Sosul de soia este un ingredient esențial în multe bucătării asiatice și se folosește adesea pentru a adăuga adâncime de gust și umami preparatelor culinare. Iată tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. Descoperă 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai.
Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteaiRețeta de tocăniță de post cu soia reprezintă o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau doresc să reducă consumul de carne în timpul postului sau în alte perioade. Această rețetă simplă și sățioasă aduce împreună aromele bogate ale tocăniței tradiționale cu beneficiile nutriționale.
Tocăniță de post cu soia. O rețetă hrănitoarePăstăile de edamame sunt foarte folosite în bucătăria asiatică și în cea vegetariană mai ales datorită beneficiilor lor nutriționale. În plus, sunt destul de versatile, putând fi consumate fără să fie tratate termic ca o gustare.
Totul despre păstăile de edamame. Cum le gătești ca să te bucuri de gustul lor exoticTofu este brânza preferată în general de vegetarieni, vegani, de cei care țin post, dar este consumată și de cei care vor o mai mare diversitate alimentară în meniul lor.
Totul despre tofu, brânza de soia bogată în proteineNatto este una dintre mâncărurile speciale ale Japoniei, iubite pentru beneficiile asupra sănătății. Acestă soia fermentată, cu aspect ciudat și miros puternic, ușor astringent, nu este foarte cunoscută în restul lumii, deși ar merita încercată.
Natto sau secretul alimentației sănătoase a japonezilor