soia

Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai
BeautiFood | 4 septembrie 2024

Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai

Sosul de soia este un ingredient esențial în multe bucătării asiatice și se folosește adesea pentru a adăuga adâncime de gust și umami preparatelor culinare. Iată tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. Descoperă 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai.

Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai
Tocăniță de post cu soia. O rețetă hrănitoare
Mâncăruri de post | 10 aprilie 2024

Tocăniță de post cu soia. O rețetă hrănitoare

Rețeta de tocăniță de post cu soia reprezintă o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau doresc să reducă consumul de carne în timpul postului sau în alte perioade. Această rețetă simplă și sățioasă aduce împreună aromele bogate ale tocăniței tradiționale cu beneficiile nutriționale.

Tocăniță de post cu soia. O rețetă hrănitoare
Totul despre păstăile de edamame. Cum le gătești ca să te bucuri de gustul lor exotic
BeautiFood | 22 octombrie 2023

Totul despre păstăile de edamame. Cum le gătești ca să te bucuri de gustul lor exotic

Păstăile de edamame sunt foarte folosite în bucătăria asiatică și în cea vegetariană mai ales datorită beneficiilor lor nutriționale. În plus, sunt destul de versatile, putând fi consumate fără să fie tratate termic ca o gustare.

Totul despre păstăile de edamame. Cum le gătești ca să te bucuri de gustul lor exotic
Totul despre tofu, brânza de soia bogată în proteine
BeautiFood | 28 martie 2023

Totul despre tofu, brânza de soia bogată în proteine

Tofu este brânza preferată în general de vegetarieni, vegani, de cei care țin post, dar este consumată și de cei care vor o mai mare diversitate alimentară în meniul lor.

Totul despre tofu, brânza de soia bogată în proteine
Natto sau secretul alimentației sănătoase a japonezilor
BeautiFood | 6 februarie 2023

Natto sau secretul alimentației sănătoase a japonezilor

Natto este una dintre mâncărurile speciale ale Japoniei, iubite pentru beneficiile asupra sănătății. Acestă soia fermentată, cu aspect ciudat și miros puternic, ușor astringent, nu este foarte cunoscută în restul lumii, deși ar merita încercată.

Natto sau secretul alimentației sănătoase a japonezilor
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
25 martie, 09:22
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
24 martie, 07:23
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Preparate de post pentru micul dejun puse pe un blat de lemn
23 martie, 05:31
Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii
Paste cu pesto de leurdă în farfurie, alături de un borcan cu pesto și frunze de leurdă
22 martie, 13:27
Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară
Vezi cele mai noi articole
închide