informații despre alimente

Halloumi, brânza din Cipru care a cucerit lumea întreagă
Food Magazine | 24 iulie 2022

Halloumi, brânza din Cipru care a cucerit lumea întreagă

Halloumi este o brânză cipriotă făcută în mod tradițional din lapte de capră și de oaie sau un amestec al celor două. Uneori se folosește și lapte de vacă. Este foarte apreciată pentru că textura ei permite prepararea chiar și la grătar. Halloumi își menține foarte bine forma atunci când este încălzită la temperaturi înalte.

Halloumi, brânza din Cipru care a cucerit lumea întreagă
Ce este sarea kosher. Cât de diferită este de sarea de masă
Food Magazine | 18 iulie 2022

Ce este sarea kosher. Cât de diferită este de sarea de masă

Poate ai tot văzut prin rețetele de cooking că printre ingrediente se află sarea kosher. Te-ai întrebat cu siguranță ce este aceasta și cu ce diferă ea față de cea pe care o folosim noi zi de zi.

Ce este sarea kosher. Cât de diferită este de sarea de masă
5 greșeli pe care le faci când prepari sosuri. Soluții pentru a le repara
Galerie foto
Sfaturi culinare | 16 iulie 2022

5 greșeli pe care le faci când prepari sosuri. Soluții pentru a le repara

Descoperă cinci greșeli pe care le faci când prepari sosuri și cum le poți repara pentru ca, la final, să te bucuri de un preparat delicios.

5 greșeli pe care le faci când prepari sosuri. Soluții pentru a le repara
Cum se fierbe orezul în mod corect, potrivit experților
Sfaturi culinare | 16 iulie 2022

Cum se fierbe orezul în mod corect, potrivit experților

Pe cât pare de ușor de gătit orezul, pe atât este de complicat pentru că trebuie să respecți anumite reguli în prepararea lui. Specialiștii în bucătărie ne-au oferit cele mai bune sfaturi legate de cum se fierbe orezul în mod corect.

Cum se fierbe orezul în mod corect, potrivit experților
Platou cu brânzeturi de la Chef Roxana Blenche. Tehnici importante pentru realizarea unei farfurii cu gust
Video
BeautiFood | 12 iulie 2022

Platou cu brânzeturi de la Chef Roxana Blenche. Tehnici importante pentru realizarea unei farfurii cu gust

Un aperitiv ușor și delicios este și un platou cu brânzeturi. Acesta este perfect pentru o petrecere sau pentru când mergi într-o țară nouă și vrei să ai o experiență culinară diferită. De fapt, este ideal pentru orice fel de întâlnire.

Platou cu brânzeturi de la Chef Roxana Blenche. Tehnici importante pentru realizarea unei farfurii cu gust
Tipuri de pepene galben și aromele lor
Food Magazine | 12 iulie 2022

Tipuri de pepene galben și aromele lor

Pepenele galben este unul dintre fructele emblemă are verii. Dulce, zemos, numai buni să te răcorească într-o zi caniculară. Îl poți combina cu alte fructe, îl poți integra în smoothie-uri și limonade. Acesta se combină foarte bine cu brânzeturi sau mezeluri uscate. Hai să aflăm mai multe despre câte tipuri de pepene galben există și cum se pot integra în dieta zilnică.

Tipuri de pepene galben și aromele lor
Ce este uleiul de canola și la ce poate fi folosit
Food Magazine | 30 iunie 2022

Ce este uleiul de canola și la ce poate fi folosit

Uleiul de canola este din ce mai folosit în bucătărie. În ciuda popularității câștigate în ultima perioadă, acesta este adesea confundat cu uleiul de rapiță. Deși seamănă la culoare și la gust, cele două tipuri de ulei sunt diferite și doar unul dintre ele este comestibil.

Ce este uleiul de canola și la ce poate fi folosit
Tipuri de piper comestibile. Beneficii pentru sănătatea organismului
Galerie foto
Food Magazine | 28 iunie 2022

Tipuri de piper comestibile. Beneficii pentru sănătatea organismului

S-ar putea să fii surprinsă să afli că boabele de piper negru, alb și verde toate provin de la sămânța aceleiași plante. Variația de culoare provine din diferitele etape de dezvoltare și procesare. Boabele de piper provin din planta Piper nigrum, care este originară din India. Află mao multe despre cele 6 tipuri de piper comestibile.

Tipuri de piper comestibile. Beneficii pentru sănătatea organismului
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Ardei capia umpluți cu quinoa și legume într-un vas de sticlă
06:49
Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat Ardei capia umpluți cu quinoa și legume. Un preparat cu gust bogat
Oțet de struguri în două sticle și struguri proaspeți
05:37
Oțet de struguri. Unul dintre cele mai vechi condimente naturale Oțet de struguri. Unul dintre cele mai vechi condimente naturale
Chec marmorat cu dovleac și cacao portionat pe un tocator
2 octombrie, 07:01
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Sirop concentrat de struguri în borcan și lingură de lemn, alături de struguri
2 octombrie, 05:41
Melasă de struguri. Rețeta unui sirop concentrat și aromat Melasă de struguri. Rețeta unui sirop concentrat și aromat
Două bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere pe un tocător de lemn, un strugure, cuțit, ceainic, bol cu migdale, borcan cu miere și lingură de lemn spiralată
1 octombrie, 06:16
Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere Bruschette cu brânză și struguri, glazurate cu miere
Pulpe de pui cu dovleac și în tavă, presărate cu pătrunjel verde
1 octombrie, 05:02
Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă Pulpe de pui cu dovleac și cartofi la cuptor. Rețetă cu arome de toamnă
Pavlova cu pere caramelizate și cremă de ciocolată albă pe un suport de lemn
30 septembrie, 06:50
Pavlova cu pere caramelizate și cremă de ciocolată albă Pavlova cu pere caramelizate și cremă de ciocolată albă
Supă cremă de dovleac cu năut în bol, o lingură, un bol cu năut, o felie de dovleac și un dovleac întreg
30 septembrie, 05:39
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Vezi cele mai noi articole
închide