rețetă cu ouă

Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Aperitive | 26 iunie 2025

Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură

Rețeta de ouă poșate cu sparanghel sotat oferă un exemplu perfect de echilibru între rafinament și simplitate. Conține ingrediente puține, dar atent alese. Este un preparat care poate fi servit la micul dejun, brunch sau chiar o cină ușoară. Este elegant, dar în același timp reconfortant și natural.

Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Ouă umplute cu salată de cartofi. Un aperitiv rustic cu aer elegant
Aperitive | 23 iunie 2025

Ouă umplute cu salată de cartofi. Un aperitiv rustic cu aer elegant

Dacă ești în căutare de rețete pentru umplerea ouălor fierte, dar mai deosebite, încearcă și varianta de ouă umplute cu salată de cartofi. Te vei bucura de un aperitiv rustic cu aer elegant, cu texturi catifelate, gust blând și echilibru între cremos, acrișor și delicat.

Ouă umplute cu salată de cartofi. Un aperitiv rustic cu aer elegant
Ouă prăjite în pâine. Rețetă pentru un mic dejun savuros
Galerie foto
Aperitive | 24 martie 2024

Ouă prăjite în pâine. Rețetă pentru un mic dejun savuros

Pentru că ouăle ochiuri sunt printre cele mai populare alimente pentru micul dejun, încearcă-le și preparate altfel. Îți recomandăm o rețetă de ouă prăjite în pâine.

Ouă prăjite în pâine. Rețetă pentru un mic dejun savuros
Balut, cel mai controversat fel de mâncare din lume
Food Magazine | 1 martie 2024

Balut, cel mai controversat fel de mâncare din lume

Balut este un preparat culinar originar din Filipine și este considerat unul dintre cele mai controversate și neobișnuite alimente din lume. Este un ou de rață sau de gâscă fertilizat, care este incubat timp de aproximativ 14 până la 21 de zile, înainte de a fi fiert și consumat. Când este gata pentru consum, balutul conține embrionul de rață sau de gâscă, care este deja format, dar nu a fost încă complet dezvoltat.

Balut, cel mai controversat fel de mâncare din lume
Sfaturile lui Gordon Ramsay pentru cele mai bune ouă prăjite
Sfaturi culinare | 15 ianuarie 2023

Sfaturile lui Gordon Ramsay pentru cele mai bune ouă prăjite

Ouăle prăjite sunt perfecte pentru micul-dejun. Pe cât par de simplu de făcut, pe atât sunt de complicat, mai ales dacă vrei să fie cu gălbenușul zemos și albușul ușor crocant. Celebrul bucătar Gordon Ramsay dezvăluie care este secretul lui pentru a obține cele mai bune ouă prăjite. Află care sunt sfaturile lui Gordon Ramsay pentru cele mai bune ouă prăjite.

Sfaturile lui Gordon Ramsay pentru cele mai bune ouă prăjite
Ouă ochi la cuptor. Cum să obții un mic dejun sănătos, dar la fel de gustos
Rețete de mâncare | 7 septembrie 2022

Ouă ochi la cuptor. Cum să obții un mic dejun sănătos, dar la fel de gustos

Dacă îți place să mănânci ouă ochi la micul dejun, dar vrei să eviți preparatele prăjite, există o soluție la fel de delicioasă, dar mai sănătoasă și mai rapidă. Poți face ouă ochi la cuptor în timp ce te pregătești să pleci la birou.

Ouă ochi la cuptor. Cum să obții un mic dejun sănătos, dar la fel de gustos
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
câte zile se ține orezul în frigider
06:57
Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider Ai gătit prea mult orez? Iată câte zile îl poți păstra în frigider
cerviche, tartar și carpaccio
06:56
Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă Cerviche, tartar și carpaccio. Rețetele celor mai sofisticate preparate din carne crudă
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie
05:48
Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect Cotlete de porc cu usturoi la tigaie, fragede, suculente și rumenite perfect
Manakish cu za'atar
14 decembrie, 06:55
Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină Manakish cu za'atar. Lipii aromate din bucătăria levantină
Carne de curcan
14 decembrie, 05:57
Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă Cum condimentezi carnea de curcan pentru a fi suculentă și gustoasă
Cum se spală cartofii
14 decembrie, 05:57
De ce nu este suficient să speli cartofii cu apă. Sfaturi practice pentru îndepărtarea pesticidelor De ce nu este suficient să speli cartofii cu apă. Sfaturi practice pentru îndepărtarea pesticidelor
baharat
13 decembrie, 05:57
Baharat, condimentul care nu trebuie să îți lipsească dacă îți place mâncarea orientală Baharat, condimentul care nu trebuie să îți lipsească dacă îți place mâncarea orientală
hugo fără alcool rețeta
13 decembrie, 05:56
Cum se prepară celebrul cocktail Hugo. Rețeta simplă, fără alcool Cum se prepară celebrul cocktail Hugo. Rețeta simplă, fără alcool
Vezi cele mai noi articole
închide