Kibbeh este unul dintre cele mai îndrăgite preparate tradiționale din Orientul Mijlociu, un fel de mâncare care a ajuns să fie emblematic pentru bucătăria levantină. Considerat un fel de „gălușcă” sau „crochetă” din carne, kibbeh este realizat dintr-un amestec de carne tocată (de obicei miel sau vită), bulgur și condimente, având o textură fină, ușor crocantă la exterior și fragedă în interior.
Rețetă de kibbeh, chiftele aromate ca în Orientul MijlociuDacă nu ai preparat încă, în propria bucătărie delicioasele pârjoale moldovenești, îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas. Mai prepari un piure de cartofi cremos, iar deliciul mesei de prânz este garantat.
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționaleChiftelele de post sunt una dintre cele mai versatile și iubite opțiuni din bucătăria fără produse de origine animală. Delicioase, sănătoase și ușor de adaptat, acestea pot fi servite ca aperitiv, fel principal sau gustare, în funcție de preferințe. Totuși, pentru a obține cele mai bune chiftele de post este important să ții cont de câteva trucuri esențiale.
Trucuri pentru cele mai bune chiftele de post. Ce să pui în compoziție ca să iasă gustoaseChiftele sunt unul dintre preparatele pe care le găsești în aproape toate culturile. Nu doar că sunt foarte gustoase, dar sunt atât de versatile încât pot fi făcute după cele mai diverse gusturi. Până la urmă nici nu contează dacă sunt preparate din carne sau din legume sau ce condimente adaugi, dacă sunt pufoase la interior și au un exterior ușor crocant. Descoperă trucul care te va ajuta să obții mereu chiftele pufoase. Este simplu, ușor și rapid.
Trucul care te va ajuta să obții mereu chiftele pufoaseChiftelele, acele mici bucăți de carne sau legume mărunțite și modelate în formă de biluțe sau discuri, se găsesc în aproape toate bucătăriile lumii de secole. Au evoluat și s-au adaptat în diferite moduri, astfel că au rămas un preparat delicios și versatil, îndrăgit de milioane de oameni din toate colțurile globului. Descoperă și tu ingredientul surpriză care îți va face compoziția pentru chiftele suculentă și foarte gustoasă.
Ingredientul surpriză care îți va face compoziția pentru chiftele suculentă și foarte gustoasăȚi-ai propus să ții post, dar nu ai idee ce să mai gătești pentru a diversifica meniurile? Încearcă o rețetă de chiftele de cartofi cu legume mexicane pentru una dintre gustările zilei.
Chiftele de cartofi cu legume mexicaneDacă te întrebi ce să mai prepari pentru a-i impresiona pe cei dragi cu gustări simple, dar delicioase, prepară chiftele de orez. Rețeta este simplă, rapidă și ușor de preparat.
Chiftele de orez. Rețetă rapidă și ușor de preparatPentru zilele de post cu dezlegare la pește, sau pentru atunci când dorești o gustare simplă, poți prepara chiftele de pește. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă, dar și sănătoasă.
Chiftele de pește. Rețetă simplă și gustoasă