Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat
Pentru atunci când dorești să-ți surprinzi familia cu un desert foarte aromat, dar și elegant și rafinat, trece pe lista de preparat rețeta de ruladă cu ness. Este un desert special pentru iubitorii aromei de cafea. Rețeta nu este complicată, iar ingredientele sunt foarte simple. O mare parte dintre ele le deții cu siguranță în cămară sau în frigider.
Galerie foto
Foaia de ruladă se prepară simplu, respectând rețeta clasică de pandișpan, cu pudră de cacao adăugată. Iar crema fină de unt cu ness, se prepară la rece, doar amestecând intens ingredientele specificate în listă. Crema este un adevărat deliciu ce combină armonios gustul amărui al cafelei și dulceața blândă a zahărului adăugat. Combinația dintre textura catifelată a blatului de ruladă și cea cremoasă cu aroma intensă de ness, cucerește atât papilele cât și privirile.
Poți prepara rulada cu succes și pentru ocazii speciale, dar și pentru atunci când vrei să te răsfeți cu un desert deosebit. Ca și arome poți adăuga în compoziția foii de ruladă vanilie sau rom. Crema are suficientă aromă de la ness, nu mai necesită adaos de altă aromă.
O altă ruladă pe care o mai poți prepara pentru platoul cu prăjituri festive o poți descoperi la rețeta de ruladă cu gem de căpșuni. Iar mai jos vei descoperi rețeta detaliată pentru delicioasa ruladă cu ness.
Ingrediente
Mod de preparare
Mai întâi vei aduce pe masa de lucru ingredientele pentru foaia de ruladă și pornești cuptorul la 180 de grade Celsius Apoi pregătești o tavă de 30×40 cm în care așezi hârtie de copt.
Galerie foto