aluat opărit

Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive
Galerie foto
Aperitive | 17 decembrie 2025

Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive

Aceste choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat sunt genul de gustare care impresionează prin simplitate și rafinament. Le întâlnești adesea pe platouri festive, la mese de sărbătoare sau la întâlniri elegante, unde fiecare detaliu contează.

Choux-uri aperitiv cu avocado și somon afumat. Eleganță simplă pentru mese festive
Eclere cu vanilie și căpșuni. Un desert delicat și elegant
Desert | 9 mai 2025

Eclere cu vanilie și căpșuni. Un desert delicat și elegant

Rețeta de eclere cu vanilie și căpșuni este rețeta unui desert clasic, reinterpretat într-o formă proaspătă, elegantă și de sezon. Prepar-o și tu pentru a te bucura de un desert rafinat, cu arome clasice și prospețime de primăvară.

Eclere cu vanilie și căpșuni. Un desert delicat și elegant
Eclere cu cremă patiseră. Eleganță și rafinament într-un desert clasic
Galerie foto
Desert | 24 februarie 2025

Eclere cu cremă patiseră. Eleganță și rafinament într-un desert clasic

Dacă îți este dor de gustul deserturilor de cofetărie, îți oferim mai jos o rețetă de eclere cu cremă patiseră. Este rețeta eclerelor clasice, inspirată din bucătăria franțuzească.

Eclere cu cremă patiseră. Eleganță și rafinament într-un desert clasic
Aluat pentru eclere. Rețeta clasică de aluat opărit
Galerie foto
Aluaturi | 14 ianuarie 2025

Aluat pentru eclere. Rețeta clasică de aluat opărit

Dacă îți plac eclerele, dar nu le-ai testat încă în propria bucătărie, avem pentru tine rețeta perfectă de aluat pentru eclere. Este rețeta clasică de aluat opărit, care se prepară destul de ușor, însă necesită mai multe etape de preparare.

Aluat pentru eclere. Rețeta clasică de aluat opărit
Choux à la crème cu caramel sărat. Un desert delicat și elegant
Galerie foto
Desert | 8 ianuarie 2025

Choux à la crème cu caramel sărat. Un desert delicat și elegant

Aceste choux à la crème cu caramel sărat sunt deserturi rafinate, ce cuceresc atât papilele cât și privirile. Contrastul dintre crusta crocantă și aroma intensă a caramelului sărat transformă acest desert într-o adevărată încântare pentru papilele gustative. Sunt perfecte pentru ocazii speciale sau pentru momentele în care dorești să te răsfeți cu ceva sofisticat.

Choux à la crème cu caramel sărat. Un desert delicat și elegant
Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă
Galerie foto
Desert | 21 iunie 2024

Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă

Dacă obișnuiești să prepari eclere în casă și cauți variante mai interesante ale rețetei, îți oferim mai jos o rețetă de eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă. Crema de cocos este mai densă și va aduce o notă mai aromată desertului.

Eclere cu cremă de cocos și ciocolată albă
Tort ecler cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone
Galerie foto
Desert | 24 mai 2024

Tort ecler cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone

Profită de aroma căpșunilor și include-le în cât mai multe rețete culinare. Din categoria deserturilor îți recomandăm să încerci rețeta de tort ecler cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone.

Tort ecler cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone
Mini Paris Brest cu căpșuni. Rețetă tradițională din bucătăria franțuzească
Galerie foto
Desert | 24 februarie 2023

Mini Paris Brest cu căpșuni. Rețetă tradițională din bucătăria franțuzească

Pentru a-i răsfăța pe cei dragi cu un desert delicios și spectaculos, poți prepara o minunată rețetă din bucătăria franceză: Mini Paris Brest cu căpșuni.

Mini Paris Brest cu căpșuni. Rețetă tradițională din bucătăria franțuzească
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cât timp se ţin alimentele la congelator
05:34
Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici Cât timp se ţin alimentele la congelator. Ce trebuie să știi despre mâncarea gătită, legumele sau fructele depozitate aici
Locuri murdare din bucătărie
05:24
3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi 3 locuri din bucătărie unde se strâng mai multe bacterii decât îți imaginezi
cel mai bun punch
25 decembrie, 10:25
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon pe un platou, alături de roșii cherry, frunze de busuioc și un bol cu ketchup
25 decembrie, 06:21
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară pe un platou
25 decembrie, 05:04
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao porționat într-o tavă de lemn
24 decembrie, 05:57
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao
cele mai bune sarmale
24 decembrie, 05:28
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț pe un platou
24 decembrie, 05:07
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
Vezi cele mai noi articole
închide