Preparate pentru picnic. 10 idei pentru toată familia

Vara este vremea picnicurilor cu familia și prietenii. O zi petrecută în natură cere și o masă pe măsură, cu preparate din ingrediente naturale de sezon. Ai aici o listă cu cele mai îndrăgite preparate pentru picnic.

Publicat: 6 iulie 2022, 07:14 / Actualizat: 6 iulie 2022, 17:33
O familie uitându-se la ce preparate pentru picnic au în coș
O masă în aer liber cu preparate pentru picnic delicioase este un moment de conectare în familie / Profimedia Images

Îți propunem 10 rețete pentru picnic pentru următoarea ta ieșire la iarbă verde astfel încât fiecare să aibă de unde alege, indiferent dacă este adult sau copil. Nu uita să iei cu tine toate ustensilele de care ai nevoie și, când vine vremea să plecați acasă, să lăsați locul curat.

Quiche cu sparanghel

Quiche-ul cu sparanghel este de fapt o tartă sărată, foarte hrănitoare, cremoasă și aromată. Este perfectă pentru orice masă în aer liber. Pentru un mic dejun copios, acasă, poți încerca această rețetă de ouă poșate pe pat de sparanghel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Quiche cu sparanghel este un prânz hrănitor / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de plăcintă,
  • 5 ouă mari, bine bătute,
  • 250 g smântână lichidă,
  • 4 fire de ceapă verde tocată,
  • tarhon proaspăt tocat,
  • 2 lingurițe de muștar Dijon,
  • sare,
  • piper negru proaspăt măcinat,
  • 100 g brânză Gruyère, răzuită,
  • 100 g sparanghel, tocat în bucăți de 4 cm.

 Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 180°C. Pe o suprafață ușor înfăinată, se întinde aluatul într-un cerc cu diametrul de 33 cm. Se așează într-un formă de plăcintă rotundă având grijă ca aluatul să depășească puțin marginile. Se dă la rece pentru cel puțin 30 de minute. 

Se bat ouăle, cu smântâna lichidă, ceapa verde, tarhonul și muștarul. Se asezonează cu sare și piper. Compoziția se toarnă în tava cu aluat. Deasupra se presară jumătate din cantitatea de brânză gruyère și și se așează sparanghelul. La final se pune brânza rămasă. 

Se coace 45 – 50 de minute. Se răcește pe un grătar timp de 15 minute înainte de servire.

Citește și

Batoane crocante de zmeură

Orice picnic are nevoie și de desert, așa că poți încerca această prăjitură cu zmeură, care este crocantă și ușor de preparat.

Batoanele de zmeură sunt o gustare și un desert / Shutterstock

Ingrediente

  • 250 g făină universală,
  • 170 g unt rece nesarat, tăiat cuburi,
  • 100 g zahăr,
  • 70 g migdale prăjite, tocate grosier,
  • 300 g fulgi de ovăz,
  • 7 g praf de copt,
  • 1/2 linguriță de sare,
  • 200 g zmeură proaspătă.

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 180°C. Se tapetează o tavă pătrată de 20 cm cu hârtie de copt.

Se amestecă făina, untul și zahărul într-un robot de bucătărie până aluatul capătă o textură nisipoasă. Se transferă 1/3 din aluat într-un castron și se amestecă cu migdalele și cu 100 g cană ovăz. Se frământă ușor și se dă la rece.

În aluatul rămas în robotul de bucătărie se pun praful de copt, sarea și restul de ovăz. Se mixează până se încorporează. Aluatul se întinde pe fundul tăvii pregătite și se presează cu degetele pentru a avea fi uniform. Se dă la cuptor 14-16 minute.

Se pun într-un blender jumătate din cantitatea de zmeură și o lingură de zahăr și se transformă în piure. Sosul rezultat se întinde peste blatul scos de la cuptor. Zmeura rămasă se pune deasupra împreună cu amestecul de ovăz de la frigider. Se dă la cuptor 40 – 45 de minute. Apoi, se lasă la răcit în tavă 30 de minute înainte de a se tăia

Salată de cartofi cu arpagic, preparate pentru picnic din carne

Salata de cartofi cu arpagic poate fi pregătită cu o seară înainte de picnic. O poți consuma ca atare sau poate fi garnitură pentru preparate din carne. Iată și o salată de cartofi din sudul Franței, pe care cu siguranță o vei adora.

Salata de cartofi este o garnitură excelentă pentru grătar/ Shutterstock

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi,
  • 120 g arpagic proaspăt, tocat,
  • 70 ml ulei de măsline,
  • 2 linguri de oțet de vin alb,
  • 1 lingură de muștar Dijon,
  • sare,
  • piper negru,
  • pătrunjel proaspăt, tocat.

Mod de preparare

Se fierb cartofii în apă cu sare până când se înmoaie. Se trec apoi sub jet de apă rece pentru a se răci. Se tăie în sferturi. Într-un blender se face un piure din arpagic, ulei de măsline, oțet de vin alb, muștar Dijon și sare și piper negru. 

Sosul se adăugă peste cartofi, se presară pătrunjel și se amestecă pentru a se combina.

Sandvișuri picante

Dacă nu vrei să te complici cu tot felul de caserole și castroane, poți lua la picnic acest sandviș care are în el toate ingredientele pentru o masă completă.

Poți pune în acest sandvici picant și alte legume care îți plac / Shutterstock

Ingrediente

  • 100 g ardei iute murat,
  • 200 g bame murate,
  • 100 g ardei gras mărunțiți,
  • pătrunjel proaspăt tocat,
  • 70 g arpagic proaspăt tocat,
  • 70 ml ulei de masline,,
  • 2 linguri de muștar de Dijon,
  • 1/2 linguriță de pastă de ardei roșu,
  • sare,
  • piper negru proaspăt măcinat,
  • 8 ciabatta,
  • 100 g maioneză,
  • 16 felii de brânză Cheddar,
  • 400 g șuncă de curcan feliată,
  • 16 felii de bacon fiert,
  • frunze de salata verde, rupte.

 Mod de preparare

Într-un castron se amestecă ardeii iuți tocați, bamele, ardeii grași, pătrunjelul, arpagicul, uleiul, muștarul Dijon și pasta de ardei iute. Se asezonează cu sare și piper negru.

Se taie pe jumătate ciabbata, pe lungime. Se scobește puțin miezul. Pe fiecare bucată se întinde maioneză. Partea de jos se unge cu amestecul de ardei iute. Se pune câte o felie de brânză cheddar, una de șuncă de curcan și una de bacon pe fiecare jumătate de ciabbata. Deasupra se pun frunze de salată. Se unesc jumătățile de ciabbata. Se dau la rece până se servesc.

Sos de mărar pentru preparate pentru picnic

La picnic ai nevoie de un sos pe care să îl pui peste preparate din carne sau peste salate mai complexe. Acest sos de mărar este perfect pentru o zi de vară.

Sosul de mărar se potrivește și cu carne, da merge pus și în sandviciuri / Shutterstock

Ingrediente

  • 200 g smântână,
  • 70 g maioneză,
  • 100 g ceapă tăiată felii,
  • mărar proaspăt tocat,
  • coaja rasă de la o lămâie,
  • 1 cățel mic de usturoi, ras fin,
  • sare,
  • piper negru proaspăt măcinat,
  • chipsuri de cartofi, pentru servire.

Se pun toate ingredientele într-un blender și se mixează până se omogenizează. Se dă la rece cel puțin o oră înainte de consum.

Frigarui de ardei copți, mozzarella și bacon

Poate nu faci grătar, dar niște frigărui tot poți avea pe masă. Combinația de ardei copt cu mozzarella și bacon este perfectă pentru o zi de vară.

Frigăruile sunt o soluție potrivită pentru picnic / Shutterstock

Ingrediente

  • 6 ardei roșii copți întregi,
  • frunze proaspete de busuioc,
  • 11 felii de șuncă,
  • 32 de bile de mozzarella,
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin,
  • sare,
  • piper negru proaspăt măcinat.

 Mod de preparare

Se acoperă fâșiile de ardei cu busuioc, bacon și mozzarella, împărțite uniform. Se rotește ardeiul și se fixează cu un băț de frigăruie. Se aranjează pe un platou și se stropește cu ulei de măsline. Se asezonează cu sare și piper.

Pulpe de pui cu limetă și nucă de cocos

Dacă nu vrei să faci grătar, poți să iei de acasă preparatele din carne. Aceste pulpe cu influență asiatică te vor face să te simți ca în vacanță.

Pulpele de pui cu limetă sunt prânzul perfect la picnic / Shutterstock

Ingrediente

  • 400 g cremă de cocos,
  • 50 g pastă de curry,
  • 1 limetă, cu coaja și zeama,
  • 3 linguri miere,
  • 6 pulpe de pui.

Mod de preparare

Se amestecă crema de cocos, pasta de curry, coaja de limetă și sucul ei și 1 lingură de miere într-un castron mare, apoi se toarnă un sfert din marinadă într-un al doilea castron mai mic. Se lasă deoparte. Se pune carnea de pui în bolul mare și se lasă la marinat cel puțin 2 ore sau la rece 24 de ore.

Se încinge cuptorul la 200 °C și se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt. Se pun pulpele de pui și de dau la cuptor 30 de minute. La jumătatea timpului pulpele se întorc de pe-o parte pe alta.

Se amestecă mierea rămasă în castronul mic de marinată. Se pune jumătate din aceasta peste pui, apoi se dă la înapoi la cuptor pentru încă 10 minute. Se întoarce puiul și se unge cu restul de marinată, apoi se mai lasă încă 10 minute. Se servește cât este cald sau se lasă se răcească complet înainte de a-l împacheta într-un recipient pentru un picnic.

Sandvici curcubeu

Un sandvici cu ingrediente colorate, cu gusturi și texturi care se completează reciproc este tot ceea ce ai nevoie la un picnic.

Sandviciul curcubeu este plin de vitamine și alți nutrienți/ Shutterstock

Ingrediente

  • 1 baghetă,
  • 100 g hummus,
  • 8 felii de cheddar,
  • ¼ ardei roșu , feliat subțire,
  • ¼ de sfeclă roșie fiartă, mărunțită,
  • 2 ridichi, feliate subțire,
  • 1 morcov tocat sau ras,
  • baby spanac,
  • 30 g sos pesto .

Mod de preparare

Se taie bagheta pe jumătate, astfel încât să se poată deschide ca o carte. Se întinde hummusul peste jumătatea inferioară a baghetei și se adăugă brânza, rupând feliile dacă este necesar. Se pun ardeiul, sfecla roșie, ridichea și morcovul de-a lungul baghetei, apoi se adaugă baby spanacul, se pune puține pesto și se închide bagheta.

Se înfășoară strâns bagheta în folie și se leagă bine cu sfoară. 

Preparate pentru picnic. Rulouri cu brânză și usturoi

Dacă vrei să ai la picnic o pâine mai specială poți încerca să faci aceste rulouri cu gust puternic de usturoi.

Aroma rulourilor cu usturoi este excepțională / Shutterstock

Ingrediente

  • 100 g unt nesărat, înmuiat,
  • 450 g făină,
  • 7g drojdie uscată,
  • 1 lingurită zahăr tos,
  • ulei de rapiță, pentru bol și tavă,
  • 2 linguri mălai,
  • 1 cățel de usturoi, răzuit,
  • 100 g mozzarella, răzuită,
  • 50 g cheddar, răzuită.

Mod de preparare

Se încălzesc 280 ml apă timp de un minut. Se ia apa de pe foc, apoi se adaugă 50 g unt. Se amestecă făina, drojdia, zahărul și 1 linguriță de sare într-un castron mare. Se adăugă apa călduță și se frământă pentru a obține un aluat moale. Frământă 10 minute, până când aluatul se simte elastic și neted. Pune într-un bol curat, uns cu ulei și acoperă cu folie alimentară unsă. Se lasă la dospit 1-2 ore sau până își dublează volumul.

Unge o tavă mare de copt cu ulei, apoi presară deasupra mălai. Aluatul se bate de masă pentru a scoate aerul din el. Se iau bucăți mici (de dimensiunea unei nuci) care se modelează într-o bilă și se pune pe tava de copt. Lasă puțin spațiu între fiecare.

Se încinge cuptorul la 180°C. Tava se dă la cuptor pentru 30 minute-1 oră până când aluatul și-a dublat volumul și bilele se ating. Se amestecă restul de unt cu usturoiul. Când rulourile sunt gata de copt, se ung cu amestecul de unt și usturoi și se presară cu brânzeturi. Se coc 25-30 de minute. Apoi se lasă la răcit 5 minute, apoi se servesc calde.

Salată curcubeu

Poate mulți vin la picnic cu salate în caserole, dar cu salate colorate, așezate frumos în straturi colorate, puțini o fac.

Salata în borcan este o soluție eficientă de a transporta salata / Shutterstock

Ingrediente

  • 350 g paste în diverse forme,
  • 200 g fasole verde, tăiată în bucăți scurte,
  • 160 g conserva ton în ulei de măsline, scurs,
  • 4 linguri de maioneză,
  • 4 linguri de iaurt natural,
  • 50 g arpagic,
  • 200 g roșii cherry, tăiate în sferturi,
  • 1 ardei gras portocaliu,
  • 195 g porumb dulce.

Mod de preparare

Se fierb pastele până când sunt încă puțin al dente (cu 2 minute mai puțin decât instrucțiunile de pe ambalaj) și se scurg bine. Se fierbe fasolea verde în apă clocotită timp de 2 minute, apoi se clătește în apă rece și se scurge bine. Se amestecă tonul cu maioneza și iaurtul. Se adăugă arpagicul.

Se pun pastele într-un borcan mare de sticlă sau în patru mici. Peste paste se pune sosul de ton cu lingura. Adaugă un strat de fasole verde, urmat de un strat de roșii cherry, apoi ardeiul și porumbul dulce. Acoperă și așteaptă să se răcească.

Brioșe cu spanac, blue cheese și nucă sunt preparate pentru picnic pe care le va adora toată familia

Bucură-te de combinația clasică de nuci și blue cheese în aceste brioșe savuroase făcute cu făină integrală de spelta, spanac și ceapă verde.

Făina spelta aduce un gust special brioșelor / Shutterstock

Ingrediente

  • 40 g brânză albastră daneză,
  • 50 ml ulei de rapiță,
  • 2 cepe verzi, tocate mărunt,
  • 125 g baby spanac,
  • 275 g făină integrală de spelta,
  • 30 g nucă,
  • 2 lingurițe de boia afumată,
  • 2 lingurițe de praf de copt,
  • 3 ouă,
  • 200 ml lapte.

Mod de preparare

Se încinge cuptorul la 180°C. Se tapetează o formă de brioșe. Se taie în 12 bucăți.

Se încălzește o lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă, se adaugă ceapa verde și se gătește până se înmoaie, aproximativ 2-3 minute, la foc mediu. Se adăugă spanacul și se amestecă astfel încât frunzele să se înmoaie, apoi se iau de pe foc și se lasă deoparte.

Se amestecă făina, nucile tocate, boiaua afumata și praful de copt cu un praf de piper negru și puțină sare. Se bat ouăle cu laptele într-un alt bol, apoi se adăugă amestecul de spanac fiert și uleiul rămas. Se amestecă bine, apoi se combină cu ingredientele uscate. Aluatul de împarte în cele 12 forme de brioșe. Se pune o bucată de brânză în centrul fiecărei brioșe și se acoperă cu câte un miez de nucă.

Se coc 20-25 de minute până când devin ferme și aurii. Se lasă să se răcească . Se vor păstra la rece într-un recipient ermetic pentru câteva zile.

Citește și
CELE MAI CITITE
Salată de castraveți cu usturoi și mărar în bol rustic, alături de castraveți, usturoi și mărar
Salată de castraveți cu usturoi și mărar, răcoroasă și hidratantă
Salată de castraveți cu usturoi și mărar, răcoroasă și hidratantă
Prăjitură cu zmeură și ciocolată albă porționată pe platou
Prăjitură cu zmeură și ciocolată albă. Rețeta unui desert aromat și elegant
Prăjitură cu zmeură și ciocolată albă. Rețeta unui desert aromat și elegant
Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori servit pe o farfurie albă
Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori
Curry de pui cu fasole verde și ardei multicolori
Înghețată cu aromă intensă de citrice în cornete așezate într-un recipient rustic, alături de felii d citrice
Înghețată cu aromă intensă de citrice, pentru un efect revigorant
Înghețată cu aromă intensă de citrice, pentru un efect revigorant
Rulouri de bezea cu alune și ciocolată pe o farfurie
Rulouri de bezea cu alune și ciocolată, ideale pentru un platou festiv
Rulouri de bezea cu alune și ciocolată, ideale pentru un platou festiv
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
salate aperitiv rapide puse într-un colaj
Galerie foto
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
tipuri de ceai pentru a face ice tea puse pe o masă
Cele mai bune tipuri de ceai pentru a face ice tea. 15 variante de încercat
Cele mai bune tipuri de ceai pentru a face ice tea. 15 variante de încercat
Deserturi rapide de Paște puse pe o masă albă
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Castraveți murați la soare într-un bol și în furculiță
06:43
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
Clafoutis cu multe legume și parmezan, decorat cu rozmarin
05:41
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Rețeta de salată argentiniană, cu roșii, brânză telemea și usturoi în bol
25 iulie, 08:04
Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi
Porții de brownie cu afine și cremă de lămâie
25 iulie, 06:15
Brownie cu afine și cremă de lămâie. Un desert delicios Brownie cu afine și cremă de lămâie. Un desert delicios
ciuperci proaspete puse pe un tocător
24 iulie, 08:06
Cât timp se păstrează ciupercile în frigider? Perioada optimă de depozitare Cât timp se păstrează ciupercile în frigider? Perioada optimă de depozitare
Trei roșii umplute alături de capace din roșii și frunze de bucuioc
24 iulie, 08:00
Roșii umplute cu salată de paste și legume proaspete Roșii umplute cu salată de paste și legume proaspete
Două vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval pe o farfurie albă, alături de tacâmuri pentru servire
23 iulie, 08:52
Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval Vinete umplute cu carne și gratinate cu cașcaval
O oală plină cu paste puse la fiert
23 iulie, 06:49
Cât trebuie să fierbi pastele, în funcție de preparat. Tot ce trebuie să știi despre timpul lor de pregătire Cât trebuie să fierbi pastele, în funcție de preparat. Tot ce trebuie să știi despre timpul lor de pregătire
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
1
Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
Prekmurska Gibanica. Prăjitură slovenă în patru straturi
Prekmurska Gibanica este o prăjitură tradițională slovenă, originară din regiunea Prekmurje. Este un desert stratificat, care combină mai multe umpluturi delicioase într-un singur preparat. Fiecare strat contribuie la complexitatea gustului și...
Câte calorii are pepenele galben. Cât zahăr are de fapt
2
Câte calorii are pepenele galben. Cât zahăr are de fapt
Câte calorii are pepenele galben. Cât zahăr are de fapt
Pepenele galben este nu doar delicios și răcoritor, ci și plin de nutrienți esențiali care aduc numeroase beneficii pentru sănătate. Descoperă si tu câte calorii are pepenele galben. Află cât zahăr...
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
3
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
Prăjitura turnată cu brânză și caise este un desert delicios, foarte aromat, perfect pentru sezonul caiselor. O poți prepara și mai târziu, în sezonul rece, cu caise din compot. Rețeta nu...
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
4
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Ruladă cu mascarpone și fructe. Un desert delicios și elegant
Rețeta de ruladă cu mascarpone și fructe este un desert rafinat și elegant, care încântă atât papilele cât și privirile. Este perfect pentru răsfățul dulce de zi cu zi sau pentru...
Prăjitură cu zmeură și mure. Una dintre rețetele vedetă ale verii
5
Prăjitură cu zmeură și mure. Una dintre rețetele vedetă ale verii
Prăjitură cu zmeură și mure. Una dintre rețetele vedetă ale verii
Pentru că murele și zmeura sunt perfecte pentru a le combina în diferite deserturi, îți recomandăm să încerci rețeta de prăjitură cu zmeură și mure. Te vei bucura de un spectacol...
Parteneri
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. Sper să mă întorc cu copilul de mână!
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Mireasa revine luni, 29 iulie, la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon. Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe în primele emisiuni
Mireasa revine luni, 29 iulie, la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon. Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe în primele emisiuni
Mireasa revine luni, 29 iulie, la Antena 1 cu cel de-al zecelea sezon. Cine o înlocuiește pe Simona Gherghe în primele emisiuni
Cum a finalizat Gabriel Soto relația cu Irina Baeva. Actrița de origine rusă a dezvăluit tot
Cum a finalizat Gabriel Soto relația cu Irina Baeva. Actrița de origine rusă a dezvăluit tot
Cum a finalizat Gabriel Soto relația cu Irina Baeva. Actrița de origine rusă a dezvăluit tot
Elon Musk susține că ar fi fost păcălit să ajute la moartea copilului său transgender: Mi-am pierdut fiul
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
Clafoutis cu legume și brânză feta
Clafoutis cu legume și brânză feta
Clafoutis cu legume și brânză feta
Cum poți să-ți distrezi copilul în timp ce stai jos. Jocuri pentru părinții care au nevoie de puțină odihnă
Cum poți să-ți distrezi copilul în timp ce stai jos. Jocuri pentru părinții care au nevoie de puțină odihnă
Cum poți să-ți distrezi copilul în timp ce stai jos. Jocuri pentru părinții care au nevoie de puțină odihnă
Selena Gomez a postat o nouă fotografie alături de Benny Blanco. Cântăreața i-a mulțumit producătorului muzical pentru viața pe care o au împreună
Selena Gomez a postat o nouă fotografie alături de Benny Blanco. Cântăreața i-a mulțumit producătorului muzical pentru viața pe care o au împreună
Selena Gomez a postat o nouă fotografie alături de Benny Blanco. Cântăreața i-a mulțumit producătorului muzical pentru viața pe care o au împreună
10 metode prin care ne putem echilibra microbiomul intestinal
10 metode prin care ne putem echilibra microbiomul intestinal
10 metode prin care ne putem echilibra microbiomul intestinal
fresh
Brownie cu afine și cremă de lămâie. Un desert delicios

Brownie cu afine și cremă de lămâie. Un desert delicios

Brownie cu afine și cremă de lămâie. Un desert delicios

Cât timp se păstrează ciupercile în frigider? Perioada optimă de depozitare

Cât timp se păstrează ciupercile în frigider? Perioada optimă de depozitare

Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi

Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi

Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios

Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios

Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii

Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
închide