bucătăria englezească

Crumble cu fructe de pădure și aluat cu migdale și fulgi de ovăz
Desert | 28 august 2025

Crumble cu fructe de pădure și aluat cu migdale și fulgi de ovăz

Nu lăsa sezonul fructelor de pădure să treacă fără a le testa aroma în deserturi savuroase precum acest crumble cu fructe de pădure și aluat cu migdale și fulgi de ovăz. Chiar dacă poți folosi și fructe congelate, atunci când sunt proaspete aroma este mai intensă.

Crumble cu fructe de pădure și aluat cu migdale și fulgi de ovăz
Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos
Galerie foto
Desert | 30 noiembrie 2024

Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos

Pentru atunci când se anunță prietenii în vizită și vrei să-i surprinzi cu un desert delicios și spectaculos îți oferim o rețetă trifle cu aromă de cafea și coniac. Este un desert inspirat din bucătăria engleză asamblat în straturi și preparat dintr-o combinație de blaturi, creme, sosuri aromate, frișcă și fructe. Se montează în vase de sticlă transparentă, pentru a se vedea aspectul său spectaculos.

Trifle cu aromă de cafea și coniac. Desert delicios și spectaculos
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
Rețete de mâncare | 18 martie 2024

10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești

Brioșele englezești sunt gustoase și destul de populare în întreaga lume. Sunt consumate de mai bine de 100 de ani, fiind preparate pentru prima dată în 1880, în brutăria din New York a lui Samuel Bath Thomas. Au devenit imediat populare pentru că sunt pufoase, moi și gustoase. Descoperă și tu o listă cu 10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești. Rețete simple și rapide pentru orice însepător în bucătărie.

10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
Budinca toffee, desertul clasic britanic pe care îl vei adora
Desert | 20 noiembrie 2023

Budinca toffee, desertul clasic britanic pe care îl vei adora

Budinca toffee „lipicioasă” este un desert britanic clasic, cu aromă bogată de caramel și o textură delicios de moale. Este perfectă mai ales în sezonul rece, dar poate aduce bucurie oricând iubitorilor de dulciuri.

Budinca toffee, desertul clasic britanic pe care îl vei adora
Plăcinta ciobanului sau Shepherd’s pie. Rețetă din bucătăria englezească
Galerie foto
Garnituri | 10 ianuarie 2023

Plăcinta ciobanului sau Shepherd’s pie. Rețetă din bucătăria englezească

Mâncărurile pe bază de cartofi cu carne sunt printre preferințele tuturor, însă plăcinta ciobanului sau Shepherd’s pie parcă le întrece pe toate. Rețeta face parte din bucătăria englezească și se prepară, în mod clasic, din piure de cartofi cu carne de miel.

Plăcinta ciobanului sau Shepherd’s pie. Rețetă din bucătăria englezească
Ce mânca Regina Elisabeta în fiecare zi. Consuma aceste preparate de la vârsta de doi ani
Lifestyle | 19 noiembrie 2022

Ce mânca Regina Elisabeta în fiecare zi. Consuma aceste preparate de la vârsta de doi ani

Regina Elisabeta a II-a era recunoscută pentru modestia ei în ceea ce privește mâncarea. Fostul ei bucătar, a povestit care erau preferințele culinare are regretatei suverane. Hai să aflăm împreună ce mânca Regina Elisabeta în fiecare zi.

Ce mânca Regina Elisabeta în fiecare zi. Consuma aceste preparate de la vârsta de doi ani
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două pahare cu Tiramisu cu cremă de cocos
06:48
Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian Tiramisu cu cocos la pahar. O reinterpretare modernă a desertului italian
Tort Raffaello
05:42
Tort Raffaello. O alegere ideală pentru sărbătorile de iarnă Tort Raffaello. O alegere ideală pentru sărbătorile de iarnă
Coaja de portocală confiată
05:21
Coaja de portocală confiată, rețetă delicioasă care poate face diferența într-un desert Coaja de portocală confiată, rețetă delicioasă care poate face diferența într-un desert
femeie făcând piure de cartofi
5 decembrie, 11:03
Ți se pare că piureul de cartofi este mai bun la restaurant? Iată de ce Ți se pare că piureul de cartofi este mai bun la restaurant? Iată de ce
Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao într-o tavă de lemn
5 decembrie, 01:49
Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos Brăduți din foietaj cu scorțișoară și cacao. Desert rapid, festiv și spectaculos
Prăjitură cu vanilie și mac porționată și decorată cu crenguțe de brad și merișoare
5 decembrie, 01:48
Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători Prăjitură cu mac și cremă de vanilie, aromată, catifelată și perfectă pentru sărbători
Doi cozonaci germani cu fructe confiate și glazură pe un tocător, un cozonac porționat
4 decembrie, 06:04
Stollen. Rețetă de cozonac german cu fructe confiate și glazură Stollen. Rețetă de cozonac german cu fructe confiate și glazură
Porții de prăjitură turnată cu cremă de nuci și scorțișoară, pe o farfurie
4 decembrie, 05:10
Prăjitură turnată cu cremă de nuci și scorțișoară, perfectă pentru sărbătorile de iarnă Prăjitură turnată cu cremă de nuci și scorțișoară, perfectă pentru sărbătorile de iarnă
Vezi cele mai noi articole
închide