Prăjitura Kinder felie de lapte sau Milchschnitte

timpul de preparare
Timp de gătire: 39 minute
tipul preparatului
tipul preparatului: Desert
tipul bucătăriei
bucătăria: Internațională

Prăjitura Kinder felie de lapte sau Milchschnitte este una dintre cele mai îndrăgite prăjituri, în special de către copii. Este varianta de casă a prăjiturii cu aceeași denumire care se găsește în comerț.

Porții din prăjitura Kinder felie de lapte sau Milchschnitte
Galerie foto

Galerie foto

Prăjitura nu se va decora ci zahăr pudră pentru că blatul este spongios, iar zahărul se va dilua deasupra lui / Shutterstock

Nu numai copii se pot răsfăța cu o astfel de prăjitură, ci și adulții, pentru că este delicioasă și ușoară. Are la bază două blaturi cu cacao, mai dense, nu foarte pufoase cum sunt cele de pandișpan. Crema este preparată cu smântână pentru frișcă naturală, miere și lapte condensat.

Citește și

Pe lângă gustul absolut delicios, prăjitura are și un aspect foarte frumos, uniform. Contrastul de culori dintre blaturi și cremă este și acesta cuceritor. Prepar-o și tu pentru a-i răsfăța pe cei dragi cu gustul ei delicios. Inspiră-te din rețeta pe care ți-o oferim mai jos, cu listă completă de ingrediente și mod de preparare pas cu pas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ingrediente

Mod de preparare

Începe cu prepararea blaturilor. Poți împărți ingredientele de la început în două părți egale și prepari compozițiile pe rând. Poți prepara o singură compoziție și o împarți pe aceasta în două. Procedezi cum crezi că îți este mai ușor.

Cum prepari blaturile pentru prăjitura Kinder felie de lapte

Înainte de a începe amestecarea ingredientelor, pornește cuptorul la 180 de grade Celsius. Apoi, separă în două boluri albușurile de gălbenușuri. Adaugă puțină sare peste albușuri și amestecă-le până când devin spumoase. Adaugă zahărul, treptat, în timp ce amesteci intens până când bezeaua devine fermă. Gălbenușurile le amesteci cu mierea, uleiul și laptele.

Amestecă făina cu praful de copt, pudra de cacao și grișul, apoi trece amestecul prin sită. Adăugă acest amestec în compoziția de gălbenușuri, apoi încorporează bezeaua de albușuri, adăugată treptat. Împarte compoziția în două tăvi tapetate cu hârtie de copt. Unge hârtiile cu ulei pentru a se desprinde ușor și frumos de pe blat. Coace blaturile pentru 20 de minute la 180 de grade cu funcția de ventilație pornită, dacă le coci în același timp.

Descoperă și o rețetă de blat de tort cu amidon.

Cum prepari crema de lapte

Pune gelatina la hidrata în lapte, apoi o pui la diluat pe baie de aburi. Las-o să se răcească. Bate intens cu mixerul sau cu telul smântâna pentru frișcă. Oprește-te când aceasta devine fermă. Adaugă zahărul vanilinat, apoi laptele condensat și mierea, dar și un praf de sare, pentru accentuarea gustului. La final, adaugă gelatina amestecând intens pentru omogenizarea compoziției.

Pentru a monta prăjitura Kinder felie de lapte, mai întâi așază o folie de prospețime în tavă. Apoi pune primul blat de prăjitură răcit.

Întinde crema de lapte uniform peste blat și așază peste aceasta al doilea blat. Așază-l cu partea de la baza tăvii deasupra pentru că aceasta este întotdeauna uniformă. Partea de deasupra se mai deformează în timpul coacerii. Acoperă prăjitura cu o folie de prospețime și pune-o la rece pentru câteva ore, sau chiar de pe o zi pe alta. Se va porționa mult mai bine a doua zi.

Dacă ești în căutarea mai multor rețete de prăjituri celebre, îți oferim și rețeta de prăjitură Fanta, preparată cu suc proaspăt de portocale.

 

Citește și
Prăjitura Kinder felie de lapte sau Milchschnitte porționată pe o tavă argintie cu furculiță și afine
Galerie foto

Galerie foto

Pasul de montare a prăjiturii ân tava cu folie de prospețime
Crema de lapte într-un bol cu lingură
Porții din prăjitura Kinder felie de lapte sau Milchschnitte
+1
CELE MAI CITITE
Crumble cu fructe de pădure și aluat cu migdale și fulgi de ovăz într-un vas ceramic, alb, cu lingură
Crumble cu fructe de pădure și aluat cu migdale și fulgi de ovăz
Crumble cu fructe de pădure și aluat cu migdale și fulgi de ovăz
Salată de vinete cu roșii pasate și usturoi în bol rustic, alături de vinete proaspete, roșii, usturoi și lămâie
Salată de vinete cu roșii pasate și usturoi. Un preparat gustos și aromat
Salată de vinete cu roșii pasate și usturoi. Un preparat gustos și aromat
Salată asortată de legume în oțet, la borcane
Salată asortată de legume în oțet, la borcan. Rețetă de conservă pentru iarnă
Salată asortată de legume în oțet, la borcan. Rețetă de conservă pentru iarnă
Chifteluțe grecești de dovlecei cu brânză feta, mentă și mărar alături de un bol cu sos de iaurt
Chifteluțe grecești de dovlecei cu brânză feta, mentă și mărar - Kolokithokeftedes
Chifteluțe grecești de dovlecei cu brânză feta, mentă și mărar - Kolokithokeftedes
Lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verde, decorate cu fire de mărar
Lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verde
Lalele comestibile din roșii cu brânză și ceapă verde
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
Porții de prăjitură cu prune și crumble
Prăjitură cu prune și crumble. Un desert cu un contrast plăcut de texturi
Prăjitură cu prune și crumble. Un desert cu un contrast plăcut de texturi
Porții de prăjitură cu zmeură și aluat fraged
Prăjitură cu zmeură și aluat fraged. Un desert rafinat și aromat
Prăjitură cu zmeură și aluat fraged. Un desert rafinat și aromat
Prăjitură cu mousse de ciocolată și mousse de fructe de pădure porționată
Prăjitură cu mousse de ciocolată și mousse de fructe de pădure
Prăjitură cu mousse de ciocolată și mousse de fructe de pădure
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată porționat pe farfurie și pe platou
06:18
Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei, una secționată
05:16
Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos Brioșe aperitiv cu șuncă și ardei. Un preparat ușor și gustos
Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie
3 septembrie, 05:58
Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun
Budincă de pepene roșu pe o farfurie
3 septembrie, 05:12
Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată
Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan și în bol
2 septembrie, 06:35
Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză în farfurie, alături de un bol cu smântână
2 septembrie, 05:31
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome
Pâine naan cu usturoi
1 septembrie, 05:48
Pâine naan cu usturoi. Rețeta indiană pe care o poți face acasă Pâine naan cu usturoi. Rețeta indiană pe care o poți face acasă
urme albe pe vase
1 septembrie, 05:00
De ce apar urme albe pe vase după ce le speli la mașină. Sfaturi pentru a scăpa de ele De ce apar urme albe pe vase după ce le speli la mașină. Sfaturi pentru a scăpa de ele
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
1
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Printre rețetele de deserturi cu căpșuni pe care ți-ai propus să le testezi, mai adaugă și rețeta de rulada cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă. Este un desert delicat,...
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
2
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert delicat, răcoritor și foarte elegant, ideal pentru sezonul căpșunilor, îți recomandăm rețeta de șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Se prepară fără coacere și...
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
3
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave Kosi este un preparat tradițional din bucătăria albaneză, fiind un fel de mâncare popular în Balcani. Este o combinație savuroasă de carne, orez și iaurt, toate gătite într-o tavă la...
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
4
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
Dacă ai o conservă de ton în cămară deja ai un punct de plecare pentru o masă copioasă. Este un produs versatil și bogat în nutrienți, cu multiple beneficii pentru sănătate...
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
5
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Rețeta de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel este genul de rețetă cu puține ingrediente, dar bine echilibrate. Gustul peștelui este evidențiat și înnobilat de aciditatea proaspătă a lămâii și...
Parteneri
Ce determină fiecare semn zodiacal să iasă dintr-o relație. Ce arată astrele
Ce determină fiecare semn zodiacal să iasă dintr-o relație. Ce arată astrele
Ce determină fiecare semn zodiacal să iasă dintr-o relație. Ce arată astrele
Cum reduci riscul la investiţiile speculative. Guda: Dacă te uiți la un ETF pe criptomonede, te ia amețeala
Cum reduci riscul la investiţiile speculative. Guda: "Dacă te uiți la un ETF pe criptomonede, te ia amețeala"
Cum reduci riscul la investiţiile speculative. Guda: "Dacă te uiți la un ETF pe criptomonede, te ia amețeala"
amp;#8220;Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă de mii de euro. Cum s-a putut afişa: amp;#8220;Vechituri”
amp;#8220;Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă de mii de euro. Cum s-a putut afişa: amp;#8220;Vechituri”
amp;#8220;Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă de mii de euro. Cum s-a putut afişa: amp;#8220;Vechituri”
EXCLUSIV Insula Iubirii: Secrete din culisele ultimului Bonfire al concurenților, chiar de la producătoarea Emilia Vlad
EXCLUSIV Insula Iubirii: Secrete din culisele ultimului Bonfire al concurenților, chiar de la producătoarea Emilia Vlad
EXCLUSIV Insula Iubirii: Secrete din culisele ultimului Bonfire al concurenților, chiar de la producătoarea Emilia Vlad
Özge Yağız revine într-un nou proiect profesional alături de actorul Halit Özgür Sarı. Unde va putea fi văzută vedeta
Özge Yağız revine într-un nou proiect profesional alături de actorul Halit Özgür Sarı. Unde va putea fi văzută vedeta
Özge Yağız revine într-un nou proiect profesional alături de actorul Halit Özgür Sarı. Unde va putea fi văzută vedeta
Puzzle-ul imposibil de rezolvat pentru AI. Oamenii îl termină în doar câteva secunde
Puzzle-ul imposibil de rezolvat pentru AI. Oamenii îl termină în doar câteva secunde
Puzzle-ul imposibil de rezolvat pentru AI. Oamenii îl termină în doar câteva secunde
Galette cu caise în formă de evantai
Galette cu caise în formă de evantai
Galette cu caise în formă de evantai
Toddlerul se lovește. Care sunt motivele pentru care face acest lucru
Toddlerul se lovește. Care sunt motivele pentru care face acest lucru
Toddlerul se lovește. Care sunt motivele pentru care face acest lucru
Pink și-a îngrijorat fanii după ce a postat o poză în care apare conectată la o perfuzie: Să te faci bine repede!
Pink și-a îngrijorat fanii după ce a postat o poză în care apare conectată la o perfuzie: „Să te faci bine repede!”
Pink și-a îngrijorat fanii după ce a postat o poză în care apare conectată la o perfuzie: „Să te faci bine repede!”
Ce este untul de shea. Cum îl poți folosi
Ce este untul de shea. Cum îl poți folosi
Ce este untul de shea. Cum îl poți folosi
fresh
Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome

Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome

Borș de vită cu sfeclă roșie și varză. Un preparat sățios, plin de arome

Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă

Ardei iuți umpluți cu brânză la borcan, conservați pentru iarnă

Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun

Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie, pentru micul dejun

Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată

Budincă de pepene roșu. Un desert răcoritor, cu o textură fină și o aromă delicată

Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat

Cheesecake cu caise și glazură de ciocolată. Un desert rafinat și echilibrat
închide