rețetă de cornulețe

Rugelach, prăjitura evreiască din Europa de Est
Desert | 21 martie 2024

Rugelach, prăjitura evreiască din Europa de Est

Rugelach este desert specific evreiesc originar din Europa. Îl vei găsi sub mai multe denumiri inclusiv rugelakh, rugulach, rugalach, ruggalach și rogelach. Este un corn cu unt, nucă, cu aluat din cremă de brânză.

Rugelach, prăjitura evreiască din Europa de Est
Cornulețe fragede cu mac, simple și ușor de preparat
Galerie foto
Desert | 6 ianuarie 2024

Cornulețe fragede cu mac, simple și ușor de preparat

Dacă te-ai plictisit de rețetele clasice de cornulețe cu gem sau cu rahat, încearcă rețeta de cornulețe fragede cu mac. Sunt mai deosebite ca gust și aspect, dar sunt simple și ușor de preparat.

Cornulețe fragede cu mac, simple și ușor de preparat
Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat
Galerie foto
Desert | 27 iunie 2023

Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat

Dacă ai preparat deja gemul de căpșuni, testează-i gustul preparând o rețetă de cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat. Vor fi delicioase, mai ales savurate dimineața, în pauza de cafea.

Cornulețe umplute cu gem de căpșuni și iaurt în aluat
Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj
Galerie foto
Desert | 22 aprilie 2023

Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj

Pentru atunci când poftești la cornulețe, dar nu ai timp să frămânți aluatul, prepară rețeta de cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj.

Cornulețe rapide cu ciocolată amăruie și aluat foietaj
Cornulețe fragede cu nucă. Rețeta copilăriei tale
Desert | 15 iulie 2022

Cornulețe fragede cu nucă. Rețeta copilăriei tale

Cornulețele fragede sunt pentru mulți dintre noi desertul copilăriei pe care ni-l făceau cel mai adesea bunicile. Fragede și dulci, cu umpluturi delicioase, acestea erau adesea răsfățul zilelor de weekend. Încearcă rețeta de cornulețe fragede cu nucă și nu vei regreta.

Cornulețe fragede cu nucă. Rețeta copilăriei tale
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată, decorată cu frunze de mentă
09:24
Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros Panna Cotta cu mentă și glazură de ciocolată. Desert fin și răcoros
Patru porții din prăjitura cu foi fragede și cremă caramel pe o farfurie
22 aprilie, 06:57
Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată Prăjitura cu foi fragede și cremă caramel, fină și delicată
Două bucăți de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel
21 aprilie, 05:08
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Mini tarte cu mousse de ton
20 aprilie, 05:14
Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat Mousse de ton. Un aperitiv fin, cu textură catifelată și gust rafinat
Cozonac Cruffin cu multe stafide secționat
19 aprilie, 05:48
Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat
Piftie de curcan cu ouă fierte în trei vase, alături de un bol cu muștar, felii de pâine, furculițe, ceapă verde și usturoi
19 aprilie, 05:35
Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare Piftie de curcan cu ouă fierte, pentru o masă de sărbătoare
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
19 aprilie, 05:21
Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
Două porții de cozonac Gubana pe o farfurie, alături de platoul cu cozonacul secționat
18 aprilie, 06:11
Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană Cozonac Gubana – Rețetă tradițională din bucătăria italiană
Vezi cele mai noi articole
închide