smântână

Înghețată de casă cu trei arome de fructe. Cea mai rapidă rețetă
Video
BeautiFood | 4 iunie 2024

Înghețată de casă cu trei arome de fructe. Cea mai rapidă rețetă

Cum să faci înghețată cu fructe acasă, iată cea mai simplă și rapidă rețetă. Vrei o înghețată de casă cu căpșuni, o înghețată cu fructe de pădure, poate o înghețată cu pepene galben sau de ce nu o înghețată cu mango? Nimic mai simplu. Chef Sorin Gonțea îți arată cum să prepari acasă o înghețată cu 3 arome de fructe, iar tu o vei putea face cu fructele tale preferate.

Înghețată de casă cu trei arome de fructe. Cea mai rapidă rețetă
Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă sărată
Video
BeautiFood | 28 mai 2024

Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă sărată

Quiche-ul poate părea a fi un preparat de lux, deoarece îl găsești frecvent în cafenele chic și restaurante. De fapt, este foarte simplu de făcut acasă, iar aici, în emisiunea BeautiFood, Chef Sorin Gonțea îți arată cum să prepari un Quiche franțuzesc cu praz și brânză.

Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă sărată
Prăjitura Mont Blanc, un desert cu frișcă și cremă fină de castane
Video
BeautiFood | 21 mai 2024

Prăjitura Mont Blanc, un desert cu frișcă și cremă fină de castane

Prăjitura Mont Blanc sau Mont Blanc aux Marrones este o prăjitură realizată dintr-un amestec de piure de castane dulci, frișcă și bezea sub forma unui vârf de munte menit să semene cu faimosul Mont Blanc.

Prăjitura Mont Blanc, un desert cu frișcă și cremă fină de castane
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Sfaturi culinare | 19 mai 2024

Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile

Dacă ai întâmpinat dificultăți în a obține o frișcă reușită pentru deserturi delicioase, avem pentru tine câteva sfaturi utile despre cum se bate frișca din smântână naturală.

Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Vichyssoise, o rețetă de supă cremă de praz și cartofi
Video
BeautiFood | 14 mai 2024

Vichyssoise, o rețetă de supă cremă de praz și cartofi

Vichyssoise este o supă franțuzească fină și cremoasă pe bază de praz, cartofi și smântână, este una dintre cele mai simple și mai versatile supe reci realizate vreodată. Chef Sorin Gonțea ne-a arătat cum se prepară supa cremă Vichyssoise în emisiunea BeautiFood | Sezonul 3.

Vichyssoise, o rețetă de supă cremă de praz și cartofi
Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică
Video
BeautiFood | 7 mai 2024

Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică

Tarta Tatin este un desert franţuzesc cu fructe, de obicei mere, care sunt caramelizate cu unt şi zahăr, apoi acoperite cu un aluat de patiserie şi coapte. După ce tarta s-a copt, se răstoarnă tava pentru a se servi. Crema Chantilly este o frișcă îndulcită cu zahăr pudră și aromă de vanilie. În episodul 6 al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3, Chef Sorin Gonţea a preparat acest desert delicios şi uşor de pregătit.

Tartă Tatin cu mere și cremă Chantilly, o rețeta franțuzească clasică
Papoutsakia. Rețetă de vânătă umplută în stil grecesc
Video
BeautiFood | 30 aprilie 2024

Papoutsakia. Rețetă de vânătă umplută în stil grecesc

Papoutsakia este un preparat grecesc, în varianta clasică fiind vinete coapte, care au fost tăiate în jumătate, umplute cu carne de vită tocată și acoperite cu un sos bechamel şi brânză. Odată coapte împreună, sunt incredibil de aromate și gustoase. În episodul 5 al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3, Chef Sorin Gonţea a preparat această reţetă simplă şi destul de uşor de pregătit.

Papoutsakia. Rețetă de vânătă umplută în stil grecesc
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Video
BeautiFood | 23 aprilie 2024

Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente

O reţetă clasică de mousse de ciocolată cu fructe de pădure, un desert cremos, mătăsos şi încărcat cu aromă de ciocolată, care este făcut din doar 3 ingrediente și 3 pași simpli. Chef Sorin Gonţea ne-a arătat într-un nou episod al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3 cum preparăm acest delicios mousse de ciocolată.

Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan
Video
BeautiFood | 16 aprilie 2024

Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan

O friptură perfect fragedă și suculentă este servită cu un sos catifelat de smântână şi parmezan care pur și simplu se topește în gură! În cel de-al doilea episod al emisiunii BeautiFood | Sezonul 3, Chef Sorin Gonţea ne-a preparat un steak de vită cu sos alb de parmezan, o reţetă uşor de realizat de oricine acasă.

Steak de vită cu sos de smântână şi parmezan
Rum Baba cu frișcă și fructe de pădure: o altfel de savarină
Video
BeautiFood | 9 aprilie 2024

Rum Baba cu frișcă și fructe de pădure: o altfel de savarină

Rum Baba sau Baba au Rhum este o prăjitură similară cu savarina, din aluat, sirop cu lichior, și frișcă. Chef Sorin Gonțea ne-a arătat cum se face Rum Baba cu frișca și fructe de pădure.

Rum Baba cu frișcă și fructe de pădure: o altfel de savarină
Paste cu hribi și gălbiori în sos cremos de smântână
Video
BeautiFood | 2 aprilie 2024

Paste cu hribi și gălbiori în sos cremos de smântână

Atuul acestei rețete de paste cu hribi și gălbiori este sosul cremos și aroma de ciuperci. Este un fel de mâncare delicios, rapid și ușor de preparat. Combinația de hribi cu gălbiori asigură o aromă mai puternică față de ciupercile albe clasice, dar poți folosi orice tip de ciuperci ai la îndemână. Chef Sorin Gonțea ne-a preparat și explicat această rețetă în primul episod al show-ului BeautiFood | Sezonul 3.

Paste cu hribi și gălbiori în sos cremos de smântână
12 moduri de a folosi smântâna în bucătărie. Idei care îți vor transforma preparatele în delicatese
Sfaturi culinare | 25 martie 2024

12 moduri de a folosi smântâna în bucătărie. Idei care îți vor transforma preparatele în delicatese

Smântâna nu ar trebui să îți lipsească din frigider. Este un ingredient versatil pe care îl poți folosi atât pentru preparate sărate, cât și dulci. Se potrivește în aproape orice combinație și este destul de ușor de integrat în mâncare. Sunt atât de multe moduri de a folosi smântâna în bucătărie încât o să rămâi surprinsă. Descoperă cum o poți integra în preparatele tale.

12 moduri de a folosi smântâna în bucătărie. Idei care îți vor transforma preparatele în delicatese
3 motive pentru care nu trebuie să înlocuiești smântâna din aluaturi
Sfaturi culinare | 4 februarie 2023

3 motive pentru care nu trebuie să înlocuiești smântâna din aluaturi

Bunicile noastre adăugau smântână în majoritatea preparatelor coapte. Astăzi, pentru că ne dorim alimente cu cât mai puține calorii, smântâna a fost înlocuită cu tot felul de alte grăsimi sau a fost eliminată de tot din rețete. Iată 3 motive pentru care nu trebuie să înlocuiești smântâna din aluaturi.

3 motive pentru care nu trebuie să înlocuiești smântâna din aluaturi
Salată de cartofi cu sos de muștar și smântână, un deliciu în farfurie
Salate | 29 iunie 2022

Salată de cartofi cu sos de muștar și smântână, un deliciu în farfurie

Cartofii sunt foarte populari la noi în țară. Dacă se află pe lista ta de alimente de bază, atunci îți propunem o salată de cartofi cu sos de muștar și smântână. Se prepară rapid și cu siguranță ai la îndemână toate ingredientele.

Salată de cartofi cu sos de muștar și smântână, un deliciu în farfurie
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cornet cu înghețată de mentă ținut în mână
06:19
Înghețată de mentă cu lapte condensat, foarte aromată și colorată Înghețată de mentă cu lapte condensat, foarte aromată și colorată
Salată de țelină cu morcovi și maioneză pe felie de pâine
06:17
Salată de țelină cu morcovi și maioneză. Rețetă pentru gustări delicioase Salată de țelină cu morcovi și maioneză. Rețetă pentru gustări delicioase
Castraveți murați la soare într-un bol și în furculiță
26 iulie, 06:43
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
Clafoutis cu multe legume și parmezan, decorat cu rozmarin
26 iulie, 05:41
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Rețeta de salată argentiniană, cu roșii, brânză telemea și usturoi în bol
25 iulie, 08:04
Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi Rețeta de salată argentiniană. Salată de roșii cu brânză telemea și usturoi
Porții de brownie cu afine și cremă de lămâie
25 iulie, 06:15
Brownie cu afine și cremă de lămâie. Un desert delicios Brownie cu afine și cremă de lămâie. Un desert delicios
ciuperci proaspete puse pe un tocător
24 iulie, 08:06
Cât timp se păstrează ciupercile în frigider? Perioada optimă de depozitare Cât timp se păstrează ciupercile în frigider? Perioada optimă de depozitare
Trei roșii umplute alături de capace din roșii și frunze de bucuioc
24 iulie, 08:00
Roșii umplute cu salată de paste și legume proaspete Roșii umplute cu salată de paste și legume proaspete
Vezi cele mai noi articole
închide