rețetă cu carne de porc

Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi
Friptură / Grătar | 3 noiembrie 2025

Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi

Dacă îți plac combinațiile de carne cu fructe și legume și cauți rețete interesante, îți recomandăm să încerci și rețeta de carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi. Este o rețetă clasică de toamnă, plină de arome calde și de contraste delicate între dulce, acrișor și sărat.

Carne de porc înăbușită cu gutui, ceapă și morcovi
Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională
Supe / Ciorbe | 29 octombrie 2025

Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională

Acest borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc este o mâncare plină de culoare și savoare, cu o dulceață naturală, o ușoară aciditate și o profunzime dată de carnea fiartă încet. Este o rețetă cu rădăcini adânci în Moldova, dar și în Bucovina.

Borș de sfeclă roșie cu cartofi și carne de porc. Rețetă tradițională
File de porc cu pere caramelizate în vin roșu. Rețetă pentru o masă elegantă
Friptură / Grătar | 14 octombrie 2025

File de porc cu pere caramelizate în vin roșu. Rețetă pentru o masă elegantă

Rețeta de file de porc cu pere caramelizate în vin roșu este cea a unui preparat rafinat, elegant și echilibrat. Dulceața fructelor caramelizate se împletește perfect cu savoarea cărnii fragede și suculente.

File de porc cu pere caramelizate în vin roșu. Rețetă pentru o masă elegantă
Coaste de porc cu vin la cuptor, fragede și savuroase
Galerie foto
Friptură / Grătar | 22 februarie 2025

Coaste de porc cu vin la cuptor, fragede și savuroase

Această rețetă de coaste de porc cu vin la cuptor nu este doar un preparat delicios, ci și o experiență gastronomică completă. Pe lângă gustul său intens și textura perfectă, are și acel farmec al meselor „slow-cooked”, în care fiecare minut de așteptare este răsplătit cu o explozie de arome și un preparat suculent, demn de o masă festivă.

Coaste de porc cu vin la cuptor, fragede și savuroase
Pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor. Rețetă pentru o masă de duminică în familie
Galerie foto
Friptură / Grătar | 31 ianuarie 2025

Pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor. Rețetă pentru o masă de duminică în familie

Această rețetă de pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor este un preparat rustic, reconfortant și plin de savoare. Carnea de porc devine fragedă și suculentă, în timp ce cartofii absorb toate sucurile și condimentele. Iar roșiile adaugă o notă ușor dulce și acidulată, care echilibrează perfect gustul. Cu mirodenii aromate și coacere lentă, acest fel de mâncare este perfect pentru o masă de duminică în familie.

Pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor. Rețetă pentru o masă de duminică în familie
Ceafă de porc la cuptor. Rețetă simplă de friptură
Galerie foto
Friptură / Grătar | 31 decembrie 2022

Ceafă de porc la cuptor. Rețetă simplă de friptură

Dacă vrei să-ți surprinzi familia cu o friptură gustoasă, fragedă și suculentă îți recomandăm să prepari ceafă de porc la cuptor.

Ceafă de porc la cuptor. Rețetă simplă de friptură
Răcituri de porc sau piftie de porc. Rețetă tradițională
Galerie foto
Aperitive | 17 decembrie 2022

Răcituri de porc sau piftie de porc. Rețetă tradițională

Răcituri de porc sau piftie de porc sunt denumirile unei rețete tradiționale preparată din carne de porc cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Este o tradiție ca preparatele din carne de porc să se consume la sărbătorile de iarnă, care preced după sărbătoarea de Ignat, a sacrificării porcilor.

Răcituri de porc sau piftie de porc. Rețetă tradițională
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
camembert la cuptor
06:25
Camembert la cuptor. Pare o rețetă pretențioasă, dar e gata rapid și are gust delicios Camembert la cuptor. Pare o rețetă pretențioasă, dar e gata rapid și are gust delicios
Baba Ganoush
06:14
Cum se prepară Baba Ganoush, deliciul oriental cu tahini și vinete coapte pe jar Cum se prepară Baba Ganoush, deliciul oriental cu tahini și vinete coapte pe jar
Varză cu orez și morcovi în bol negru cu lingură de lemn
05:28
Varză cu orez și morcovi. Rețetă simplă și gustoasă, de post Varză cu orez și morcovi. Rețetă simplă și gustoasă, de post
Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane în bol, alături de ghimbir feliat, morcovi și crutoane în bol și în lingură
14 noiembrie, 06:50
Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane, catifelată și dulceagă Supă cremă de morcovi cu ghimbir și crutoane, catifelată și dulceagă
Bulgur cu legume mexicane și chimen în bol alb, alături de un borcan cu chimen, un ardei roșu și o sticlă de ulei
14 noiembrie, 06:25
Bulgur cu legume mexicane și chimen. O călătorie culinară între Orient și Mexic Bulgur cu legume mexicane și chimen. O călătorie culinară între Orient și Mexic
carne congelată pe blat
14 noiembrie, 05:31
Greșeala pe care o faci când dezgheți carnea. Cum să eviți pericolul pentru sănătate Greșeala pe care o faci când dezgheți carnea. Cum să eviți pericolul pentru sănătate
ulei de palmier
13 noiembrie, 09:00
Ce este uleiul de palmier și ce spun specialiștii despre el. Când și cum poate fi folosit Ce este uleiul de palmier și ce spun specialiștii despre el. Când și cum poate fi folosit
Plăcintă cu pui și legume cremoase porționată
13 noiembrie, 08:30
Plăcintă cu pui și legume cremoase - Chicken Pot Pie Plăcintă cu pui și legume cremoase - Chicken Pot Pie
Vezi cele mai noi articole
închide