15 garnituri sănătoase și extrem de gustoase. Rețete simple și rapide

Dacă nu știi ce garnituri sănătoase să mai gătești și te oprești mereu la salată sau piure de cartofi trebuie să te uiți peste propunerile noastre. Sunt 15 garnituri sănătoase și extrem de gustoase. Aceste rețete sunt simple și rapide.

mai multe garnituri sănătoase puse pe o masă
Poți face garnituri sănătoase din legume folosind ierburi aromatice / Shutterstock

Înainte de a te hotărî ce garnitură vei găti asigură-te că se potrivește cu felul principal alături de care o vei servi.

Cele mai versatile sunt cele din legume care completează perfect aproape orice tip de carne, dar sunt și garnituri sănătoase.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piure de dovleac plăcintar cu miere și cimbru

Piureul de dovleac plăcintar cu miere și cimbru este una dintre acele gustări sănătoase potrivite pentru preparate din carne de vânat sau de vită.

Piureul de dovleac se servește fierbinte/ Shutterstock

Ingrediente

  • 2-2,5 kg dovleac plăcintar decojit și tăiat cuburi
  • 60 g unt, tăiat cubulețe
  • 60 g smântână pentru gătit
  • 2 linguri miere
  • pătrunjel uscat tocat
  • 1/2 linguriță de sare
  • cimbru uscat
  • piper măcinat

Mod de preparare

Într-o cratiță mare se pune apă la fiert, apoi se adaugă dovleacul. Se acoperă și se lasă 10-15 minute sau până când se înmoaie. Apoi se scurge și se pune într-un blender cu restul ingredientelor. Se pune într-un bol și se servește fierbinte.

Piure de conopidă cu usturoi

Conopida se potrivește perfect cu toate tipurile de carne de pasăre, dar și cu cea de porc. Dacă îți place usturoiul poți pune 2-3 căței în plus pentru mai multă aromă. Încearcă și rețeta de conopidă cu usturoi.

Piureul de conopidă se poate păstra la frigider pentru 1-2 zile/ Shutterstock

Ingrediente

  • 1 conopidă mică
  • 1 cățel de usturoi, feliat subțire
  • 3 linguri de lapte fără grăsimi
  • 3 linguri de maioneză
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/8 linguriță de piper alb

Mod de preparare

Se pune conopida la fiert împreună cu usturoiul. Se aduce la punctul de fierbere, apoi se dă focul mai mic. Se lasă până se înmoaie, 10-15 minute, amestecând din când în când. 

Apoi se scurge apa și toate ingredientele se pun într-un blender și se mixează. Se servește caldă cu piper și arpagic tocat mărunt deasupra.

Quinoa Tabbouleh

Tabouleh cu quinoa va rezista până la o săptămână la frigider, însă legumele nu vor rămâne la fel de crocante. Ideal este să consumi garnitura în 2-3 zile de la preparare.

Quinoa Tabbouleh într-un bol mare și alb
Quinoa Tabbouleh are un aport mare de fibre / Shutterstock

Ingrediente

  • 500 ml apă
  • 250 g quinoa, clătită
  • 1 conservă de fasole neagră, clătită și scursă
  • 1 castravete mic, curățat și tocat
  • 1 ardei roșu dulce mic, tocat
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 50 ml suc de lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper

Mod de preparare

Într-o cratiță mare se pune apa la fiert. Apoi se pune quinoa și se dă focul mai mic. Se acoperă oala și se fierbe până când lichidul se absoarbe, 12-15 minute. Apoi se ia de pe foc și se amestecă cu o furculiță. Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.

Apoi se adaugă fasolea, castravetele, ardeiul roșu și pătrunjelul. Într-un castron mic, se amestecă restul de ingrediente rămase. Se dă la rece până se servește.

Ciuperci sotate cu spanac

Ciupercile sotate cu spanac se potrivesc atât cu carnea de pasăre, cât și cu cea de porc, vită sau cu peștele. Este recomandat să folosești ciuperci proaspete pentru mai multă aromă.

Ciupercile sotate cu spanac puse într-un bol alb
Ciupercile sotate cu spanac pot fi consumate și la micul dejun/ Shutterstock

Ingrediente

  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 400 g ciuperci feliate
  • 2 căței de usturoi tocați
  • 200 g baby spanac proaspăt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se încinge uleiul într-o tigaie încăpătoare. Se pun ciupercile și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se adaugă usturoiul și se mai lasă un minut. Apoi se pune spanacul și se amestecă timp de un minut. Se asezonează cu sare și piper. Se servește imediat. Încearcă și rețeta de ciuperci cu smântână și usturoi.

Vinete prăjite

Vinetele prăjite pot fi consumate ca gustare, dar și ca aperitiv cu sos de usturoi sau maioneză. Dacă le folosești drept garnitură pune alături carne de pui sau de curcan gătită la cuptor.

Vinetele prăjite puse într-un bol alb
Vinetele prăjite pot fi o gustare delicioasă pentru acasă sau pentru picnicuri / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 ouă mari
  • 2 linguri de germeni de grâu
  • 150 g parmezan ras
  • 1 linguriță de condimente italienești
  • 3/4 linguriță de sare cu usturoi
  • 2 vinete medii
  • ulei
  • 250 ml sos pentru paste

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 180°C. Într-un castron se bat ouăle. Într-un alt bol se amestecă brânza, germenii de grâu și condimentele.

Se taie capetele vinetelor, apoi se secționează pe lungime în felii groase de un cm. Apoi se trec pe rând prin ou și prin amestecul de brânză. Se pun pe tava de copt unsă cu spray de gătit.

Vinetele se stropesc cu ulei și se dau la cuptor pentru 3 minute, apoi se întorc și se stropesc din nou cu ulei. Se mai dau la cuptor pentru 2 minute sau până devin aurii. Se servesc imediat cu sos de paste.

Pilaf de orz cu legume

Pilaful de orz cu legume este una dintre acele gustări sănătoase care se poate consuma și ca fel principal vegetarian. Se potrivește cu orice fel de carne sau cu salate de legume proaspete.

Pilaful de orz pus într-un bol alb
Pilaful de orz este un preparat bogat în fibre și vitamine / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare, tăiat în sferturi și feliat
  • 1 morcov mare, tocat
  • 1 lingură de de unt
  • 500 ml supă de pui
  • 250 g orz pentru gătit
  • 2 fire de ceapă verde, tocate
  • 1/2 linguriță de măghiran uscat
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/8 linguriță de piper

Mod de preparare

Într-o cratiță mare, se călesc dovleceii și morcovul în unt până devin crocante. Se adaugă supa de pui și se aduce compoziția la punctul de fierbere.

Apoi se pune orzul și se dă focul mai mic. Se acoperă și se fierbe până când orzul este fraged, 10-12 minute. Se pun ceapa, maghiranul, sarea și piperul. Se ia oala de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.

Cartofi wedges cu parmezan

Cartofii wedges cu parmezan sunt o garnitură pe care o va aprecia întreaga familie, de la copii la adulți. Se prepară extrem de repede și are un gust delicios.

Cartofi cu parmezan puși într-un bol negru
Poți pune mai mult parmezan deasupra cartofilor dacă îți place aroma brânzei / Shutterstock

Ingrediente

  • 100 g parmezan ras
  • 1 linguriță de sare cu usturoi
  • 1/2 linguriță de praf de usturoi
  • 1/2 linguriță de oregano uscat
  • 1/2 linguriță de boia
  • 4 cartofi medii pentru copt
  • ulei

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 200°C. Se amestecă primele 5 ingrediente.

Se taie fiecare cartof pe lungime în 8 felii. Într-o tavă se pune o hârtie de copt care se unge cu ulei. Se pun cartofii, apoi se presară cu amestec de parmezan. Se coc până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.

Dovlecei pane cu parmezan

Dovleceii pane pot fi atât aperitiv, cât și garnitură potrivită atât pentru feluri de bază cu carne, dar și cu legume sau cereale. Se pot consuma cu sos de usturoi.

Dovleceii pane puși într-un bol gri
Dovleceii pane sunt crocanți la exterior, dar foarte moi la interior / Shutterstock

Ingrediente

  • 3 dovlecei medii tăiați rondele
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1/8 linguriță de piper cayenne
  • 200 g pesmet panko
  • 150 g parmezan ras

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Se pun dovleceii într-un castron mare. Se adaugă ulei și condimente și se amestecă bine.

Într-un castron se amestecă pesmetul și brânza. Se trece dovleacul prin amestecul de pesmet pentru a acoperi ambele părți, presând puțin pentru a ajuta stratul să adere. 

Se așează apoi pe o tavă pe care s-a pus foaie de copt. Se dau la cuptor 20-25 de minute sau până când devin maro-auriu. La jumătatea timpului se întorc pe partea cealaltă. Se scor și se servesc calzi.

Fasole cu kaizer

Fasolea neagră cu kaizer se poate găti în cantități mai mari astfel încât să o poți consuma 3-4 zile. Poate fi fel de bază, dar și garnitură pentru preparate din carne de porc. Se potrivește perfect cu murături.

Fasolea cu șuncă pusă într-un bol negru
Fasolea cu șuncă poate fi servită și ca fel principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 450 g fasole uscată
  • 500 g kaizer fiert, tocat mărunt
  • 1 ceapa medie, tocată mărunt
  • 1 ardei roșu mediu, tocat mărunt
  • 5 fâșii de bacon, fierte și mărunțite
  • 1 ardei jalapeno mare, fără semințe, tocat mărunt
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 linguriță de chimen măcinat
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper cayenne
  • 1/4 linguriță de piper
  • 3 l apă
  • coriandru proaspăt tocat, opțional
  • orez fiert

Mod de preparare

Se înmoaie fasolea peste noapte în apă rece. Apoi se aruncă apa și se pune alta proaspătă rece. Se pune la foc și se lasă la foc mic să fiarbă.

După primul clocot se aruncă apa, se pune altă apă rece și restul ingredientelor și se lasă la foc mic, cu capacul pus, până când fasolea este fiartă. La final se presară cu coriandru. Se servește cu orez fiert.

Legume pe grătar cu vinegretă de muștar

Legumele la grătar stropite din plin cu vinegretă de muștar sunt o garnitură sănătoasă potrivită pentru zilele de vară când pregătești carne la grătar.

Legume la grătar puse pe o farfurie albă
Poți pune pe grătar orice legume îți plac / Shutterstock

Ingrediente

  • Pentru vinegretă
  • 50 ml oțet de vin roșu
  • 1 lingură de muștar de Dijon
  • 1 lingură de miere
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/8 linguriță de piper
  • 60 ml ulei de canola
  • 60 ml ulei de măsline
  • Pentru legume:
  • 2 cepe mari
  • 2 dovlecei medii
  • 2 ardei roșii dulci tăiați pe jumătate, fără semințe
  • 1 legătură ceapă verde, tăiată
  • 1 vânătă tăiată felii
  • ulei

Mod de preparare

Într-un castron mic, se bat primele 5 ingrediente. Se amestecă treptat uleiurile până se omogenizează.

Se curăță și se taie fiecare ceapă dulce, lăsând intacte capetele rădăcinii. Se taie dovleceii pe lungime în felii groase de un cm. Se taie capetele vinetei și se taie în felii de un cm. Se stropesc cu ulei legumele pe ambele părți. Se pun apoi pe grătar sau pe o tigaie antiaderentă și se lasă până se înmoaie, întorcându-le din când în când. 

Se taie legumele în bucăți mici și se pun într-un castron mare. Se adaugă jumătate din cantitatea de vinegretă și se amestecă. Se servesc cu vinegreta rămasă.

Morcovi copți la cuptor

Morcovii copți la cuptor sunt o alternativă sănătoasă la cartofii prăjiți. Aromați cu o mulțime de condimente pot deveni garnitura ta preferată.

Morcovi copți puși pe o tavă neagră
Morcovii copți sunt dulci, cu o textură cremoasă / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 kilograme de morcovi medii, tăiați pe lungime
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de coriandru măcinat
  • 1/2 linguriță de chimen măcinat
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1/4 linguriță de pudră de chili
  • 1/4 linguriță de boia
  • 1/8 linguriță de ghimbir măcinat
  • 1/8 linguriță de scorțișoară măcinată
  • cuișoare măcinate

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Într-un castron mare, se amestecă morcovii cu ulei. Se amestecă condimentele și se presară peste morcovi și se amestecă până se acoperă.

Apoi se pun într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dau la cuptor 25-30 de minute, amestecând din când în când. Se scot și se servesc calzi.

Cartofi cu coriandru

Cartofii cu coriandru sunt o variantă mai aromată la cartofii prăjiți. Sunt mult mai parfumați, iar faptul să sunt tăiați cubulețe îi face crocanți la exterior și cremoși la interior.

Cartofii cu coriandru puși pe un tocător alb
Cartofii cu coriandru îi poți servi și ca gustare cu un sos de usturoiu / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 legătură de coriandru proaspăt
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 60 ml ulei de măsline
  • 1,5 kg cartofi curățați și tăiați cubulețe
  • 1 linguriță de sare

Mode de preparare

Într-o tigaie se pun usturoiul și coriandrul cu puțin ulei și se lasă 1 minut la foc mediu. Se pun cartofii și se lasă 25-30 de minute sau până când sunt moi. Se scurg și se presară sare. Se servesc fierbinți.

Cartofi copți în două culori

Cartofii copți în două culori sunt o garnitură sănătoasă pentru preparate din carne de pui sau de porc, dar și pentru cele din legume.

Cartofii copți puși pe o tavă neagră
Cartofii copți pot fi atât aperitiv, cât și garnitură sau fel principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 6 cartofi roșii medii
  • 6 cartofi dulci medii
  • 100 g smântână, împărțită
  • 70 ml lapte 2%.
  • 100 g brânză cheddar mărunțită
  • arpagic proaspăt tocat, împărțit
  • sare

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Cartofii se spală și se străpung de mai multe ori cu o furculiță. Se pun într-o tavă și se coc până se înmoaie, 60-70 de minute. Spre final se reduce temperatura la 160°C.

Când sunt suficienți de reci pentru a fi manipulați li se taie partea de sus fiecărui cartof roșu în parte. Se scoate pulpa lăsând o coajă groasă de aproximativ un cm.

Într-un castron se pasează pulpa și se amestecă cu jumătate din cantitatea de smântână și de cheddar, cu tot laptele, cu puțin arpagic și cu sare. Se reperă procedura și cu cartofii dulci.

Se umplu cojile de cartofi cu amestecul cu brânză și se pun din nou în tavă. Se dau la cuptor la 160°C pentru 15-20 de minute. Se servesc fierbinți.

Sparanghel în stil toscan

Sparanghelul în stil toscan este una dintre acele gustări sănătoase care se potrivește cel mai bine alături o de o friptură de vită bine făcută.

Sparanghelul în stil toscan pus pe o farfurie maro
Sparanghelul în stil toscan este potrivit pentru preparate cu carne de vită sau de pește / Shutterstock

Ingrediente

  • 1,5 kg sparanghel proaspăt, tăiat
  • 200 g roșii cherry tăiate pe jumătate
  • 3 linguri de semințe de pin
  • 3 linguri de ulei de măsline, împărțit
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 70 g parmezan ras
  • 1 linguriță de coajă rasă de lămâie

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Se așează sparanghelul, roșiile și semințele de pin pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se amestecă 2 linguri de ulei, usturoiul, sarea și piperul până se omogenizează, apoi se adaugă sparanghelul. Se amestecă astfel încât toate ingredientele să fie acoperite.

Se coc 15-20 de minute sau doar până când sparanghelul este fraged. Se stropesc cu uleiul rămas și cu zeama de lămâie. Se presară cu parmezan și cu coajă de lămâie. Se amestecă pentru a se combina.

Mămăligă coaptă cu legume

Dacă ți-a rămas mămăligă și nu știi ce poți face cu ea o poți transforma într-o gustare sănătoasă pentru preparate din carne. Cele mai potrivite sunt cele care au și sos, dar o poți consuma oricum.

Mămăligă cu legume pusă într-un bol maro
Poți pregăti fiecare porție de mămăligă cu legume în case de ceramică / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 kg mămăligă rece, tăiată în 12 felii
  • 2 linguri de ulei de măsline, împărțit
  • 1 dovlecel mediu, tocat
  • 2 cepe, tocate
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 3 linguri de supă de pui
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1/8 linguriță de sare
  • 4 roșii prunișoare tocate
  • busuioc proaspăt tocat
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 100 g mozzarella mărunțită

Mod de preparare

Într-o tigaie mare antiaderentă se prăjește mămăliga cu o lingură de ulei la foc mediu timp de 9-11 minute pe fiecare parte sau până când se rumenește.

Între timp, într-o altă tigaie mare, se călesc dovleceii în uleiul rămas până se înmoaie. Se adaugă ceapa și usturoiul. Se lasă un minut. Se adaugă supa de pui, piperul și sarea. Se aduce la punctul de fierbere și se lasă până când lichidul aproape se evaporă.

Se pun roșiile, busuiocul și pătrunjelul și se amestecă bine. Se servește cu mămăligă, presărată cu mozzarella.

Conopidă cu boia afumată

Cel mai simplu mod de a prepara conopida este să o pui la cuptor. Pentru mai mult gust poți adăuga boia afumată. Va fi una dintre acele garnituri sănătoase pe care să o consumi lângă preparate din carne de porc.

Conopidă pusă într-o farfurie albă
Conopida trebuie desfăcută în buchețele înainte de a fi consumată / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 conopidă mare
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de boia afumată
  • sare
  • 2 căței de usturoi
  • pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare

Se pune conopida într-un vas mare special pentru cuptor. Se amestecă uleiul, boiaua afumată și sarea până se omogenizează, apoi se toarnă peste conopidă. Se dă la cuptor la 220°C pentru 10 minute. Apoi se pune usturoiul și se mai lasă 10-15 minute sau până când conopida este moale. Se scoate și se presară cu pătrunjel.

Citește și
CELE MAI CITITE
Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată, decorate cu zahăr pudră
Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)
Chifle pufoase umplute cu cremă de ciocolată (Buchty / Brioche umplute)
Frico veneto
Frico veneto. Rețeta tradițională italiană cu cartofi și brânză
Frico veneto. Rețeta tradițională italiană cu cartofi și brânză
Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie decorate cu frunze de busuioc
Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie
Pateuri din foietaj cu ciuperci, mozzarella, ardei și ceapă roșie
șalotă
Ceapă galbenă vs. șalotă. Cum să le folosești pentru a da gust preparatelor
Ceapă galbenă vs. șalotă. Cum să le folosești pentru a da gust preparatelor
ciocolata alba
Din ce se face ciocolata albă. Cum o poți prepara acasă, rețeta simplă
Din ce se face ciocolata albă. Cum o poți prepara acasă, rețeta simplă
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
salate aperitiv rapide puse într-un colaj
Galerie foto
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Deserturi rapide de Paște puse pe o masă albă
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Cartofi și morcovi la cuptor puși alături de carnea de miel
Galerie foto
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
prea multă sare în mâncare
05:57
Ai pus prea multă sare în mâncare? 7 soluții pentru a salva situația Ai pus prea multă sare în mâncare? 7 soluții pentru a salva situația
Murături asortate în saramură
05:44
Murături asortate în saramură. Rețete de murături și trucuri pentru conserve de iarnă Murături asortate în saramură. Rețete de murături și trucuri pentru conserve de iarnă
condimente indiene
05:22
Cum să folosești condimentele indiene în bucătărie. 8 idei de mâncare în care le poți pune Cum să folosești condimentele indiene în bucătărie. 8 idei de mâncare în care le poți pune
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit în pahar, alături de rodie secționată, jumătate de grapefruit, felii de sfeclă și bucăți de țelină apio
31 octombrie, 06:01
Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată
cartofi prăjiți în tigaie
31 octombrie, 05:40
De ce se lipesc cartofii de tigaie. Trucuri pentru cartofi prăjiți delicioși De ce se lipesc cartofii de tigaie. Trucuri pentru cartofi prăjiți delicioși
Varză cu prune uscate și coaste de porc în vas oval, alături de un bol cu prune uscate, o râșniță de condimente și o sticlă de ulei
31 octombrie, 05:32
Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați în bol cu lingură și felii de pâine
30 octombrie, 06:06
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie
Două sticle cu suc de sfeclă roșie și sfeclă roșie proaspătă
30 octombrie, 05:04
Suc de sfeclă roșie. Rețeta elixirului rubiniu al vitalității Suc de sfeclă roșie. Rețeta elixirului rubiniu al vitalității
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
1
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Chec marmorat cu dovleac și cacao. Desert irezistibil, de toamnă
Acest chec marmorat cu dovleac și cacao este un desert clasic, apreciat pentru aspectul său spectaculos și textura fragedă. Prepară-l și tu pentru a te convinge, urmând rețeta detaliată mai jos....
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
2
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie, perfect pentru umplerea clătitelor
Dacă obișnuiești să prepari gem de gutui și vrei să te abați puțin de la rețeta clasică, îți recomandăm rețeta de gem de gutui cu aromă de scorțișoară și vanilie. Gemul...
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
3
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
Supă cremă de dovleac cu năut, consistentă și hrănitoare
O supă cremă de dovleac cu năut este o adevărată mângâiere pentru zilele răcoroase de toamnă. Este hrănitoare, aromată și plină de culoare, având o consistență catifelată și un gust echilibrat,...
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
4
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
Ce sunt alimentele ultraprocesate? Nu le mai pune în coșul tău de cumpărături dacă vrei o dietă sănătoasă
Alimentele ultraprocesate sunt un subiect tot mai discutat în contextul unui stil de viață sănătos. Aceste produse sunt adesea atractive prin conveniența lor, dar consumul frecvent al lor poate avea efecte...
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
5
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Ciorbă de burtă ardelenească. Rețeta pas cu pas
Ciorba de burtă ardelenească este un preparat tradițional. Ea impresionează prin savoare și rafinament, fiind o adevărată delicatesă a bucătăriei românești. Fiecare familie din Transilvania are propria variantă, însă secretul constă...
Parteneri
Horoscopul chinezesc pentru luna noiembrie 2025. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie
Horoscopul chinezesc pentru luna noiembrie 2025. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie
Horoscopul chinezesc pentru luna noiembrie 2025. Vezi ce rezervă astrele pentru fiecare zodie
Crimă rezolvată cu ajutorul unei fetiţe de 12 ani. Bătrână, otrăvită de o tânără pentru locuinţă
Crimă rezolvată cu ajutorul unei fetiţe de 12 ani. Bătrână, otrăvită de o tânără pentru locuinţă
Crimă rezolvată cu ajutorul unei fetiţe de 12 ani. Bătrână, otrăvită de o tânără pentru locuinţă
Marea companie din România a fost cumpărată de miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov
Marea companie din România a fost cumpărată de miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov
Marea companie din România a fost cumpărată de miliardarul ucrainean Rinat Ahmetov
Bogdan de la Ploiești, mesaj ascuns în noua melodie cântată pentru Cristina Pucean. Modelul din videoclip seamănă izbitor cu ea
Bogdan de la Ploiești, mesaj ascuns în noua melodie cântată pentru Cristina Pucean. Modelul din videoclip seamănă izbitor cu ea
Bogdan de la Ploiești, mesaj ascuns în noua melodie cântată pentru Cristina Pucean. Modelul din videoclip seamănă izbitor cu ea
Noi detalii despre actorul Selahattin Paşalı din serialul Ömer. Ce mai face protagonistul îndrăgit
Noi detalii despre actorul Selahattin Paşalı din serialul Ömer. Ce mai face protagonistul îndrăgit
Noi detalii despre actorul Selahattin Paşalı din serialul Ömer. Ce mai face protagonistul îndrăgit
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Orașul în care toți oamenii locuiesc în același bloc. Poți ajunge acolo doar printr-un tunel imens
Pumpkin Spice Latte. Băutura toamnei, parfumată și catifelată
Pumpkin Spice Latte. Băutura toamnei, parfumată și catifelată
Pumpkin Spice Latte. Băutura toamnei, parfumată și catifelată
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Întrebări pe care le ai când vrei să rămâi gravidă. Ce poți să schimbi în cadrul relațiilor sexuale
Ce semnificație are colierul în formă de inimă purtat de Rosalía în piesa Berghain? Cât costă medalionul
Ce semnificație are colierul în formă de inimă purtat de Rosalía în piesa „Berghain”? Cât costă medalionul
Ce semnificație are colierul în formă de inimă purtat de Rosalía în piesa „Berghain”? Cât costă medalionul
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
Te simți mereu obosit? Iată cele mai comune 5 cauze de oboseală cronică
fresh
Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie

Ciorbă de varză cu cartofi și cârnați. Aromă de toamnă și gust de gospodărie

Ce se poate prepara din linte roșie. 5 rețete rapide și delicioase

Ce se poate prepara din linte roșie. 5 rețete rapide și delicioase

Suc de sfeclă roșie. Rețeta elixirului rubiniu al vitalității

Suc de sfeclă roșie. Rețeta elixirului rubiniu al vitalității

Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată

Smoothie de sfeclă roșie cu rodie și grapefruit. O băutură energizată

Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească

Varză cu prune uscate și coaste de porc la cuptor. Rețetă ardelenească
închide