15 garnituri sănătoase și extrem de gustoase. Rețete simple și rapide

Dacă nu știi ce garnituri sănătoase să mai gătești și te oprești mereu la salată sau piure de cartofi trebuie să te uiți peste propunerile noastre. Sunt 15 garnituri sănătoase și extrem de gustoase. Aceste rețete sunt simple și rapide.

mai multe garnituri sănătoase puse pe o masă
Poți face garnituri sănătoase din legume folosind ierburi aromatice / Shutterstock

Înainte de a te hotărî ce garnitură vei găti asigură-te că se potrivește cu felul principal alături de care o vei servi.

Cele mai versatile sunt cele din legume care completează perfect aproape orice tip de carne, dar sunt și garnituri sănătoase.

Citește și
ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piure de dovleac plăcintar cu miere și cimbru

Piureul de dovleac plăcintar cu miere și cimbru este una dintre acele gustări sănătoase potrivite pentru preparate din carne de vânat sau de vită.

Piureul de dovleac se servește fierbinte/ Shutterstock

Ingrediente

  • 2-2,5 kg dovleac plăcintar decojit și tăiat cuburi
  • 60 g unt, tăiat cubulețe
  • 60 g smântână pentru gătit
  • 2 linguri miere
  • pătrunjel uscat tocat
  • 1/2 linguriță de sare
  • cimbru uscat
  • piper măcinat

Mod de preparare

Într-o cratiță mare se pune apă la fiert, apoi se adaugă dovleacul. Se acoperă și se lasă 10-15 minute sau până când se înmoaie. Apoi se scurge și se pune într-un blender cu restul ingredientelor. Se pune într-un bol și se servește fierbinte.

Piure de conopidă cu usturoi

Conopida se potrivește perfect cu toate tipurile de carne de pasăre, dar și cu cea de porc. Dacă îți place usturoiul poți pune 2-3 căței în plus pentru mai multă aromă. Încearcă și rețeta de conopidă cu usturoi.

Piureul de conopidă se poate păstra la frigider pentru 1-2 zile/ Shutterstock

Ingrediente

  • 1 conopidă mică
  • 1 cățel de usturoi, feliat subțire
  • 3 linguri de lapte fără grăsimi
  • 3 linguri de maioneză
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/8 linguriță de piper alb

Mod de preparare

Se pune conopida la fiert împreună cu usturoiul. Se aduce la punctul de fierbere, apoi se dă focul mai mic. Se lasă până se înmoaie, 10-15 minute, amestecând din când în când. 

Apoi se scurge apa și toate ingredientele se pun într-un blender și se mixează. Se servește caldă cu piper și arpagic tocat mărunt deasupra.

Quinoa Tabbouleh

Tabouleh cu quinoa va rezista până la o săptămână la frigider, însă legumele nu vor rămâne la fel de crocante. Ideal este să consumi garnitura în 2-3 zile de la preparare.

Quinoa Tabbouleh într-un bol mare și alb
Quinoa Tabbouleh are un aport mare de fibre / Shutterstock

Ingrediente

  • 500 ml apă
  • 250 g quinoa, clătită
  • 1 conservă de fasole neagră, clătită și scursă
  • 1 castravete mic, curățat și tocat
  • 1 ardei roșu dulce mic, tocat
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 50 ml suc de lămâie
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper

Mod de preparare

Într-o cratiță mare se pune apa la fiert. Apoi se pune quinoa și se dă focul mai mic. Se acoperă oala și se fierbe până când lichidul se absoarbe, 12-15 minute. Apoi se ia de pe foc și se amestecă cu o furculiță. Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.

Apoi se adaugă fasolea, castravetele, ardeiul roșu și pătrunjelul. Într-un castron mic, se amestecă restul de ingrediente rămase. Se dă la rece până se servește.

Ciuperci sotate cu spanac

Ciupercile sotate cu spanac se potrivesc atât cu carnea de pasăre, cât și cu cea de porc, vită sau cu peștele. Este recomandat să folosești ciuperci proaspete pentru mai multă aromă.

Ciupercile sotate cu spanac puse într-un bol alb
Ciupercile sotate cu spanac pot fi consumate și la micul dejun/ Shutterstock

Ingrediente

  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 400 g ciuperci feliate
  • 2 căței de usturoi tocați
  • 200 g baby spanac proaspăt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se încinge uleiul într-o tigaie încăpătoare. Se pun ciupercile și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se adaugă usturoiul și se mai lasă un minut. Apoi se pune spanacul și se amestecă timp de un minut. Se asezonează cu sare și piper. Se servește imediat. Încearcă și rețeta de ciuperci cu smântână și usturoi.

Vinete prăjite

Vinetele prăjite pot fi consumate ca gustare, dar și ca aperitiv cu sos de usturoi sau maioneză. Dacă le folosești drept garnitură pune alături carne de pui sau de curcan gătită la cuptor.

Vinetele prăjite puse într-un bol alb
Vinetele prăjite pot fi o gustare delicioasă pentru acasă sau pentru picnicuri / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 ouă mari
  • 2 linguri de germeni de grâu
  • 150 g parmezan ras
  • 1 linguriță de condimente italienești
  • 3/4 linguriță de sare cu usturoi
  • 2 vinete medii
  • ulei
  • 250 ml sos pentru paste

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 180°C. Într-un castron se bat ouăle. Într-un alt bol se amestecă brânza, germenii de grâu și condimentele.

Se taie capetele vinetelor, apoi se secționează pe lungime în felii groase de un cm. Apoi se trec pe rând prin ou și prin amestecul de brânză. Se pun pe tava de copt unsă cu spray de gătit.

Vinetele se stropesc cu ulei și se dau la cuptor pentru 3 minute, apoi se întorc și se stropesc din nou cu ulei. Se mai dau la cuptor pentru 2 minute sau până devin aurii. Se servesc imediat cu sos de paste.

Pilaf de orz cu legume

Pilaful de orz cu legume este una dintre acele gustări sănătoase care se poate consuma și ca fel principal vegetarian. Se potrivește cu orice fel de carne sau cu salate de legume proaspete.

Pilaful de orz pus într-un bol alb
Pilaful de orz este un preparat bogat în fibre și vitamine / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 dovlecel mare, tăiat în sferturi și feliat
  • 1 morcov mare, tocat
  • 1 lingură de de unt
  • 500 ml supă de pui
  • 250 g orz pentru gătit
  • 2 fire de ceapă verde, tocate
  • 1/2 linguriță de măghiran uscat
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/8 linguriță de piper

Mod de preparare

Într-o cratiță mare, se călesc dovleceii și morcovul în unt până devin crocante. Se adaugă supa de pui și se aduce compoziția la punctul de fierbere.

Apoi se pune orzul și se dă focul mai mic. Se acoperă și se fierbe până când orzul este fraged, 10-12 minute. Se pun ceapa, maghiranul, sarea și piperul. Se ia oala de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.

Cartofi wedges cu parmezan

Cartofii wedges cu parmezan sunt o garnitură pe care o va aprecia întreaga familie, de la copii la adulți. Se prepară extrem de repede și are un gust delicios.

Cartofi cu parmezan puși într-un bol negru
Poți pune mai mult parmezan deasupra cartofilor dacă îți place aroma brânzei / Shutterstock

Ingrediente

  • 100 g parmezan ras
  • 1 linguriță de sare cu usturoi
  • 1/2 linguriță de praf de usturoi
  • 1/2 linguriță de oregano uscat
  • 1/2 linguriță de boia
  • 4 cartofi medii pentru copt
  • ulei

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 200°C. Se amestecă primele 5 ingrediente.

Se taie fiecare cartof pe lungime în 8 felii. Într-o tavă se pune o hârtie de copt care se unge cu ulei. Se pun cartofii, apoi se presară cu amestec de parmezan. Se coc până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.

Dovlecei pane cu parmezan

Dovleceii pane pot fi atât aperitiv, cât și garnitură potrivită atât pentru feluri de bază cu carne, dar și cu legume sau cereale. Se pot consuma cu sos de usturoi.

Dovleceii pane puși într-un bol gri
Dovleceii pane sunt crocanți la exterior, dar foarte moi la interior / Shutterstock

Ingrediente

  • 3 dovlecei medii tăiați rondele
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1/8 linguriță de piper cayenne
  • 200 g pesmet panko
  • 150 g parmezan ras

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Se pun dovleceii într-un castron mare. Se adaugă ulei și condimente și se amestecă bine.

Într-un castron se amestecă pesmetul și brânza. Se trece dovleacul prin amestecul de pesmet pentru a acoperi ambele părți, presând puțin pentru a ajuta stratul să adere. 

Se așează apoi pe o tavă pe care s-a pus foaie de copt. Se dau la cuptor 20-25 de minute sau până când devin maro-auriu. La jumătatea timpului se întorc pe partea cealaltă. Se scor și se servesc calzi.

Fasole cu kaizer

Fasolea neagră cu kaizer se poate găti în cantități mai mari astfel încât să o poți consuma 3-4 zile. Poate fi fel de bază, dar și garnitură pentru preparate din carne de porc. Se potrivește perfect cu murături.

Fasolea cu șuncă pusă într-un bol negru
Fasolea cu șuncă poate fi servită și ca fel principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 450 g fasole uscată
  • 500 g kaizer fiert, tocat mărunt
  • 1 ceapa medie, tocată mărunt
  • 1 ardei roșu mediu, tocat mărunt
  • 5 fâșii de bacon, fierte și mărunțite
  • 1 ardei jalapeno mare, fără semințe, tocat mărunt
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 linguriță de chimen măcinat
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper cayenne
  • 1/4 linguriță de piper
  • 3 l apă
  • coriandru proaspăt tocat, opțional
  • orez fiert

Mod de preparare

Se înmoaie fasolea peste noapte în apă rece. Apoi se aruncă apa și se pune alta proaspătă rece. Se pune la foc și se lasă la foc mic să fiarbă.

După primul clocot se aruncă apa, se pune altă apă rece și restul ingredientelor și se lasă la foc mic, cu capacul pus, până când fasolea este fiartă. La final se presară cu coriandru. Se servește cu orez fiert.

Legume pe grătar cu vinegretă de muștar

Legumele la grătar stropite din plin cu vinegretă de muștar sunt o garnitură sănătoasă potrivită pentru zilele de vară când pregătești carne la grătar.

Legume la grătar puse pe o farfurie albă
Poți pune pe grătar orice legume îți plac / Shutterstock

Ingrediente

  • Pentru vinegretă
  • 50 ml oțet de vin roșu
  • 1 lingură de muștar de Dijon
  • 1 lingură de miere
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/8 linguriță de piper
  • 60 ml ulei de canola
  • 60 ml ulei de măsline
  • Pentru legume:
  • 2 cepe mari
  • 2 dovlecei medii
  • 2 ardei roșii dulci tăiați pe jumătate, fără semințe
  • 1 legătură ceapă verde, tăiată
  • 1 vânătă tăiată felii
  • ulei

Mod de preparare

Într-un castron mic, se bat primele 5 ingrediente. Se amestecă treptat uleiurile până se omogenizează.

Se curăță și se taie fiecare ceapă dulce, lăsând intacte capetele rădăcinii. Se taie dovleceii pe lungime în felii groase de un cm. Se taie capetele vinetei și se taie în felii de un cm. Se stropesc cu ulei legumele pe ambele părți. Se pun apoi pe grătar sau pe o tigaie antiaderentă și se lasă până se înmoaie, întorcându-le din când în când. 

Se taie legumele în bucăți mici și se pun într-un castron mare. Se adaugă jumătate din cantitatea de vinegretă și se amestecă. Se servesc cu vinegreta rămasă.

Morcovi copți la cuptor

Morcovii copți la cuptor sunt o alternativă sănătoasă la cartofii prăjiți. Aromați cu o mulțime de condimente pot deveni garnitura ta preferată.

Morcovi copți puși pe o tavă neagră
Morcovii copți sunt dulci, cu o textură cremoasă / Shutterstock

Ingrediente

  • 2 kilograme de morcovi medii, tăiați pe lungime
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de coriandru măcinat
  • 1/2 linguriță de chimen măcinat
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1/4 linguriță de pudră de chili
  • 1/4 linguriță de boia
  • 1/8 linguriță de ghimbir măcinat
  • 1/8 linguriță de scorțișoară măcinată
  • cuișoare măcinate

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Într-un castron mare, se amestecă morcovii cu ulei. Se amestecă condimentele și se presară peste morcovi și se amestecă până se acoperă.

Apoi se pun într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dau la cuptor 25-30 de minute, amestecând din când în când. Se scot și se servesc calzi.

Cartofi cu coriandru

Cartofii cu coriandru sunt o variantă mai aromată la cartofii prăjiți. Sunt mult mai parfumați, iar faptul să sunt tăiați cubulețe îi face crocanți la exterior și cremoși la interior.

Cartofii cu coriandru puși pe un tocător alb
Cartofii cu coriandru îi poți servi și ca gustare cu un sos de usturoiu / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 legătură de coriandru proaspăt
  • 1 cățel de usturoi tocat
  • 60 ml ulei de măsline
  • 1,5 kg cartofi curățați și tăiați cubulețe
  • 1 linguriță de sare

Mode de preparare

Într-o tigaie se pun usturoiul și coriandrul cu puțin ulei și se lasă 1 minut la foc mediu. Se pun cartofii și se lasă 25-30 de minute sau până când sunt moi. Se scurg și se presară sare. Se servesc fierbinți.

Cartofi copți în două culori

Cartofii copți în două culori sunt o garnitură sănătoasă pentru preparate din carne de pui sau de porc, dar și pentru cele din legume.

Cartofii copți puși pe o tavă neagră
Cartofii copți pot fi atât aperitiv, cât și garnitură sau fel principal / Shutterstock

Ingrediente

  • 6 cartofi roșii medii
  • 6 cartofi dulci medii
  • 100 g smântână, împărțită
  • 70 ml lapte 2%.
  • 100 g brânză cheddar mărunțită
  • arpagic proaspăt tocat, împărțit
  • sare

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Cartofii se spală și se străpung de mai multe ori cu o furculiță. Se pun într-o tavă și se coc până se înmoaie, 60-70 de minute. Spre final se reduce temperatura la 160°C.

Când sunt suficienți de reci pentru a fi manipulați li se taie partea de sus fiecărui cartof roșu în parte. Se scoate pulpa lăsând o coajă groasă de aproximativ un cm.

Într-un castron se pasează pulpa și se amestecă cu jumătate din cantitatea de smântână și de cheddar, cu tot laptele, cu puțin arpagic și cu sare. Se reperă procedura și cu cartofii dulci.

Se umplu cojile de cartofi cu amestecul cu brânză și se pun din nou în tavă. Se dau la cuptor la 160°C pentru 15-20 de minute. Se servesc fierbinți.

Sparanghel în stil toscan

Sparanghelul în stil toscan este una dintre acele gustări sănătoase care se potrivește cel mai bine alături o de o friptură de vită bine făcută.

Sparanghelul în stil toscan pus pe o farfurie maro
Sparanghelul în stil toscan este potrivit pentru preparate cu carne de vită sau de pește / Shutterstock

Ingrediente

  • 1,5 kg sparanghel proaspăt, tăiat
  • 200 g roșii cherry tăiate pe jumătate
  • 3 linguri de semințe de pin
  • 3 linguri de ulei de măsline, împărțit
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 linguriță de sare
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 70 g parmezan ras
  • 1 linguriță de coajă rasă de lămâie

Mod de preparare

Se preîncălzește cuptorul la 220°C. Se așează sparanghelul, roșiile și semințele de pin pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se amestecă 2 linguri de ulei, usturoiul, sarea și piperul până se omogenizează, apoi se adaugă sparanghelul. Se amestecă astfel încât toate ingredientele să fie acoperite.

Se coc 15-20 de minute sau doar până când sparanghelul este fraged. Se stropesc cu uleiul rămas și cu zeama de lămâie. Se presară cu parmezan și cu coajă de lămâie. Se amestecă pentru a se combina.

Mămăligă coaptă cu legume

Dacă ți-a rămas mămăligă și nu știi ce poți face cu ea o poți transforma într-o gustare sănătoasă pentru preparate din carne. Cele mai potrivite sunt cele care au și sos, dar o poți consuma oricum.

Mămăligă cu legume pusă într-un bol maro
Poți pregăti fiecare porție de mămăligă cu legume în case de ceramică / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 kg mămăligă rece, tăiată în 12 felii
  • 2 linguri de ulei de măsline, împărțit
  • 1 dovlecel mediu, tocat
  • 2 cepe, tocate
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 3 linguri de supă de pui
  • 1/2 linguriță de piper
  • 1/8 linguriță de sare
  • 4 roșii prunișoare tocate
  • busuioc proaspăt tocat
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • 100 g mozzarella mărunțită

Mod de preparare

Într-o tigaie mare antiaderentă se prăjește mămăliga cu o lingură de ulei la foc mediu timp de 9-11 minute pe fiecare parte sau până când se rumenește.

Între timp, într-o altă tigaie mare, se călesc dovleceii în uleiul rămas până se înmoaie. Se adaugă ceapa și usturoiul. Se lasă un minut. Se adaugă supa de pui, piperul și sarea. Se aduce la punctul de fierbere și se lasă până când lichidul aproape se evaporă.

Se pun roșiile, busuiocul și pătrunjelul și se amestecă bine. Se servește cu mămăligă, presărată cu mozzarella.

Conopidă cu boia afumată

Cel mai simplu mod de a prepara conopida este să o pui la cuptor. Pentru mai mult gust poți adăuga boia afumată. Va fi una dintre acele garnituri sănătoase pe care să o consumi lângă preparate din carne de porc.

Conopidă pusă într-o farfurie albă
Conopida trebuie desfăcută în buchețele înainte de a fi consumată / Shutterstock

Ingrediente

  • 1 conopidă mare
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de boia afumată
  • sare
  • 2 căței de usturoi
  • pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare

Se pune conopida într-un vas mare special pentru cuptor. Se amestecă uleiul, boiaua afumată și sarea până se omogenizează, apoi se toarnă peste conopidă. Se dă la cuptor la 220°C pentru 10 minute. Apoi se pune usturoiul și se mai lasă 10-15 minute sau până când conopida este moale. Se scoate și se presară cu pătrunjel.

Citește și
CELE MAI CITITE
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine porționat, alături de o ceașcă și un ștergar
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Tort cu cremă de iaurt și jeleu de vișine. Un desert dulce-acrișor și răcoritor
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii într-o tigaie
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Paste cochilii umplute cu brânză și spanac în sos de roșii
Porție de tartă cu caise și cremă de vanilie
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Tartă cu caise și cremă de vanilie. Un desert fraged și aromat
Chec cu vișine porționat pe două platouri de lemn
Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos
Chec cu vișine. Rețetă clasică, cu aluat pufos
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Te-ar mai putea interesa și
Te-ar mai putea interesa și
salate aperitiv rapide puse într-un colaj
Galerie foto
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Rețete rapide de salate aperitiv. Sunt ușor de făcut și vor cuceri orice invitat
Deserturi rapide de Paște puse pe o masă albă
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare
Cartofi și morcovi la cuptor puși alături de carnea de miel
Galerie foto
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase
Vezi cele mai noi articole
Cele mai noi articole hellotaste
Cele mai noi articole hellotaste
Krapfen sau gogoși austriece pufoase, umplute cu gem și decorate cu zahăr
06:38
Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem
Porție de Ciulama de pui cu ciuperci și smântână în bol cu furculiță, doi căței de usturoi și felii de pâine
05:57
Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc Ciulama de pui cu ciuperci și smântână. Un preparat tradițional românesc
Sparanghel înfășurat în bacon
30 iunie, 06:02
Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă
Chocotorta pe un platou, decorată cu biscuiți și ciocolată
30 iunie, 05:44
Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană
Porție de tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic pe o farfurie cu linguriță, alături de un platou cu tiramisu
29 iunie, 06:38
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian
Spätzle cu pui și sos de ciuperci pe două platouri
29 iunie, 06:09
Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă
Prăjitură cu iaurt și vișine porționată
28 iunie, 06:50
Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor Prăjitură cu iaurt și vișine. Un desert reconfortant și răcoritor
Merdenele pe un tocător de lemn
28 iunie, 06:32
Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză Merdenele. Rețetă de plăcinte tradiționale cu brânză
Vezi cele mai noi articole
RECOMANDĂRI hellotaste.ro
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
1
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Ruladă cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă
Printre rețetele de deserturi cu căpșuni pe care ți-ai propus să le testezi, mai adaugă și rețeta de rulada cu căpșuni și cremă de mascarpone cu frișcă. Este un desert delicat,...
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
2
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Un desert delicat și răcoritor
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert delicat, răcoritor și foarte elegant, ideal pentru sezonul căpșunilor, îți recomandăm rețeta de șarlotă de căpșuni cu pișcoturi. Se prepară fără coacere și...
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
3
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave kosi, preparatul pe care trebuie să îl comanzi în vacanță în Albania
Tave Kosi este un preparat tradițional din bucătăria albaneză, fiind un fel de mâncare popular în Balcani. Este o combinație savuroasă de carne, orez și iaurt, toate gătite într-o tavă la...
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
4
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
3 rețete cu ton din conservă care te vor salva când vrei să gătești ceva rapid și gustos
Dacă ai o conservă de ton în cămară deja ai un punct de plecare pentru o masă copioasă. Este un produs versatil și bogat în nutrienți, cu multiple beneficii pentru sănătate...
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
5
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel. O rețetă cu gust curat de mare
Rețeta de macrou la cuptor cu lămâie și pătrunjel este genul de rețetă cu puține ingrediente, dar bine echilibrate. Gustul peștelui este evidențiat și înnobilat de aciditatea proaspătă a lămâii și...
Parteneri
Dulceață de vișine. Un deliciu pentru micul dejun
Dulceață de vișine. Un deliciu pentru micul dejun
Dulceață de vișine. Un deliciu pentru micul dejun
Trucurile prin care poţi evita să plăteşti chiar şi 1.000 de lei pe lună factura la energie
Trucurile prin care poţi evita să plăteşti chiar şi 1.000 de lei pe lună factura la energie
Trucurile prin care poţi evita să plăteşti chiar şi 1.000 de lei pe lună factura la energie
Cum a ajuns iubita fiului lui Ion Ţiriac una dintre cele mai bogate femei din România
Cum a ajuns iubita fiului lui Ion Ţiriac una dintre cele mai bogate femei din România
Cum a ajuns iubita fiului lui Ion Ţiriac una dintre cele mai bogate femei din România
Raluca Preda, declarații exclusive despre viața sa amoroasă. Ce a dezvăluit prezentatoarea de la Mireasa, Capriciile Iubirii
Raluca Preda, declarații exclusive despre viața sa amoroasă. Ce a dezvăluit prezentatoarea de la Mireasa, Capriciile Iubirii
Raluca Preda, declarații exclusive despre viața sa amoroasă. Ce a dezvăluit prezentatoarea de la Mireasa, Capriciile Iubirii
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Thalía și-a sărbătorit fiul cu fotografii rare de familie. Matthew Alejandro a împlinit 14 ani
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Cum ți se schimbă creierul dacă renunți la telefon doar 3 zile. Diferențele au uimit experții
Frigărui cu brânză în felii de dovlecei și roșii cherry
Frigărui cu brânză în felii de dovlecei și roșii cherry
Frigărui cu brânză în felii de dovlecei și roșii cherry
Parentingul blând poate fi o metodă dificilă pentru anumiți părinți. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Parentingul blând poate fi o metodă dificilă pentru anumiți părinți. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Parentingul blând poate fi o metodă dificilă pentru anumiți părinți. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Ce mesaj i-a trimis Victoria Beckham soțului ei, după ce fostul star englez a ajuns în spital
Ce mesaj i-a trimis Victoria Beckham soțului ei, după ce fostul star englez a ajuns în spital
Ce mesaj i-a trimis Victoria Beckham soțului ei, după ce fostul star englez a ajuns în spital
Beneficiile nutritive ale consumului de linte. De ce să incluzi în alimentație această leguminoasă
Beneficiile nutritive ale consumului de linte. De ce să incluzi în alimentație această leguminoasă
Beneficiile nutritive ale consumului de linte. De ce să incluzi în alimentație această leguminoasă
fresh
Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian

Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian

Tiramisu cu ciocolată și cremă de fistic. Reinterpretare rafinată a unui clasic italian

Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă

Spätzle cu pui și sos de ciuperci. Rețetă din bucătăria germană și austriacă

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană

Chocotorta. Rețetă de desert fără coacere, din bucătăria argentiniană

Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă

Sparanghel înfășurat în bacon. O rețetă simplă și savuroasă

Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem

Krapfen. Rețetă de gogoși austriece pufoase, umplute cu gem
închide