rețetă de pavlova

Mini Pavlova cu mousse de căpșuni. Un desert fin și elegant
Desert | 10 mai 2025

Mini Pavlova cu mousse de căpșuni. Un desert fin și elegant

Mini Pavlova cu mousse de căpșuni este o prăjitură fină, elegantă, care îmbină o bază crocantă de bezea cu o umplutură aerată de mousse de căpșuni. Aceasta este răcoritoare și ușor acrișoară, perfect echilibrată de dulceața bezelei. Deasupra, câteva felii de fructe proaspete sau frunze de mentă transformă fiecare bucată într-o bijuterie comestibilă.

Mini Pavlova cu mousse de căpșuni. Un desert fin și elegant
Pavlova, prăjitura de bezea care a cucerit întreaga lume cu gustul ei
Galerie foto
Desert | 15 septembrie 2022

Pavlova, prăjitura de bezea care a cucerit întreaga lume cu gustul ei

Pavlova este o prăjitură delicioasă, cu o textură aparte, dar puțini sunt cei care știu că acest desert celebru este motivul de ceartă între Australia și Noua Zeelandă. Fiecare dintre cele două state își revendică inventarea acestui desert de bezea.

Pavlova, prăjitura de bezea care a cucerit întreaga lume cu gustul ei
Pavlova cu sos de zmeură, cremă de brânză și lime. Desertul potrivit pentru o vară perfectă
Video
BeautiFood | 3 iulie 2022

Pavlova cu sos de zmeură, cremă de brânză și lime. Desertul potrivit pentru o vară perfectă

Când spui desert și bezea, automat te gândești la prăjitura Pavlova. Fie că alegi să o faci sub formă de prăjitură, fie că preferi un tort, nu vei da greș indiferent de ocazie. Nobo, câștigătorul Chefi fără limite 2022, ne propune să testăm rețeta de pavlova cu sos de zmeură, cremă de brânză și lime. Este un desert care se prepară ușor, iar gustul este delicios.

Pavlova cu sos de zmeură, cremă de brânză și lime. Desertul potrivit pentru o vară perfectă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Vezi cele mai noi articole
închide