Kate Middleton își păstrează silueta mâncând în fiecare dimineață același preparat

Kate Middleton este una dintre figurile publice extrem de discrete, însă un lucru se știe despre ea. Îi place să mănânce sănătos, în special fructe și legume. Iată care este dieta lui Kate Middleton care o face să arate perfect chiar și la câteva ore după naștere. Kate Middleton își păstrează silueta mâncând în fiecare dimineață același preparat, spun experții regali.

Kate Middleton în timp ce poartă un șorț și gătește
Kate Middleton gătește foarte multe preparate care conțin fructe și legume / Royal Family FB

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, este mamă a trei copii și viitoarea regină a Marii Britanii. Cu toate acestea s-a arătat mereu modestă. Pesa din Anglia scrie că și în ceea ce privește alimentația este foarte cumpătată.

Preferă să mănânce mai mult fructe și legume, iar pentru micul-dejun alege mereu aceleași preparate.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton își păstrează silueta mâncând în fiecare dimineață același preparat

Kate Middleton nu este o gurmandă, iar acest lucru o ajută să își păstreze silueta de invidiat. La prima masă a zilei alege întotdeauna terci din fulgi de ovăz care sunt o sursă de fier, proteine, carbohidrați și fibre.

Acest preparat este urmat de un smoothie preparat din alimente foarte bogate din punct de vedere nutritiv. Uneori mai schimbă ingredientele, însă preferatele ei sunt varza kale, spanacul și spirulina pentru că sunt foarte bogate în proteine de foarte bună calitate.

Băutura este servită și de soțul său, Prințul William. Încearcă și rețeta noastră de smoothie cu unt de arahide și banane.

Prințesa de Wales mai preferă să mănânce pe parcursul zilei salată de pepene roșu cu brânză feta, avocado și pepene.

Un alt preparat pe care îl adoră este curry de linte, iar surse de la Casa Regală spun că atunci când a fost însărcinată a cerut des acest fel de mâncare.

La cină de obicei alege pui la cuptor sau gătește împreună cu copiii paste, pizza sau deserturi. În ceea ce privește preparate dulci, Prințesa de Wales preferă budincile, în special cu toffee.

Prințesa de Wales ia gustări între mese

Atunci când i se face foame între mese Kate Middleton ronțăie fructe goji sau fructe și legume proaspete pentru că sunt bogate în substanțe nutritive.

Când era mică adora măslinele, după cum a declarat în cadrul unei vizite la Great Omad Street. Acesta este motivul pentru care atât părul, cât și pielea ei arată atât de bine.

Prințesa de Wales uneori mai bea și câte un pahar de alcool. Prefera ca seara să bea împreună cu soțul său, Prințul William, un pahar de gin tonic sau tonic tripple. Află mai multe și despre beneficiile consumului de vin.

Pentru că are un program foarte încărcat, Prințesa de Wales nu are timp în fiecare zi să mănânce la fiecare masă. Atunci alege preparate rapide tot pe bază de legume, cum sunt burgerii vegetali.

Pe lângă mâncarea foarte sănătoasă, Kate Middleton are și alte activități care o ajută să fie mereu în formă.

Face în mod regulat sport: aleargă, merge la spinning, yoga, ridică greutăți, face antrenamente foarte solicitante și nu numai. Acest obicei îl avea încă de când era în liceu, unde era căpitanul echipei feminine de hockey.

Citește și
CELE MAI CITITE
Papanași cu iaurt în aluat, serviți cu dulceață și smântână pe o farfuroie albă
Papanași cu iaurt în aluat, serviți cu dulceață și smântână
Papanași cu iaurt în aluat, serviți cu dulceață și smântână
Porție de musaca din vinete pe o farfurie, alături de vasul cu musaca
Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan
Musaca de vinete, gratinată cu cașcaval și parmezan
Vinete marinate cu usturoi și ardei iute pe un platou negru
Vinete marinate cu usturoi, ideale ca garnitură sau ca aperitiv
Vinete marinate cu usturoi, ideale ca garnitură sau ca aperitiv
Ardei multicolori umpluți cu carne la cuptor, în sos de roșii
Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros
Ardei umpluți cu carne la cuptor, pentru un prânz savuros
Un borcănaș cu gem alături de câteva felii de pâine cu gem de prune
Gem de prune la cuptor. Rețeta simplă și rapidă
Gem de prune la cuptor. Rețeta simplă și rapidă
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Cea mai sănătoasă brânză pusă pe un blat de lemn
Cea mai sănătoasă brânză. Nu are multe grăsimi și nici sare în cantitate mare
Cea mai sănătoasă brânză. Nu are multe grăsimi și nici sare în cantitate mare
Păstrarea alimentelor la frigider ilustrată cu ajutorul unui frigider plin
Păstrarea alimentelor la frigider. 4 produse care stau mai bine pe blatul din bucătărie
Păstrarea alimentelor la frigider. 4 produse care stau mai bine pe blatul din bucătărie
O femeie care mănâncă alimente împotriva burnout
Ce poți să mănânci ca să scapi de burnout? Sfaturi oferite de un specialist
Ce poți să mănânci ca să scapi de burnout? Sfaturi oferite de un specialist
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două borcane cu ghiveci de legume pentru iarnă
07:47
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Tartă cu trandafiri din mere și cremă de vanilie secționată în forma de copt
06:14
Tartă cu trandafiri din mere și cremă de vanilie Tartă cu trandafiri din mere și cremă de vanilie
Două pahare pline cu must alături de câțiva struguri
5 septembrie, 06:24
Cum se face mustul. Pașii de urmat ca să obții o băutură aromată Cum se face mustul. Pașii de urmat ca să obții o băutură aromată
Două borcane cu dulceață de prune și nuci, un borcan cu batoane de scorțișoară și un bol cu nuci
5 septembrie, 06:17
Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentă Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentă
un bol cu sos de soia pus pe o masă de lemn
4 septembrie, 07:37
Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai
borcan de dulceață de prune
4 septembrie, 06:53
Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă
Gem de prune fără zahăr pus într-un singur borcan
3 septembrie, 06:56
Gem de prune fără zahăr. O rețetă simplă și ușoară Gem de prune fără zahăr. O rețetă simplă și ușoară
Tocăniță de roșii cu ardei pentru iarnă în borcane și pe un capac de borcan, alături de roșii proaspete și ardei proaspeți
3 septembrie, 06:49
Tocăniță de roșii cu ardei pentru iarnă, simplă și ușor de preparat Tocăniță de roșii cu ardei pentru iarnă, simplă și ușor de preparat
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Roșii deshidratate în ulei de măsline, conservate pentru iarnă
1
Roșii deshidratate în ulei de măsline, conservate pentru iarnă
Roșii deshidratate în ulei de măsline, conservate pentru iarnă
Dacă îți plac roșiile deshidratate folosite la rețetele de pizza, paste sau diferite salate, încearcă rețeta de roșii deshidratate în ulei de măsline, conservate pentru iarnă. Te vei bucura de ele...
Salată de vinete fără ulei, cremoasă și ușoară
2
Salată de vinete fără ulei, cremoasă și ușoară
Salată de vinete fără ulei, cremoasă și ușoară
Această salată de vinete fără ulei este o variantă mai ușoară și mai sănătoasă a rețetei tradiționale, păstrând gustul delicios al vinetelor coapte, dar fără grăsimi adăugate. Este o alegere excelentă...
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
3
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Rețeta de ruladă cu mascarpone și fructe este un desert rafinat și elegant, care încântă atât papilele cât și privirile. Este perfect pentru răsfățul dulce de zi cu zi sau pentru...
Ceafă de porc cu bere și cartofi, preparată la cuptor. Trucuri pentru o friptură fragedă și aromată
4
Ceafă de porc cu bere și cartofi, preparată la cuptor. Trucuri pentru o friptură fragedă și aromată
Ceafă de porc cu bere și cartofi, preparată la cuptor. Trucuri pentru o friptură fragedă și aromată
Nu ai cum să dai greș cu o tavă de ceafă de porc cu bere și cartofi, preparată la cuptor. Indiferent că pregătești o masă pentru familie sau pentru invitați este...
Zacuscă de ciuperci ca la bunica. Pașii și ingredientele care o fac gustoasă
5
Zacuscă de ciuperci ca la bunica. Pașii și ingredientele care o fac gustoasă
Zacuscă de ciuperci ca la bunica. Pașii și ingredientele care o fac gustoasă
Zacusca de ciuperci este un preparat pe care trebuie să îl ai în cămară. Este un aperitiv, o garnitură sau chiar un fel principal delicios și versatil care te va încânta...
Parteneri
Prune deshidratate, de casă. Mai multe metode pentru deshidratare
Prune deshidratate, de casă. Mai multe metode pentru deshidratare
Prune deshidratate, de casă. Mai multe metode pentru deshidratare
Vremea 9 septembrie - 7 octombrie 2024. ANM anunţă ploi şi vijelii, de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 9 septembrie - 7 octombrie 2024. ANM anunţă ploi şi vijelii, de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 9 septembrie - 7 octombrie 2024. ANM anunţă ploi şi vijelii, de la mijlocul săptămânii viitoare
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita
Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita
Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita
Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre dificultățile din cariera de actriță. Ce a făcut-o să-și urmeze visul
Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre dificultățile din cariera de actriță. Ce a făcut-o să-și urmeze visul
Özge Yağız vorbește într-un interviu recent despre dificultățile din cariera de actriță. Ce a făcut-o să-și urmeze visul
OpenAI va permite accesul guvernului SUA la modelul său AI. Ce vor testa autoritățile
OpenAI va permite accesul guvernului SUA la modelul său AI. Ce vor testa autoritățile
OpenAI va permite accesul guvernului SUA la modelul său AI. Ce vor testa autoritățile
Gem de gogonele, aromat cu vanilie
Gem de gogonele, aromat cu vanilie
Gem de gogonele, aromat cu vanilie
Crackers cu cartofi dulci. Rețeta unei gustări rapide și gustoase
Crackers cu cartofi dulci. Rețeta unei gustări rapide și gustoase
Crackers cu cartofi dulci. Rețeta unei gustări rapide și gustoase
Elton John a dezvăluit că o infecție gravă i-a afectat vederea: Mă vindec, dar este un proces extrem de lent
Elton John a dezvăluit că o infecție „gravă” i-a afectat vederea: „Mă vindec, dar este un proces extrem de lent”
Elton John a dezvăluit că o infecție „gravă” i-a afectat vederea: „Mă vindec, dar este un proces extrem de lent”
Alimente de evitat pe căldură. Te fac să transpiri mai mult și cresc disconfortul termic
Alimente de evitat pe căldură. Te fac să transpiri mai mult și cresc disconfortul termic
Alimente de evitat pe căldură. Te fac să transpiri mai mult și cresc disconfortul termic
fresh
Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă

Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă

Cât se fierbe dulceața de prune. Ce să adaugi pentru o aromă perfectă

Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai

Tot ce ai nevoie să știi despre sosul de soia. 10 lucruri pe care probabil nu le cunoșteai

Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentă

Dulceață de prune cu nuci, mai gustoasă și mai consistentă

Cum se face mustul. Pașii de urmat ca să obții o băutură aromată

Cum se face mustul. Pașii de urmat ca să obții o băutură aromată

Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc

Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
închide