Dacă ești în căutarea unei rețete savuroase de mâncare pentru masa de prânz, poți prepara o tocăniță de ardei copți cu piept de pui. Rețeta este ușoară și nu necesită nici timp îndelungat de preparare.
Tocăniță de ardei copți, cu piept de pui, pentru masa de prânzNu lăsa sezonul dovleceilor de grădină să treacă, fără a-i include în rețetele de conserve pentru iarnă. Îți oferim în acest scop o rețetă de sos de dovlecei cu ardei copți. Sosul iese delicat, are o textură cremoasă și este foarte gustos.
Sos de dovlecei cu ardei copți, pentru iarnăDacă îți plac vinetele, dar și ciupercile, combină-le într-o delicioasă și consistentă zacuscă de vinete cu ciuperci champignon. Câteva borcane cu zacuscă te vor scăpa de grija gustărilor în sezonul rece.
Zacuscă de vinete cu ciuperci champignon, mai gustoasă și mai consistentăPentru că piața este plină de vinete și de ardei, îți recomandăm să profiți de acestea și să începi să le conservi deja pentru iarnă. Îți oferim în acest scop o rețetă de aperitiv cu vinete și ardei capia, perfectă pentru gustările de mai târziu.
Aperitiv cu vinete și ardei capia. Rețetă de conserve pentru iarnăPentru felul principal al mesei de prânz sau pentru o cină delicioasă, prepară o rețetă de tocană de ardei copți cu piept de pui. Te va cuceri pe loc combinația ingredientelor folosite.
Tocană de ardei copți cu piept de pui. Rețetă simplă și gustoasăPentru că se apropie cu pași repezi sezonul rece, iar ardeii de grădină vor dispărea de pe tarabele piețelor, îți oferim o rețetă de salată de ardei copți pentru iarnă, la borcan.
Salată de ardei copți pentru iarnă, la borcanSă cureți perfect ardeii copți nu este întotdeauna o sarcină ușoară, dimpotrivă. Întotdeauna rămân bucăți mici de coajă, care nu vor să se desprindă deloc de pe pulpa ardeiului. Împreună descoperim o metodă ușoară care garantează succesul. Te vom învăța cum se curăță perfect ardeii copți. Vei reuși să desprinzi coaja ardeilor mai repede și mai bine. Avatajul este că nu vei pierde prea mult din pulpa legumelor.
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi de la specialiști în bucătărie