Prăjitura Krem a la Krem. Una dintre cele mai cremoase și aromate prăjituri

timpul de preparare
Timp de gătire: 35 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Desert
tipul bucătăriei
bucătăria: Internațională

Dacă adori prăjiturile aromate și cu multă cremă, îți recomandăm să prepari prăjitura Krem a la Krem. Te vei bucura alături de cei dragi, de un desert delicios și spectaculos.

Porție din prăjitura Krem a la Krem
Galerie foto

Galerie foto

Prăjitura se poate decora cu puțină cremă și deasupra glazurii de ciocolată / Shutterstock

Rețeta se prepară folosind câteva ingrediente mai speciale. Este important să respecți lista cu aceste ingrediente, pentru că ele oferă gustul delicios al prăjiturii, dar și aspectul spectaculos. Sunt rețete de prăjituri după care poți să te inspiri și să le prepari în stilul propriu. Însă sunt și rețete stas pe care este necesar să le respecți pas cu pas pentru o reușită sigură. Acestea sunt rețete de colecție care merită preparate cel puțin odată, iar apoi decizi dacă vor fi repetate.

Citește și

O altă rețetă de prăjitură cu succes garantat, pe care ți-o recomandăm spre testare este rețeta de prăjitură Tosca. Te vei îndrăgosti de gustul delicios și aspectul ei frumos. Iar în continuare îți oferim lista de ingrediente și pașii necesari prăjiturii cu multă cremă și aromă deosebită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ingrediente

Mod de preparare

Primul pas pentru prepararea prăjiturii constă în pregătirea compoziției pentru blat. Înainte de a începe amestecarea ingredientelor pornește cuptorul la 180 de grade Celsius pentru a avea timp să se încălzească. Apoi așază hârtie de copt într-o tavă cu laturile aproximative de 20/33 cm.

Cum prepari blatul pentru prăjitura Krem a la Krem.

Amestecă ouăle întregi cu un praf de sare și zahărul până când obții o compoziție spumoasă și deschisă la culoare. Folosește mixerul sau un tel pentru amestecarea ingredientelor. Apoi adaugă pudra pentru Crème Ole de ciocolată amestecată cu praful de copt și trecute prin sită. Omogenizează bine compoziția și întinde-o uniform în tavă.

Coace blatul prăjiturii pentru 25-30 de minute la 180 de grade Celsius. Nu uita să apelezi și la testul scobitorii, pentru a te asigura de o coacere perfectă. Testul scobitorii este ideal și pentru rețeta de chec.

După coacere, lasă blatul prăjiturii sa se răcească in tavă. Abia după răcirea completă îl poți răsturna pe suport încăpător. Spală tava în care ai copt blatul, șterge-o și așază o folie de prospețime în ea. Apoi transferă blatul răcit înapoi în tavă, peste folia de prospețime.

Cum prepari crema

Adaugă în bolul mixerului toate ingredientele enumerate în listă. Amestecă-le intens folosind treptat vitezele mixerului, până când ai obținut o compoziție consistentă și cremoasă. Întinde crema deasupra blatului din tavă și niveleaz-o uniform folosind o spatulă de tort. Pune tava cu prăjitura la rece până când prepari glazura de ciocolată.

Pentru glazură, pune o crăticioară mai mică într-una mai mare cu apă fierbinte, așezată pe flacăra aragazului. Adaugă în crăticioară toate ingredientele din listă. Amestecă intens cu o spatulă până când ingredientele solide se topesc, iar glazura va fi omogenizată. Lasă glazura de ciocolată să se tempereze 10-15 minute pe masa din bucătărie. Apoi, scoate prăjitura de la frigider și întinde glazura de ciocolată deasupra cremei. Niveleaz-o frumos cu spatula de tort.

Pune din nou tava cu prăjitura Krem a la Krem la frigider pentru minim 2 ore. Apoi o poți porționa frumos cu un cuțit cu lama subțire pe care îl sșergi de fiecare dată și îl treci prin apă caldă.

Dacă mai dorești să mai prepari și o altă prăjitură pe lângă aceasta, îți mai oferim rețeta de prăjitură cu foaie sfărâmată denumită ”Prăjitura Katy”.

Citește și
Prăjitura Krem a la Krem neporționată
Galerie foto

Galerie foto

Porție din prăjitura Krem a la Krem
Blat de prăjitură copt în tavă, pe hârtie de copt
Compoziția pentru blat de prăjitură într-o tavă introdusă în cuptor
+21
CELE MAI CITITE
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale în vas negru și pe felii de pâine
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
mai multe tipuri de paste
Cele mai cunoscute tipuri de paste italiene. Cum le alegi pe cele potrivite pentru tine
Cele mai cunoscute tipuri de paste italiene. Cum le alegi pe cele potrivite pentru tine
Gogoși de post cu apă minerală în două vase
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
marinadă pentru pește prăjit pe o farfurie
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Gâteau St. Honoré, un tort ecler cu caramel sărat pe platou
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Prăjitură turnată cu brânză, porționată pe farfurie, alături de o sită cu zahăr pudră
Galerie foto
Prăjitură turnată cu brânză. Rețetă simplă pentru desert
Prăjitură turnată cu brânză. Rețetă simplă pentru desert
Prăjitura Coca Cola servită pe un blat de lemn
Prăjitura Coca Cola. Rețetă delicioasă de desert
Prăjitura Coca Cola. Rețetă delicioasă de desert
Prăjitură cu afine și crumble cu migdale porționată în tavă și pe două farfurii, alături de o vază cu flori
Galerie foto
Prăjitură cu afine și crumble cu migdale
Prăjitură cu afine și crumble cu migdale
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
rețetă carne de porc la cuptor cu legume
06:55
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Un cozonac proaspăt scos din cuptor și feliat pe un tocător de lemn
24 aprilie, 08:01
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Drob vegetarian cu ciuperci și orez feliat și pus pe un tocător de lemn alături de trei ouă roșii
24 aprilie, 07:11
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
Colaj cu chef Sorin Gonțea și pahare de mousse de ciocolată cu fructe de pădure.
23 aprilie, 09:15
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Tocănița de post cu ciuperci servită într-un castron alb
23 aprilie, 08:27
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Gogoși de post cu apă minerală în două vase
22 aprilie, 08:47
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată porționat
22 aprilie, 05:55
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
marinadă pentru pește prăjit pe o farfurie
21 aprilie, 08:14
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Cornulețe cu cremă de mac și cacao, fragede și delicioase
1
Cornulețe cu cremă de mac și cacao, fragede și delicioase
Cornulețe cu cremă de mac și cacao, fragede și delicioase
Dacă dorești să-ți sporești colecția rețetelor de cornulețe, desertul îndrăgit din copilărie, îți oferim o rețetă de cornulețe cu cremă de mac și cacao. Te vei bucura de gustul delicios al...
Tort de ciocolată cu glazură oglindă, pentru momentele dulci
2
Tort de ciocolată cu glazură oglindă, pentru momentele dulci
Tort de ciocolată cu glazură oglindă, pentru momentele dulci
Dacă ești în căutarea unei rețete deosebite de tort, pentru momentele dulci petrecute cu cei dragi, îți oferim o rețetă de tort de ciocolată cu glazură oglindă. Gustul este absolut delicios,...
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
3
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Dacă ai în plan să prepari gogoși pentru momentele dulci ale zilei, îți recomandăm să încerci rețeta de gogoși de post împletite. Este un mod de a da aspect cuceritor celui...
Mâncare de post. 5 rețete pe care le poți prepara în 30 de minute
4
Mâncare de post. 5 rețete pe care le poți prepara în 30 de minute
Mâncare de post. 5 rețete pe care le poți prepara în 30 de minute
Postul religios este o perioadă în care alegem conștient să fim mai cumpătați, mai buni, mai evlavioși, să ne rugăm mai mult. O parte importantă a acestuia o implică și eliminarea...
Rețetă de maioneză de post: două modalități de preparare rapidă
5
Rețetă de maioneză de post: două modalități de preparare rapidă
Rețetă de maioneză de post: două modalități de preparare rapidă
Pentru că maioneza este unul dintre cele mai populare sosuri pentru salate sau alte preparate, avem pentru tine o rețetă de maioneză de post. Avem și două modalități de preparare rapidă,...
Parteneri
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește
Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește
Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni
Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni
Fursecuri iepurași și ouă cu gem de căpșuni
Tehnici de parenting care te-ar putea face să te îndoiești de tine. Care este cea mai bună metodă de creștere a unui copil
Tehnici de parenting care te-ar putea face să te îndoiești de tine. Care este cea mai bună metodă de creștere a unui copil
Tehnici de parenting care te-ar putea face să te îndoiești de tine. Care este cea mai bună metodă de creștere a unui copil
Beyoncé și-a împărtășit rutina de îngrijire a părului. A auzit că tot spuneți că e cheală
Beyoncé și-a împărtășit rutina de îngrijire a părului. „A auzit că tot spuneți că e cheală”
Beyoncé și-a împărtășit rutina de îngrijire a părului. „A auzit că tot spuneți că e cheală”
Fructe bogate în proteine. Cum le poți include în dieta ta
Fructe bogate în proteine. Cum le poți include în dieta ta
Fructe bogate în proteine. Cum le poți include în dieta ta
fresh
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă

Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă

Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă

Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente

Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente

De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect

De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post

Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post

Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște

Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
închide