Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare

Orice meniu trebuie să conțină și salate. Fie că sunt servite ca aperitiv sau drept garnitură, sunt preparate delicioase, cu amestecuri de arome și texturi care completează bine orice masă. Iată câteva idei de salate pentru masa de Paște.

Salate pentru masa de Paște puse pe o masă mare
Galerie foto

Galerie foto

Pentru masa de Paște sunt potrivite salatele care conțin mixuri de salată verde / Shutterstock

O salată este un univers în sine. Deși pare un preparat ce se face foarte rapide, trebuie să fii atentă să păstrezi echilibrul între arome și texturi.

De asemenea, trebuie să alegi dressingul care să completeze perfect gusturile, fără să copleșească restul ingredientelor.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei delicioase de salate pentru masa de Paște

Pe masa de Paște poți pune atât salate de crudități, cât și mai complexe, cu carne sau pește în compoziție.

Salata Shuba

Salata Shuba, cunoscută și sub numele de salată de hering, este un preparat tradițional în bucătăria rusă și ucraineană. Este o salată stratificată, bogată în ingrediente, inclusiv hering, legume fierte și ouă.

Salata Shuba servită pe o farfurie albă
Salata Shuba poate fi servită și ca fel principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • 3-4 morcovi mari
  • 3-4 sfeclă roșie fiartă
  • 3-4 ouă fierte
  • 2-3 heringi mici sărați (sau file de hering sărat)
  • 1 ceapă roșie sau albă, tăiată subțire
  • 1 cană de maioneză
  • sare
  • piper după gust
  • măsline negre pentru decor (opțional)

Mod de preparare

Se fierb cartofii, morcovii și sfecla roșie separat până când sunt moi, dar nu excesiv de moi. Se lasă apoi să se răcească. Se fierb ouăle până când sunt tari, apoi se decojesc și se taie cubulețe.

Se curăță legumele și se taie în cuburi mici sau felii subțiri. Într-o tavă sau formă pentru tort, se așează un strat de cartofi tăiați cubulețe.

Se adaugă un strat de maioneză peste cartofi și se uniformizează. După aceea, se pune un strat de morcovi deasupra maionezei, apoi un strat de hering tăiat bucăți sau fâșii.

Urmează un strat de ceapă tăiată subțire, apoi un strat de sfeclă roșie. Se pune un alt strat de maioneză deasupra celui de sfeclă roșii.

Se adaugă cubulețele de ouă ca ultim strat peste maioneză. Se acoperă salata cu un strat subțire de maioneză pe toată suprafața.

Se acoperă salata și se lasă să se odihnească în frigider cel puțin 4-6 ore sau peste noapte, pentru ca aromele să se amestece. La servire, se decorează cu măsline negre sau după preferințe. Se taie salata în porții și se servește rece.

Salată de pui cu țelină și măr

Salata de pui cu țelină și măr se servește rece sau la temperatura camerei, alături de pâine proaspătă sau alte garnituri preferate.

Salata de pui cu țelină și măr servită într-un bol albastru
Salata de pui cu țelină și măr poate fi garnitură la preparate din carne / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui fierte și tăiate cubulețe sau fâșii
  • 2 țeline medii, curățate și tăiate cubulețe sau rase
  • 1 măr mare, curățat și tăiat cubulețe
  • 1/2 ceapă roșie, tocată fin
  • 1/2 cană de maioneză
  • 1 lingură de muștar Dijon (opțional)
  • suc de la jumătate de lămâie
  • sare
  • piper după gust
  • frunze proaspete de pătrunjel sau mărar pentru decor

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare sau în supă de pui până sunt gata. Se lasă apoi să se răcească și apoi se taie cubulețe sau fâșii.

Se curăță țelina și se taie cubulețe sau se rase, depinde de preferințe. Se curăță mărul, se înlătură semințele și se taie cubulețe.

Într-un bol mare, se amestecă puiul, țelina, mărul și ceapa roșie tocată fin. Pentru dressing, se amestecă maioneza cu muștarul Dijon și sucul de lămâie într-un bol mic.

Se asezonează cu sare și piper după gust. Se toarnă dressingul peste ingredientele din bol și se amestecă bine pentru a le îmbrăca uniform în dressing.

Se acoperă bolul cu folie alimentară sau capac și se lasă salata să se odihnească în frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.

La servire, se decorează cu frunze proaspete de pătrunjel sau mărar pentru un aspect plăcut și o aromă proaspătă.

Salată cu piept de pui și avocado

Se servește salata cu piept de pui și avocado ca fel principal sau alături de alte preparate preferate.

Salata de piept de pui și avocado servită într-un bol maro
Salata de piept de pui și avocado se servește rece / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de pui fierte și tăiate felii sau cuburi
  • 1 avocado copt, decojit și tăiat cubulețe
  • mix de salată verde (roșii, frunze de salată, spanac etc.)
  • 1/2 ceapă roșie, tăiată subțire
  • 1/4 cană semințe de dovleac sau semințe de floarea-soarelui prăjite
  • Dressing: ulei de măsline, suc de lămâie, sare, piper, ierburi aromatice (pătrunjel, mărar sau busuioc)

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare sau în supă de pui până devine fraged. Se lasă să se răcească puțin și apoi se taie felii sau cubulețe. Se curăță fructul de avocado, se înlătură sâmburele și se taie cubulețe sau felii.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde (roșii, frunze de salată, spanac etc.). se adaugă feliile sau cubulețele de piept de pui și cubulețele de avocado peste salată.

Se pune și ceapa roșie tăiată subțire pentru un plus de aromă și textură și se presară semințele prăjite (dovleac sau floarea-soarelui).

Într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline, suc de lămâie, sare, piper și ierburi aromatice după gust. Apoi se toarnă dressingul peste salată și se amestecă ușor pentru a îmbrăca ingredientele în dressing.

Se acoperă bolul cu folie alimentară și se lasă salata să se odihnească în frigider cel puțin 15-20 de minute înainte de servire pentru a se combina aromele.

La servire, se decorează cu felii proaspete de lămâie sau cu frunze de verdeață proaspătă.

Salată cobb

Salata Cobb este o salată clasică americană, bogată și gustoasă, care conține o varietate de ingrediente, precum piept de pui, bacon, ouă, avocado, roșii, brânză și dressing.

Salata Cobb servită într-o farfurie neagră
Salata Cobb se poate servi fie amestecată, fie pe straturi / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui fierte și tăiate cubulețe
  • 6 felii de bacon crocant, tăiate bucăți
  • 3 ouă fierte tari, tăiate în sferturi
  • 1 avocado mare, copt și tăiat cubulețe
  • 1 cană de roșii cherry, tăiate în jumătăți sau cuburi
  • 120 g brânză albastră sau Roquefort, sfărâmată
  • mix de salată verde (frunze de salată, spanac, rucola etc.)
  • sare
  • piper după gust
  • Pentru dressing:
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 linguri de oțet balsamic sau oțet de vin roșu
  • 1 linguriță de muștar Dijon
  • suc de la jumătate de lămâie
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare

Se fierb ouăle până când sunt tari, apoi se decojesc și se taie în sferturi. Pieptul de pui se fierb, apoi se lasă să se răcească și se taie cubulețe.

Se prăjesc feliile de bacon într-o tigaie până devin crocante, apoi se scot pe un șervețel de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime. Se taie apoi în bucăți mai mici. Se taie avocado felii, roșiile cherry și brânza în bucăți sau cubulețe.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde. Se aranjează peste salată cubulețele de pui, feliile de bacon, sferturile de ouă, bucățile de avocado, roșiile cherry și brânza albastră.

Se pot aranja ingredientele în straturi separate pentru un aspect mai estetic sau se pot amesteca ușor.

Într-un borcan cu capac sau într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul Dijon, sucul de lămâie, sare și piper după gust. Se agită bine sau se amestecă cu un tel până se obține un dressing omogen.

La momentul servirii, se toarnă dressingul peste salată sau se servește într-un bol separat. Se poate decora salata cu puțină pătrunjel tocat sau cu brânză albastră sfărâmată în plus.

Cele mai bune salate aperitiv

Salatele aperitiv nu trebuie foarte grele, ci doar un mod plăcut de a începe masa.

Salată Caprese cu paste

Salata Caprese cu paste este o variantă delicioasă și răcoritoare a clasicei salate Caprese, combinând mozzarella proaspătă, roșii coapte și busuioc cu pastele al dente.

Salata Caprese servită într-o farfurie albă
Salata Caprese cu paste poate fi și un fel de mâncare principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 250 g paste (de preferat penne sau fusilli)
  • 1 bucată mare de mozzarella de bufala sau mozzarella clasică
  • 2-3 roșii mari și coapte
  • frunze de busuioc proaspăt
  • 2 căței de usturoi, tăiați felii subțiri
  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare

Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj până când sunt al dente. După aceea, se scurg bine.

Se taie mozzarella și roșiile în felii sau cubulețe potrivite. Se spală și se usucă frunzele de busuioc. Într-un bol mare, se amestecă pastele fierte cu feliile de mozzarella și roșiile. Se adaugă frunzele de busuioc întregi sau rupte în bucăți mai mici peste paste și legume.

Într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline cu felii de usturoi tăiate subțiri. Se poate adăuga și puțină sare și piper în dressing, după gust.

Se toarnă dressingul peste salata de paste, mozzarella și roșii. Se amestecă ușor pentru a îmbrăca toate ingredientele în dressingul aromat. Se poate adăuga puțină sare și piper proaspăt măcinat.

Salată cu creveți

Salata cu creveți nu necesită foarte multe ingrediente. Este o rețetă simplă și ușor de preparat.

Salata de creveți servită într-o farfurie albă
Salata de creveți este ușoară și se potrivește perfect la începutul mesei de Paște / Shutterstock

Ingrediente

  • 300 g creveți mari, curățați și decongelați (dacă sunt congelati)
  • 200 g mix de salată verde (frunze de salată, rucola, spanac etc.)
  • 1 avocado copt, decojit și tăiat cubulețe
  • 1/2 ceapă roșie, tăiată subțire
  • 120 g roșii cherry, tăiate în jumătăți
  • suc de la o lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • oțet balsamic (opțional)
  • frunze proaspete de busuioc sau pătrunjel pentru decor

Mod de preparare

Creveții congelați, se decongelează conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Apoi se curăță și se spală creveții sub apă rece și apoi se lasă să se scurgă bine.

Se spală bine mixul de salată verde și frunzele de busuioc sau pătrunjel. Se taie avocado copt și ceapa roșie în bucăți sau felii subțiri. Se taie roșiile cherry în jumătăți sau felii.

Se încinge o tigaie și se adaugă un strop de ulei de măsline. Se gătesc creveții în tigaie timp de aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, până când devin roz și opaci. Se condimentează creveții cu sare și piper după gust în timpul gătirii.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde. Se adaugă cubulețele de avocado, ceapa roșie, roșiile cherry și creveții gătiți. Într-un bol mic, se amestecă sucul de lămâie cu uleiul de măsline. Se poate adăuga și puțin oțet balsamic în dressing, pentru un gust mai intens.

Se toarnă dressingul peste salata de creveți și se amestecă ușor pentru a îmbrăca toate ingredientele în dressing. Se decorează cu frunze proaspete de busuioc sau pătrunjel.

Salată de brânză de capră cu miere și nuci

Dacă vrei ceva nou, atunci încearcă o salată de brânză de capră cu miere și nuci. Este o rețetă pe care o va adora întreaga familie.

Salată de brânză de capră și nuci servită într-o farfurie albă
Pentru o notă dulce, poți adăuga și câteva merișoare uscate / Shutterstock

Ingrediente

  • salată verde
  • brânză de capră
  • miere
  • nuci
  • ulei de măsline, suc de lămâie, sare, piper

Mod de preparare

Se spală și se usucă frunzele de salată. Apoi se rupe în bucăți mici. Brânza de capră se taie cubulețe. Nucile se trag la tigaie.

Se pun într-un bol salata verde, brânza de capră și nucile. Într-un bol se amestecă uleiul de măsline, mierea, sucul de lămâie, sarea și piperul. Se toarnă peste restul ingredientelor și se amestecă.

Salata couscous

Salata de couscous poate fi servită imediată sau refrigerată timp de câteva ore pentru a permite aromele să se combine mai bine.

Salata de couscous servită într-un bol mic
Salata de couscous poate fi garnitură pentru preparate din carne / Shutterstock

Ingrediente

  • 200 g couscous
  • 400 ml apă sau supă de legume
  • 50 ml ulei de măsline
  • suc de la o lămâie
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 1 castravete, tăiat cubulețe
  • 1 ardei gras roșu, tăiat cubulețe
  • 1 ceapă roșie mică, tocată mărunt
  • 50 g măsline negre, feliate
  • 100 g roșii cherry, tăiate în jumătăți
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • mentă proaspătă tocată
  • 50 g feta sau brânză de capră sfărâmată

Mod de preparare

Se pune cous-cousul într-un bol mare rezistent la căldură. Se fierbe apa sau supa de legume și apoi se toarnă peste couscous. Se acoperă bolul cu un capac și se lasă couscousul să absoarbă lichidul timp de 5-10 minute.

Într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, sare și piper după gust. Se poate adăuga și o linguriță de miere sau sirop de arțar pentru un plus de dulceață în dressing.

După ce couscousul a absorbit lichidul, se folosește o furculiță pentru a-l face mai pufos. Se adaugă castravetele, ardeiul gras, ceapa roșie, măslinele, roșiile cherry, pătrunjelul și menta peste couscous și amestecă ușor.

Se toarnă dressingul peste salata de couscous și se amestecă bine. Se poate adăuga brânza feta sau brânza de capră sfărâmată deasupra salatei pentru un plus de savoare și textură.

Salata de couscous poate fi servită imediată sau refrigerată timp de câteva ore pentru a permite aromele să se combine mai bine.

Salată de pui cu ciuperci

Nu ai nevoie de multe prparate dacă servești alături și o salată de pui cu ciuperci. Rețeta este simplă și rapidă.

Salata de pui cu ciuperci pusă într-o farfurie mică
Salata de pui cu ciuperci se servește rece / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui, fierte și tăiate cubulețe
  • 200 g ciuperci, tăiate felii și prăjite
  • 1 ceapă mică, tocată fin
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit
  • 100 g maioneză
  • 2 linguri de iaurt sau smântână
  • suc de la jumătate de lămâie
  • sare
  • piper, după gust
  • mix de salată verde (frunze de salată, rucola, spanac etc.)
  • pătrunjel proaspăt tocat pentru decor

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare sau în supă de pui până este gătit complet. Se lasă să se răcească și apoi se taie cubulețe.

Se taie ciupercile și se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline până devin moi și capătă o culoare aurie. Apoi se lasă să se răcească.

Într-un bol, se amestecă maioneza cu iaurtul sau smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul după gust. Se poate adăuga și puțină zeamă de lămâie pentru un plus de aciditate.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde. După aceea, se adaugă puiul cubulețe, ciupercile prăjite, ceapa tocată și usturoiul zdrobit peste salată. Apoi se toarnă dressingul pregătit peste ingredientele din bol. Se amestecă ușor pentru a îmbrăca toate ingredientele în dressingul aromat. Se presară pătrunjel proaspăt tocat deasupra pentru un plus de prospețime și culoare.

Citește și
CELE MAI CITITE
mini-tarte cu fructe, așezate pe un fundal albastru deschis
Deserturi de vară rapide și ușoare. Idei de dulciuri delicioase ideale în sezonul estival
Deserturi de vară rapide și ușoare. Idei de dulciuri delicioase ideale în sezonul estival
Cobbler cu caise în vas alb cu lingură
Cobbler cu caise. Desert rustic cu fructe coapte și aluat auriu
Cobbler cu caise. Desert rustic cu fructe coapte și aluat auriu
Borcan cu castraveți în saramură
Castraveți în saramură. Rețeta tradițională, naturală, pentru iarnă
Castraveți în saramură. Rețeta tradițională, naturală, pentru iarnă
Patru porții de negresă cu ciocolată și jeleu de caise
Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Negresă cu ciocolată și jeleu de caise. O combinație de nerefuzat
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine porționat, alături de o ceașcă și un ștergar
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
preparate rapide pentru vară puse pe o masă
5 idei de preparate rapide pentru vară. Rețetele sunt gata în 15 minute
5 idei de preparate rapide pentru vară. Rețetele sunt gata în 15 minute
Cozonac Cruffin cu multe stafide secționat
Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat
Cozonac Cruffin cu multe stafide. Rețeta unui desert rafinat
Chec cu figurine de iepurași în interior, glazurat cu ciocolată albă și porționat pe un tocător
Galerie foto
Chec cu figurine de iepurași în interior, glazurat cu ciocolată albă
Chec cu figurine de iepurași în interior, glazurat cu ciocolată albă
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Chec cu vișine porționat pe două platouri de lemn
26 iunie, 06:33
Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos
Piure de mazăre cu mentă în farfurie, decorat cu boabe de mazăre și frunze de mentă
25 iunie, 06:55
Piure de mazăre cu mentă. O rețetă rafinată și revigorantă Piure de mazăre cu mentă. O rețetă rafinată și revigorantă
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
1
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Printre rețetele de deserturi cu căpșuni pe care ți-ai propus să le testezi, mai adaugă și rețeta de rulada cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă. Este un desert delicat,...
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
2
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert delicat, răcoritor și foarte elegant, ideal pentru sezonul căpșunilor, îți recomandăm rețeta de șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Se prepară fără coacere și...
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
3
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave Kosi este un preparat tradițional din bucătăria albaneză, fiind un fel de mâncare popular în Balcani. Este o combinație savuroasă de carne, orez și iaurt, toate gătite într-o tavă la...
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
4
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
Dacă ai o conservă de ton în cămară deja ai un punct de plecare pentru o masă copioasă. Este un produs versatil și bogat în nutrienți, cu multiple beneficii pentru sănătate...
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
5
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Rețeta de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel este genul de rețetă cu puține ingrediente, dar bine echilibrate. Gustul peștelui este evidențiat și înnobilat de aciditatea proaspătă a lămâii și...
Parteneri
Cât de important este să cureți valiza. Nu mai ignora igienizarea ei dacă vrei să te ferești de boli
Cât de important este să cureți valiza. Nu mai ignora igienizarea ei dacă vrei să te ferești de boli
Cât de important este să cureți valiza. Nu mai ignora igienizarea ei dacă vrei să te ferești de boli
Scriitor nigerian, laureat Nobel, păcălit de un taximetrist român. I-a cerut 400 € pentru o cursă de 100 RON
Scriitor nigerian, laureat Nobel, păcălit de un taximetrist român. I-a cerut 400 € pentru o cursă de 100 RON
Scriitor nigerian, laureat Nobel, păcălit de un taximetrist român. I-a cerut 400 € pentru o cursă de 100 RON
amp;#8220;Nu am să vă mintamp;#8230;” Celebrul milionar de 34 de ani, mesaj viral după ce a fost în luna de miere!
amp;#8220;Nu am să vă mintamp;#8230;” Celebrul milionar de 34 de ani, mesaj viral după ce a fost în luna de miere!
amp;#8220;Nu am să vă mintamp;#8230;” Celebrul milionar de 34 de ani, mesaj viral după ce a fost în luna de miere!
O celebră cântăreață a învins cancerul după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală de extirpare a sânilor. Cum se simte acum și cum descrie întreaga experiență: A dispărut tot!
O celebră cântăreață a învins cancerul după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală de extirpare a sânilor. Cum se simte acum și cum descrie întreaga experiență: „A dispărut tot!”
O celebră cântăreață a învins cancerul după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală de extirpare a sânilor. Cum se simte acum și cum descrie întreaga experiență: „A dispărut tot!”
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Rulouri de dovlecei cu brânză și roșii
Rulouri de dovlecei cu brânză și roșii
Rulouri de dovlecei cu brânză și roșii
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Respirație dificilă la începutul sarcinii? De ce apare?
Jessie J a publicat imagini emoționante din timpul unei intervenții chirurgicale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer mamar
Jessie J a publicat imagini emoționante din timpul unei intervenții chirurgicale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer mamar
Jessie J a publicat imagini emoționante din timpul unei intervenții chirurgicale. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer mamar
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
Amidonul rezistent: ce beneficii are și ce alimente îl conțin
fresh
Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos

Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos

Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos

(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate

(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate

Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble

Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble

Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură

Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură

Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească

Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
închide