tipuri de brânză

Cum trebuie să păstrezi brânza ca să nu își piardă din prospețime
BeautiFood | 5 martie 2023

Cum trebuie să păstrezi brânza ca să nu își piardă din prospețime

Dacă îți place brânza cu siguranță ai în frigider mai multe sortimente pe care te străduiești să le depozitezi în condiții proprii ca să reziste cât mai mult. Uneori pare că orice ai face ba se usucă, ba capătă un miros ciudat, ba face mucegai. Iată ce poți face pentru ca brânza să reziste mai mult timp. Află mai multe despre cum trebuie să păstrezi brânz.

Cum trebuie să păstrezi brânza ca să nu își piardă din prospețime
În ce țări se produc cele mai bune brânzeturi din lume. Clasamentul întocmit de specialiști
BeautiFood | 27 februarie 2023

În ce țări se produc cele mai bune brânzeturi din lume. Clasamentul întocmit de specialiști

Brânza este printre cele mai populare, hrănitoare și mai vechi alimente disponibile pentru omenire. Este consumată intens datorită conținutului său ridicat de proteine, minerale, calciu și grăsimi. Nu există date istorice exacte cu privire la momentul în care oamenii au început să producă brânză, însă istoricii au aproximat că în jurul anilor 8.000 î.Hr. Hai să aflăm în ce țări se produc cele mai bune brânzeturi din lume.

În ce țări se produc cele mai bune brânzeturi din lume. Clasamentul întocmit de specialiști
Ce brânză este potrivită pentru sandviciuri calde
Sfaturi culinare | 18 februarie 2023

Ce brânză este potrivită pentru sandviciuri calde

Cui nu îi place un sandvici cald cu brânză, cu roșii, cu mezeluri de calitate, poate și cu câteva rotocoale subțiri de ceapă roșie pentru o aromă mai intensă? E potrivit la micul-dejun, la o gustare, pentru un prânz la birou, pentru o cină rapidă, acasă, la drum. Hai să aflăm împreună ce brânză este potrivită pentru sandviciuri calde.

Ce brânză este potrivită pentru sandviciuri calde
Halloumi, brânza din Cipru care a cucerit lumea întreagă
Food Magazine | 24 iulie 2022

Halloumi, brânza din Cipru care a cucerit lumea întreagă

Halloumi este o brânză cipriotă făcută în mod tradițional din lapte de capră și de oaie sau un amestec al celor două. Uneori se folosește și lapte de vacă. Este foarte apreciată pentru că textura ei permite prepararea chiar și la grătar. Halloumi își menține foarte bine forma atunci când este încălzită la temperaturi înalte.

Halloumi, brânza din Cipru care a cucerit lumea întreagă
Platou cu brânzeturi de la Chef Roxana Blenche. Tehnici importante pentru realizarea unei farfurii cu gust
Video
BeautiFood | 12 iulie 2022

Platou cu brânzeturi de la Chef Roxana Blenche. Tehnici importante pentru realizarea unei farfurii cu gust

Un aperitiv ușor și delicios este și un platou cu brânzeturi. Acesta este perfect pentru o petrecere sau pentru când mergi într-o țară nouă și vrei să ai o experiență culinară diferită. De fapt, este ideal pentru orice fel de întâlnire.

Platou cu brânzeturi de la Chef Roxana Blenche. Tehnici importante pentru realizarea unei farfurii cu gust
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Tartă cu mere pe platou și o porție pe farfurie, alături de mere și batoane de scorțișoară
07:14
Tartă cu mere. Cea mai simplă și ușoară rețetă de tartă Tartă cu mere. Cea mai simplă și ușoară rețetă de tartă
Supă cremă de dovleac pusă într-un bol negru
05:50
Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu Rețetă de supă cremă de dovleac din bucătăria franțuzească. Ce să adaugi pentru a ieși un deliciu
Tian de legume în vas rotund
22 octombrie, 08:23
Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
O tavă în care se află mai multe felii de dovleac copt
22 octombrie, 07:39
Cât timp se ține dovleacul la cuptor ca să iasă cremos și delicios. Sfaturi pentru un gust intens Cât timp se ține dovleacul la cuptor ca să iasă cremos și delicios. Sfaturi pentru un gust intens
Trandafiri din mere și aluat foietaj decorați cu zahăr, alături de mere și batoane de scorțișoară
22 octombrie, 05:28
Trandafiri din mere și aluat foietaj. Un desert simplu și elegant Trandafiri din mere și aluat foietaj. Un desert simplu și elegant
Sufleu de brânză dulce în bol și două linguri
21 octombrie, 07:35
Sufleu de brânză dulce. Un desert rafinat din bucătăria franceză Sufleu de brânză dulce. Un desert rafinat din bucătăria franceză
Sos barbeque preparat în casă, într-un bol, în linguriță și în borcan
21 octombrie, 07:30
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
Plăcintă cu ciuperci secționată pe hârtie de copt, alături de o ceașcă cu ceai
21 octombrie, 05:35
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Vezi cele mai noi articole
închide