sos bechamel

Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan
Galerie foto
Garnituri | 31 august 2024

Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan

Rețeta de musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan, este ideală pentru un prânz delicios și consistent. Rețeta este inspirată din bucătăriile grecești și turcești și este perfectă pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale.

Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan
Papoutsakia. Rețetă de vânătă umplută în stil grecesc
Video
BeautiFood | 30 aprilie 2024

Papoutsakia. Rețetă de vânătă umplută în stil grecesc

Papoutsakia este un preparat grecesc, în varianta clasică fiind vinete coapte, care au fost tăiate în jumătate, umplute cu carne de vită tocată și acoperite cu un sos bechamel şi brânză. Odată coapte împreună, sunt incredibil de aromate și gustoase. În episodul 5 al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3, Chef Sorin Gonţea a preparat această reţetă simplă şi destul de uşor de pregătit.

Papoutsakia. Rețetă de vânătă umplută în stil grecesc
Sosul Bechamel. Cum poți prepara acest sos clasic franțuzesc
Sosuri | 16 ianuarie 2023

Sosul Bechamel. Cum poți prepara acest sos clasic franțuzesc

Sosul Bechamel este unul dintre cele cinci sosuri de bază ale bucătăriei franceze, alături de Velouté, Espagnole sos tomat și Hollandaise. Sosul Bechamel este un sos alb, decadent care stă la baza multor feluri de mâncare.

Sosul Bechamel. Cum poți prepara acest sos clasic franțuzesc
Chiftele la cuptor în sos bechamel, perfecte pentru o masă delicioasă
Galerie foto
Garnituri | 13 ianuarie 2023

Chiftele la cuptor în sos bechamel, perfecte pentru o masă delicioasă

Îți plac chiftelele, dar parcă te-ai plictisit de ele preparate în modul clasic? Încearcă o rețetă de chiftele la cuptor în sos bechamel, perfecte pentru o masă delicioasă.

Chiftele la cuptor în sos bechamel, perfecte pentru o masă delicioasă
Mâncare de pui cu gutui caramelizate, pentru un prânz de toamnă
Galerie foto
Garnituri | 6 noiembrie 2022

Mâncare de pui cu gutui caramelizate, pentru un prânz de toamnă

Pentru a te bucura cât mai mult de gustul și aroma gutuilor, dar și de proprietățile lor, nu ezita să le incluzi în alimentația ta zilnică. Îți oferim în acest scop o rețetă de mâncare de pui cu gutui caramelizate.

Mâncare de pui cu gutui caramelizate, pentru un prânz de toamnă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Pâine rustică cu făină albă și mălai porționată pe un tocător de lemn, alături de boabe de porumb
06:49
Pâine rustică cu făină albă și mălai. Rețetă de la bunica Pâine rustică cu făină albă și mălai. Rețetă de la bunica
Salată egipteană de fructe - Fakhfakhina
06:26
Fakhfakhina. Rețetă egipteană de salată din fructe Fakhfakhina. Rețetă egipteană de salată din fructe
Omletă cu sparanghel și cartofi porționată pe un tocător de lemn
4 iulie, 06:55
Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă Omletă cu sparanghel și cartofi, cremoasă și consistentă
Prăjitura Kardinalschnitte porționată pe un platou, cu o spatulă de tort
4 iulie, 05:59
Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă Kardinalschnitte. Rețeta unui desert tradițional din bucătăria austriacă
Biscuiți cu mentă în coș cu ștergar, decorați cu frunze de mentă
3 iulie, 07:41
Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor Biscuiți cu mentă, fragezi, aromați și cu gust răcoritor
ouă expirate
3 iulie, 06:02
Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii Mai poți consuma ouăle după ce expiră? Iată ce spun specialiștii
Porții de ștrudel cu cartofi și cașcaval pe o farfurie cu furculiță și cuțit
2 iulie, 05:43
Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez Ștrudel cu cartofi și cașcaval. O variantă sărată a ștrudelului vienez
Cobbler cu caise și lavandă în bol cu linguriță, alături de un buchet de lavandă
2 iulie, 05:21
Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat Cobbler cu caise și lavandă. Un desert rustic și aromat
Vezi cele mai noi articole
închide