pandișpan

Cremă de zahăr ars cu blat de pandișpan. Un desert simplu și savuros
Desert | 16 martie 2024

Cremă de zahăr ars cu blat de pandișpan. Un desert simplu și savuros

Rețeta de cremă de zahăr ars cu blat de pandișpan este simplă și rapidă. Cream de zahăr ars cu blat de pandișpan poate fi un desert perfect pentru un weekend cu familia, chiar și un tort pentru zile speciale. Are o consistență atât de cremoasă încât îl vor îndrăgi toți de la mic la mare.

Cremă de zahăr ars cu blat de pandișpan. Un desert simplu și savuros
Prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone
Galerie foto
Desert | 10 februarie 2024

Prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone

Dacă vrei să creezi momente magice, de neuitat, în zilele în care celebrăm iubirea, prepară o rețetă de prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone. Prăjitura va cuceri atât prin combinația de gusturi și arome, cât și prin combinația de culori, specifice iubirii.

Prăjitură cu inimioare de căpșuni și cremă de mascarpone
Prăjitura Excelent. Rețetă veche de cofetărie
Galerie foto
Desert | 20 mai 2023

Prăjitura Excelent. Rețetă veche de cofetărie

Dacă te numeri printre cei care obișnuiau să se delecteze în trecut cu prăjituri de cofetărie, cu siguranță îți amintești de prăjitura Excelent. Este una dintre cele mai delicioase și spornice prăjituri.

Prăjitura Excelent. Rețetă veche de cofetărie
De ce se lasă pandișpanul. Sfaturi pentru un pandișpan pufos
Sfaturi culinare | 29 noiembrie 2022

De ce se lasă pandișpanul. Sfaturi pentru un pandișpan pufos

Pandișpanul este una dintre prăjiturile cel mai ușor de preparat. Este o rețetă atât de versatilă încât poate fi consumată simplă sau poate fi bază pentru torturi sau alte deserturi.

De ce se lasă pandișpanul. Sfaturi pentru un pandișpan pufos
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Două tăvi cu cozonaci unși cu un sirop special
09:17
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Friptură fragedă de curcan la cuptor pe o masă neagră
09:08
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
condimente pentru carnea de miel
25 aprilie, 08:45
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă 7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
rețetă carne de porc la cuptor cu legume
25 aprilie, 06:55
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Un cozonac proaspăt scos din cuptor și feliat pe un tocător de lemn
24 aprilie, 08:01
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Drob vegetarian cu ciuperci și orez feliat și pus pe un tocător de lemn alături de trei ouă roșii
24 aprilie, 07:11
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Colaj cu chef Sorin Gonțea și pahare de mousse de ciocolată cu fructe de pădure.
23 aprilie, 09:15
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Tocănița de post cu ciuperci servită într-un castron alb
23 aprilie, 08:27
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Vezi cele mai noi articole
închide