10 preparate gata în 30 de minute. Rețete din care să te inspiri pentru cină

Suntem mereu pe fugă și, uneori, seara nu avem nici timp și nici putere să gătim ceva sănătos. Totuși, există preparate delicioase care nu necesită mai mult de jumătate de oră, cu tot cu timpul de pregătire al ingredientelor. Ce zici de o listă cu 10 preparate gata în 30 de minute?

Preparate gata în 30 de minute pregătite de o mamă și de fiica acesteia
Preparate gata în 30 de minute pentru o cină în familie / Profimedia Images

La cină ar trebui să consumăm preparate mai ușoare, cu multe legume și mai puțini carbohidrați. Rețetele pe care ți le propunem sunt nu doar foarte gustoase, ci și sărace în calorii, ca să te poți bucura și de un somn bun.

Fajitas de pui

Fajitas de pui este o rețetă rapidă pe care o poți prepara pentru familia ta. În plus, este un tip de preparat ce poate fi luat și următoarea zi la birou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Fajitas de pui servite pe o farfurie albă
Poți pune în fajitas de pui ce legume îți plac / Profimedia Images

Nu vei avea nevoie de foarte multe ingredinete pentru a realiza fajitas de pui.

Ingrediente

  • 4 lingurițe de ulei de canola
  • 2 lingurițe de suc de lămâie
  • ½ linguriță de sare
  • ½ linguriță de oregano uscat
  • ½ linguriță de turmeric
  • 1 linguriță de usturoi pudră
  • ½ linguriță de pudră de chilli
  • ½ linguriță de paprika
  • ½ linguriță de fulgi de ardei iute
  • 700 g piept de pui dezosat tăiat fâșii
  • ½ ardei gras roșu tăiat fâșii
  • ½ ardei gras verde tăiat fâșii
  • 4 fire de ceapă verde tocată mărunt
  • ½ de ceapă tocată mărunt
  • 6 foi de tortilla încălzite

Mod de preparare

Într-ul bol mare se amestecă 2 linguri de ulei, sucul de lămâie și condimentele. Se adaugă pieptul de pui, se acoperă cu compoziție și se dă la rece pentru 4 ore.

Într-o tigaie de fontă se sotează ardeii grași și ceapa în restul de ulei. Se scot și se păstrează calzi.

Puiul se scoate și se curăță de marinadă. În aceeași tigaie se pune puiul pentru 5-6 minute, apoi se pun înapoi în tigaie ardeii.

Compoziția se pune în centrul unei tortilla și se înfășoară. Se pot pune sosuri după gust.

Citește și

Pui cu ciuperci și lămâie

La cină este indicat să sconumi preparate care conțin protine. În acest sens, te intivăm să urmărești mai jos rețeta de pui cu ciuperci și lămâie.

Pui cu ciuperci servit într-un bol negru alături de un șervet violet
Dacă vrei un sos mai ușor poți elimina făina / Profimedia Images

Un preparat lejer și sățios, perfect pentru serile de vară.

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui, tăiate pe jumătate
  • 75 g făină de grâu + 2 linguri de făină
  • ½ linguriță de sare
  • ¼ linguriță de piper măcinat
  • 2 linguri de unt
  • 100 ml supă de pui + 3 linguri de supă de pui
  • 200 g ciuperci proaspete tăiate felii
  • 1 linguriță de suc de lămâie

Mod de preparare

Se bate carnea de pui. Într-un vas mare se amestecă 75 g făină, sare și piperul. Se adauga carnea de pui și se acoperă cu făina.

Într-o tigaie neaderentă, se prăjește carnea de pui în ulei, câte 5-6 minute pe fiecare parte. Se scot apoi din tigaie și se păstrează cald.

Se adaugă supa de pui în tigaie și se amestecă pentru a se curăța resturile de prăjeașă din tigaie. Se aduce în punctul de fierbere. Se pun ciupercile și se lasă 3-5 minute sau până când se înmoaie. Restul de făină se amestecă cu cele 3 linguri de supă de pui și se omogenizează. Se adaugă în compoziția de pe foc se lasă să fiarbă și se amestecă până când se îngroașă. Se adaugă sucul de lămâie. Se servește cu carnea de pui.

Rețeta de Lasagna

Rețeta de Lasagna se prepară rapid și poate fi serviă la cină. Este o rețetă perfectă pentru mesele în familie.

O porție de lasagna servită pe o ferfurie albă
Lasagna rămasă de la cină poate fi un pachet pentru a doua zi la birou / Profimedia Images

Te vei bucura de porții delicioase și sățioase. Îți recomandăm și rețeta de lasagna cu legume. Este perfectă în perioada de vară.

Ingrediente

  • 350 g carne de vită tocată
  • 2 căței de usturoi tocați
  • 1 conservă de roșii cu busuioc și usturoi
  • 800 g sos de roșii
  • 4 cepe tocate mărunt
  • 2 ouă mari, bătute
  • 1 borcan de cottage cheese
  • 1 linguriță de condimente italienești
  • 9 foi de lasagna
  • 150 g brânză cheddar
  • 150 g mozzarella mărunțită

Mod de preparare

Într-o tigaie adâncă se gătește carnea de vită cu usturoiul. Se amestecă sfărâmând carnea de vită. Când carnea nu mai este roz se adaugă roșiile și sosul de paste. Se lasă să fiarbă și se transferă într-un bol.

Într-un bol mic se amestecă ouăle, ceapa, brânza cottage și condimentele.

În tigaie se pune un strat de carne, unul de brânză, o foaie de lasagna. Se repetă până se temină compoziția. Se adaugă o cană de apă sau de supă de legume. Se pune pe foc și se lasă să fiarbă 15-17 minute.

Când este gata, se ia de pe foc și se presară brânzeturile. Se acoperă și se mai lasă 2 minute sau până când brânza este topită. Se servește cald.

Linguine vegetariene

Linguine vegetariene sunt perfecte pentru persoanele care nu-și doresc să consume carne la masa de seară.

Linguine vegetariene servite într-un bol mare alb
În loc de linguine poți să folosești ce tip de paste dorești pentru acest preparat / Profimedia Images

Această rețetă nu necesită foarte mult timp de preparare. În plus, îți vei impresiona familia cu un preparat gustos și arătos.

Ingrediente

  • 200 g de paste linguine
  • 2 linguri de unt
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 2 dovlecei zucchini, feliați foarte subțire
  • 200 g ciuperci proaspete, feliate
  • 1 roșie tocată mărunt
  • 2 fire de ceapă verde tocate mărunt
  • 1 cățel de usturoi mărunțit
  • ½ linguriță de sare
  • ¼ linguriță de piper
  • 200 g brânză provolone mărunțită
  • 3 lingurițe de parmezan mărunțit
  • 2 lingurițe de busuioc mărunțit

Mod de preparare

Pastele linguine se gătesc potrivit indicațiilor de pe ambalaj.

Într-o tigaie se pun until și uleiul și se topesc. Se adaugă dovleceii și ciupercile. Se sotează 3-5 minute. Se adaugă roșia, ceapa, usturoiul și condimentele. Se reduce temperatura, se acoperă și se mai lasă 3 minute.

Se scurg pastele după ce sunt gata. Se pun în amestecul de legume. Deasupra se presară brânza. Se servește cald.

Vită cu sparanghel

Vita cu sparanghel este ideală pentru iubitorii de carne. Este o rețetă bogată în proteine și fibre. Această masă este sățioasă și te ajută să-ți întrunești necesarul zilnic de nutrienți.

Preparat cu carne de vită și sparanghel servit într-un bol negru
Carnea de vită cu sparanghel reprezintă o combinație elegantă pentru cină / Profimedia Images

Ingrediente

  • 400 g de mușchi de vită
  • ½ linguriță de sare
  • ¼ linguriță de piper măcinat
  • 1 lingură de ulei de rapiță
  • 2 căței de usturoi
  • 1 fir de ceapă verde tocată
  • 100 g unt mărunțit
  • 400 g sparanghel
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 linguriță de sos de soia
  • ½ linguriță de suc de lămâie
  • 1 pachet orez prefiert

Mod de preparare

Se presară mușchiul de vită cu sare și piper. Într-o tigaie se încinge uleiul la temperatură medie. Se sotează mușchiul de vită timp de 2 minute pe fiecare parte, apoi se adaugă usturoiul și ceapa verde. Se mai lasă carnea de vită 2-3 minute și apoi se scoate din tigaie.

În aceeași tigaie se încălzește untul pe foc mediu. Se sotează sparanghelul și ciupercile. Se adaugă carnea de vită, sosul de soia și sucul de lâmâie. Se amestecă puțin cât să se întrepătrundă aromele. Se servește cu orez fiert simplu.

Cod cu ardei gras

Pentru iubitorii de paște avem o rețetă de cod cu ardei gras. Este o rețetă delicioasă ce îmbină aromele legumelor suculente cu peștele bine gătit.

Pește cod alături de legume și servit într-un bol alb
Codul poate fi înlocuit cu orice tip de pește cu carne slabă / Profimedia Images

Ingrediente

  • 1 ceapă medie feliată
  • 250 g supă de pui
  • 1 linguriță de suc de lămâie
  • 3 căței de usturoi mărunțiți
  • ½ linguriță de oregano uscat
  • ½ linguriță de coajă de lămâie
  • ¼ linguriță de sare
  • 4 bucăți de file de cod
  • 200 g de ardei gras verde tăiat fâșii
  • 200 g de ardei gras roșu tăiat fâșii
  • 2 lingurițe de amidon de porumb
  • 1 linguriță de apă rece
  • 1 lămâie feliată

Mod de preparare

Într-o tigaie mare neaderentă se pun ceapa, supa de pui, sucul și coaja de lămâie, sarea, usturoiul și oregano. Compoziția se aduce la punctul de fierbere și apoi se dă focul mai mic. Se acoperă și se mai lasă 6-8 minute sau până când ceapa este moale.

Peștele și ardeii se pun deasupra amestecului de ceapă. Se acoperă tigaia și se lasă să fiarbă până când petele este gata, aproximativ 6-9 minute. Se scot peștele și legumele.

Se amestecă amidonul de porumb cu lingurița de apă și se omogenizează. Se pune în compoziția din tigaie încer amestecând. Se aduce la punctul de fierbere și se mai lasă încă 2 minute până se îngroașă. Se pun înapoi peștele și ardeii. Se sevește cald cu felii de lămâie.

Tigaie fierbinte cu cârnați și legume

Tigaia fierbinte cu cârnați și legume poate fi o idee genială pentru masa de seară. Acest preparat îți va pune în farfurie atât proteine, cât și vitamine și fibre.

Cârnați cu legume pe o farfurie neagră, alături de un cuțit și o furculiță
Cu cât pui mai multe legume, cu atât cina va fi mai delicioasă / Profimedia Images

Este un preparat rapid și ideal pentru cina alături de familie.

Ingrediente

  • 200 g de cârnați (de preferat proaspeți)
  • 1 lingură de ulei de canola
  • 1 dovlecel de vară tăiat cuburi
  • 5 fire de ceapă verde tocată mărunt
  • 2 căței de usturoi mărunțiți
  • 400 g roșii tocate mărunt
  • 2 lingurițe de sos Worcestershire
  • 1 ardei iute

Mod de preparare

Într-o tigaie mare se prăjesc cârnații în ulei de rapiță, la foc mediu. Se scot pe un șervețel pentru a curăța grăsimea.

Cârnații se taie în rondele apoi se adaugă împreună cu dovleacul și ceapa în tigaie. Se mai lasă 3-4 minute sau până când se înmoaie legumele. Se pune usturoiul și se mai lasă încă 1 minut, apoi se adaugă roșiile, sosul Worcestershire  și ardeiul iute. Se mai lasă încă 3-4 minute.

Creveți cu brânză feta

Creveții sunt deliciile de care nu ar trebui să te lipsești. Pentru masa de seară îți propunem o rețetă de creveți cu brânză feta. Este o rețetă rapidă ce nu necesită foarte multă îndemânare în bucătărie.

Creveși cu brânză feta serviți într-un bol negru
Dacă vrei să te simți ca în vacanță poți încerca creveții cu brânză feta / Profimedia Images

Te poți bucura de acest preparat fără a fi un chef bucătar. Descoperă mai jos rețeta simplă și rapidă.

Ingrediente

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 ceapă tocată mărunt
  • 3 căței de usturoi
  • 1 linguriță de oregano uscat
  • ½ linguriță de piper măcinat
  • ½ linguriță de sare
  • 800 g roșii în suc propriu
  • 100 ml vin alb
  • 400 g creveți decorticați
  • 2 lingurițe de pătrunjel proaspăt tocat
  • 200 g brânză feta mărunțită

Mod de preparare

Într-o tigaie mare se încinge uleiul. Se adaugă ceapa și se lasă 4-6 minute. Se pun apoi usturoiul și condimentele. După 1 minut se pun roșiile și vinul. Se aduce compoziția la punctul de fierbere. Se dă focul mai mic și se lasă să fiarbă fără a acoperi vasul timp de 5-7 minute.

Se adaugă crevețiii și pătrunjelul. Se mai lasă 5-7 minute și se amestecă din când în când. Se ia de pe foc și se integrează brânza feta. Se acoperă și se mai lasă până când brânza se înmoaie. Se servește cald.

Rețeta de curry cremos de pui

Rețeta de curry cremos de pui poate fi ideală pentru masa de seară. Carnea de pui este recomandată pentru cină, fiind o carne slabă. Acest preparat nu necesită foarte mult timp pentru a fi gata. Încearcă și rețeta de curry indian de pui.

Pui cu curry servit într-o farfurie crem
Pentru curry picant poți adăuga fulgi de ardei iute / Profimedia Images

Vei avea nevoie de timp și răbdare pentru a îmbina condimentele pe care le vei folosi.

Ingrediente

  • 300 g orez prefiert
  • 450 g piept de pui dezosat feliat în fâșii de 2 cm
  • 1 linguriță de curry
  • 1 linguriță de sare
  • ¼ linguriță de piper măcinat
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 1 lingură de ulei
  • 200 ml lapte de cocos
  • 2 linguri de pastă de tomate
  • 400 g baby spanac
  • 1 roșie tocată

Mod de preparare

Se gătește orez conform indicațiilor date de producător. Carnea de pui se presată cu sare, piper și curry. Într-o tigaie mare se sotează pieptul de pui cu ceapa.

Se adaugă laptele de cocos și pasta de tomate. Se aduce la punctul de fierbere și apoi se dă focul mai mic. Se lasă să fiarbă pentru 5 minute fără a acoperi tigaia. Se adaugă apoi spanacul și roșia și se mai fierbe 2-3 minute. Se servește cu orez.

Cotlete de porc cu lămâie și ierburi aromatice

Pentru iubitorii de carne avem o rețetă de cotlete de porc cu lămâie și ierburi aromatice. Este o rețetă rafinată și gustoasă. Dacă vrei să-ți surprinzi familia, atunci aceasta este rețeta ideală pentru tine.

Cotlete de porc servite cu ierburi aromatice
Cotletele se pot servi cu ierburi aromatice / Profimedia Images

Ingrediente

  • 1 linguriță de pudră de usturoi
  • ½ linguriță de busuioc uscat
  • ½ linguriță de oregano uscat
  • ½ linguriță de pătrunjel uscat
  • ½ linguriță sare
  • ½ linguriță de rozmarin uscat
  • 2 bucăți de cotlet cu os
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 linguriță de zeamă de lămâie

Mod de preparare

Se amestecă condimentele și se freacă cu ele cotletele pe ambele părți. Într-o tigaie cu suprafață neaderentă se încinge uleiul. Se adaugă carnea și se lasă 5-8 minute pe fiecare parte.

Se iau de pe foc cotletele și se stropesc cu zeama de lămâie. Se lasă acoperite pentru 5 minute și se servesc calde.

Citește și
CELE MAI CITITE
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Preparate de post pentru micul dejun puse pe un blat de lemn
Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii
Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
salate aperitiv rapide puse într-un colaj
Galerie foto
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
tipuri de ceai pentru a face ice tea puse pe o masă
Cele mai bune tipuri de ceai pentru a face ice tea. 15 variante de încercat
Cele mai bune tipuri de ceai pentru a face ice tea. 15 variante de încercat
Deserturi rapide de Paște puse pe o masă albă
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
29 martie, 05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
25 martie, 09:22
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
24 martie, 07:23
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Preparate de post pentru micul dejun puse pe un blat de lemn
23 martie, 05:31
Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii
Paste cu pesto de leurdă în farfurie, alături de un borcan cu pesto și frunze de leurdă
22 martie, 13:27
Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
1
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Dacă nu ai preparat încă, în propria bucătărie delicioasele pârjoale moldovenești, îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas. Mai prepari un piure de cartofi cremos, iar deliciul mesei de...
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
2
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
Probabil ai văzut în supermarketuri mesaje de avertizare legate de coaja lămâilor. Te-ai întrebat de ce nu este recomandat să le consumi. Motivul este că au pesticide care ți-ar putea afecta...
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
3
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sosul marinara și sosul de roșii sunt esențiale în bucătăria italiană, fiind folosite frecvent în diverse preparate. Deși ambele au la bază roșiile, ele diferă semnificativ în compoziție și utilizare. Sosul...
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
4
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsurile de cartofi preparate la air fryer reprezintă o inovație culinară care combină gustul autentic al tradiționalelor chipsuri prăjite cu beneficiile unui stil de viață mai sănătos. Prin utilizarea aerului fierbinte...
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
5
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Această rețetă tradițională, reinterpretată, de mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi o explozie de arome și texturi reconfortante. Rețeta aduce împreună două elemente de bază ale bucătăriei: mămăliga...
Parteneri
Zodia care poate avea un 2025 fabulos începând cu zilele următoare. Nativul a cărui viață se schimbă în bine
Zodia care poate avea un 2025 fabulos începând cu zilele următoare. Nativul a cărui viață se schimbă în bine
Zodia care poate avea un 2025 fabulos începând cu zilele următoare. Nativul a cărui viață se schimbă în bine
Insula din Caraibe unde oamenii dispar fără urmă. Poliţia s-a enervat şi ne-a spus să ne oprim
Insula din Caraibe unde oamenii dispar fără urmă. "Poliţia s-a enervat şi ne-a spus să ne oprim"
Insula din Caraibe unde oamenii dispar fără urmă. "Poliţia s-a enervat şi ne-a spus să ne oprim"
„Mi-e ruşine” Ion Ţiriac a anunţat un proiect uriaş, în premieră în România! Mesajul pe care i l-a transmis Nadiei Comăneci
„Mi-e ruşine” Ion Ţiriac a anunţat un proiect uriaş, în premieră în România! Mesajul pe care i l-a transmis Nadiei Comăneci
„Mi-e ruşine” Ion Ţiriac a anunţat un proiect uriaş, în premieră în România! Mesajul pe care i l-a transmis Nadiei Comăneci
Mircea Badea, interviu-eveniment în exclusivitate cu Andrew Tate, pentru AntenaPLAY
Mircea Badea, interviu-eveniment în exclusivitate cu Andrew Tate, pentru AntenaPLAY
Mircea Badea, interviu-eveniment în exclusivitate cu Andrew Tate, pentru AntenaPLAY
Bill Gates dezvăluie care crede că sunt cele trei joburi care vor continua să existe în ciuda dezvoltării inteligenței artificiale
Bill Gates dezvăluie care crede că sunt cele trei joburi care vor continua să existe în ciuda dezvoltării inteligenței artificiale
Bill Gates dezvăluie care crede că sunt cele trei joburi care vor continua să existe în ciuda dezvoltării inteligenței artificiale
Riscul la care te expui când mesteci gumă. Ce ar ajunge în saliva ta
Riscul la care te expui când mesteci gumă. Ce ar ajunge în saliva ta
Riscul la care te expui când mesteci gumă. Ce ar ajunge în saliva ta
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Ce este „încărcătura mentală a mamelor”. Se vorbește prea puțin despre ea
Ce este „încărcătura mentală a mamelor”. Se vorbește prea puțin despre ea
Ce este „încărcătura mentală a mamelor”. Se vorbește prea puțin despre ea
Selena Gomez a recunoscut că a fost foarte impulsivă în relațiile anterioare: Am făcut greșeli
Selena Gomez a recunoscut că a fost „foarte impulsivă” în relațiile anterioare: „Am făcut greșeli”
Selena Gomez a recunoscut că a fost „foarte impulsivă” în relațiile anterioare: „Am făcut greșeli”
Alimente care mențin sănătatea inimii. Cum te pot ajuta să previi bolile cardiovasculare
Alimente care mențin sănătatea inimii. Cum te pot ajuta să previi bolile cardiovasculare
Alimente care mențin sănătatea inimii. Cum te pot ajuta să previi bolile cardiovasculare
fresh
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești

Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești

Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești

Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți

Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
închide