Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare

Orice meniu trebuie să conțină și salate. Fie că sunt servite ca aperitiv sau drept garnitură, sunt preparate delicioase, cu amestecuri de arome și texturi care completează bine orice masă. Iată câteva idei de salate pentru masa de Paște.

Salate pentru masa de Paște puse pe o masă mare
Galerie foto

Galerie foto

Pentru masa de Paște sunt potrivite salatele care conțin mixuri de salată verde / Shutterstock

O salată este un univers în sine. Deși pare un preparat ce se face foarte rapide, trebuie să fii atentă să păstrezi echilibrul între arome și texturi.

De asemenea, trebuie să alegi dressingul care să completeze perfect gusturile, fără să copleșească restul ingredientelor.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei delicioase de salate pentru masa de Paște

Pe masa de Paște poți pune atât salate de crudități, cât și mai complexe, cu carne sau pește în compoziție.

Salata Shuba

Salata Shuba, cunoscută și sub numele de salată de hering, este un preparat tradițional în bucătăria rusă și ucraineană. Este o salată stratificată, bogată în ingrediente, inclusiv hering, legume fierte și ouă.

Salata Shuba servită pe o farfurie albă
Salata Shuba poate fi servită și ca fel principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • 3-4 morcovi mari
  • 3-4 sfeclă roșie fiartă
  • 3-4 ouă fierte
  • 2-3 heringi mici sărați (sau file de hering sărat)
  • 1 ceapă roșie sau albă, tăiată subțire
  • 1 cană de maioneză
  • sare
  • piper după gust
  • măsline negre pentru decor (opțional)

Mod de preparare

Se fierb cartofii, morcovii și sfecla roșie separat până când sunt moi, dar nu excesiv de moi. Se lasă apoi să se răcească. Se fierb ouăle până când sunt tari, apoi se decojesc și se taie cubulețe.

Se curăță legumele și se taie în cuburi mici sau felii subțiri. Într-o tavă sau formă pentru tort, se așează un strat de cartofi tăiați cubulețe.

Se adaugă un strat de maioneză peste cartofi și se uniformizează. După aceea, se pune un strat de morcovi deasupra maionezei, apoi un strat de hering tăiat bucăți sau fâșii.

Urmează un strat de ceapă tăiată subțire, apoi un strat de sfeclă roșie. Se pune un alt strat de maioneză deasupra celui de sfeclă roșii.

Se adaugă cubulețele de ouă ca ultim strat peste maioneză. Se acoperă salata cu un strat subțire de maioneză pe toată suprafața.

Se acoperă salata și se lasă să se odihnească în frigider cel puțin 4-6 ore sau peste noapte, pentru ca aromele să se amestece. La servire, se decorează cu măsline negre sau după preferințe. Se taie salata în porții și se servește rece.

Salată de pui cu țelină și măr

Salata de pui cu țelină și măr se servește rece sau la temperatura camerei, alături de pâine proaspătă sau alte garnituri preferate.

Salata de pui cu țelină și măr servită într-un bol albastru
Salata de pui cu țelină și măr poate fi garnitură la preparate din carne / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui fierte și tăiate cubulețe sau fâșii
  • 2 țeline medii, curățate și tăiate cubulețe sau rase
  • 1 măr mare, curățat și tăiat cubulețe
  • 1/2 ceapă roșie, tocată fin
  • 1/2 cană de maioneză
  • 1 lingură de muștar Dijon (opțional)
  • suc de la jumătate de lămâie
  • sare
  • piper după gust
  • frunze proaspete de pătrunjel sau mărar pentru decor

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare sau în supă de pui până sunt gata. Se lasă apoi să se răcească și apoi se taie cubulețe sau fâșii.

Se curăță țelina și se taie cubulețe sau se rase, depinde de preferințe. Se curăță mărul, se înlătură semințele și se taie cubulețe.

Într-un bol mare, se amestecă puiul, țelina, mărul și ceapa roșie tocată fin. Pentru dressing, se amestecă maioneza cu muștarul Dijon și sucul de lămâie într-un bol mic.

Se asezonează cu sare și piper după gust. Se toarnă dressingul peste ingredientele din bol și se amestecă bine pentru a le îmbrăca uniform în dressing.

Se acoperă bolul cu folie alimentară sau capac și se lasă salata să se odihnească în frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.

La servire, se decorează cu frunze proaspete de pătrunjel sau mărar pentru un aspect plăcut și o aromă proaspătă.

Salată cu piept de pui și avocado

Se servește salata cu piept de pui și avocado ca fel principal sau alături de alte preparate preferate.

Salata de piept de pui și avocado servită într-un bol maro
Salata de piept de pui și avocado se servește rece / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de pui fierte și tăiate felii sau cuburi
  • 1 avocado copt, decojit și tăiat cubulețe
  • mix de salată verde (roșii, frunze de salată, spanac etc.)
  • 1/2 ceapă roșie, tăiată subțire
  • 1/4 cană semințe de dovleac sau semințe de floarea-soarelui prăjite
  • Dressing: ulei de măsline, suc de lămâie, sare, piper, ierburi aromatice (pătrunjel, mărar sau busuioc)

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare sau în supă de pui până devine fraged. Se lasă să se răcească puțin și apoi se taie felii sau cubulețe. Se curăță fructul de avocado, se înlătură sâmburele și se taie cubulețe sau felii.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde (roșii, frunze de salată, spanac etc.). se adaugă feliile sau cubulețele de piept de pui și cubulețele de avocado peste salată.

Se pune și ceapa roșie tăiată subțire pentru un plus de aromă și textură și se presară semințele prăjite (dovleac sau floarea-soarelui).

Într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline, suc de lămâie, sare, piper și ierburi aromatice după gust. Apoi se toarnă dressingul peste salată și se amestecă ușor pentru a îmbrăca ingredientele în dressing.

Se acoperă bolul cu folie alimentară și se lasă salata să se odihnească în frigider cel puțin 15-20 de minute înainte de servire pentru a se combina aromele.

La servire, se decorează cu felii proaspete de lămâie sau cu frunze de verdeață proaspătă.

Salată cobb

Salata Cobb este o salată clasică americană, bogată și gustoasă, care conține o varietate de ingrediente, precum piept de pui, bacon, ouă, avocado, roșii, brânză și dressing.

Salata Cobb servită într-o farfurie neagră
Salata Cobb se poate servi fie amestecată, fie pe straturi / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui fierte și tăiate cubulețe
  • 6 felii de bacon crocant, tăiate bucăți
  • 3 ouă fierte tari, tăiate în sferturi
  • 1 avocado mare, copt și tăiat cubulețe
  • 1 cană de roșii cherry, tăiate în jumătăți sau cuburi
  • 120 g brânză albastră sau Roquefort, sfărâmată
  • mix de salată verde (frunze de salată, spanac, rucola etc.)
  • sare
  • piper după gust
  • Pentru dressing:
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 linguri de oțet balsamic sau oțet de vin roșu
  • 1 linguriță de muștar Dijon
  • suc de la jumătate de lămâie
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare

Se fierb ouăle până când sunt tari, apoi se decojesc și se taie în sferturi. Pieptul de pui se fierb, apoi se lasă să se răcească și se taie cubulețe.

Se prăjesc feliile de bacon într-o tigaie până devin crocante, apoi se scot pe un șervețel de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime. Se taie apoi în bucăți mai mici. Se taie avocado felii, roșiile cherry și brânza în bucăți sau cubulețe.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde. Se aranjează peste salată cubulețele de pui, feliile de bacon, sferturile de ouă, bucățile de avocado, roșiile cherry și brânza albastră.

Se pot aranja ingredientele în straturi separate pentru un aspect mai estetic sau se pot amesteca ușor.

Într-un borcan cu capac sau într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline, oțetul balsamic, muștarul Dijon, sucul de lămâie, sare și piper după gust. Se agită bine sau se amestecă cu un tel până se obține un dressing omogen.

La momentul servirii, se toarnă dressingul peste salată sau se servește într-un bol separat. Se poate decora salata cu puțină pătrunjel tocat sau cu brânză albastră sfărâmată în plus.

Cele mai bune salate aperitiv

Salatele aperitiv nu trebuie foarte grele, ci doar un mod plăcut de a începe masa.

Salată Caprese cu paste

Salata Caprese cu paste este o variantă delicioasă și răcoritoare a clasicei salate Caprese, combinând mozzarella proaspătă, roșii coapte și busuioc cu pastele al dente.

Salata Caprese servită într-o farfurie albă
Salata Caprese cu paste poate fi și un fel de mâncare principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 250 g paste (de preferat penne sau fusilli)
  • 1 bucată mare de mozzarella de bufala sau mozzarella clasică
  • 2-3 roșii mari și coapte
  • frunze de busuioc proaspăt
  • 2 căței de usturoi, tăiați felii subțiri
  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare

Se fierb pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj până când sunt al dente. După aceea, se scurg bine.

Se taie mozzarella și roșiile în felii sau cubulețe potrivite. Se spală și se usucă frunzele de busuioc. Într-un bol mare, se amestecă pastele fierte cu feliile de mozzarella și roșiile. Se adaugă frunzele de busuioc întregi sau rupte în bucăți mai mici peste paste și legume.

Într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline cu felii de usturoi tăiate subțiri. Se poate adăuga și puțină sare și piper în dressing, după gust.

Se toarnă dressingul peste salata de paste, mozzarella și roșii. Se amestecă ușor pentru a îmbrăca toate ingredientele în dressingul aromat. Se poate adăuga puțină sare și piper proaspăt măcinat.

Salată cu creveți

Salata cu creveți nu necesită foarte multe ingrediente. Este o rețetă simplă și ușor de preparat.

Salata de creveți servită într-o farfurie albă
Salata de creveți este ușoară și se potrivește perfect la începutul mesei de Paște / Shutterstock

Ingrediente

  • 300 g creveți mari, curățați și decongelați (dacă sunt congelati)
  • 200 g mix de salată verde (frunze de salată, rucola, spanac etc.)
  • 1 avocado copt, decojit și tăiat cubulețe
  • 1/2 ceapă roșie, tăiată subțire
  • 120 g roșii cherry, tăiate în jumătăți
  • suc de la o lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • oțet balsamic (opțional)
  • frunze proaspete de busuioc sau pătrunjel pentru decor

Mod de preparare

Creveții congelați, se decongelează conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Apoi se curăță și se spală creveții sub apă rece și apoi se lasă să se scurgă bine.

Se spală bine mixul de salată verde și frunzele de busuioc sau pătrunjel. Se taie avocado copt și ceapa roșie în bucăți sau felii subțiri. Se taie roșiile cherry în jumătăți sau felii.

Se încinge o tigaie și se adaugă un strop de ulei de măsline. Se gătesc creveții în tigaie timp de aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, până când devin roz și opaci. Se condimentează creveții cu sare și piper după gust în timpul gătirii.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde. Se adaugă cubulețele de avocado, ceapa roșie, roșiile cherry și creveții gătiți. Într-un bol mic, se amestecă sucul de lămâie cu uleiul de măsline. Se poate adăuga și puțin oțet balsamic în dressing, pentru un gust mai intens.

Se toarnă dressingul peste salata de creveți și se amestecă ușor pentru a îmbrăca toate ingredientele în dressing. Se decorează cu frunze proaspete de busuioc sau pătrunjel.

Salată de brânză de capră cu miere și nuci

Dacă vrei ceva nou, atunci încearcă o salată de brânză de capră cu miere și nuci. Este o rețetă pe care o va adora întreaga familie.

Salată de brânză de capră și nuci servită într-o farfurie albă
Pentru o notă dulce, poți adăuga și câteva merișoare uscate / Shutterstock

Ingrediente

  • salată verde
  • brânză de capră
  • miere
  • nuci
  • ulei de măsline, suc de lămâie, sare, piper

Mod de preparare

Se spală și se usucă frunzele de salată. Apoi se rupe în bucăți mici. Brânza de capră se taie cubulețe. Nucile se trag la tigaie.

Se pun într-un bol salata verde, brânza de capră și nucile. Într-un bol se amestecă uleiul de măsline, mierea, sucul de lămâie, sarea și piperul. Se toarnă peste restul ingredientelor și se amestecă.

Salata couscous

Salata de couscous poate fi servită imediată sau refrigerată timp de câteva ore pentru a permite aromele să se combine mai bine.

Salata de couscous servită într-un bol mic
Salata de couscous poate fi garnitură pentru preparate din carne / Shutterstock

Ingrediente

  • 200 g couscous
  • 400 ml apă sau supă de legume
  • 50 ml ulei de măsline
  • suc de la o lămâie
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 1 castravete, tăiat cubulețe
  • 1 ardei gras roșu, tăiat cubulețe
  • 1 ceapă roșie mică, tocată mărunt
  • 50 g măsline negre, feliate
  • 100 g roșii cherry, tăiate în jumătăți
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • mentă proaspătă tocată
  • 50 g feta sau brânză de capră sfărâmată

Mod de preparare

Se pune cous-cousul într-un bol mare rezistent la căldură. Se fierbe apa sau supa de legume și apoi se toarnă peste couscous. Se acoperă bolul cu un capac și se lasă couscousul să absoarbă lichidul timp de 5-10 minute.

Într-un bol mic, se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, sare și piper după gust. Se poate adăuga și o linguriță de miere sau sirop de arțar pentru un plus de dulceață în dressing.

După ce couscousul a absorbit lichidul, se folosește o furculiță pentru a-l face mai pufos. Se adaugă castravetele, ardeiul gras, ceapa roșie, măslinele, roșiile cherry, pătrunjelul și menta peste couscous și amestecă ușor.

Se toarnă dressingul peste salata de couscous și se amestecă bine. Se poate adăuga brânza feta sau brânza de capră sfărâmată deasupra salatei pentru un plus de savoare și textură.

Salata de couscous poate fi servită imediată sau refrigerată timp de câteva ore pentru a permite aromele să se combine mai bine.

Salată de pui cu ciuperci

Nu ai nevoie de multe prparate dacă servești alături și o salată de pui cu ciuperci. Rețeta este simplă și rapidă.

Salata de pui cu ciuperci pusă într-o farfurie mică
Salata de pui cu ciuperci se servește rece / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui, fierte și tăiate cubulețe
  • 200 g ciuperci, tăiate felii și prăjite
  • 1 ceapă mică, tocată fin
  • 1 cățel de usturoi, zdrobit
  • 100 g maioneză
  • 2 linguri de iaurt sau smântână
  • suc de la jumătate de lămâie
  • sare
  • piper, după gust
  • mix de salată verde (frunze de salată, rucola, spanac etc.)
  • pătrunjel proaspăt tocat pentru decor

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare sau în supă de pui până este gătit complet. Se lasă să se răcească și apoi se taie cubulețe.

Se taie ciupercile și se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei de măsline până devin moi și capătă o culoare aurie. Apoi se lasă să se răcească.

Într-un bol, se amestecă maioneza cu iaurtul sau smântâna, sucul de lămâie, sarea și piperul după gust. Se poate adăuga și puțină zeamă de lămâie pentru un plus de aciditate.

Într-un bol mare, se așează mixul de salată verde. După aceea, se adaugă puiul cubulețe, ciupercile prăjite, ceapa tocată și usturoiul zdrobit peste salată. Apoi se toarnă dressingul pregătit peste ingredientele din bol. Se amestecă ușor pentru a îmbrăca toate ingredientele în dressingul aromat. Se presară pătrunjel proaspăt tocat deasupra pentru un plus de prospețime și culoare.

Citește și
CELE MAI CITITE
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Salată de crudități cu maioneză și pui servită într-un bol
Salată de crudități cu maioneză și pui. Se prepară rapid și este extrem de gustoasă
Salată de crudități cu maioneză și pui. Se prepară rapid și este extrem de gustoasă
Salată de ardei copți cu măsline și capere în bol alb, decorată cu pătrunjel și susan
Galerie foto
Salată de ardei copți cu măsline și capere. Rețetă cu arome mediteraneene
Salată de ardei copți cu măsline și capere. Rețetă cu arome mediteraneene
Două mâini de femeie care curăță un ou de coajă
5 metode de a curăța ouăle fierte mai ușor, fără a deteriora albușul
5 metode de a curăța ouăle fierte mai ușor, fără a deteriora albușul
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cremă de avocado cu cacao în două pahare, decorată cu frunze de mentă, o linguriță și un avocado secționat în două
10:43
Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios
Chifle pufoase cu brânză și urzici în forma de copt, o chiflă secționată
30 martie, 13:41
Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
29 martie, 05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
25 martie, 09:22
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
24 martie, 07:23
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
1
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Dacă nu ai preparat încă, în propria bucătărie delicioasele pârjoale moldovenești, îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas. Mai prepari un piure de cartofi cremos, iar deliciul mesei de...
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
2
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
Probabil ai văzut în supermarketuri mesaje de avertizare legate de coaja lămâilor. Te-ai întrebat de ce nu este recomandat să le consumi. Motivul este că au pesticide care ți-ar putea afecta...
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
3
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sosul marinara și sosul de roșii sunt esențiale în bucătăria italiană, fiind folosite frecvent în diverse preparate. Deși ambele au la bază roșiile, ele diferă semnificativ în compoziție și utilizare. Sosul...
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
4
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsurile de cartofi preparate la air fryer reprezintă o inovație culinară care combină gustul autentic al tradiționalelor chipsuri prăjite cu beneficiile unui stil de viață mai sănătos. Prin utilizarea aerului fierbinte...
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
5
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Această rețetă tradițională, reinterpretată, de mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi o explozie de arome și texturi reconfortante. Rețeta aduce împreună două elemente de bază ale bucătăriei: mămăliga...
Parteneri
3 zodii care vor avea noroc și succes începând cu 31 martie 2025. Norocul începe atunci când crezi în ceea ce îți dorești
3 zodii care vor avea noroc și succes începând cu 31 martie 2025. Norocul începe atunci când crezi în ceea ce îți dorești
3 zodii care vor avea noroc și succes începând cu 31 martie 2025. Norocul începe atunci când crezi în ceea ce îți dorești
Filmul tragediei din Serbia. Daria și tatăl ei, prinși nevinovați în capcana morții. În tot acest timp, medicii români implorau vameșii să-i lase să treacă
Filmul tragediei din Serbia. Daria și tatăl ei, prinși nevinovați în capcana morții. În tot acest timp, medicii români implorau vameșii să-i lase să treacă
Filmul tragediei din Serbia. Daria și tatăl ei, prinși nevinovați în capcana morții. În tot acest timp, medicii români implorau vameșii să-i lase să treacă
Cornel Dinu s-a plâns de pensia pe care o primește de la statul român! S-a comparat cu Elisabeta Lipă, care încasează, lunar, o sumă uriașă
Cornel Dinu s-a plâns de pensia pe care o primește de la statul român! S-a comparat cu Elisabeta Lipă, care încasează, lunar, o sumă uriașă
Cornel Dinu s-a plâns de pensia pe care o primește de la statul român! S-a comparat cu Elisabeta Lipă, care încasează, lunar, o sumă uriașă
Larisa Iordache și Cristian Chiriță, pregătiți de botezul fiicei lor. Ce planuri au, la o lună de când au devenit părinți
Larisa Iordache și Cristian Chiriță, pregătiți de botezul fiicei lor. Ce planuri au, la o lună de când au devenit părinți
Larisa Iordache și Cristian Chiriță, pregătiți de botezul fiicei lor. Ce planuri au, la o lună de când au devenit părinți
Chefi la cuțite, 31 martie 2025. Cine a câștigat a zecea amuletă. Ce concurenți au impresionat jurații
Chefi la cuțite, 31 martie 2025. Cine a câștigat a zecea amuletă. Ce concurenți au impresionat jurații
Chefi la cuțite, 31 martie 2025. Cine a câștigat a zecea amuletă. Ce concurenți au impresionat jurații
Mormântul unui faraon necunoscut a fost găsit în Egipt. Cum a rămas ascuns până acum
Mormântul unui faraon necunoscut a fost găsit în Egipt. Cum a rămas ascuns până acum
Mormântul unui faraon necunoscut a fost găsit în Egipt. Cum a rămas ascuns până acum
Gogoși înfuriate, crocante și aromate
Gogoși înfuriate, crocante și aromate
Gogoși înfuriate, crocante și aromate
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
Kim Kardashian a fost criticată pentru că și-a lăsat fiica să apară într-un videoclip muzical considerat nepotrivit. North West are doar 11 ani
Kim Kardashian a fost criticată pentru că și-a lăsat fiica să apară într-un videoclip muzical considerat „nepotrivit”. North West are doar 11 ani
Kim Kardashian a fost criticată pentru că și-a lăsat fiica să apară într-un videoclip muzical considerat „nepotrivit”. North West are doar 11 ani
Prima oră de viață a bebelușului, ora magică. Cum poate influența sănătatea inimii nou-născutului
Prima oră de viață a bebelușului, ora magică. Cum poate influența sănătatea inimii nou-născutului
Prima oră de viață a bebelușului, ora magică. Cum poate influența sănătatea inimii nou-născutului
fresh
Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios

Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios

Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios

Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă

Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă
închide