diverse produse de patiserie, prăjituri și tarte. Se prepară prin baterea făinii de migdale cu unt, zahăr și ou. Se folosește în tarte cu fructe, ca umplutură în foitaje sau plăcinte.

Cum să prepari la tine acasă crema frangipane, cea mai delicioasă umplutură pentru tarte
Prăjituri cu migdale din doar două ingrediente
Desert | 19 octombrie 2022

Prăjituri cu migdale din doar două ingrediente

Aceste prăjituri cu migdale din doar două ingrediente se pregătesc foarte rapid. Prăjiturile nu au nevoie de coacere, prin urmare sunt ideale pentru ziele în care vrei un desert simplu și sănătos. Sunt o gustare ușoară, plină de fibre și de nutrienți care să-ți ofere energia necesară.

Prăjituri cu migdale din doar două ingrediente
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente într-un bol
05:37
Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase Chipsuri de sfeclă roșie cu condimente. Gustări simple, dar savuroase
ciocolată neagră de casă fără zahăr
05:16
Rețetă de ciocolată neagră de casă fără zahăr. De ce ingrediente ai nevoie pentru un desert perfect Rețetă de ciocolată neagră de casă fără zahăr. De ce ingrediente ai nevoie pentru un desert perfect
Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc în bol, servit cu smântână
04:57
Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională
Două porții de brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată pe o farfurie cu furculiță
28 octombrie, 06:30
Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată
Cum să păstrezi zmeura
28 octombrie, 05:22
Cum să păstrezi zmeura ca să nu mucegăiască după doar o zi. Trucul care îți va salva banii Cum să păstrezi zmeura ca să nu mucegăiască după doar o zi. Trucul care îți va salva banii
Două porții de ciorbă ardelenească de varză cu smântână și mărar verde
28 octombrie, 05:19
Ciorbă ardelenească de varză cu smântână. O mâncare hrănitoare și plină de gust Ciorbă ardelenească de varză cu smântână. O mâncare hrănitoare și plină de gust
bruschete cu ton și avocado
27 octombrie, 06:05
Rețetă de bruschete cu ton și avocado. Cum obții ușor și rapid niște aperitive delicioase Rețetă de bruschete cu ton și avocado. Cum obții ușor și rapid niște aperitive delicioase
Ma’amoul
27 octombrie, 05:56
Ma’amoul. Fursecuri umplute cu curmale și nuci, rețeta tradițională Ma’amoul. Fursecuri umplute cu curmale și nuci, rețeta tradițională
Vezi cele mai noi articole
închide