ulei

7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Cum să le eviți
Sfaturi culinare | 6 martie 2024

7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Cum să le eviți

Uleiul de măsline este unul dintre ingredientele care nu ar trebui să lipsească din nicio bucătărie. Iată cum alegi uleiul de măsline potrivit preparatului pe care îl gătești. Descoperă 7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Află ce spun specialiștii în bucătărie.

7 greșeli pe care le faci când folosești uleiul de măsline. Cum să le eviți
De câte ori se poate folosi uleiul pentru prăjit
Lifestyle | 4 martie 2024

De câte ori se poate folosi uleiul pentru prăjit

Ai prăjit cartofi și nu știi ce să faci cu uleiul rămas în tigaie? L-ai arunca, dar e cam mult, l-ai păstra, dar nu știi dacă este în regulă? În funcție de uleiul utilizat și de temperatura la care ai prăjit poți să îl mai folosești de câteva ori, cu condiția să fii atentă la detaliile care pot face diferența între o intoxicație alimentară și o masă copiosă. Descoperă de la specialiști de câte ori se poate folosi uleiul pentru prăjit. Află cum poți să-l folosești în siguranță.

De câte ori se poate folosi uleiul pentru prăjit
Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui
Sfaturi culinare | 4 februarie 2024

Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui

Uleiul de măsline este unul dintre cele mai vechi și mai valoroase ingrediente folosite de om. Este utilizat cu precădere în gastronomia mediteraneană, unde este o adevărată vedetă, dar și în multe alte culturi din întreaga lume. Uleiul de măsline este folosit nu doar pentru gustul său aromat, ci și pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui. Sfaturi simple și utile.

Degustă uleiul de măsline ca un profesionist pentru a-ți da seama de calitatea lui
Uleiul de argan se folosește și în bucătărie. Sfaturi utile de la specialiști
Sfaturi culinare | 14 ianuarie 2024

Uleiul de argan se folosește și în bucătărie. Sfaturi utile de la specialiști

Produsele cosmetice pe bază de ulei de argan sunt foarte apreciate. Sunt folosite atât pentru îngrijirea corpului, cât și a tenului și a părului. Totuși, el este mai mult de atât. De sute de ani este un aliment de bază în bucătăria marocană, fiind folosit în aproape orice fel de mâncare. Specialiștii spun că uleiul de argan se folosește și în bucătărie. Iată câteva sfaturi simple și utile.

Uleiul de argan se folosește și în bucătărie. Sfaturi utile de la specialiști
Uleiul pe care nu e recomandat să îl consumi dacă vrei să slăbești. Ce spun specialiștii
Lifestyle | 27 octombrie 2023

Uleiul pe care nu e recomandat să îl consumi dacă vrei să slăbești. Ce spun specialiștii

Dacă vrei să slăbești cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să arzi mai multe calorii decât consumi. De aceea, metabolismul tău trebuie să funcționeze perfect. Dacă ai arderi lente, procesul de pierdere în greutate va fi unul greoi. Dacă în schimb ai un metabolism rapid poți să slăbești într-un timp mai scurt. Descoperă uleiul pe care nu e recomandat să îl consumi dacă vrei să slăbești. Ce spun specialiștii în sănătate.

Uleiul pe care nu e recomandat să îl consumi dacă vrei să slăbești. Ce spun specialiștii
Cât de sănătos este uleiul de porumb. Iată ce spun medicii specialiști
Lifestyle | 25 septembrie 2023

Cât de sănătos este uleiul de porumb. Iată ce spun medicii specialiști

Tot mai mulți oameni caută surse de grăsimi sănătoase pentru a le introduce în alimentația lor. Uleiurile vegetale sunt incluse în tot mai multe diete. Uleiul de porumb este unul dintre produsele tot mai cerute. Cu toate acestea puține persoane știu cu adevărat care sunt efectele lui asupra sănătății. Descoperă și tu cât de sănătos este uleiul de porumb. Iată ce spun medicii specialiști.

Cât de sănătos este uleiul de porumb. Iată ce spun medicii specialiști
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două cornete cu înghețată cu lavandă și flori de lavandă
05:22
Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence Înghețată cu lavandă. Desert răcoros cu note fine de Provence
Porții de cartofi dulci cu guacamole și năut crocant
05:19
Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi Cartofi dulci cu guacamole și năut crocant. O explozie de arome și texturi
Focaccia cu cartofi și rozmarin secționată
8 iulie, 05:36
Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă Focaccia cu cartofi și rozmarin. O pâine aromată și consistentă
Două cupe de înghețată de afine cu mascarpone, alături de afine proaspete și frunze de mentă
8 iulie, 05:21
Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant Înghețată de afine cu mascarpone. Un desert cremos, intens și elegant
Panna cotta cu jeleu de zmeură. pe o farfurie albă, decorată cu zmeură și frunze de mentă
7 iulie, 05:20
Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime Panna cotta cu jeleu de zmeură. Echilibru între cremozitate și prospețime
File de somon în crustă de muștar cu fistic pe farfurie și într-o furculiță ținută în mână
7 iulie, 05:12
File de somon în crustă de muștar cu fistic. O explozie de arome și texturi File de somon în crustă de muștar cu fistic. O explozie de arome și texturi
Galette cu caise evantai pe un tocător de lemn rotund, alături de caise proaspete
6 iulie, 06:03
Galette cu caise evantai. Un desert rustic, cu aer franțuzesc Galette cu caise evantai. Un desert rustic, cu aer franțuzesc
Plăcintă împletită cu pui și legume porționată, alături de o ceașcă cu ceai
6 iulie, 05:42
Plăcintă împletită cu pui și legume, crocantă la exterior, fragedă și suculentă în interior Plăcintă împletită cu pui și legume, crocantă la exterior, fragedă și suculentă în interior
Vezi cele mai noi articole
închide