Biscuiți Red Velvet Crinkle. Rețetă simplă de biscuiți catifea roșie

timpul de preparare
Timp de gătire: 30 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Desert
tipul bucătăriei
bucătăria: Americană

Transformă momentele petrecute alături de familie și prieteni în momente dulci și răsfață-i cu deserturi delicioase. Poți prepara rețeta de biscuiți Red Velvet Crinkle, delicioși și spectaculoși în culori simbolice pentru luna februarie și martie.

Biscuiți Red Velvet Crinkle
Galerie foto

Galerie foto

Biscuiții au aspect spectaculos, iar interiorul este moale și pufos / Shutterstock

Interesant la acești biscuiți este și aspectul crăpat și bicolor, dar și interiorul fraged și aerat. Gustul este pur și simplu delicios pentru că sunt preparați cu unt și cacao. Aroma o poți alege după propriul gust. Pentru reușita culorii ce simbolizează catifeaua roșie, este important să optezi pentru un colorant alimentar de calitate.

Citește și

Cel mai recomandat colorant alimentar este colorantul sub formă de gel. Iar dacă acesta mai este și aromat, calitatea biscuiților este asigurată. Rețeta acestor biscuiți în culorile simbolice iubirii se prepară asemănător cu rețeta biscuiților cu ciocolată – Chocolate Crinkles, preparată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Diferența este dată de colorantul alimentar adăugat, dar și de înlocuirea ciocolatei din compoziție cu pudră de cacao. Prepară și tu delicioșii biscuiți urmărind mai jos rețeta pas cu pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ingrediente

Mod de preparare

Înainte de a începe amestecarea ingredientelor pentru aluatul de biscuiți, scoate untul de la frigider și lasă-l la temperatura camerei 20-30 de minute. Este important ca untul să fie moale pentru a putea frământa aluatul mai ușor.

Descoperă și o rețetă de biscuiți cu lămâie și mac.

Cum prepari aluatul pentru biscuiți Red Velvet Crinkle

Pune făina într-un bol mai mare și adaugă peste ea pudra de cacao, sarea și praful de copt. Amestecă bine aceste ingrediente, apoi trece-le prin sită, pentru a fi mai aerate.

Amestecă untul moale cu zahărul până capătă cremozitate, iar granulele de zahăr nu se mai simt. Folosește mixerul pentru a scurta timpul. Apoi, în compoziția de unt adaugă ouăle, unul câte unul. Omogenizează bine compoziția după fiecare ou adăugat. Stinge bicarbonatul în sucul de lămâie și adaugă-l în bolul cu compoziție. Adaugă și esența, dar și colorantul alimentar.

Pune compoziția rezultată în bolul cu făină și frământă aluatul. Potrivește-i textura adăugând și puțin lapte rece. Vei obține un aluat ușor moale și lipicios. Acoperă-l cu folie alimentară și pune-l la rece pentru aproximativ două ore.

În acest interval de timp, aluatul va deveni mai ferm și se va putea modela.

Cum modelezi și coci biscuiții

Pornește cuptorul la 180 de grade și pregătește cea mai mare tavă a cuptorului în care așezi hârtie de copt. Scoate aluatul de la rece, rupe câte o bucată din el și modelează forme sferice de mărimea nucilor. Tăvălește-le prin zahăr pudră, apoi așază-le în tavă, la distanțe de aproximativ 2,5 cm între ele.

Pune tava în cuptor și coace delicioșii biscuiți Red Velvet Crinkle pentru 15 minute, la 180 de grade Celsius. Efectul de crinkle se datorează dezvoltării acestora în timpul coacerii, având în compoziție și praf de copt.

Iar dacă vrei să-ți sporești colecția rețetelor de biscuiți cu aspect spectaculos și gust delicios, îți mai oferim și rețeta celor mai simpli biscuiți în formă de inimioară.

Citește și
Biscuiți catifea roșie, unul secționat
Galerie foto

Galerie foto

Biscuiți Red Velvet Crinkle în tavă, pe hârtie de copt
Aluat pentru biscuiți catifea roșie
Biscuiți Red Velvet Crinkle
+21
CELE MAI CITITE
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Paste cu pesto de leurdă în farfurie, alături de un borcan cu pesto și frunze de leurdă
Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară
Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Fursecuri Angeliche decorate cu zahăr
Galerie foto
Angeliche. Rețetă de fursecuri elegante și delicate
Angeliche. Rețetă de fursecuri elegante și delicate
Tartă cu caise și brânză porționată, alături de o furculiță
Galerie foto
Tartă cu brânză și caise din compot. Un desert fin, cremos și parfumat
Tartă cu brânză și caise din compot. Un desert fin, cremos și parfumat
Tartă cu jeleu de fructe și decor din aluat împletit
Galerie foto
Tartă cu jeleu de fructe și decor din aluat împletit. Un desert spectaculos
Tartă cu jeleu de fructe și decor din aluat împletit. Un desert spectaculos
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Mai mulți mici de casă puți pe un tocător de lemn
05:20
Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
Borș de fasole albă în bol și în lingură alături de ardei iuți și o sticlă
28 martie, 10:48
Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești
Două porții de plăcintă creață cu brânză sărată
27 martie, 09:37
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase
Omletă cu urzici și ceapă verde porționată pe farfurie, un platou cu roșie și parmezan, frunze de urzici și o ceașcă de cafea
26 martie, 09:36
Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime Omletă cu urzici și ceapă verde. Un mic dejun hrănitor și plin de prospețime
File de macrou în sos cu usturoi, cartofi natur și ciuperci
25 martie, 09:22
File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros File de macrou în sos cu usturoi. Un preparat aromat și savuros
Pate de ciuperci cu fasole roșie în borcan și pe felii de pâine
24 martie, 07:23
Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor Pate de ciuperci cu fasole roșie. Un aperitiv cremos și hrănitor
Preparate de post pentru micul dejun puse pe un blat de lemn
23 martie, 05:31
Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii Preparate de post pentru micul dejun. Idei pentru fiecare zi a săptămânii
Paste cu pesto de leurdă în farfurie, alături de un borcan cu pesto și frunze de leurdă
22 martie, 13:27
Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară Paste cu pesto de leurdă. Savoare intensă și prospețime de primăvară
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
1
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Pârjoale moldovenești. Una dintre cele mai populare rețete tradiționale
Dacă nu ai preparat încă, în propria bucătărie delicioasele pârjoale moldovenești, îți oferim mai jos rețeta detaliată pas cu pas. Mai prepari un piure de cartofi cremos, iar deliciul mesei de...
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
2
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
De ce este obligatoriu să speli coaja lămâilor. Riscurile la care te expui dacă nu o faci
Probabil ai văzut în supermarketuri mesaje de avertizare legate de coaja lămâilor. Te-ai întrebat de ce nu este recomandat să le consumi. Motivul este că au pesticide care ți-ar putea afecta...
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
3
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sos marinara vs sos de roșii. La ce preparate se folosește fiecare
Sosul marinara și sosul de roșii sunt esențiale în bucătăria italiană, fiind folosite frecvent în diverse preparate. Deși ambele au la bază roșiile, ele diferă semnificativ în compoziție și utilizare. Sosul...
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
4
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsuri de cartofi la air fryer. Varianta sănătoasă pentru cea mai iubită gustare
Chipsurile de cartofi preparate la air fryer reprezintă o inovație culinară care combină gustul autentic al tradiționalelor chipsuri prăjite cu beneficiile unui stil de viață mai sănătos. Prin utilizarea aerului fierbinte...
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
5
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi
Această rețetă tradițională, reinterpretată, de mămăligă cremoasă cu unt și ciuperci sotate cu usturoi o explozie de arome și texturi reconfortante. Rețeta aduce împreună două elemente de bază ale bucătăriei: mămăliga...
Parteneri
Zodia care poate avea un 2025 fabulos începând cu zilele următoare. Nativul a cărui viață se schimbă în bine
Zodia care poate avea un 2025 fabulos începând cu zilele următoare. Nativul a cărui viață se schimbă în bine
Zodia care poate avea un 2025 fabulos începând cu zilele următoare. Nativul a cărui viață se schimbă în bine
Valentin a pedepsit-o cu moartea pe femeia iubită. Furios că Nicoleta vrea divorţ, a ucis-o, apoi şi-a dat foc în maşină
Valentin a pedepsit-o cu moartea pe femeia iubită. Furios că Nicoleta vrea divorţ, a ucis-o, apoi şi-a dat foc în maşină
Valentin a pedepsit-o cu moartea pe femeia iubită. Furios că Nicoleta vrea divorţ, a ucis-o, apoi şi-a dat foc în maşină
Celebrul milionar care şi-a tocat întreaga avere de peste 20 de milioane de euro şi nu regretă deloc: „Aş face totul la fel. Sunt fericit”
Celebrul milionar care şi-a tocat întreaga avere de peste 20 de milioane de euro şi nu regretă deloc: „Aş face totul la fel. Sunt fericit”
Celebrul milionar care şi-a tocat întreaga avere de peste 20 de milioane de euro şi nu regretă deloc: „Aş face totul la fel. Sunt fericit”
Mircea Badea, interviu-eveniment în exclusivitate cu Andrew Tate, pentru AntenaPLAY
Mircea Badea, interviu-eveniment în exclusivitate cu Andrew Tate, pentru AntenaPLAY
Mircea Badea, interviu-eveniment în exclusivitate cu Andrew Tate, pentru AntenaPLAY
Cum arată Sharon Stone acum, la 67 ani. Celebra actriță făcea furori cu frumusețea ei în tinerețe
Cum arată Sharon Stone acum, la 67 ani. Celebra actriță făcea furori cu frumusețea ei în tinerețe
Cum arată Sharon Stone acum, la 67 ani. Celebra actriță făcea furori cu frumusețea ei în tinerețe
Riscul la care te expui când mesteci gumă. Ce ar ajunge în saliva ta
Riscul la care te expui când mesteci gumă. Ce ar ajunge în saliva ta
Riscul la care te expui când mesteci gumă. Ce ar ajunge în saliva ta
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Salată de primăvară din legume cu ouă fierte și leurdă
Topul liceelor din Bucureşti. Cele mai căutate la admiterea din 2025
Topul liceelor din Bucureşti. Cele mai căutate la admiterea din 2025
Topul liceelor din Bucureşti. Cele mai căutate la admiterea din 2025
Nelly a dezvăluit că s-a căsătorit cu Ashanti pentru că nu voia ca ea să fie doar mama copilului său
Nelly a dezvăluit că s-a căsătorit cu Ashanti pentru că „nu voia ca ea să fie doar mama copilului său”
Nelly a dezvăluit că s-a căsătorit cu Ashanti pentru că „nu voia ca ea să fie doar mama copilului său”
Tot ce trebuie să știi despre ecografia transvaginală
Tot ce trebuie să știi despre ecografia transvaginală
Tot ce trebuie să știi despre ecografia transvaginală
fresh
Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase

Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase

Plăcintă creață cu brânză sărată, pentru gustări delicioase

Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești

Borș de fasole albă. Un gust autentic al bucătăriei românești

Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți

Rețetă simplă de mici de casă. Ce se pune în carnea de mici ca să iasă gustoși și suculenți
închide