friptură de miel

Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
Friptură / Grătar | 19 aprilie 2025

Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi

Aceste cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi sunt un preparat elegant, perfect pentru o masă de sărbătoare sau o cină specială. Avem aici o combinație clasică, unde aromele bogate ale mielului se completează frumos cu legumele ușor crocante și un piure catifelat, cu unt și lapte.

Cotlete de miel cu legume la tigaie și piure de cartofi
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Galerie foto
Friptură / Grătar | 1 mai 2024

Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște

Dacă vrei să petreci sărbătorile Pascale în cel mai tradițional mod și ești în căutare de rețete culinare, trece pe listă și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Se prepară simplu și ușor, la cuptor.

Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă
Galerie foto
Friptură / Grătar | 28 aprilie 2024

Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă

Una dintre rețetele de friptură din carne de miel pe care o poți prepara pentru mesele sărbătorilor Pascale, poate fi rețeta de pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rezolvi în același timp și friptura și garnitura.

Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă
Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Galerie foto
Friptură / Grătar | 14 aprilie 2023

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat

Dacă adori friptura de miel și ești în căutarea unei rețete simple și ușor de preparat, încearcă rețeta de friptură din pulpă de miel la cuptor.

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Friptură de miel cu usturoi și rozmarin, preparată la cuptor
Galerie foto
Friptură / Grătar | 11 aprilie 2023

Friptură de miel cu usturoi și rozmarin, preparată la cuptor

Dacă nu mai știi cum să prepari carnea de miel pentru masa de Paște, încearcă rețeta de friptură de miel cu usturoi și rozmarin, preparată la cuptor. Este absolut delicioasă și ușor de preparat. Carnea iese fragedă, suculentă și foarte plăcut aromată.

Friptură de miel cu usturoi și rozmarin, preparată la cuptor
Cotlete de miel cu rozmarin și lămâie, preparate la tigaie
Galerie foto
Friptură / Grătar | 10 aprilie 2023

Cotlete de miel cu rozmarin și lămâie, preparate la tigaie

Una dintre cele mai simple rețete de friptură din carne de miel, pentru masa de Paște, este rețeta de cotlete de miel cu rozmarin și lămâie, preparate la tigaie. Nu este doar simplă, ci și ușor de preparat, iar cotletele ies fragede și delicioase.

Cotlete de miel cu rozmarin și lămâie, preparate la tigaie
Friptură de miel cu sparanghel și morcovi, perfectă pentru masa de Paște
Galerie foto
Friptură / Grătar | 8 aprilie 2023

Friptură de miel cu sparanghel și morcovi, perfectă pentru masa de Paște

Dacă te numeri printre consumatorii preparatelor din carne de miel la masa de Paște, îți oferim o rețetă delicioasă de friptură de miel cu sparanghel și morcovi. Te va cuceri combinația acestor ingrediente.

Friptură de miel cu sparanghel și morcovi, perfectă pentru masa de Paște
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
cel mai bun punch
10:25
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon pe un platou, alături de roșii cherry, frunze de busuioc și un bol cu ketchup
06:21
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară pe un platou
05:04
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao porționat într-o tavă de lemn
24 decembrie, 05:57
Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao Cozonac în două culori cu umplutură de nucă, stafide și cacao
cele mai bune sarmale
24 decembrie, 05:28
Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare Rețetă tradițională de sarmale cu carne de porc și orez. Ingrediente și pașii exacți de preparare
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț pe un platou
24 decembrie, 05:07
Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț Pandișpan pufos cu cacao, decorat festiv cu formă de brăduț
cârnați de porc de casă
23 decembrie, 05:27
Cum faci cei mai buni cârnați de porc de casă. Rețeta tradițională Cum faci cei mai buni cârnați de porc de casă. Rețeta tradițională
fursecuri pentru Crăciun
23 decembrie, 05:22
6 rețete de fursecuri pentru Crăciun. Dulciuri delicioase pentru meniul festiv 6 rețete de fursecuri pentru Crăciun. Dulciuri delicioase pentru meniul festiv
Vezi cele mai noi articole
închide