Chiflele bao sunt un preparat emblematic al bucătăriei chinezești, având în spate o istorie de aproape două milenii. Poți să le faci și tu acasă, atunci când îți este poftă de mâncare asiatică. Iată o rețetă simple de chifle bao gătite la aburi.
Chifle bao gătite la aburi. Cele mai pufoase pâinici din ChinaTe-ai gândit că poți face chifle dulci din doar 3 ingrediente? Doar din fulgi de ovăz, banane și praf de copt poți să prepari pâinici ușoare și sănătoase, numai bune pentru mic dejun sau gustări.
Chifle dulci din doar 3 ingrediente. Pâinea de care ai nevoie pentru un mic dejun plin de răsfățDacă te întrebi cum să mai combini caisele în preparate delicioase, rețeta de chifle cu brânză dulce și caise în interior îți poate fi de ajutor. Este o rețetă de chifle dulci, perfecte pentru micul dejun sau pentru gustările de mai târziu.
Chifle cu brânză dulce și caise în interior, perfecte pentru micul dejun