Quiche-ul poate părea a fi un preparat de lux, deoarece îl găsești frecvent în cafenele chic și restaurante. De fapt, este foarte simplu de făcut acasă, iar aici, în emisiunea BeautiFood, Chef Sorin Gonțea îți arată cum să prepari un Quiche franțuzesc cu praz și brânză.
Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă săratăDacă îți place combinația de brânză cu spanac și ești în căutare de rețete savuroase, îți recomandăm să încerci și rețeta de quiche cu brânză și spanac, roșii cherry și verdeață proaspătă.
Quiche cu brânză și spanac, roșii cherry și verdeață proaspătăDacă te numeri printre cei care adoră gustul prazului în preparate, îți oferim o rețetă de quiche cu praz și bacon. Este o rețetă gustoasă de tartă sărată, inspirată din bucătăria franțuzească.
Quiche cu praz și bacon. Rețetă gustoasă de tartă săratăPentru una dintre gustările zilei sau chiar pentru o masă principală, rețeta de quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherry, este chiar ideală. Este foarte gustoasă, este consistentă și foarte sățioasă.
Quiche cu ciuperci, zucchini și roșii cherryQuiche Lorraine este o tartă sărată specifică bucătăriei franțuzești, însă originea ei este de fapt germană. Prima dată s-a preparat în regatul medieval Lothringen, sub stăpânire germană, pe care francezii l-au redenumit ulterior Lorraine. Cuvântul „quiche” provine din germanul „Kuchen”, adică prăjitură.
Quiche Lorraine, tarta savuroasă a francezilor. Cum sa o faci la tine acasă