Nu rata sezonul gutuilor, fără a te bucura de gustul lor proaspete sau în diferite preparate culinare. Iar dacă vrei să conservi aroma lor și pentru mai târziu îți recomandăm o rețetă de dulceață de gutui tăiate în cuburi. Este ideală de servit la micul dejun, pe felii de pâine cu unt, dar o poți folosi și în rețete de deserturi.
Dulceață de gutui tăiate în cuburi. Rețetă foarte aromatăPentru a te bucura cât mai mult de gustul și aroma gutuilor, dar și de proprietățile lor, nu ezita să le incluzi în alimentația ta zilnică. Îți oferim în acest scop o rețetă de mâncare de pui cu gutui caramelizate.
Mâncare de pui cu gutui caramelizate, pentru un prânz de toamnăDacă adori gustul și aroma gutuilor, te poți bucura de acestea și în rețete de mâncăruri, nu doar în cele de compot sau dulceață. Îți oferim în acest scop o rețetă de pui cu gutui și ceapă caramelizată.
Pui cu gutui și ceapă caramelizată. O rețetă cu arome de toamnăDacă adori gustul parfumat al gutuilor și obișnuiești să le conservi pentru iarnă sub formă de gem sau dulceață, nu arunca cojile și cotoarele acestora. Îți oferim o rețetă de peltea de gutui în care le vei folosi.
Peltea de gutui. Rețetă simplă și ușor de preparatOriginar din Caucaz, unde se mai pot găsi soiuri sălbatice, gutuiul a fost uimitor de popular în întreaga lume antică. Mesopotamienii au cultivat gutui în urmă cu 5.000 de ani, iar apoi l-au distribuit în toată lumea. Prepară acest sirop de gutui pentru iarnă și te vei bucura în sezonul rece de o băutură delicioasă.
Sirop de gutui pentru iarnă, rețeta simplă a unei băuturi delicioase