rețetă de cornulețe

Rugelach, prăjitura evreiască din Europa de Est
Desert | 21 martie 2024

Rugelach, prăjitura evreiască din Europa de Est

Rugelach este desert specific evreiesc originar din Europa. Îl vei găsi sub mai multe denumiri inclusiv rugelakh, rugulach, rugalach, ruggalach și rogelach. Este un corn cu unt, nucă, cu aluat din cremă de brânză.

Rugelach, prăjitura evreiască din Europa de Est
Cornulețe fragede cu mac, simple și ușor de preparat
Galerie foto
Desert | 6 ianuarie 2024

Cornulețe fragede cu mac, simple și ușor de preparat

Dacă te-ai plictisit de rețetele clasice de cornulețe cu gem sau cu rahat, încearcă rețeta de cornulețe fragede cu mac. Sunt mai deosebite ca gust și aspect, dar sunt simple și ușor de preparat.

Cornulețe fragede cu mac, simple și ușor de preparat
Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat
Galerie foto
Desert | 27 iunie 2023

Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat

Dacă ai preparat deja gemul de căpșuni, testează-i gustul preparând o rețetă de cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat. Vor fi delicioase, mai ales savurate dimineața, în pauza de cafea.

Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat
Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj
Galerie foto
Desert | 22 aprilie 2023

Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj

Pentru atunci când poftești la cornulețe, dar nu ai timp să frămânți aluatul, prepară rețeta de cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj.

Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj
Cornulețe fragede cu nucă. Rețeta copilăriei tale
Desert | 15 iulie 2022

Cornulețe fragede cu nucă. Rețeta copilăriei tale

Cornulețele fragede sunt pentru mulți dintre noi desertul copilăriei pe care ni-l făceau cel mai adesea bunicile. Fragede și dulci, cu umpluturi delicioase, acestea erau adesea răsfățul zilelor de weekend. Încearcă rețeta de cornulețe fragede cu nucă și nu vei regreta.

Cornulețe fragede cu nucă. Rețeta copilăriei tale
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Sufleu de brânză dulce în bol și două linguri
07:35
Sufleu de brânză dulce. Un desert rafinat din bucătăria franceză Sufleu de brânză dulce. Un desert rafinat din bucătăria franceză
Sos barbeque preparat în casă, într-un bol, în linguriță și în borcan
07:30
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
Plăcintă cu ciuperci secționată pe hârtie de copt, alături de o ceașcă cu ceai
05:35
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Patru porții de plăcintă cu mere de post pe o farfurie și trei mere
20 octombrie, 06:44
Plăcintă cu mere de post „12 linguri”, simplă și ușor de preparat Plăcintă cu mere de post „12 linguri”, simplă și ușor de preparat
Gogoși cu mere și banane în bol metalic, alături de mere proaspete, batoane de scorțișoară
20 octombrie, 05:57
Gogoși cu mere și banane în aluat, foarte gustoase și aromate Gogoși cu mere și banane în aluat, foarte gustoase și aromate
dulceața de gutui cpusă în două borcane mici
20 octombrie, 05:11
Cât zahăr se pune la dulceața de gutui, de fapt. Trucuri care o fac absolut delicioasă Cât zahăr se pune la dulceața de gutui, de fapt. Trucuri care o fac absolut delicioasă
Dulceață de smochine fără zahăr, pusă în două borcane
19 octombrie, 08:20
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 5 ingrediente Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 5 ingrediente
Varză pusă la murat într-un gas albastru
19 octombrie, 06:36
Cum se alege varza pentru murat. Tot ce trebuie să știi ca să iei decizia corectă Cum se alege varza pentru murat. Tot ce trebuie să știi ca să iei decizia corectă
Vezi cele mai noi articole
închide