rețetă cu carne de porc

Coaste de porc cu vin la cuptor, fragede și savuroase
Galerie foto
Friptură / Grătar | 22 februarie 2025

Coaste de porc cu vin la cuptor, fragede și savuroase

Această rețetă de coaste de porc cu vin la cuptor nu este doar un preparat delicios, ci și o experiență gastronomică completă. Pe lângă gustul său intens și textura perfectă, are și acel farmec al meselor „slow-cooked”, în care fiecare minut de așteptare este răsplătit cu o explozie de arome și un preparat suculent, demn de o masă festivă.

Coaste de porc cu vin la cuptor, fragede și savuroase
Pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor. Rețetă pentru o masă de duminică în familie
Galerie foto
Friptură / Grătar | 31 ianuarie 2025

Pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor. Rețetă pentru o masă de duminică în familie

Această rețetă de pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor este un preparat rustic, reconfortant și plin de savoare. Carnea de porc devine fragedă și suculentă, în timp ce cartofii absorb toate sucurile și condimentele. Iar roșiile adaugă o notă ușor dulce și acidulată, care echilibrează perfect gustul. Cu mirodenii aromate și coacere lentă, acest fel de mâncare este perfect pentru o masă de duminică în familie.

Pulpă de porc cu cartofi și roșii la cuptor. Rețetă pentru o masă de duminică în familie
Ceafă de porc la cuptor. Rețetă simplă de friptură
Galerie foto
Friptură / Grătar | 31 decembrie 2022

Ceafă de porc la cuptor. Rețetă simplă de friptură

Dacă vrei să-ți surprinzi familia cu o friptură gustoasă, fragedă și suculentă îți recomandăm să prepari ceafă de porc la cuptor.

Ceafă de porc la cuptor. Rețetă simplă de friptură
Răcituri de porc sau piftie de porc. Rețetă tradițională
Galerie foto
Aperitive | 17 decembrie 2022

Răcituri de porc sau piftie de porc. Rețetă tradițională

Răcituri de porc sau piftie de porc sunt denumirile unei rețete tradiționale preparată din carne de porc cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Este o tradiție ca preparatele din carne de porc să se consume la sărbătorile de iarnă, care preced după sărbătoarea de Ignat, a sacrificării porcilor.

Răcituri de porc sau piftie de porc. Rețetă tradițională
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Écrasé de cartofi în bol
27 iunie, 06:11
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble, secționată
27 iunie, 05:41
Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble Prăjitură cu afine și caise, acoperită cu un strat de crumble
Un desert de vară colorat și sănătos
26 iunie, 17:48
(P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate (P) Top 5 deserturi de vară care aduc gust și beneficii pentru sănătate
Ouă poșate cu sparanghel sotat și parmezan ras pe două farfurii
26 iunie, 07:00
Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură Ouă poșate cu sparanghel sotat. Delicatețe, texturi și savoare pură
Vezi cele mai noi articole
închide