Babka este un cozonac mai special, mai bogat și mai aromat, pregătit la origine în comunitățile evreiești. Astăzi se găsește în întreaga lume și are mai multe variante.
Babka, desertul făcut celebru de serialul SeinfeldCozonacul este mai mult decât un simplu desert. Îl găsim pe toate mesele de sărbătoare, în foarte multe culturi. Prin istoria sa plină de tradiție și variantele sale diverse, cozonacul a devenit un simbol al al bucuriei, al familiei. Umplutura de cozonac este una dintre cele mai importante părți. Descoperă câteva rețete simple și rapide.
Umplutură de cozonac. 5 rețete delicioaseNu ar fi completă masa de Crăciun fără cozonac, desertul tradițional pentru sărbătorile de iarnă. Dacă nu te-ai decis încă asupra rețetei de cozonac, îți recomandăm să încerci rețeta noastră de cozonac cu cremă de nuci și rom.
Cozonac cu cremă de nuci și rom. Rețetă de cozonac cu umplutură bogatăUna dintre cele mai populare rețete de cozonac, preparată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, este rețeta de cozonac cu nucă și rahat.
Cozonac cu nucă și rahat. Rețetă tradițională de cozonacRețeta de cozonac fără frământare este preferata tuturor atunci când vine vorba despre masa de festivă de sărbători. Aroma de cozonac în casă este primul semn de sărbătoate. Dacă până acum cea mai grea parte era frământarea, iată că există rețeta de cozonac fără frământare. Se face repede, fără efort și este la fel de gustos și delicios.
Cozonac fără frământare. Rețeta perfectă pentru sărbători