10 rețete de garnituri pentru orice fel de mâncare. Preparate perfecte pentru mesele alături de cei dragi

Când vine vorba despre garnituri, cartofii sunt de obicei vedeta, deși există o mulțime de alte variante. Poți folosi orice fel de legume, paste, orez și chiar fructe pentru a prepara garnituri pentru felurile tale de mâncare preferate. Descoperă mai jos 10 rețete de garnituri pentru orice fel de mâncare. Aceste preparate sunt perfecte pentru mesele alături de cei dragi.

mai multe garnituri pe o masă
Poți avea mai multe garnituri pentru un fel de mâncare principal/ Shutterstock

Garniturile trebuie alese în funcție de preparatul cu care le asociezi. De cele mai multe ori salata verde, cartofii prăjiți sau piure sunt alegerile preferate, însă nu trebuie să uiți că există și alte legume.

Poți alege dintr-o mulțime de moduri de preparare, condimente și dressinguri pentru a face garnituri interesante și gustoase.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salată de fasole neagră și porumb

Salata de fasole neagră și porumb se potrivește cu tacos sau ca aperitiv cu tortilla. Se păstrează bine în frigider și poate fi preparată cu o zi înainte. 

Salata de fasole cu porumb servită într-un castron negru
Salata de fasole cu porumb se poate păstra la frigider până la 3 zile / Shutterstock

Ingrediente

  • 400 g fasole neagră, clătită și scursă
  • 160 g porumb,
  • 1 avocado, tăiat cubulețe
  • 1 jalapeño, semințele îndepărtate și tocate mărunt
  • 100 g roșii cherry tăiate în sferturi
  • 1 ceapă roșie, tăiată cubulețe
  • coriandru proaspăt tocat
  • sucul de la 1 limetă
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • 1/2 lingură de miere
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1/2 linguriță de chimen măcinat
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 100 g brânză proaspătă sfărâmată

Mod de preparare

Într-un castron mare, se amestecă fasolea, porumbul, avocado, jalapeño, roșiile, ceapa și coriandrul. Într-un castron mic, se combină sucul de lămâie, uleiul, mierea și chimenul. Se asezonează cu sare și piper. 

Se toarnă dressingul peste legume și se amestecă. Apoi se adaugă brânza și se amestecă din nou. 

Broccoli la gratar

Asezonat cu puțin sos de soia, miere, sos Worcestershire și ketchup, broccoli la grătar îi va satisface chiar și pe cei mai mofturoși dintre meseni.

Broccoli la grătar servit pe un tocător de lemn
Broccoli la grătar se potrivește cu orice fel de carne / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 kg broccoli
  • 70 ml ulei de măsline extra virgin
  • 2 linguri de sos Worcestershire
  • 1 lingură de sos de soia
  • 3 linguri de ketchup
  • 1 lingură de miere
  • 3 căței de usturoi, tocați
  • 1/2 linguriță de sare cușer
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 1/4 linguriță de fulgi de ardei roșu, zdrobiți
  • 100 g parmezan proaspăt ras
  • felii de lămâie, pentru servire

Mod de preparare

Se preîncălzește grătarul la foc mediu. Se taie jumătatea inferioară a tulpinii de broccoli, apoi se despart buchețelele de broccoli. Într-un castron mare, se amestecă uleiul, sosul Worcestershire, sosul de soia, ketchup-ul, mierea și usturoiul. Se condimentează cu sare, piper și fulgi de ardei roșu. Se adaugă broccoli și se amestecă bine pentru ca fiecare buchet să fie acoperit. Se lasă să stea 10 minute.

Se pune broccoli pe grătar și se presară cu mai multă sare. Se pune broccoli până când devine fraged și ușor carbonizat, întorcându-l la fiecare 2 minute și ungând cu sosul rămas, 8-10 minute. Se presară cu parmezan și alți fulgi de ardei roșu și se servește cu felii de lămâie.

Salată grecească de năut

Salata grecească de năut are toate aromele pe care le iubești de la salata grecească clasică, transformate în ceva mai consistent și mai sățios, care se potrivește bine cu aproape orice. În plus, năutul are o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Salata grecească cu năut pusă într-un bol alb
Salata grecească cu năut are o combinație echilibrată de carbohidrați și proteine / Shutterstock

Ingrediente

  • 60 g iaurt grecesc
  • mărar proaspăt tocat, plus mai mult pentru servire
  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • 1 lingură de suc proaspăt de lămâie
  • 1 cățel de usturoi, tocat mărunt
  • sare
  • piper negru, proaspăt măcinat
  • 400 g năut, clătit, scurse
  • 1 ardei gras galben mic, tăiat în fâșii
  • 1/2 ceapă roșie mică, tăiată în fâșii
  • 1/2 castravete feliați pe lungime
  • 50 g struguri roșii tăiați pe jumătate
  • 60 g brânză feta mărunțită, plus mai mult pentru servire
  • 60 g măsline Kalamata fără sâmburi, tăiate pe jumătate

Mod de preparare

Într-un castron mare se amestecă iaurtul, mărarul, uleiul, zeama de lămâie, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până când se omogenizează. Se adaugă năutul, ardeiul gras, ceapa, castraveții, brânza feta, măslinele și 1/2 linguriță de sare și se amestecă. Se mai pune brânză feta și mărar și se servește.

Salată de paste

Pentru a împiedica pastele să absoarbă tot sosul trebuie să amesteci ingredientele între ele cu aproximativ o oră înainte. Cu cât pastele sunt mai uscate, cu atât vor absorbi mai puțin, așa că asigură-te că pastele sunt scurse foarte bine mai întâi. 

Salata de paste servită într-un bol mare și alb
Salata de paste se potrivește alături de pește la cuptor sau la grătar / Shutterstock

Ingrediente

Pentru salata de paste:

  • 200 g paste mici, fierte
  • 2 tulpini de țelină, tocate
  • 1 ardei gras roșu, tocat
  • 100 g măsline negre, feliate
  • 1 morcov mediu, tocat
  • pătrunjel proaspăt tocat, pentru ornat 

Pentru sos:

  • 200 g maioneză
  • 2 linguri de oțet de vin roșu
  • 1 lingură de zahăr granulat
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare

Într-un castron mare se combină pastele fierte, țelina, ardeiul gras, măslinele și morcovii.

Pentru dressing se amestecă într-un castron maioneza, oțetul și zahărul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă până se omogenizează. Se toarnă dressingul peste amestecul de paste și se amestecă. Se ornează cu pătrunjel înainte de servire.

Sparanghel la air fryer

Cu timp minim și fără efort, poți avea o garnitură sănătoasă și elegantă în doar câteva minute. Cu o linguriță de ulei de măsline și puțin suc de lămâie pentru a-i da un plus de aromă poți face sparanghel la air fryer.

Sparanghel servit pe o farfurie albă
Sparanghelul este o garnitură potrivită pentru carnea de vită sau cu somon / Shutterstock

Ingrediente

  • 400 g sparanghel, capetele dure îndepărtate
  • 1 lingură de ulei de măsline extra virgin
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • felii de lămâie, pentru servire

Mod de preparare

Într-un castron mediu, se amestecă sparanghelul cu uleiul și se se asezonează cu sare. Se adaugă câteva felii de piper negru.

Într-un coș cu friteuză, se aranjează sparanghelul într-un singur strat. Se gătește la 220°C până când sparanghelul este fraged, aproximativ 7 minute. Se scoate, se aranjează pe un platou și se decorează cu felii de lămâie.

Frigărui de legume

Aceste frigărui au combinația perfectă de arome și texturi și se potrivesc cu orice fel de carne la grătar, dar și cu orez sau salată verde.

Frigăruile de legume servite pe un platou de lemn
Frigăruile de legume se servesc cât sunt fierbinți / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 dovlecei medii, tăiat în semiluni groase de 2-3 cm
  • 300 g ciuperci champignon, curățate și tăiate la jumătate
  • 1 ceapă roșie medie, tăiata felii
  • 2 lămâi mici, tăiate în optimi 
  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • 1 cățel de usturoi, ras
  • cimbru proaspăt tocat, oregano sau rozmarin
  • fulgi de ardei roșu
  • sare cușer
  • piper negru proaspăt măcinat 

Mod de preparare

Se pornește grătarul și se lasă să se încingă.

Pe fiecare frigăruie se pun dovlecel, ciuperci, ceapă și bucăți de lămâie, alternându-le. Într-un castron mic, se amestecă uleiul, usturoiul, ierburile și fulgii de ardei roșu. 

Se ung legumele de pe frigăruie peste tot, apoi se asezonează sare și piper. Se pun pe grătar, întorcându-le ocazional, până când legumele sunt fragede și ușor carbonizate, 12-14 minute. Se servesc fierbinți. 

Salată de cartofi la cuptor

Cei mai buni cartofi pentru această salată sunt cei roșii, pentru că au o textură mai făinoasă și vor putea fi fărâmițați mai ușor în etapa finală de amestecare.

Salată de cartofi copți pusă într-un bol mare și alb
Salata de cartofi copți se poate servi și ca fel principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 700 g cartofi tăiați pe jumătate
  • 1 lingură de sare
  • 170 g bacon tăiat în bucăți groase
  • 100 g smântână
  • 50 g maioneză 
  • 2 linguri de oțet de mere
  • 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
  • 1/2 linguriță de boia afumată
  • 3 fire de ceapă verde , feliată
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • pătrunjel proaspăt tocat, împărțit 
  • 70 g cheddar mărunțit

Mod de preparare

Într-o oală mare se pun cartofii cu apă rece și se adaugă o lingură de sare. Se aduce la punctul de fierbere și gătesc până când cartofii sunt ușor de străpuns ușor cu un cuțit, 13-15 minute. Se scurg și se pun din nou în oală. Se asezonează cu 1/4 linguriță de sare. 

Între timp, într-o tigaie medie la foc mediu, se gătește baconul, amestecând ocazional, până devine crocantă, 7-9 minute. Se transferă pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie. 

Într-un castron mare, se amestecă smântâna, maioneza, oțetul, piperul negru, boiaua de ardei și restul de o linguriță de sare până se omogenizează. Se adaugă cartofii calzi, baconul, ceapa verde, usturoi și pătrunjelul. Se adaugă brânza și se amestecă din nou pentru ca ingredientele să se combine. Se ornează cu pătrunjel rămas. 

Bacon cu fasole, la cuptor

Baconul cu fasole la cuptor poate fi un fel de mâncare în sine, dar poate fi și garnitură pentru fripturi din carne, mai ales de porc.

Fasolea cu bacon pusă într-un castron mare și negru
Fasolea cu bacon se servește cu feluri principale din carne de porc / Shutterstock

Ingrediente

  • 100 ml ketchup
  • 100 ml sos barbeque
  • 1 linguriță zahăr brun
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 2 linguri de muștar Dijon
  • 1 lingură de sos Worcestershire
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 400 g fasole neagră din conservă clătită și scursă
  • 6 felii de bacon, tocate

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 190°C. Într-un castron mare, se amestecă ketchup-ul, sosul barbeque, zahărul brun, muștarul Dijon, soul Worcestershire și usturoiul. Se asezonează cu sare și piper.

Se adaugă fasolea și se amestecă până când sunt acoperite, apoi se transferă într-o tavă mare de copt. Se acoperă cu bacon și se dă la cuptor până se rumenește și devine crocant, aproximativ o oră.

Cartofi dulci

Cartofii dulci sunt un superaliment total, cu un conținut ridicat de vitamina C și fibre. Sunt foarte versatili putând fi gătiți atât în preparate dulci, cât și sărate.

Cartofii dulci, copți, serviți pe un platou alb
Cartofii dulci copți se pot asezona cu ierburi aromatice și zeamă de limetă / Shutterstock

Ingrediente

  • 4 cartofi dulci, curățați
  • ulei de măsline, opțional
  • 4 linguri de unt
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu, se pun cartofii înțepați peste tot cu o furculiță. Se freacă exteriorul cu o cantitate mică de ulei de măslin. Se coc până se înmoaie, 45-50 de minute.

Se lasă să se răcească, apoi se desfac pe mijloc cu un cuțit și se acoperă cu o bucată de unt. Se asezonează cu sare și piper înainte de servire.

Salata de feta cu pepene verde

Cu echilibrul între dulce și sărat, această salată ușoară de vară se potrivește perfect cu pui la grătar, somon, orice fel de friptură sau chiar un hamburger cu carne de vită, pui sau legume.  

Salata de pepene roșu și feta, servită într-un bol mare
Salata de pepene roșu și feta este foarte răcoritoare / Shutterstock

Ingrediente

  • 70 ml ulei de măsline extra virgin
  • 2 linguri de oțet de vin rosu
  • 1/2 linguriță de sare
  • 400 g pepene roșu fără semințe tăiat cubulețe
  • 1 castravete mediu, tocat
  • 100 g feta mărunțită
  • 1 ceapă roșie, feliată subțire
  • mentă tocată grosier
  • sare de mare fulgioasă, pentru garnitură (opțional)

Mod de preparare

Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul și sarea. Într-un castron mare, se combină pepenele, castraveții, brânza feta, ceapa roșie și menta. Se adaugă dressingul și se amestecă. Se ornează cu mai multă mentă și sare de mare.

Citește și
CELE MAI CITITE
Gogoși de post cu apă minerală în două vase
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Tocănița de post cu ciuperci servită într-un castron alb
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Un cozonac proaspăt scos din cuptor și feliat pe un tocător de lemn
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Colaj cu chef Sorin Gonțea și pahare de mousse de ciocolată cu fructe de pădure.
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Două tăvi cu cozonaci unși cu un sirop special
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
rețete cu pește de Florii puse pe o masă
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
mai multe garnituri sănătoase puse pe o masă
15 garnituri sănătoase și extrem de gustoase. Rețete simple și rapide
15 garnituri sănătoase și extrem de gustoase. Rețete simple și rapide
alimente care ajută la îmbunătățirea funcțiilor cognitive
3 idei pentru o cină care ar putea să ajute la îmbunătățirea funcțiilor cognitive
3 idei pentru o cină care ar putea să ajute la îmbunătățirea funcțiilor cognitive
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
drob crocant, feliat și servit pe un tocător de lemn
06:57
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
Două ouă de Paște din cupcakes, cu cremă de mascarpone în trei culori, unul secționat
06:34
Ouă de Paște din cupcakes, cu cremă de mascarpone în trei culori Ouă de Paște din cupcakes, cu cremă de mascarpone în trei culori
Tort cu ouă de ciocolată secționat pe platou
05:32
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Pulpă de miel cu cartofi într-o tavă rustică de lemn, alături de un bol cu sos
28 aprilie, 06:39
Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă Pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Rețetă savuroasă și consistentă
Porție de pască pufoasă fără aluat în spatula așezată pe farfurie, alături de platoul cu pasca secționată
28 aprilie, 05:53
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
Trei rețete de ouă umplute așezate pe un platou
28 aprilie, 05:28
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate în cratiță, alături de un bol cu piure de cartofi
28 aprilie, 05:21
Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște Iepure cu vin la cuptor și legume caramelizate. Rețetă pentru masa de Paște
rețete cu pește de Florii puse pe o masă
27 aprilie, 06:01
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă 7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
1
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Cozonacii nu sunt cel mai ușor desert de preparat. Trebuie să fii atentă la o mulțime de detalii, de la temperatura ingredientelor la modul în care în care îi manevrezi după...
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
2
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Rețetă de marinadă pentru pește prăjit. Ingredientul care îi dă savoare preparatului tău
Peștele prăjit poate fi mai gustos dacă înainte de a-l pune în tigaia cu ulei încins îl lași câteva ore sau peste noapte într-o compoziție cu condimente și ierburi aromatice. Descoperă...
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
3
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Gogoși de post împletite. Un desert simplu și delicios
Dacă ai în plan să prepari gogoși pentru momentele dulci ale zilei, îți recomandăm să încerci rețeta de gogoși de post împletite. Este un mod de a da aspect cuceritor celui...
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
4
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine și este important să le integrezi în dieta ta, mai ales în perioadele de post. O variantă delicioasă de a face acest lucru este...
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
5
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
O reţetă clasică de mousse de ciocolată cu fructe de pădure, un desert cremos, mătăsos şi încărcat cu aromă de ciocolată, care este făcut din doar 3 ingrediente și 3 pași...
Parteneri
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!. Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
Prințul Harry, gest emoționant pentru nepotul său cel mic. Cadoul extrem de valoros pe care Prințul Louis îl va prețui toată viața
Prințul Harry, gest emoționant pentru nepotul său cel mic. Cadoul extrem de valoros pe care Prințul Louis îl va prețui toată viața
Prințul Harry, gest emoționant pentru nepotul său cel mic. Cadoul extrem de valoros pe care Prințul Louis îl va prețui toată viața
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Bensu Soral din Bariere Invizibile revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba
Boala zombie care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Brioșe din aluat de cozonac, cu ciocolată
Brioșe din aluat de cozonac, cu ciocolată
Brioșe din aluat de cozonac, cu ciocolată
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
Selena Gomez a vorbit despre pauza ei de la social media: A fost cel mai satisfăcător cadou pe care mi l-am făcut
Selena Gomez a vorbit despre pauza ei de la social media: „A fost cel mai satisfăcător cadou pe care mi l-am făcut”
Selena Gomez a vorbit despre pauza ei de la social media: „A fost cel mai satisfăcător cadou pe care mi l-am făcut”
Beneficiile și riscurile consumului de alimente picante. Sfaturi pentru a le include în dietă în mod corect
Beneficiile și riscurile consumului de alimente picante. Sfaturi pentru a le include în dietă în mod corect
Beneficiile și riscurile consumului de alimente picante. Sfaturi pentru a le include în dietă în mod corect
fresh
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă

Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor

Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor

Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor

Ingredientul secret pentru doradă. Cea mai bună rețetă de pește la cuptor

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă

Cât se ține carnea de miel la cuptor. Trucuri utile pentru o friptură de Paște delicioasă

Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv

Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
închide