sfaturi pentru deserturi

Câtă apă se pune la colivă. Rețeta tradițională explicată pas cu pas
Sfaturi culinare | 1 noiembrie 2024

Câtă apă se pune la colivă. Rețeta tradițională explicată pas cu pas

Coliva este un preparat tradițional specific ritualurilor ortodoxe din România, folosit în principal la slujbele de pomenire a morților. Originea colivei datează din perioada bizantină și este legată de cultul creștin al comemorării celor adormiți. Descoperă câtă apă se pune la colivă. Mai jos găsești rețeta tradițională explicată pas cu pas.

Câtă apă se pune la colivă. Rețeta tradițională explicată pas cu pas
13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști
Sfaturi culinare | 21 februarie 2024

13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști

Ciocolata albă este o invenție relativ recentă în istoria ciocolatei, comparativ cu ciocolata neagră sau cu ciocolata cu lapte. Gustul bogat, cremos și dulce al ciocolatei albe a cucerit rapid inimile consumatorilor de dulciuri din întreaga lume. Descoperă și tu 13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Iată câteva sfaturi de la cofetarii specialiști.

13 condimente potrivite pentru ciocolata albă. Sfaturi de la cofetarii specialiști
Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide
Sfaturi culinare | 14 ianuarie 2024

Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide

Fursecurile cu fulgi de ovăz și stafide pot fi un desert nu doar sănătos, dar și foarte gustos. Totuși pentru a le da textura și consistența perfectă este nevoie să ții cont de câteva sfaturi. Descoperă și tu cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide moi. Sfaturi utile de la specialiștii în bucătărie.

Cum să faci fursecuri moi cu fulgi de ovăz și stafide
8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari
Sfaturi culinare | 15 octombrie 2022

8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari

Dacă îți place să faci prăjituri, pâine sau plăcinte, dar nu vrei să urmezi școala de cofetari, avem pentru tine câteva sfaturi de la unii dintre cei mai pricepuți profesioniști. Hai să aflăm împreună cele 8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari.

8 secrete pe care le știu doar cei care merg la școala de cofetari
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Beef Stroganoff în tigaie cu lingură de lemn
06:45
Beef Stroganoff. Rețeta unui preparat rafinat, din bucătăria rusească Beef Stroganoff. Rețeta unui preparat rafinat, din bucătăria rusească
Tartă cu ciocolată neagră și zmeură, decorată cu frunze de mentă
05:29
Tartă cu ciocolată neagră și zmeură. Un desert elegant și rafinat Tartă cu ciocolată neagră și zmeură. Un desert elegant și rafinat
Apă cu castravete, lămâie și mentă în pahar, alături de felii de castravete, lămâie și un cuțit, pe un tocător de lemn
13 iulie, 06:43
Apă cu castravete, lămâie și mentă. Băutură tonică și revigorantă Apă cu castravete, lămâie și mentă. Băutură tonică și revigorantă
Cremă bavareză în cupe de sticlă
13 iulie, 05:28
Cremă bavareză - Bavarois. Un desert fin și aerat Cremă bavareză - Bavarois. Un desert fin și aerat
Păstăi de fasole înfășurate în bacon,pe salată verde
12 iulie, 05:41
Păstăi de fasole înfășurate în bacon, preparate la cuptor Păstăi de fasole înfășurate în bacon, preparate la cuptor
Galette cu caise și migdale porționată, alături de o ceașcă cu cafea și caise
12 iulie, 05:27
Galette cu caise și migdale. Rețetă de tartă rustică din bucătăria franceză Galette cu caise și migdale. Rețetă de tartă rustică din bucătăria franceză
Felii de ruladă de pui cu ciuperci, în crustă de bacon pe un platou cu roșii și un bol cu sos
11 iulie, 05:35
Ruladă de pui cu ciuperci, în crustă de bacon Ruladă de pui cu ciuperci, în crustă de bacon
Tartă cu vanilie și zmeură, decorată cu frunze de mentă
11 iulie, 05:25
Tartă cu vanilie și zmeură. O combinație cuceritoare de texturi și arome Tartă cu vanilie și zmeură. O combinație cuceritoare de texturi și arome
Vezi cele mai noi articole
închide