Cașcaval pane cu sos de brânză și hrean. Rețetă de gustare delicioasă

timpul de preparare
Timp de gătire: 30 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Gustare
tipul bucătăriei
bucătăria: Internațională

Pentru una dintre gustările delicioase ale zilei, rețeta de cașcaval pane cu sos de brânză și hrean poate fi opțiunea ideală. Se prepară rapid și nu necesită ingrediente multe.

Cașcaval pane cu sos de brânză și hrean, alături de salată verde
Galerie foto

Galerie foto

Cașcavalul pane poate fi servit cu sos, cu salată sau cu cartofi prăjiți / Shutterstock

Rețeta pentru cașcavalul preparat pane este ușor asemănătoare cu rețeta pentru șnițele clasice. Tot ce trebuie să faci pentru reușita rețetei este să optezi pentru un tip de cașcaval mai ferm. Astfel, acesta nu se va topi în timpul preparării. Tot din același motiv, un rol important în reușita preparării îl are intensitatea focului pe care o setezi spre maxim. Poți opta un tip de cașcaval rotund și de cantitate mică, pentru a-l prepara întreg. Poți opta și pentru a secționa cașcavalul în bastonașe mai groase, în triunghiuri sau în orice formă dorești.

Citește și

Cașcavalul preparat pane se servește de obicei cald. Este delicios alături de diferite sosuri, de salate sau de cartofi prăjiți. Însă este destul de gustos și rece sau îl poți reîncălzi la microunde. Poate constitui chiar una dintre opțiunile gustărilor din pauza de masă de la birou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descoperă și o rețetă de crochete de cartofi cu cașcaval, gustoase și mai consistente. Iar în rândurile de mai jos, vei descoperi rețeta detaliată pentru a prepara și tu cașcaval pane cu sos de brânză și hrean.

Ingrediente

Mod de preparare

Cașcavalul pane se prepară foarte simplu și, mai ales, foarte rapid. Însă necesită puțină atenție intensitatea flăcării de aragaz care se va seta spre maxim. Cașcavalul nu trebuie să se topească în timpul preparării, ci doar să se rumenească frumos crusta, iar interiorul cașcavalului să devină moale.

Descoperă și o rețetă de clătite cu șuncă și cașcaval, ideală pentru micul dejun.

Cum prepari cașcaval pane cu sos de brânză și hrean

Mai întâi vei porționa cașcavalul în felii rotunde, triunghiulare sau pătrate cu o grosime de maxim 3-4 cm. Lasă feliile de cașcaval deoparte și pregătește celelalte ingrediente.

Sparge ouăle într-un bol și adaugă peste ele un praf de sare, unul de piper și puțină făină. Amestecă toate aceste ingrediente până când obții o compoziție omogenă. Trece feliile de cașcaval prin acest amestec, apoi prin pesmet.

Pune ulei mai mult la încins și scufundă în el feliile de cașcaval pregătite. Rumenește-le frumos pe toate părțile și scoate-le pe prosoape de hârtie absorbante.

Pentru prepararea sosului de brânză cu pastă de hrean și dulceață de coacăze, adaugă smântâna în bolul mixerului și mixeaz-o până când începe să capete volum. Încorporează treptat crema de brânză, apoi pasta de hrean. Dacă nu ai pastă de hrean poți opta pentru hrean proaspăt răzuit. Adaugă cantitatea de hrean în funcție de propriul gust.

Servește deliciosul cașcaval pane cu sos de brânză și hrean, alături de o salată proaspătă, de cartofi prăjiți sau chiar cu o dulceață dulce-acrișoară.

Dacă ai un aparat electric pentru preparate vafe, îți recomandăm să încerci și o rețetă deosebită de vafe sărate cu cașcaval în aluat.

Citește și
Cașcaval pane sub formă de triunghiuri
Galerie foto

Galerie foto

Porții de cașcaval pane prăjite în ulei
Cașcaval pane cu sos de brânză și hrean, alături de salată verde
+0
CELE MAI CITITE
Lasagna cu dovleac și spanac pe farfurie și în vasul de copt
Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat
Lasagna cu dovleac și spanac. Un preparat reconfortant, colorat și echilibrat
Corneluțe cu gem
Cornulețe cu gem după rețeta bunicii. Ce să adaugi neapărat ca să iasă fragede
Cornulețe cu gem după rețeta bunicii. Ce să adaugi neapărat ca să iasă fragede
Negresă cu ciocolată și castane, glazurată cu ciocolată și decorată cu mentă
Negresă cu ciocolată și castane. Un desert dens și catifelat
Negresă cu ciocolată și castane. Un desert dens și catifelat
Porție de curry de dovleac cu năut și orez basmati
Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat
Curry de dovleac cu năut și orez basmati. Un preparat savuros și colorat
carnea de vită la cuptor
La ce temperatură se ține carnea de vită la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată
La ce temperatură se ține carnea de vită la cuptor. Trucuri pentru o friptură suculentă și aromată
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Pastă de sardine în borcan și pe felii de pâine
Galerie foto
Pastă de sardine. Rețetă simplă pentru o gustare delicioasă
Pastă de sardine. Rețetă simplă pentru o gustare delicioasă
Chec cu dovlecei porționat pe un tocător de lemn, alături de un dovlecel, un bol și trei ouă
Galerie foto
Chec cu dovlecei. Rețeta unui aperitiv delicios și răcoros
Chec cu dovlecei. Rețeta unui aperitiv delicios și răcoros
Sandvișuri preparate la cuptor și gratinate cu cașcaval și ouă, secționate pe o farfurie
Galerie foto
Sandvișuri preparate la cuptor și gratinate cu cașcaval și ouă
Sandvișuri preparate la cuptor și gratinate cu cașcaval și ouă
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două porții de brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată pe o farfurie cu furculiță
06:30
Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată Brownie cu cremă de dovleac marmorată cu ciocolată
Cum să păstrezi zmeura
05:22
Cum să păstrezi zmeura ca să nu mucegăiască după doar o zi. Trucul care îți va salva banii Cum să păstrezi zmeura ca să nu mucegăiască după doar o zi. Trucul care îți va salva banii
Două porții de ciorbă ardelenească de varză cu smântână și mărar verde
05:19
Ciorbă ardelenească de varză cu smântână. O mâncare hrănitoare și plină de gust Ciorbă ardelenească de varză cu smântână. O mâncare hrănitoare și plină de gust
bruschete cu ton și avocado
27 octombrie, 06:05
Rețetă de bruschete cu ton și avocado. Cum obții ușor și rapid niște aperitive delicioase Rețetă de bruschete cu ton și avocado. Cum obții ușor și rapid niște aperitive delicioase
Ma’amoul
27 octombrie, 05:56
Ma’amoul. Fursecuri umplute cu curmale și nuci, rețeta tradițională Ma’amoul. Fursecuri umplute cu curmale și nuci, rețeta tradițională
banane foarte coapte
27 octombrie, 05:11
Semne că bananele nu mai sunt bune nici măcar pentru banana bread Semne că bananele nu mai sunt bune nici măcar pentru banana bread
Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie decorate cu frunze de busuioc
26 octombrie, 06:25
Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie
tocană de murături prăjite
26 octombrie, 06:14
Cum faci tocană de murături prăjite. Rețeta pas cu pas Cum faci tocană de murături prăjite. Rețeta pas cu pas
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
1
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Acest chec marmorat cu dovleac și cacao este un desert clasic, apreciat pentru aspectul său spectaculos și textura fragedă. Prepară-l și tu pentru a te convinge, urmând rețeta detaliată mai jos....
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
2
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Dacă obișnuiești să prepari gem de gutui și vrei să te abați puțin de la rețeta clasică, îți recomandăm rețeta de gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie. Gemul...
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
3
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
O supă cremă de dovleac cu năut este o adevărată mângâiere pentru zilele răcoroase de toamnă. Este hrănitoare, aromată și plină de culoare, având o consistență catifelată și un gust echilibrat,...
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
4
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
Alimentele ultraprocesate sunt un subiect tot mai discutat în contextul unui stil de viață sănătos. Aceste produse sunt adesea atractive prin conveniența lor, dar consumul frecvent al lor poate avea efecte...
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
5
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Ciorba de burtă ardelenească este un preparat tradițional. Ea impresionează prin savoare și rafinament, fiind o adevărată delicatesă a bucătăriei românești. Fiecare familie din Transilvania are propria variantă, însă secretul constă...
Parteneri
Amy Schumer a trecut printr-o transformare neașteptată, după ce a slăbit dramatic: Trebuie să fii sinceră cu publicul tău
Amy Schumer a trecut printr-o transformare neașteptată, după ce a slăbit dramatic: „Trebuie să fii sinceră cu publicul tău”
Amy Schumer a trecut printr-o transformare neașteptată, după ce a slăbit dramatic: „Trebuie să fii sinceră cu publicul tău”
Interviu EXCLUSIV cu Sorin Grindeanu. Unde consideră că a greșit PSD în actuala guvernare
Interviu EXCLUSIV cu Sorin Grindeanu. Unde consideră că a greșit PSD în actuala guvernare
Interviu EXCLUSIV cu Sorin Grindeanu. Unde consideră că a greșit PSD în actuala guvernare
amp;#8220;M-a bufnit plânsul şi am plecat”. Momentul în care Gigi Becali a cedat la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului
amp;#8220;M-a bufnit plânsul şi am plecat”. Momentul în care Gigi Becali a cedat la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului
amp;#8220;M-a bufnit plânsul şi am plecat”. Momentul în care Gigi Becali a cedat la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului
Cu ce se ocupă tatăl lui Emil Rengle și ce spune despre fiul lui când se întâlnește cu oamenii. Ce relație au în prezent ei
Cu ce se ocupă tatăl lui Emil Rengle și ce spune despre fiul lui când se întâlnește cu oamenii. Ce relație au în prezent ei
Cu ce se ocupă tatăl lui Emil Rengle și ce spune despre fiul lui când se întâlnește cu oamenii. Ce relație au în prezent ei
Cum vorbește Can Yaman limba spaniolă. Actorul urmează să joace într-un nou serial romantic
Cum vorbește Can Yaman limba spaniolă. Actorul urmează să joace într-un nou serial romantic
Cum vorbește Can Yaman limba spaniolă. Actorul urmează să joace într-un nou serial romantic
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Risotto cu dovleac și gorgonzola
Risotto cu dovleac și gorgonzola
Risotto cu dovleac și gorgonzola
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Smiley a vorbit despre Armonie, viitorul său spectacol de la Sala Palatului: Abia aștept să plutim împreună
Smiley a vorbit despre „Armonie”, viitorul său spectacol de la Sala Palatului: „Abia aștept să plutim împreună”
Smiley a vorbit despre „Armonie”, viitorul său spectacol de la Sala Palatului: „Abia aștept să plutim împreună”
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
Cauze ale durerii de urechi. Ce poate cauza acest simptom
fresh
Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)

Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)

Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)

Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie

Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie

Cum faci tocană de murături prăjite. Rețeta pas cu pas

Cum faci tocană de murături prăjite. Rețeta pas cu pas

Ma’amoul. Fursecuri umplute cu curmale și nuci, rețeta tradițională

Ma’amoul. Fursecuri umplute cu curmale și nuci, rețeta tradițională

Semne că bananele nu mai sunt bune nici măcar pentru banana bread

Semne că bananele nu mai sunt bune nici măcar pentru banana bread
închide