rețetă de quiche

Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă sărată
Video
BeautiFood | 28 mai 2024

Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă sărată

Quiche-ul poate părea a fi un preparat de lux, deoarece îl găsești frecvent în cafenele chic și restaurante. De fapt, este foarte simplu de făcut acasă, iar aici, în emisiunea BeautiFood, Chef Sorin Gonțea îți arată cum să prepari un Quiche franțuzesc cu praz și brânză.

Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă sărată
Quiche cu brânză și spanac, roșii cherry și verdeață proaspătă
Galerie foto
Aperitive | 26 ianuarie 2024

Quiche cu brânză și spanac, roșii cherry și verdeață proaspătă

Dacă îți place combinația de brânză cu spanac și ești în căutare de rețete savuroase, îți recomandăm să încerci și rețeta de quiche cu brânză și spanac, roșii cherry și verdeață proaspătă.

Quiche cu brânză și spanac, roșii cherry și verdeață proaspătă
Quiche cu praz și bacon. Rețetă gustoasă de tartă sărată
Galerie foto
Aperitive | 20 septembrie 2023

Quiche cu praz și bacon. Rețetă gustoasă de tartă sărată

Dacă te numeri printre cei care adoră gustul prazului în preparate, îți oferim o rețetă de quiche cu praz și bacon. Este o rețetă gustoasă de tartă sărată, inspirată din bucătăria franțuzească.

Quiche cu praz și bacon. Rețetă gustoasă de tartă sărată
Quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherry
Galerie foto
Garnituri | 24 august 2023

Quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherry

Pentru una dintre gustările zilei sau chiar pentru o masă principală, rețeta de quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherry, este chiar ideală. Este foarte gustoasă, este consistentă și foarte sățioasă.

Quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherry
Quiche Lorraine, tarta savuroasă a francezilor. Cum sa o faci la tine acasă
Aperitive | 17 septembrie 2022

Quiche Lorraine, tarta savuroasă a francezilor. Cum sa o faci la tine acasă

Quiche Lorraine este o tartă sărată specifică bucătăriei franțuzești, însă originea ei este de fapt germană. Prima dată s-a preparat în regatul medieval Lothringen, sub stăpânire germană, pe care francezii l-au redenumit ulterior Lorraine. Cuvântul „quiche” provine din germanul „Kuchen”, adică prăjitură.

Quiche Lorraine, tarta savuroasă a francezilor. Cum sa o faci la tine acasă
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
25 martie, 09:22
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
24 martie, 07:23
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Preparate de post pentru micul dejun puse pe un blat de lemn
23 martie, 05:31
Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii
Paste cu pesto de leurdă în farfurie, alături de un borcan cu pesto și frunze de leurdă
22 martie, 13:27
Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară
Vezi cele mai noi articole
închide