Rețeta de musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan, este ideală pentru un prânz delicios și consistent. Rețeta este inspirată din bucătăriile grecești și turcești și este perfectă pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale.
Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezanPapoutsakia este un preparat grecesc, în varianta clasică fiind vinete coapte, care au fost tăiate în jumătate, umplute cu carne de vită tocată și acoperite cu un sos bechamel şi brânză. Odată coapte împreună, sunt incredibil de aromate și gustoase. În episodul 5 al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3, Chef Sorin Gonţea a preparat această reţetă simplă şi destul de uşor de pregătit.
Papoutsakia. Rețetă de vânătă umplută în stil grecescSosul Bechamel este unul dintre cele cinci sosuri de bază ale bucătăriei franceze, alături de Velouté, Espagnole sos tomat și Hollandaise. Sosul Bechamel este un sos alb, decadent care stă la baza multor feluri de mâncare.
Sosul Bechamel. Cum poți prepara acest sos clasic franțuzescÎți plac chiftelele, dar parcă te-ai plictisit de ele preparate în modul clasic? Încearcă o rețetă de chiftele la cuptor în sos bechamel, perfecte pentru o masă delicioasă.
Chiftele la cuptor în sos bechamel, perfecte pentru o masă delicioasăPentru a te bucura cât mai mult de gustul și aroma gutuilor, dar și de proprietățile lor, nu ezita să le incluzi în alimentația ta zilnică. Îți oferim în acest scop o rețetă de mâncare de pui cu gutui caramelizate.
Mâncare de pui cu gutui caramelizate, pentru un prânz de toamnă