rețetă cu legume

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Galerie foto
Garnituri | 22 octombrie 2024

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească

Tian de legume este o rețetă tradițională provensală, originară din sudul Franței, în care legumele de sezon sunt aranjate stratificat și coapte lent la cuptor. Acest proces le ajută să-și dezvolte aroma bogată și dulceagă. Este un fel de mâncare vegetarian, perfect ca fel principal ușor sau garnitură. Special la această rețetă este modul în care legumele sunt așezate frumos într-o tavă și lăsate să se caramelizeze încet. În acest mod se intensifică gustul natural al fiecărui ingredient.

Tian de legume. Rețetă din bucătăria franțuzească
Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome
Galerie foto
Garnituri | 19 august 2024

Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome

Dacă adori legumele coapte pe grătar sau în cuptor, rețeta de mâncare de legume coapte în cuptor, cu siguranță va fi pe gustul tău. Este o rețetă simplă și ușoară, care se prepară într-un timp destul de scurt.

Mâncare de legume coapte în cuptor. O explozie de gusturi și arome
Legume în aspic. Rețetă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 17 noiembrie 2023

Legume în aspic. Rețetă de post

Dacă adori rețeta tradițională de piftie din carne de porc sau din alte specialități de carne, în perioadele de post poți prepara rețeta de legume în aspic. Rețeta este simplă și foarte versatilă, o poți adapta după propriul gust.

Legume în aspic. Rețetă de post
Legume asortate în sos de roșii. Rețetă de post
Galerie foto
Mâncăruri de post | 16 noiembrie 2023

Legume asortate în sos de roșii. Rețetă de post

Dacă te-ai hotărât să ții post sau doar să faci puțină pauză de la preparatele cu carne, îți oferim o rețetă de legume asortate în sos de roșii. Este o rețetă simplă și rapidă pe care o poți adapta după propriul gust.

Legume asortate în sos de roșii. Rețetă de post
Ratatouille la cuptor. Rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă
Galerie foto
Mâncăruri de post | 10 martie 2023

Ratatouille la cuptor. Rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă

Pentru una dintre mesele principale ale zilelor de post sau zilele în care dorești să faci pauză de la preparatele cu carne, încearcă rețeta de ratatouille la cuptor. Este o rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă, foarte gustoasă și hrănitoare.

Ratatouille la cuptor. Rețeta de ghiveci franțuzesc, simplă și rapidă
Frigărui de pui cu legume. O rețetă simplă și hrănitoare
Galerie foto
Friptură / Grătar | 10 ianuarie 2023

Frigărui de pui cu legume. O rețetă simplă și hrănitoare

Dacă îți plac combinațiile de legume cu carne în preparate delicioase, rețeta de frigărui de pui cu legume cu siguranță va fi pe placul tău. Este o rețetă simplă și hrănitoare, perfectă și pentru mesele copiilor.

Frigărui de pui cu legume. O rețetă simplă și hrănitoare
Legume cu linte la tigaie. Rețetă hrănitoare
Galerie foto
Garnituri | 12 noiembrie 2022

Legume cu linte la tigaie. Rețetă hrănitoare

Pentru o cină rapidă, sau un prânz simplu și hrănitor, rețeta de legume cu linte la tigaie poate fi o alegere sănătoasă. În plus, mâncarea este foarte gustoasă și ușor de pregătit.

Legume cu linte la tigaie. Rețetă hrănitoare
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
lipie libaneză pusă într-un coș de lemn
06:52
Rețeta de lipie libaneză. Cum să faci acasă pâinea emblematică a Orientului Rețeta de lipie libaneză. Cum să faci acasă pâinea emblematică a Orientului
Pasta pomodoro servite pe o farfurie albă
06:00
Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii Pasta pomodoro, cele mai simple și gustoase paste cu sos de roșii
ghebe murate puse în două borcane diferite
05:45
Rețeta simplă de ghebe murate. Trucuri și pași simpli pentru un preparat savuros Rețeta simplă de ghebe murate. Trucuri și pași simpli pentru un preparat savuros
desert de toamnă servit pe o farfurie neagră
18 noiembrie, 06:49
Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece Desert de toamnă cu mere. Pașii simpli pentru o prăjitură delicioasă în sezonul rece
Paste cremoase de post făcute cu drojdie nutritivă
18 noiembrie, 06:17
Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase Vrei să faci paste de post? Iată cu ce să înlocuiești brânza ca să fie cremoase
Un bol plin cu fasole neagră pregătită din conservă
18 noiembrie, 05:09
5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece 5 rețete cu fasole neagră la conservă. Preparate bogate în proteine, perfecte pentru sezonul rece
garnituri cu cartofi puse într-un colaj cu mai multe fotografii
17 noiembrie, 06:04
Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare Cele mai bune garnituri cu cartofi. Idei perfecte pentru a completa felul principal de mâncare
zabaione servit într-un pahar transparent
17 noiembrie, 05:26
Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă Zabaione, desertul rafinat al italienilor. Cum să îl prepari acasă
Vezi cele mai noi articole
închide