sfaturi pentru deserturi

Câtă apă se pune la colivă. Rețeta tradițională explicată pas cu pas
Sfaturi culinare | 1 noiembrie 2024

Câtă apă se pune la colivă. Rețeta tradițională explicată pas cu pas

Coliva este un preparat tradițional specific ritualurilor ortodoxe din România, folosit în principal la slujbele de pomenire a morților. Originea colivei datează din perioada bizantină și este legată de cultul creștin al comemorării celor adormiți. Descoperă câtă apă se pune la colivă. Mai jos găsești rețeta tradițională explicată pas cu pas.

Câtă apă se pune la colivă. Rețeta tradițională explicată pas cu pas
13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști
Sfaturi culinare | 21 februarie 2024

13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști

Ciocolata albă este o invenție relativ recentă în istoria ciocolatei, comparativ cu ciocolata neagră sau cu ciocolata cu lapte. Gustul bogat, cremos și dulce al ciocolatei albe a cucerit rapid inimile consumatorilor de dulciuri din întreaga lume. Descoperă și tu 13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Iată câteva sfaturi de la cofetarii specialiști.

13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști
Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide
Sfaturi culinare | 14 ianuarie 2024

Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide

Fursecurile cu fulgi de ovăz și stafide pot fi un desert nu doar sănătos, dar și foarte gustos. Totuși pentru a le da textura și consistența perfectă este nevoie să ții cont de câteva sfaturi. Descoperă și tu cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide moi. Sfaturi utile de la specialiștii în bucătărie.

Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide
8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari
Sfaturi culinare | 15 octombrie 2022

8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari

Dacă îți place să faci prăjituri, pâine sau plăcinte, dar nu vrei să urmezi școala de cofetari, avem pentru tine câteva sfaturi de la unii dintre cei mai pricepuți profesioniști. Hai să aflăm împreună cele 8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari.

8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
pilaf sârbesc cu legume
09:29
Rețetă de post: pilaf sârbesc cu legume. Cum îl prepari când nu mănânci carne Rețetă de post: pilaf sârbesc cu legume. Cum îl prepari când nu mănânci carne
Chec de post zebrat porționat
06:23
Chec de post zebrat. Un desert delicios și spectaculos Chec de post zebrat. Un desert delicios și spectaculos
Porții de negresă de post cu ulei de cocos
05:50
Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat Negresă de post cu ulei de cocos. Un desert catifelat, parfumat și delicat
Chifle pufoase cu susan într-un coș cu ștergar
19 noiembrie, 06:58
Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post Chifle pufoase cu susan, perfecte pentru burgeri de post
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean în bol cu furculiță
19 noiembrie, 05:48
Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare Cușcuș cu legume sotate, în stil mediteraneean. Rețetă caldă, plină de culoare
langoși de post ca la mănăstire
19 noiembrie, 05:01
Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele Rețetă de langoși de post ca la mănăstire. Cum o prepara măicuța Valentina de la Mănăstirea Piatra Fântânele
Gogoși înfuriate decorate cu puțin zahăr
18 noiembrie, 07:28
Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post Gogoși înfuriate, după rețeta bunicii. Desert tradițional, de post
Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie
18 noiembrie, 06:59
Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie Dovleac copt și umplut cu orz, ciuperci, legume și rodie
Vezi cele mai noi articole
închide