Rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde

timpul de preparare
Timp de gătire: 35 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Prânz
tipul bucătăriei
bucătăria: Internațională

Aceste rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde oferă o combinație perfectă între frăgezimea cărnii, mozzarella topită și prospețimea cepei verzi. Sunt ideale atât pentru o masă de familie, cât și pentru o cină specială.

Trei rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde în sos, alături de orez
Galerie foto

Galerie foto

Aceste rulouri sunt suculente la interior, cu o umplutură cremoasă datorită mozzarellei topite / Profimedia Images

Rețeta se prepară ușor, iar rulourile au un aspect rafinat și un gust delicios. Mozzarella se topește frumos în interior, iar exteriorul rămâne ușor crocant dacă alegi să le rumenești ușor în tigaie sau la cuptor. Sunt suculente la interior, au o umplutură cremoasă datorită brânzei mozzarella topite și o aromă ușor afumată de la șuncă. Ceapa verde adaugă o notă proaspătă, iar crusta crocantă oferă un contrast perfect.

Citește și

Pot fi servite cu o garnitură din piure de cartofi sau cartofi copți cu rozmarin. Dar sunt delicioase și alături de o salată proaspătă cu rucola și roșii cherry. Le mai poți asorta cu un sos cremos de iaurt și usturoi sau un sos de roșii aromat. Indiferent de combinația pe care o alegi, rulourile sunt un preparat simplu, dar de mare efect, perfect pentru orice ocazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descoperă și o rețetă de rulouri din carne de porc, cu ciuperci în sos de vin alb. Iar mai jos îți oferim lista de ingrediente și modul de preparare pas cu pas pentru delicioasele rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde.

Ingrediente

Mod de preparare

Prima dată te vei ocupa de pregătirea cărnii. Taie pieptul de pui în felii subțiri și bate-le ușor cu un ciocan de șnițele, pentru a le subția uniform. Condimentează-le cu sare, piper și boia dulce pentru un plus de aromă.

Cum prepari rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde

După ce ai pregătit carnea taie mozzarella în bucăți mai mici. Taie și cozile de ceapă verde în bastonașe cu lungimea cât lățimea feliilor din piept de pui.

Peste bucățile de piept de pui așază mai întâi felii subțiri de șuncă. Adaugă bucățile de mozzarella, 2-3 bucăți din cozile de ceapă verde și frunze de busuioc. poți opta pentru cimbru, rozmarin sau alte ierburi aromate. Apoi rulează feliile din piept de pui cu aceste ingrediente în interior.  Sigilează rulourile de pui la capete cu scobitori, pentru a nu se împrăștia umplutura în timpul prăjirii.

Așază o tigaie mai adâncă pe flacăra aragazului aprinsă la intensitate medie. Pune puțin ulei în ea, lasă-l să se înfierbânte și adaugă rulourile. Rumenește-le frumos întorcându-le periodic de pe o parte pe cealaltă, pentru o rumenire uniformă.

Apoi transferă delicioasele rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde într-un vas și așază un capac deasupra pentru a le păstra calde.

În sosul rămas în tigaie poți adăuga capetele albe de la ceapă, tocate mărunt. Acoperă-le cu puțină apă, presară sare și piper și prepară un sos din acestea cu care poți glazura rulourile în timpul servirii.

Și dacă te întrebi ce garnitură se potrivește mai bine cu aceste rulouri, îți recomandăm rețeta de cartofii acordeon. Sunt o variantă inovatoare și delicioasă a cartofilor clasici, cu o textură crocantă și un aspect spectaculos.

Citește și
Trei rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde în sos, alături de orez
Galerie foto

Galerie foto

Colaj de poze cu pașii de preparare a rulourilor
Trei rulouri de pui cu mozzarella, șuncă și ceapă verde în sos, alături de orez
+21
CELE MAI CITITE
Cartofi cu ciuperci la cuptor și frunze de pătrunjel
Cartofi cu ciuperci la cuptor. Un preparat simplu, dar plin de savoare
Cartofi cu ciuperci la cuptor. Un preparat simplu, dar plin de savoare
Porții de ciocolată de casă în foi de napolitană într-o cupă de înghețată
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
Estonian Kringel, o împletitură cu scorțișoară
Estonian Kringel. Rețetă de cozonac împletit, cu scorțișoară
Estonian Kringel. Rețetă de cozonac împletit, cu scorțișoară
Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie în bol, alături de o spatulă și un bol cu sare roz
Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie. Un contrast plin de gusturi și texturi
Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie. Un contrast plin de gusturi și texturi
Cozonac Babka cu mac și nuci porționat pe un grătar și un bol cu mac și lingură
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Pui umplut cu ficăței și bacon afumat în vasul de copt, alături de un bol cu orez și mazăre
Galerie foto
Pui umplut cu ficăței și bacon afumat, pentru un prânz savuros
Pui umplut cu ficăței și bacon afumat, pentru un prânz savuros
Rulouri de pui cu legume și roșii coapte pe o farfurie, alături de două pahare cu apă
Galerie foto
Rulouri de pui cu legume și roșii coapte. Rețetă pentru un prânz delicios
Rulouri de pui cu legume și roșii coapte. Rețetă pentru un prânz delicios
Pui cu roșii și măsline în vas ceramic, alături de un bol cu cartofi
Galerie foto
Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros
Pui cu roșii și măsline la cuptor. Rețetă pentru un prânz savuros
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
carne de miel pusă într-o tavă
05:21
6 greșeli pe care le faci când gătești carne de miel. Cum poți să le eviți 6 greșeli pe care le faci când gătești carne de miel. Cum poți să le eviți
Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșun pe un platou
05:15
Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni, fragede și aromate Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni, fragede și aromate
Pască cu Nutella, fără aluat porționată
16 aprilie, 06:53
Pască cu Nutella, fără aluat. Rețetă simplă și rapidă Pască cu Nutella, fără aluat. Rețetă simplă și rapidă
Chec de post cu suc de portocale porționat pe un grătar, alături de cuțit și portocale
16 aprilie, 05:39
Chec de post cu suc de portocale, plăcut aromat și colorat Chec de post cu suc de portocale, plăcut aromat și colorat
Cozonac Babka cu mac și nuci porționat pe un grătar și un bol cu mac și lingură
15 aprilie, 06:33
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Porții de ciocolată de casă în foi de napolitană într-o cupă de înghețată
14 aprilie, 05:40
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie în bol, alături de o spatulă și un bol cu sare roz
12 aprilie, 23:18
Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie. Un contrast plin de gusturi și texturi Pastă de ton cu țelină și ceapă roșie. Un contrast plin de gusturi și texturi
Estonian Kringel, o împletitură cu scorțișoară
12 aprilie, 09:32
Estonian Kringel. Rețetă de cozonac împletit, cu scorțișoară Estonian Kringel. Rețetă de cozonac împletit, cu scorțișoară
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
1
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Dacă nu ai preparat încă, în propria bucătărie delicioasele pârjoale moldovenești, îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas. Mai prepari un piure de cartofi cremos, iar deliciul mesei de...
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
2
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
Probabil ai văzut în supermarketuri mesaje de avertizare legate de coaja lămâilor. Te-ai întrebat de ce nu este recomandat să le consumi. Motivul este că au pesticide care ți-ar putea afecta...
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
3
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sosul marinara și sosul de roșii sunt esențiale în bucătăria italiană, fiind folosite frecvent în diverse preparate. Deși ambele au la bază roșiile, ele diferă semnificativ în compoziție și utilizare. Sosul...
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
4
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsurile de cartofi preparate la air fryer reprezintă o inovație culinară care combină gustul autentic al tradiționalelor chipsuri prăjite cu beneficiile unui stil de viață mai sănătos. Prin utilizarea aerului fierbinte...
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
5
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Această rețetă tradițională, reinterpretată, de mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi o explozie de arome și texturi reconfortante. Rețeta aduce împreună două elemente de bază ale bucătăriei: mămăliga...
Parteneri
Câte ouă poți mânca pe zi de Paște. Care sunt recomandările specialiștilor
Câte ouă poți mânca pe zi de Paște. Care sunt recomandările specialiștilor
Câte ouă poți mânca pe zi de Paște. Care sunt recomandările specialiștilor
Ce droguri a consumat Rareş Ion în garajul lui Maru, dealerul lui Vlad Pascu. Concluzia legiştilor după autopsie
Ce droguri a consumat Rareş Ion în garajul lui Maru, dealerul lui Vlad Pascu. Concluzia legiştilor după autopsie
Ce droguri a consumat Rareş Ion în garajul lui Maru, dealerul lui Vlad Pascu. Concluzia legiştilor după autopsie
Fiul lui Ion Ţiriac a atacat-o devastator pe Serena Williams! Acuzaţii teribile ale acestuia
Fiul lui Ion Ţiriac a atacat-o devastator pe Serena Williams! Acuzaţii teribile ale acestuia
Fiul lui Ion Ţiriac a atacat-o devastator pe Serena Williams! Acuzaţii teribile ale acestuia
Ce semnificație are un ritual pe care credincioșii îl respectă în Vinerea Mare. Cum se face corect trecerea pe sub masă
Ce semnificație are un ritual pe care credincioșii îl respectă în Vinerea Mare. Cum se face corect trecerea pe sub masă
Ce semnificație are un ritual pe care credincioșii îl respectă în Vinerea Mare. Cum se face corect trecerea pe sub masă
Zile Speciale, cu programe de sărbătoare, de Paște, la Antena Stars
Zile Speciale, cu programe de sărbătoare, de Paște, la Antena Stars
Zile Speciale, cu programe de sărbătoare, de Paște, la Antena Stars
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
Chocotorta. Un desert argentinian fără coacere
Chocotorta. Un desert argentinian fără coacere
Chocotorta. Un desert argentinian fără coacere
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
Katy Perry a devenit prima artistă care a cântat în spațiu. Ce melodie a interpretat: Nu era vorba despre mine
Katy Perry a devenit prima artistă care a cântat în spațiu. Ce melodie a interpretat: „Nu era vorba despre mine”
Katy Perry a devenit prima artistă care a cântat în spațiu. Ce melodie a interpretat: „Nu era vorba despre mine”
Carne crudă vs. carne gătită: care sunt beneficiile și riscurile fiecărui mod de consum
Carne crudă vs. carne gătită: care sunt beneficiile și riscurile fiecărui mod de consum
Carne crudă vs. carne gătită: care sunt beneficiile și riscurile fiecărui mod de consum
fresh
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament

Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament

Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament

Pască cu Nutella, fără aluat. Rețetă simplă și rapidă

Pască cu Nutella, fără aluat. Rețetă simplă și rapidă

Chec de post cu suc de portocale, plăcut aromat și colorat

Chec de post cu suc de portocale, plăcut aromat și colorat

Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni, fragede și aromate

Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni, fragede și aromate

6 greșeli pe care le faci când gătești carne de miel. Cum poți să le eviți

6 greșeli pe care le faci când gătești carne de miel. Cum poți să le eviți
închide