Cașcaval pane cu sos de brânză și hrean. Rețetă de gustare delicioasă

timpul de preparare
Timp de gătire: 30 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Gustare
tipul bucătăriei
bucătăria: Internațională

Pentru una dintre gustările delicioase ale zilei, rețeta de cașcaval pane cu sos de brânză și hrean poate fi opțiunea ideală. Se prepară rapid și nu necesită ingrediente multe.

Cașcaval pane cu sos de brânză și hrean, alături de salată verde
Galerie foto

Galerie foto

Cașcavalul pane poate fi servit cu sos, cu salată sau cu cartofi prăjiți / Shutterstock

Rețeta pentru cașcavalul preparat pane este ușor asemănătoare cu rețeta pentru șnițele clasice. Tot ce trebuie să faci pentru reușita rețetei este să optezi pentru un tip de cașcaval mai ferm. Astfel, acesta nu se va topi în timpul preparării. Tot din același motiv, un rol important în reușita preparării îl are intensitatea focului pe care o setezi spre maxim. Poți opta un tip de cașcaval rotund și de cantitate mică, pentru a-l prepara întreg. Poți opta și pentru a secționa cașcavalul în bastonașe mai groase, în triunghiuri sau în orice formă dorești.

Citește și

Cașcavalul preparat pane se servește de obicei cald. Este delicios alături de diferite sosuri, de salate sau de cartofi prăjiți. Însă este destul de gustos și rece sau îl poți reîncălzi la microunde. Poate constitui chiar una dintre opțiunile gustărilor din pauza de masă de la birou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Descoperă și o rețetă de crochete de cartofi cu cașcaval, gustoase și mai consistente. Iar în rândurile de mai jos, vei descoperi rețeta detaliată pentru a prepara și tu cașcaval pane cu sos de brânză și hrean.

Ingrediente

Mod de preparare

Cașcavalul pane se prepară foarte simplu și, mai ales, foarte rapid. Însă necesită puțină atenție intensitatea flăcării de aragaz care se va seta spre maxim. Cașcavalul nu trebuie să se topească în timpul preparării, ci doar să se rumenească frumos crusta, iar interiorul cașcavalului să devină moale.

Descoperă și o rețetă de clătite cu șuncă și cașcaval, ideală pentru micul dejun.

Cum prepari cașcaval pane cu sos de brânză și hrean

Mai întâi vei porționa cașcavalul în felii rotunde, triunghiulare sau pătrate cu o grosime de maxim 3-4 cm. Lasă feliile de cașcaval deoparte și pregătește celelalte ingrediente.

Sparge ouăle într-un bol și adaugă peste ele un praf de sare, unul de piper și puțină făină. Amestecă toate aceste ingrediente până când obții o compoziție omogenă. Trece feliile de cașcaval prin acest amestec, apoi prin pesmet.

Pune ulei mai mult la încins și scufundă în el feliile de cașcaval pregătite. Rumenește-le frumos pe toate părțile și scoate-le pe prosoape de hârtie absorbante.

Pentru prepararea sosului de brânză cu pastă de hrean și dulceață de coacăze, adaugă smântâna în bolul mixerului și mixeaz-o până când începe să capete volum. Încorporează treptat crema de brânză, apoi pasta de hrean. Dacă nu ai pastă de hrean poți opta pentru hrean proaspăt răzuit. Adaugă cantitatea de hrean în funcție de propriul gust.

Servește deliciosul cașcaval pane cu sos de brânză și hrean, alături de o salată proaspătă, de cartofi prăjiți sau chiar cu o dulceață dulce-acrișoară.

Dacă ai un aparat electric pentru preparate vafe, îți recomandăm să încerci și o rețetă deosebită de vafe sărate cu cașcaval în aluat.

Citește și
Cașcaval pane sub formă de triunghiuri
Galerie foto

Galerie foto

Porții de cașcaval pane prăjite în ulei
Cașcaval pane cu sos de brânză și hrean, alături de salată verde
+21
CELE MAI CITITE
Aluat simplu pentru tarte în forma de copt
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Mini clătite cu flori de salcâm
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Brioșe cu mascarpone și rubarbă în forma de copt și lângă formă, alături de o cană cu ceai
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Fursecuri nor cu lămâie
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
Frișcă amestecată cu mixerul în bol de inox pentru a vedea cum se bate frișca din smântână naturală
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Sandvișuri preparate la cuptor și gratinate cu cașcaval și ouă, secționate pe o farfurie
Galerie foto
Sandvișuri preparate la cuptor și gratinate cu cașcaval și ouă
Sandvișuri preparate la cuptor și gratinate cu cașcaval și ouă
Trei pateuri cu brânză sărată și mărar pe un tocător, alături de o ceașcă cu ceai, o linguriță și un ceainic
Pateuri cu brânză sărată și mărar. Rețetă simplă și rapidă
Pateuri cu brânză sărată și mărar. Rețetă simplă și rapidă
Mai multe gustări sănătoase servite în boluri pe o masă
Idei de gustări sănătoase. Ce poți consuma între micul dejun și masa de prânz
Idei de gustări sănătoase. Ce poți consuma între micul dejun și masa de prânz
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
O salată de boeuf servită pe un platou alb
06:59
Cât timp se fierb cartofii pentru salata de boeuf. Trucuri utile în bucătărie Cât timp se fierb cartofii pentru salata de boeuf. Trucuri utile în bucătărie
Tartă cu afine și lămâie pe un blat gri
06:51
Tartă cu afine și lămâie, cel mai delicios desert pentru micul dejun Tartă cu afine și lămâie, cel mai delicios desert pentru micul dejun
condimente pentru mâncare indiană puse în mai multe boluri de lemn
22 mai, 08:27
5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie 5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie
TRei borcane pline cu rețete cu linte
22 mai, 06:37
5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale 5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale
Colaj cu chef Sorin Gonțea și o porție de prăjitură Mont Blanc
21 mai, 11:59
Prăjitura Mont Blanc, un desert cu frișcă și cremă fină de castane Prăjitura Mont Blanc, un desert cu frișcă și cremă fină de castane
Trei turte la tigaie din aluat simplu de pâine pe i farfurie ținută în mâini
21 mai, 06:41
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide
Cheesecake inimioară cu căpșuni alături de cuțit și furculiță și căpșuni proaspete
21 mai, 06:19
Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere
Basbousa servită pe o farfurie albă
20 mai, 06:24
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
1
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
Basbousa este un desert tradițional originar din țările arabe, cu rădăcini în bucătăria egipteană și libaneză. Este apreciat pentru textura sa moale și suculentă, dar și pentru faptul că este foarte...
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
2
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Dacă ai întâmpinat dificultăți în a obține o frișcă reușită pentru deserturi delicioase, avem pentru tine câteva sfaturi utile despre cum se bate frișca din smântână naturală. Frișca pentru deserturi savuroase...
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
3
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
Untul și smântâna fac din aceste fursecuri un deliciu. Sunt atât de moi și de pufoase, încât îți vei da ușor seama de ce se numesc fursecuri nor cu lămâie. Salvează...
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
4
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Dacă ți-ai propus să prepari o rețetă de tartă dulce sau sărată și optezi pentru aluat de casă, îți oferim rețeta de aluat simplu pentru tarte. Este rețeta clasică de aluat...
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
5
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Pentru porția de desert din sezonul căpșunilor, vă propunem să încercați o rețetă de galette cu mere și căpșuni. Este simplă și ușor de preparat, este delicioasă și are un aspect...
Parteneri
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Ideea pe care a mizat Ioan, un producător local din Arad: autoservire pe tarla. Clienţii strâng singuri recolta şi se bucură de o experienţă inedită
Ideea pe care a mizat Ioan, un producător local din Arad: "autoservire" pe tarla. Clienţii strâng singuri recolta şi se bucură de o experienţă inedită
Ideea pe care a mizat Ioan, un producător local din Arad: "autoservire" pe tarla. Clienţii strâng singuri recolta şi se bucură de o experienţă inedită
Cine sunt copiii lui Costel Constantin şi care e adevăratul motivul pentru care marele actor ar fi fost „răpus de singuratate”!
Cine sunt copiii lui Costel Constantin şi care e adevăratul motivul pentru care marele actor ar fi fost „răpus de singuratate”!
Cine sunt copiii lui Costel Constantin şi care e adevăratul motivul pentru care marele actor ar fi fost „răpus de singuratate”!
Cum va fi vremea în prima jumătate a lunii iunie 2024. Vara debutează cu temperaturi peste normalul perioadei
Cum va fi vremea în prima jumătate a lunii iunie 2024. Vara debutează cu temperaturi peste normalul perioadei
Cum va fi vremea în prima jumătate a lunii iunie 2024. Vara debutează cu temperaturi peste normalul perioadei
Cansu Tosun publică imagini din ultima zi de filmări în cadrul seriei Muguri Roșii. S-a încheiat primul sezon
Cansu Tosun publică imagini din ultima zi de filmări în cadrul seriei Muguri Roșii. S-a încheiat primul sezon
Cansu Tosun publică imagini din ultima zi de filmări în cadrul seriei Muguri Roșii. S-a încheiat primul sezon
Scarlett Johansson a fost șocată și furioasă după ce ChatGPT ar fi folosit o voce similară cu a ei
Scarlett Johansson a fost „șocată” și „furioasă” după ce ChatGPT ar fi folosit o voce similară cu a ei
Scarlett Johansson a fost „șocată” și „furioasă” după ce ChatGPT ar fi folosit o voce similară cu a ei
Clătite umplute cu spanac și brânză, gratinate cu cașcaval
Clătite umplute cu spanac și brânză, gratinate cu cașcaval
Clătite umplute cu spanac și brânză, gratinate cu cașcaval
Cum poți crește un copil puternic emoțional. Sfaturi pentru a-i crește stima de sine
Cum poți crește un copil puternic emoțional. Sfaturi pentru a-i crește stima de sine
Cum poți crește un copil puternic emoțional. Sfaturi pentru a-i crește stima de sine
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Fanii prezenți la spectacol au fost uimiți: Este atât de umană
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Fanii prezenți la spectacol au fost uimiți: „Este atât de umană”
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Fanii prezenți la spectacol au fost uimiți: „Este atât de umană”
Condimente cu proprietăți antiinflamatoare. Efectele asupra organismului
Condimente cu proprietăți antiinflamatoare. Efectele asupra organismului
Condimente cu proprietăți antiinflamatoare. Efectele asupra organismului
fresh
Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide

Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide

Turte la tigaie din aluat simplu de pâine, simple și rapide

Prăjitura Mont Blanc, un desert cu frișcă și cremă fină de castane

Prăjitura Mont Blanc, un desert cu frișcă și cremă fină de castane

Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere

Cheesecake inimioară cu căpșuni. Rețetă de desert fără coacere

5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale

5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale

5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie

5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie
închide