friptură de miel

Friptură din pulpă de miel porționată pe un tocător de lemn
Galerie foto
Friptură / Grătar | 14 aprilie 2023

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat

Dacă adori friptura de miel și ești în căutarea unei rețete simple și ușor de preparat, încearcă rețeta de friptură din pulpă de miel la cuptor.

Friptură din pulpă de miel la cuptor. Rețetă simplă și ușor de preparat
Friptură de miel cu usturoi și rozmarin, alături de cartofi
Galerie foto
Friptură / Grătar | 11 aprilie 2023

Friptură de miel cu usturoi și rozmarin, preparată la cuptor

Dacă nu mai știi cum să prepari carnea de miel pentru masa de Paște, încearcă rețeta de friptură de miel cu usturoi și rozmarin, preparată la cuptor. Este absolut delicioasă și ușor de preparat. Carnea iese fragedă, suculentă și foarte plăcut aromată.

Friptură de miel cu usturoi și rozmarin, preparată la cuptor
Patru cotlete de miel cu rozmarin și lămâie pe un platou negru de ardezie, alături de un bol alb cu piper roșu
Galerie foto
Friptură / Grătar | 10 aprilie 2023

Cotlete de miel cu rozmarin și lămâie, preparate la tigaie

Una dintre cele mai simple rețete de friptură din carne de miel, pentru masa de Paște, este rețeta de cotlete de miel cu rozmarin și lămâie, preparate la tigaie. Nu este doar simplă, ci și ușor de preparat, iar cotletele ies fragede și delicioase.

Cotlete de miel cu rozmarin și lămâie, preparate la tigaie
Friptură din pulpă de miel cu roșii cherry, sparanghel verde și morcovi
Galerie foto
Friptură / Grătar | 8 aprilie 2023

Friptură de miel cu sparanghel și morcovi, perfectă pentru masa de Paște

Dacă te numeri printre consumatorii preparatelor din carne de miel la masa de Paște, îți oferim o rețetă delicioasă de friptură de miel cu sparanghel și morcovi. Te va cuceri combinația acestor ingrediente.

Friptură de miel cu sparanghel și morcovi, perfectă pentru masa de Paște
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cornuri cu iaurt în aluat, umplute cu gem de fructe într-un bol, alături de un ceainic și o ceașcă
05:01
Cornuri cu iaurt în aluat. Desert umplut cu gem de fructe Cornuri cu iaurt în aluat. Desert umplut cu gem de fructe
friptura de vită reîncălzită și pusă într-o farfurie alături de o garnitură de legume
05:00
Cea mai sigură metodă prin care friptura de vită reîncălzită va rămâne suculentă Cea mai sigură metodă prin care friptura de vită reîncălzită va rămâne suculentă
Borcane cu ardei iuți umpluți cu ton, pentru iarnă
04:00
Ardei iuți umpluți cu ton, conservați la borcan pentru iarnă Ardei iuți umpluți cu ton, conservați la borcan pentru iarnă
Tartă rustică cu legume multicolore și brânză de burduf porționată pe un tocător de lemn și pe farfurie
21 septembrie, 08:00
Tartă rustică cu legume multicolore și brânză de burduf Tartă rustică cu legume multicolore și brânză de burduf
Chec cu prune și migdale, aromat cu scorțișoară porționat pe un suport de lemn
21 septembrie, 07:00
Chec cu prune și migdale. Desert aromat cu scorțișoară Chec cu prune și migdale. Desert aromat cu scorțișoară
Cremă de mascarpone și lime în două boluri de sticlă cu două lingurițe și trei fructe lime
21 septembrie, 06:00
Cremă de mascarpone și lime. Rețetă de cremă preparată la rece Cremă de mascarpone și lime. Rețetă de cremă preparată la rece
Mai multe batoane de granola pentru a ilustra ce se întâmplă dacă mănânci granola în fiecare zi
20 septembrie, 08:00
Ce se întâmplă dacă mănânci granola în fiecare zi. La ce concluzii au ajuns specialiștii Ce se întâmplă dacă mănânci granola în fiecare zi. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Tartă sărată cu praz, brânzeturi și bacon
20 septembrie, 07:00
Quiche cu praz și bacon. Rețetă gustoasă de tartă sărată Quiche cu praz și bacon. Rețetă gustoasă de tartă sărată
Vezi cele mai noi articole
închide