Rugelach este desert specific evreiesc originar din Europa. Îl vei găsi sub mai multe denumiri inclusiv rugelakh, rugulach, rugalach, ruggalach și rogelach. Este un corn cu unt, nucă, cu aluat din cremă de brânză.
Rugelach, prăjitura evreiască din Europa de EstDacă te-ai plictisit de rețetele clasice de cornulețe cu gem sau cu rahat, încearcă rețeta de cornulețe fragede cu mac. Sunt mai deosebite ca gust și aspect, dar sunt simple și ușor de preparat.
Cornulețe fragede cu mac, simple și ușor de preparatDacă ai preparat deja gemul de căpșuni, testează-i gustul preparând o rețetă de cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat. Vor fi delicioase, mai ales savurate dimineața, în pauza de cafea.
Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluatPentru atunci când poftești la cornulețe, dar nu ai timp să frămânți aluatul, prepară rețeta de cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj.
Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietajCornulețele fragede sunt pentru mulți dintre noi desertul copilăriei pe care ni-l făceau cel mai adesea bunicile. Fragede și dulci, cu umpluturi delicioase, acestea erau adesea răsfățul zilelor de weekend. Încearcă rețeta de cornulețe fragede cu nucă și nu vei regreta.
Cornulețe fragede cu nucă. Rețeta copilăriei tale