rețetă cu legume

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Galerie foto
Garnituri | 22 octombrie 2024

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească

Tian de legume este o rețetă tradițională provensală, originară din sudul Franței, în care legumele de sezon sunt aranjate stratificat și coapte lent la cuptor. Acest proces le ajută să-și dezvolte aroma bogată și dulceagă. Este un fel de mâncare vegetarian, perfect ca fel principal ușor sau garnitură. Special la această rețetă este modul în care legumele sunt așezate frumos într-o tavă și lăsate să se caramelizeze încet. În acest mod se intensifică gustul natural al fiecărui ingredient.

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome
Galerie foto
Garnituri | 19 august 2024

Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome

Dacă adori legumele coapte pe grătar sau în cuptor, rețeta de mâncare de legume coapte în cuptor, cu siguranță va fi pe gustul tău. Este o rețetă simplă și ușoară, care se prepară într-un timp destul de scurt.

Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome
Legume în aspic. Rețetă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 17 noiembrie 2023

Legume în aspic. Rețetă de post

Dacă adori rețeta tradițională de piftie din carne de porc sau din alte specialități de carne, în perioadele de post poți prepara rețeta de legume în aspic. Rețeta este simplă și foarte versatilă, o poți adapta după propriul gust.

Legume în aspic. Rețetă de post
Legume asortate în sos de roșii. Rețetă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 16 noiembrie 2023

Legume asortate în sos de roșii. Rețetă de post

Dacă te-ai hotărât să ții post sau doar să faci puțină pauză de la preparatele cu carne, îți oferim o rețetă de legume asortate în sos de roșii. Este o rețetă simplă și rapidă pe care o poți adapta după propriul gust.

Legume asortate în sos de roșii. Rețetă de post
Ratatouille la cuptor. Rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă
Galerie foto
Mâncăruri de post | 10 martie 2023

Ratatouille la cuptor. Rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă

Pentru una dintre mesele principale ale zilelor de post sau zilele în care dorești să faci pauză de la preparatele cu carne, încearcă rețeta de ratatouille la cuptor. Este o rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă, foarte gustoasă și hrănitoare.

Ratatouille la cuptor. Rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă
Frigărui de pui cu legume. O rețetă simplă și hrănitoare
Galerie foto
Friptură / Grătar | 10 ianuarie 2023

Frigărui de pui cu legume. O rețetă simplă și hrănitoare

Dacă îți plac combinațiile de legume cu carne în preparate delicioase, rețeta de frigărui de pui cu legume cu siguranță va fi pe placul tău. Este o rețetă simplă și hrănitoare, perfectă și pentru mesele copiilor.

Frigărui de pui cu legume. O rețetă simplă și hrănitoare
Legume cu linte la tigaie. Rețetă hrănitoare
Galerie foto
Garnituri | 12 noiembrie 2022

Legume cu linte la tigaie. Rețetă hrănitoare

Pentru o cină rapidă, sau un prânz simplu și hrănitor, rețeta de legume cu linte la tigaie poate fi o alegere sănătoasă. În plus, mâncarea este foarte gustoasă și ușor de pregătit.

Legume cu linte la tigaie. Rețetă hrănitoare
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă în farfurie rustică, cu lingură de lemn
07:26
Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
Cornulețe fragede umplute cu prune uscate pe un platou, alături de o ceașcă
1 aprilie, 10:49
Cornulețe fragede umplute cu prune uscate. Un deliciu tradițional Cornulețe fragede umplute cu prune uscate. Un deliciu tradițional
Cremă de avocado cu cacao în două pahare, decorată cu frunze de mentă, o linguriță și un avocado secționat în două
31 martie, 10:43
Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios Cremă de avocado cu cacao. Rețeta unui desert cremos și delicios
Chifle pufoase cu brânză și urzici în forma de copt, o chiflă secționată
30 martie, 13:41
Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă Chifle pufoase cu brânză și urzici. Au gust bogat și textură cremoasă
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
29 martie, 05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Vezi cele mai noi articole
închide